Σελίδα 114 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Και μια που μιλάμε για εφορίες κλπ, να αναφέρω και μια είδηση που με χαροποίησε ιδιαίτερα τελευταία.

Ακούγοντας τις γνωστές ειδήσεις, όπου ξέρω 'γω, ο Starbucks στην Αγγλία έχει βγάλει μόνο £10 κέρδος την τελευταία 20ετία, ο Αμαζόνιος μηδέν, όλο χασούρα, τι φόρους να πληρώσουν τα παιδιά; Κοτζάμ Γκούγκλης έχει ξεσκιστεί στα Ολλανδικά σάντουιτς, στα διπλά Ιρλανδικά, στα Τρίγωνα των Βερμουδών, ή όπως αλλιώς τις βαπτίζουν τις χαριτωμένες (ολονόμιμες) κομπίνες τους, και κατάφερε με τα χίλια ζόρια να ξηλωθεί για φόρο... 3%! Ό ίδιος ο Καγκελάριός μας που δεν κουράζεται να μας λέει τι μεγάλη σημασία έχουν οι φόροι και πώς πρέπει να τους αυξήσει για το καλό μας, και να εφαρμόσει λιτότητα στα νηπιαγωγία και τα νοσοκομία για να βγουν τα χρέη μας, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει η οικογενειακή του επιχείρηση των £200,000,000.00 να μην πληρώσει πένα τσακιστή...

... ακούγωντας τα όλα αυτά, οι κάτοικοι της μικρής και πανέμορφης Ουαλλικής πόλης του Crickhowell, αποφάσισαν, για να δείξουν την γελοιότητα του πράγματος, να στήσουν και αυτοί μια πολυεθνική, μέσα στην οποία θα υπάγονται όλες οι μικροεπιχειρήσεις της πόλης (τι πόλη δηλαδή, χωριουδάκι είναι).

Δύο καλά είχε η υπόθεση: Πρώτα έμαθαν πόσο απίστευτα εύκολο ήταν, σε βαθμό να γελάνε βγαίνοντας από τα γραφεία των δικηγόρων που προσέλαβαν, λέγοντας: «Μα πράγματι, αν είσαι μεγάλη εταιρεία, θα ήταν έγκλημα να μην κάνεις αυτήν την φοροδιαφυγή». Δεύτερον, κινηματογράφησαν την όλη πορεία τους, και πολλά από τα βίντεο είναι ανεβασμένα και στον Γιουτούμπι, οπότε μπορεί εύκολα ο καθένας να τα δει. Στην πορεία (και αξίζουν ένα τεράστιο μπράβο για αυτό) κατάφεραν να είναι αρκετά διπλωμάτες ώστε να ξεβρακώσουν πολλούς αρμόδιους, αλλά πάντα με το γάντι. Καλή ιδέα το γάντι εδώ που τα λέμε, όταν σκεφτείς με τι κώλους είχαν να κάνουν.

Η υπόθεση βρίσκεται εν εξελίξει, οπότε δεν ξέρουμε τι θα απογίνει, αλλά αν είναι να ανοίξεις ποπκορν αξίζει με το παραπάνω... Για να σκεφτείτε, τώρα πάνε να κάνουν την ιδέα τους franchise, και να την πουλήσουν σε άλλες μικρές Ουαλλικές πόλεις, αφού αρκετές έχουν ενδιαφερθεί! Τέτοια πολυεθνική δραστηριότητα, λοιπόν, ομολογώ ότι με ενθουσιάζει! Αν ΝΟΜΙΜΑ μπορούμε όλοι να μην πληρώνουμε φόρο, και μάλιστα ο κρατικός Συμβουλος για Ζητήματα Εφορίας να μας ενθαρύνει να μην, τότε τι σόι κορόιδα θα είμαστε να κάνουμε αλλιώς;

Μερικά λινκς δειγματικά, υπάρχουν (και θα υπάρξουν) και πολλά αλλα:
    https://www.youtube.com/results?sear...rickhowell+tax

Καλή έμπνευση!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Ο αγώνας θέλει καλοπέραση.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Ναι, αυτοπροσώπως, πώς δεν με κατάλαβες νωρίτερα, απορώ!

Πάντως το φαντάστηκα οτι έστω και ένα hint ιδέας να προέβαλα, θα έπεφτε η νύκτα η μαύρη να μας φάει.

Ξέρεις, έχει κοντέψει να φάω ξύλο συζητώντας τέτοιες ιδέες, κι όχι από ανθρώπους ιδιαίτερα πωρωμένους πολιτικά με το άλφα ή βήτα σύστημα! Απλά η διαταραχή που προκαλεί μια σκέψη που απορρέει από την ιδέα ότι το κράτος δεν χρειάζεται να είναι μαμά και μπαμπάς είναι κάτι το πραγματικά αξιοπρόσεκτο.

Οι Αγγλοσάξωνες δεν είναι που λένε: «There are only two certain things in life - death and taxes. And I'm not so sure about death..»

Τι να λέμε τώρα... ο πληθωρισμός... άσε...
    Για ποιες ιδέες έχεις κινδυνέψει να φας ξύλο? Για ποιό λόγο δεν τυπώνουν εύκολα και αβίαστα χαρτονομίσματα οι κεντρικές τράπεζες προκειμένου να γίνουν όλοι πλούσιοι?

Ε? Πλάκα κάνεις, ναι ?

Τεσπά, επειδή μπορεί και να μην κάνεις πλάκα...πάρε ένα κείμενο για το τι γίνεται στην Βενεζουέλα αυτή τη στιγμή. Η τελευταία παραγγελία αφορά 10 δις χαρτονομίσματα των 100 Μπολιβάρ. Πληθωρισμός 720%...

Αφήνω...πληθωρισμός...τι σημαίνει...
    Αυτό σημαίνει-> "A color photocopy of a 100-bolivar bill costs more than the note. In an image that went viral on social media, a diner is shown using a 2-bolivar note to hold a greasy fried turnover because it is cheaper than a napkin."

Αν έχεις απορίες γιατί δεν λειτουργεί η ιδέα σου, διάβασε το παρακάτω.
    http://www.wsj.com/articles/inflatio...oad-1454538101

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WO-AZ363_VENBIL_16U_20160203191616.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	107,6 KB 
ID:	352078
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Απεναντίας! Αυτό είναι το μόνο πράγμα που παίρνω υπ' όψιν.
    Ίσως εσύ να μην έχεις αντιληφθεί τον φαύλο κύκλο μέσα στον οποίον είναι παγιδευμένη αυτή η διαδικασία, όπως και η σκέψη των θιασωτών της.

Φαύλος κύκλος, δε, που πηγάζει αποκλειστικά από την παράδοση του τσαμπουκά του τοπικού άρχοντα να τρώει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του φέουδού του, και γενικά από την Πίστη ότι είναι αρεστό στον θεό ο νταής να καλοπερνάει εις βάρος του φουκαρά. Δείχνει έτσι ότι υπάρχει τάξη, ρε παιδί μου. Αλλιώς θα πεθάνουμε όλοι από τον πληθωρισμό και άλλες παρόμοιες λοιμώξεις. (Στην Ελληνική λογοτεχνία νομίζω ο Αίσωπος πρώτος το περιέγραψε, με τα βατράχια που θέλαν βασηλιά)

Αν σε ενδιαφέρει τόσο το θέμα, εξέτασε από ποιο σημείο γίνεται η εκκίνηση της κυκλοφορίας του φράγκου στη κενωνία, και σε ποιο σημείο συμβαίνει η απόσυρσή του, χάριν εφορίας, και ίσως το αυτονόητο να σου φανεί λίγο πιο προσβάσιμο.
    Χάνω επεισόδια τελικά...

Ξέρεις όλες αυτές οι θεωρίες του υπαρκτού σουρεαλισμού, έχουν λυθεί με (άκομψο) τρόπο εδώ και κάποιους αιώνες. Ονομάζεται Mutual coincidence of wants problem.
    Προφανώς έχεις σταθεί στον κύκλο δημιουργίας χρήματος-κυκλοφορίας χρήματος και σου διαφεύγει (εντελώς) η έννοια του χρήματος. Τι είναι και γιατί κυκλοφορεί.

Αλλά έχω πιεί πολύ και βαριέμαι να γράφω.

Cheers
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Για ποιό λόγο δεν τυπώνουν εύκολα και αβίαστα χαρτονομίσματα οι κεντρικές τράπεζες προκειμένου να γίνουν όλοι πλούσιοι?

Ε? Πλάκα κάνεις, ναι ?
    Το «εύκολα» και «αβίαστα» και «να γίνουν όλοι πλούσιοι» είναι δικό σου, όχι δικό μου.
    Γιατί δεν επέλεξες όρους όπως «μετρημένα», «προσεκτικά» και «εποικοδομητική μεγιστοποίηση» αντί αυτών που βιάστηκες αμέσως-αμέσως να επιστρατεύσεις;
    Προφανώς επειδή έχεις αντιληφθεί την έννοια του χρήματος που μου διαφεύγει "εντελώς".

Ενδιαφέρον πάντως όταν οποιαδήποτε καινούργια ιδέα αντιμετωπίζεται πρωτίστως με την κινδυνολογία και την καταστροφολογία, n' est ce pas? Δεν φαντάζομαι να δυσκολεύεσαι να δεις πώς το ξύλο δεν απέχει και πολύ, όταν αυτή η αντίδραση είναι η αφετηρία, έ;

Όσο για πληθωρισμό, επειδή είχα επαφές κάποτε με Ζιμπάμπουε, ξέρω ακριβώς περι τίνος πρόκειται, μερσι, νάσαι καλά. Έχω ακόμα κάπου χαρτονομίσματα πολύ μεγαλύτερης ονομαστικής αξίας από τα Μπολιβάρια σου. Τις απόψεις μου για τα αίτια του πληθωρισμού νομίζω οτι μπορείς εύκολα να τις αντιληφθείς από τα άλλα μου γραφόμενα, οπότε άστο.

Δεν προκειταί, λοιπόν, να συνεχίσω με την προσωπική μου θέση, εφόσον εμφανέστατα και υπερβολικά ακραία θα θεωρηθεί, και εντελώς θεωρητική είναι οπότε μάλλον μιλάμε μόνο για να μιλάμε.

Ας εστιαστούμε στα πιο πρακτικά. ΟΚ, οι μικρομεσαίοι φοροδιαφεύγουν. Τι να πούμε όμως για τους γίγαντες που κάνουν τα ίδια και χειρότερα ΝΟΜΙΜΑ;
    Αυτό είναι ΟΚ, προφανώς;
    Και αν υπάρχουν οι διέξοδοι για τους «μεγάλους», δεν πρέπει να υπάρχουν και για τους «μικρούς» σε μια δίκαια κοινωνία;
    Ή δεν ισχύει ο ίδιο, και οι μικροί πρέπει να πληρώνουν γιατί έτσι;

Για ρίξε μια ματιά στα βίντεο για την Ουαλλία.

Banned
    Δεν ξέρω τι έκαναν στην Αθήνα.
    Ξέρω εδώ σε τοπικό επίπεδο οτι το πρωί πήγαιναν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στα χωράφια τους, γιατί είναι περίοδος που κλαδευουν τα δέντρα.
    Το απόγευμα έπαιρναν τον καφέ τούς, πήγαιναν στα μπλόκα, φώναζαν και 5 μαλακες με τις κάμερες.
    Άναβαν τις ψησταριές ,οι καντίνες ξεπουλουσαν και ξεπουλανε.
    Και αργά τα αγροτικά τους ηταν παραταγμένα εξω απο τα κωλομπαρα της περιοχής.
    Τα κορίτσια κάνουν χρυσές δουλειές ξεπουλανε κάθε βράδυ.
    Δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν.
    Ήμουν αυτόπτης σε επικοινωνία{αγρότη} με το σπίτι οπου έλεγε οτι θα αργήσει γιατί θα μείνει στο μπλόκο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ξέρω εδώ σε τοπικό επίπεδο οτι το πρωί πήγαιναν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στα χωράφια τους, γιατί είναι περίοδος που κλαδευουν τα δέντρα.
    Το απόγευμα έπαιρναν τον καφέ τούς, πήγαιναν στα μπλόκα, φώναζαν και 5 μαλακες με τις κάμερες.
    Ήμουν αυτόπτης σε επικοινωνία{αγρότη} με το σπίτι οπου έλεγε οτι θα αργήσει γιατί θα μείνει στο μπλόκο.
    Τα λεγατε στην ουρά στο "στούντιο";

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    kala pantou ta idia kanoun, oxi mono ekei pou tous vlepeis esy

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τα λεγατε στην ουρά στο "στούντιο";

ixografisis re file... amesws esy..... gia to kainourio song pou tha paizoun ta megafwna stin epomeni poria tous

ixografisis re file... amesws esy..... gia to kainourio song pou tha paizoun ta megafwna stin epomeni poria tous
    Είναι μεγάλη ή ουρά, η αγροτιά τα χωνει...

Τεόγτπ, δικό σου

Το «εύκολα» και «αβίαστα» και «να γίνουν όλοι πλούσιοι» είναι δικό σου, όχι δικό μου.
    Γιατί δεν επέλεξες όρους όπως «μετρημένα», «προσεκτικά» και «εποικοδομητική μεγιστοποίηση» αντί αυτών που βιάστηκες αμέσως-αμέσως να επιστρατεύσεις;
    Προφανώς επειδή έχεις αντιληφθεί την έννοια του χρήματος που μου διαφεύγει "εντελώς".

Ενδιαφέρον πάντως όταν οποιαδήποτε καινούργια ιδέα αντιμετωπίζεται πρωτίστως με την κινδυνολογία και την καταστροφολογία, n' est ce pas? Δεν φαντάζομαι να δυσκολεύεσαι να δεις πώς το ξύλο δεν απέχει και πολύ, όταν αυτή η αντίδραση είναι η αφετηρία, έ;

Όσο για πληθωρισμό, επειδή είχα επαφές κάποτε με Ζιμπάμπουε, ξέρω ακριβώς περι τίνος πρόκειται, μερσι, νάσαι καλά. Έχω ακόμα κάπου χαρτονομίσματα πολύ μεγαλύτερης ονομαστικής αξίας από τα Μπολιβάρια σου. Τις απόψεις μου για τα αίτια του πληθωρισμού νομίζω οτι μπορείς εύκολα να τις αντιληφθείς από τα άλλα μου γραφόμενα, οπότε άστο.
    Δεν διάβασα πουθενά κάποια νέα θεωρία. Ούτε και τους λόγους δημιουργίας του πληθωρισμού. Μια ιδέα σου σχολίασα ή οποία έχει να κάνει με το

Θα μπορούσε βέβαια να καταργηθούν ολοκληρωτικά οι φόροι, και να επανέλθει το δικαίωμα κοπής νομίσματος στο κράτος (που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει τον κόσμο) λύνοντας αμέσως το πρόβλημα. Αλλά αυτό θέλει @rx:s και όχι την μαλακισμένη υπάρχουσα κατάσταση. Οπότε η μόνη καλή ιδέα δεν παίζει, καν!
    Είμαι γεμάτος απορία. Ανέπτυξε την θεωρία σου.
    Στην προκειμένη περίπτωση της Ελλάδας, που υποθέτουμε πως έχει δραχμή.
    Έξοδα 48 δις περίπου.
    Έσοδα από φόρους 46 δις περίπου.
    Εκτύπωση χρήματος ποσων δις, για να πληρωθούν οι ανελαστικες δαπάνες;
    Εύρεση σκληρού συναλλάγματος από που για να καλυφθούν οι εισαγωγές;

Είμαι γεμάτος περιέργεια να μάθω την θεωρία σου. Δεν θα την απορρίψω, απλά θέλω κάποιες απαντήσεις στις ευλογες απορίες που θα προκύψουν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν διάβασα πουθενά κάποια νέα θεωρία. Ούτε και τους λόγους δημιουργίας του πληθωρισμού. Μια ιδέα σου σχολίασα ή οποία έχει να κάνει με το

Είμαι γεμάτος απορία. Ανέπτυξε την θεωρία σου.
    Στην προκειμένη περίπτωση της Ελλάδας, που υποθέτουμε πως έχει δραχμή.
    Έξοδα 48 δις περίπου.
    Έσοδα από φόρους 46 δις περίπου.
    Εκτύπωση χρήματος ποσων δις, για να πληρωθούν οι ανελαστικες δαπάνες;
    Εύρεση σκληρού συναλλάγματος από που για να καλυφθούν οι εισαγωγές;

Είμαι γεμάτος περιέργεια να μάθω την θεωρία σου. Δεν θα την απορρίψω, απλά θέλω κάποιες απαντήσεις στις ευλογες απορίες που θα προκύψουν.

Μα δεν θα εισάγουμε τίποτα ρε συ, ούτε καν ρεύμα. Η πίστωση κομμένη, θα λένε.

Σπαρματσέτα στις κολλεκτίβες/κιμπουτζ...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Μερικοί απλά δε θέλουμε να γίνουμε εργοδότες, αν προσπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο λοιπόν και πούμε πως θα κάνουμε κάτι δικό μας μόνοι ή μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους σε μορφή συνεργασίας (όχι κολεκτίβες και π@π@ριές κατά τη γνώμη μου) χωρίς ανθρώπους να δουλεύουν για εμάς θα χρειαστούμε κάτι πολύ βασικό που δεν έχουμε ΚΕΦΑΛΑΙΟ και όσο περίεργο και αν ακούγετε μερικοί άνθρωποι δεν έχουν στην άκρη ούτε 200 ευρό. Τώρα με τα ΕΣΠΑ να σου πω πως το κοίταξα, υπήρχαν δύο/τρεις ιδέες βιώσιμες θεωρώ εδώ και κάμποσο καιρό. Η μία χαμηλού κόστους ~25.000 η άλλη στα 50.000 και κάτι ψηλά και μια τρίτη γύρω στα 120.000. Ζητάνε της παναγιάς τα μάτια από χαρτούρα και πες ότι τρέχεις το κάνεις σκοτώνεσαι και με μερικούς πολύ αμφιβάλω αν τα πάρεις τα λεφτά και ας είναι και με το σταγονόμετρο. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι αν είσαι χωρίς λεφτά και "γνωριμίες" την έχεις κάτσει τη βάρκα, εγκλωβίστηκες.

Κοίτα που είναι το λάθος σου, όπως και των περισσοτέρων ελλήνων
    όταν λέμε να κάνεις κάτι μόνος σου δεν λέμε για ΕΣΠΑ και σχέδια βελτίωσης,άστα αυτά είναι για άτομα με υφιστάμενη κατάσταση που πάνε στο επόμενο βήμα,έχουν κεφάλαιο τεχνογνωσία κλπ.
    Δηλαδή,δεν μπορείς να γίνεις εργοστασιάρχης η Ο παραγωγός σε κάτι που θα κάνεις για πρώτη φορά με την μια και να παίζεις με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και ας είχες και κεφάλαιο.
    μπορείς όμως π.χ να πας να μαζέψεις ελιές ή κάστανα ή μανταρίνια,να κόψεις αγροτόσημο και αν έχεις και κανα δυό φίλους που ψάχνουν μεροκάματο με την καραμπίνα να κάνετε συνεργείο και να χτυπάτε δουλειές.
    οπως κάνουν οι αλβανοί τόσα χρόνια στα χωράφια και χτίζουν οροφοδιαμερίσματα στο δυράχειο και τα τίρανα και φεύγει το χρήμα έξω αέρα
    Εργοδότης του εαυτού σου μπορείς να γίνεις ακόμα και με ένα χορτοκοπτικό χειρός που θα καθαρίζεις αυλές και παρτέρια την άνοιξη

Απο εκεί και πέρα σκέψου ότι βρισκόμαστε σε μια χώρα που δόξα το θεό μπορεί να παράγει τα πάντα και οι ανάγκες ακόμα και σε εξειδικευμένα προιόντα αυξάνονται κάθε χρόνο. όπως π.χ στα βότανα και τα αιθέρια έλαια

Γενικότερα (και το σχόλιο δεν πάει σε σένα) αφήστε τι κάνει ο κάθε κοιλαράς κριτσικάτσι στα μπουζούκια.αυτός μπορεί να τα έχει και να γουστάρει.
    ο καθένας τι μπορεί να κάνει σε ατομικό επίπεδο και κυρίως πάνω σε αυτό που θα έχει σταθερή αξία ή καλύτερα θα διαμορφώνει την αξία σε μια χώρα που πάει για βρούβες.η διατροφή.

Άν έχεις κώλο διάβαινε μπροστά σου είναι όλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ας εστιαστούμε στα πιο πρακτικά. ΟΚ, οι μικρομεσαίοι φοροδιαφεύγουν. Τι να πούμε όμως για τους γίγαντες που κάνουν τα ίδια και χειρότερα ΝΟΜΙΜΑ;
    Αυτό είναι ΟΚ, προφανώς;
    Και αν υπάρχουν οι διέξοδοι για τους «μεγάλους», δεν πρέπει να υπάρχουν και για τους «μικρούς» σε μια δίκαια κοινωνία;
    Ή δεν ισχύει ο ίδιο, και οι μικροί πρέπει να πληρώνουν γιατί έτσι;

Για ρίξε μια ματιά στα βίντεο για την Ουαλλία.
    Ουαλία Νορβηγία και πράσινα καρότα.
    Φοροδιαφεύγει ο μεγάλος? Ναι με τον ένα η τον άλλο τρόπο φοροδιαφεύγει και καταπιέζει.
    Ο υπάλληλός του? Εμφανώς όχι.
    Άρα ουσιαστικά ο "μεγάλος" μέσω του υπαλλήλου πληρώνει όσα χρειάζεται το κράτος για να διατηρήσει ένα επίπεδο παροχών στην κοινωνία.
    Αν φοροδιαφεύγω εγώ σαν μικρομεσαίος προσφέρω κάτι στην κοινωνία? Απολύτως τίποτα και ουσιαστικά κλέβω από τους συνανθρώπους αυτά που θα έπρεπε να απολαμβάνουν αυτοί.
    Ουσιαστικά λοιπόν είμαι βάρος για την υπόλοιπη κοινωνία.
    Οι μεγάλοι που αναφέρεις και δεν πληρώνουν θα ζητήσουν τίποτα ποτέ από την κοινωνία? παιδεία σύνταξη εοπυ ....μάλλον όχι
    Όταν καταφέρεις και διώξεις όλους τους μεγάλους από ένα κράτος και μείνουν μόνο τα λαμόγια και οι άνεργοι υπάλληλοι ξέρεις τι γίνεται?
    Φυσικά και ξέρεις το ζούμε τώρα.

Χεχεχε,

Γεια σου Αθάνατο Αζερμπαῐτζάν, Κορωνίδα της Αέναης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19