Όχι ρε μλκ αλλά θελώ κι εγώ να πληρώνω τους ίδιους φόρους μ αυτούς.
Στο Μπαναμά...
Αυτοί δηλαδή έχουν το γκώλο από πίσω????
https://youtu.be/pRQjjEOChXs
υγ
πρόεδρος του ΣΕΒ λέει, πιο καλά να τον έλεγαν ΣΑΒΧΒ (σύλ. Ελ βιομηχάνων χωρίς βιομηχανία)
υγ2
Πόσο κάνει σήμερα ρε η μετοχή της στιπίτα μπανανα???
:rotflmao:
ανανήψαντας
Ρε Χτηνε σοβαρα τωρα, ολοι καναμε λαθη στην ζωη μας... Εγω ας πουμε πιστευα στον σοσιαλισμο () ... Αλλα ρε μαν αληθεια τωρα ο ΣΕΒ μας φταιει?
Εδω μας γ@μουν απο δεκα μεριες....
Quod me nutrit... me destruit.....
η πιο μεγάλη λουτσα από κεί σου ήρθε με τις εΒλογίες, του κράτους φυσικά...
(που συχνά -μην πω πάντα- μιλάς για τα ίδια κωλόσογα)
Περί σοσιαλισμού δεν μιλώ καν.
Εμείς ακόμα δεν έχουμε φτάσει στη Γαλλική επανάσταση.
Μας κυβερνάν τα κωλόσογα που κληρονομούν την Ελλάδα.
Και ρωτάω δεν σε πιάνει τρέλα να ξέρεις ότι το παιδί σου θα έχει αφέντη ένα από τα 3 ονόματα????
ανανήψαντας
πάει να πει φίλε μου Μοστράδαμε (που δεν τα έχω μαζί σου ούτε με κανέναν άλλο εδώ μέσα ΟΤΙ κι αν πιστευει)
ΑΥΤΟ !
Το ποσό των 43 εκατ. ευρώ διέθεσαν οι πέντε τράπεζες της χώρας στα ΜΜΕ για τη διαφήμισή τους το 2015. Για πρώτη φορά δημοσιεύονται αναλυτικά στοιχεία της πραγματικής δαπάνης ανά τράπεζα σε κάθε ΜΜΕ της χώρας, ύστερα από τη σχετική νομοθετική πρόβλεψη που ψήφισε η κυβέρνηση. Το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως οι τράπεζες διαθέτουν περίπου το 25% της διαφήμισης στην Ελλάδα, στον έκτο χρόνο του Μνημονίου.
ανανήψαντας
Κοίτα, το να έχεις αυταπάτες είναι βασικά καλό πράγμα. Σημαίνει οτι οι αυταπάτες που είχες είναι οι ίδιες που είχε και ο λάος που του στάθηκες στο πλάι του, και γι αυτό σας εκμεταλλεύτηκαν οι κακοί οι ξένοι, πατώντας στις αδυναμίες σας και στην καλή σας καρδιά.
Όλοι μαζί λοιπόν στον αγώνα υπέρ της αυταπάτης και ενάντια στην καταδυνάστευσή της από τα ξένα συμφέροντα!
ΥΓ. This is the only truth about Greek politics.
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 10/05/2016 στις 19:58.
Αυταπάτες και παπάρια μάντολες...
Όποιος έχει "αυταπάτες" δεν προκηρύσσει δημοψισμα προτρέποντας τον λαό για ΟΧΙ και μετά σε μερικές ώρες γράφει στα παπάρια του το αποτέλεσμα και το μετατρέπει σε ΝΑΙ...
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φούστη μου...![]()
Δεν είναι «πλακίτσα» . Μαύρη σάτιρα είναι .
Όταν ένας εργαζόμενος πιεζόμενος από ανάγκη επιβίωσης, υποχρεώνεται από έναν σκατάνθρωπο , και καλά εργοδότη, σε καθημερινή (7ήμερη ) 12ώρη εργασία με 20 ευρώ μεροκάματο και ανασφάλιστος , τότε λέμε πως ο εν λόγω ανάλγητος δουλέμπορος γ@μ@ει τον υπάλληλο του και φυσικά είναι αυτονόητο ότι δεν κυριολεκτούμε στη χρήση του ρήματος .
Καταγγελία λοιπόν, όπως έγραψε ο Byron , να τον ξεσκίσουν τον παλιόπ@στα διαφορετικά υπάρχει συνομολογία σε αυτοεκπόρνευση.
Το χρήμα δεν είναι το παν , ποτέ δεν ήταν, υπάρχουν και η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Quod me nutrit... me destruit.....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου