Σελίδα 114 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119124164214 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    παιδιά το είπα και πιο πάνω και πέρασε στα "ψιλά".

Όταν ακόμα παίζει σε κύπελο και είναι πρώτος σε βαθμολογία ακόμα και με αξία μιας ισοπαλίας (1 βαθμο) δείχνει οτι έχει καλύτερο υλικό... μέσα σε αυτό προσθέστε και πορεία Ευρώπης, που αν μη τι άλλο φέτος , ήταν αντικειμενικά καλή.

Γ
    εδω συγκρινουμε την αξια παιχτων οπως τους βλεπουμε στο γηπεδο και εμεις κ διαφοροι συλλογοι στην Ευρώπη...
    και το μετρο αξιολόγησης δεν ειναι η θεση της ομαδας στο πρωτάθλημα....
    η θεση της ομαδας αντικατοπτριζει μια σειρα σταθμικών και αστάθμητων παραγόντων, όπως προπονητικη , διοικηση, σχεσεις μεταξυ ποδοσφαιριστών, επιρροη σε κεντρα αποφάσεων κτλ κτλ...
    δεν αντικατοπτρίζει επ ουδενει την αξια των ποδοσφαιριστών....
    αλλιως ολοι θα ζηταγαν παιχτες του ολυμπιακού ολα αυτα τα χρονια....αλλά ο Ολυμπιακος εστειλε τους λιγοτερους παιχτες στο εξωτερικο απο Παναθηναικο και ΑΕΚ...

επίσης αν μετρο αξιολογησης ενος παιχτη ηταν η θεση της ομαδας τότε η Εθνικη Βραζιλιας του 1986 απαρτιζονταν απο μετριους ..

επισης το C.L. θα επρεπε να το παιρνουν παντα η Ρεάλ και η Μπάρτσα....αντιθετα αυτη τη στιγμή μπαλάρα παίζει η Ματζεστερ που εχει χειρότερους παιχτες σε σύγκριση με μια Ρεάλ ας πουμε....

χοντρα παραδειγματα για να σου τονισω το σκεπτικό μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Οκ , ίσως υπερέβαλα με Νικοπολίδη και Κοβάσεβιτς, αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι είναι και περισσότερο αναγνωρίσιμοι απο άλλους!

αυτη τη στιγμη η χρηματιστηριακή αξια του Νικοπολιδη στο διεθνες ποδοσφαιρο ειναι κατι πανω απο το 0...
    αντιθετα ενας Μαλαρτζ μπορει να πουληθει γιατι εχει αξια και μελλον (αν λογοταν Μαλαρτζιτς θα προχωρουσε κ στον Παναθηναικο)....
    ο Κοβασεβιτς ειναι βαρύ κορμι και απο τη στιγμή που θα ντεφορμαριστει θα γινει δευτερος Κωνσταντινου....επισης λογω ηλικιας σιγουρα πλεον δεν μπορει να παιζει ανταγωνιστικα σε μεγάλα πρωταθληματα....με λιγα λογια αυτο που βλεπουμε ειναι το TOP της αποδοσης του...οποιος και να τον αναλαβει σαν προπονητης δεν μπορει να βγαλει κατι παραπανω απο αυτον τον παιχτη....

αντιθετα παίχτες οπως ο Σαλπιγγιδης, Μανουτσο εχουν πολλα να δωσουν με σωστη καθοδηγηση....

Υ.Γ. αναγνωρισιμοι δεν σημαινει κ ποιοτικοτεροι.... οταν κρινεις εναν παιχτη παλαντζαρεις αυτα που προσφερει αυτη τη στιγμή και προσθετεις αυτα που εχει τη δυνατοτητα να προσφερει σε μακροχρονιο επιπεδο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    χαίρομαι όταν βλέπω οτι δεν είμαι ο μόνος ΑΕΚτζής που βλέπει πέρα απο την μύτη του και απο το αποτέλεσμα επί ΟΣΦΠ.

Διαβάστε στο link:

http://www.contra.gr/Columns/You/193474.html

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

zzr2005 .... είπα και πριν , μιλάω βάσει κυρίως αποτελεσμάτων. Tespa... αυτή είναι η δική μου γνώμη. Δεν είναι απαραίτητο να γίνει αποδεκτή. Προς το παρόν , μέχρι στιγμής δεν έχω πείστει για το οτι μπορεί να είναι λάθος (που είναι μια πιθανότητα πάντα, έτσι; ).

Υπόψη οτι μιλάω μόνο πάντα για ολοκληρωμένους παίκτες και οχι για ταλέντα ή αναπτυσσόμενους παίκτες. Τέτοιους είχε και ο ΟΣΦΠ , όπως ο Τουρέ ή όπως τώρα με τον Παπαδόπουλο, αλλά δεν είναι για εμένα το θέμα εκεί.

[edit mode] Τον Μανούτσο μην τον λογαριάζεις, καθώς είναι scouting της M.U και σίγουρα εδώ απλά ψήνεται... η "ολοκλήρωση" του θα είναι στην Βρεττανία , όπου και θα είναι ενας τελείως διαφορετικός παίκτης πλέον. Το έχουμε δεί άλλωστε με Άλβεζ (ΑΕΚ) , με Γκέκα (ΠΑΟ), με Τουρέ (ΟΣΦΠ) που πλέον συγκαταλέγονται στους κορυφαίους της Ευρώπης. Απλά εκεί υπάρχει η τεχνογνωσία [/edit mode]

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ε-Ε-Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΉ!!!!!

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=125757

ε ρε γλέντια... καφενείο Super League. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε οτι θα βγεί απόφαση κατόπιν εορτής αφαιρώντας 3 βαθμούς απο τον ΟΣΦΠ και μαζί πιθανόν και την κούπα;

Σε ποιόν ποδοσφαιρικο πλανήτη έχει γίνει αυτό , για να γίνει και τώρα;

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    γιατι αυτο???
    κατα την άποψή μου οι παιχτες Παναθηναικου-Ολυμπιακου ειναι ισάξιοι με τη διαφορα οτι ο Παναθηναικος εχει πολύ περισσότερες λυσεις εκτος της 11αδας και πολύ νεότερους παίχτες...άρα μια ομαδα που αφηνει υποθηκη για το μελλον....επισης πολλους έλληνες παιχτες που γνωριζουν την ελληνικη νοοτροπια και με καταλληλο προπονητη θα παιζανε καλή μπαλα...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....

Οι Κοβασεβιτς-Λουα Λουα ειναι καλύτεροι απο Σαλπιγγίδη - Μανούτσο-Ποστιγκα-Εντοι??

ο Στολτίδης ειναι καλύτερος απο τον Ματος??
    ο Λεντεσμα απο τον Καραγκουνη ή τον Γκονζάλες??
    ο πεθαμένος Τζωρτζεβιτς απο τον Ιβανσιτς?
    ο Γκαλέτι ειναι πολύ καλύτερος απο τον Νινη?
    ο Πάντος απο τον Νιλσον?
    οποιος παιζει ενιοτε αριστερό μπακ απο τον Σπυρόπουλο???

to γ#@$σες κ βρώμισε!!!
    ο καλός Λεντέσμα είναι έτη μπροστά απο Γκον΄ζαλες και ειδικά καραγκούνη
    αριστερά πάω πάσο...καλός ο τζόλε αλλά τα έφαγε τα ψωμιά του...οχι ότι ο ιβανσιτς είναι τρελή παικτούρα αλλά εμεις δεν έχουμε τπτ
    καλά για γκαλέτη κ νίνη μόνο γέλια με πιάνουν
    ζεβλάκοφ απο νίλσον ...πολυ καλύτερος
    κ λεονάρντο (ο οποίος είναι παικταράς) αλλιώς Μπράβο (που γ@#!ται ο φούστης)...τι σπυρόπουλος κ @@ μπλε

Πόστιγκα???
    Εντοι
    μανούτσο θα τον δούμε....σαλπιγγίδης αρκετα καλός

Λουα Λουα δεν έχεις,Κοβασεβιτς δεν έχεις
    νούνιες με σωστό προπονητη πολύ καλός
    αν λες για τον Νίνη έχω Μήτρογλου μπροστα..κ οι δύο έχουν το μέλλον μπροστά τους

αφού μιλάτε για κοστολογήσεις (αέρα κοπανηστό δηλ) κ ο μπελούτσι έχει τρελή αξιολόγηση...αλλά περιμένω να τον δω απο του χρόνου τον πραγματικό μπελούτσι... κ λογικό είναι

πόσους έχετε δωσει ρε βαζέλια στην ευρώπη???όχι να φύγουν να δωσετε...δεν νομίζω πολλούς παραπάνω απο εμας
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

ο καλός Λεντέσμα είναι έτη μπροστά απο Γκον΄ζαλες και ειδικά καραγκούνη
    καλά οταν ο κακος Λεντεσμα μεταμορφωθει στον ΚΑΛΟ Λεντεσμα προστάτη των αδυνάτων και του Ολυμπιακού ελα ξαναπες μας...

γιατί μεχρι τωρα κανει ενα παιχνιδι , μενει 5 εκτος και επανερχεται με κανα-δυο παιχνιδια άσχημα....μετα ξανακανει ενα καλο και παει λεγοντας....
    ωσπου να μεταμορωωθει λοιπόν ο Λεντεσμα στον καλο του ευατό (που μπορει να μην τον εχει δει ουτε ο ιδιος στον καθρεφτη...) ο Καραγκουνης ειναι καλυτερος...

καλά για γκαλέτη κ νίνη μόνο γέλια με πιάνουν
    καλα οτι πεις.....η υπολοιπη Ευρώπη εχει διαφορετικη αποψη....αλλα ο λιμανογαυρος αν βγει απο τα συνορα της μποχας του λιμανιου ζαλιζεται ...οποτε αστο μην το ψαξεις παραπερα....

ζεβλάκοφ απο νίλσον ...πολυ καλύτερος
    κ λεονάρντο (ο οποίος είναι παικταράς) αλλιώς Μπράβο (που γ@#!ται ο φούστης)...τι σπυρόπουλος
    με ενα καλό παιχνιδι εγινε παιχτάρα ο Λεονάρντο....ενω ο Σπυρόπουλος που εχει δωσει τα διαπιστευτήρια του και σας εκανε χωνί οποτε σας έβρισκε με τον πανιωνιο ειναι μετριος...οκ οτι πεις....
    Μήπως εχεις προσεξει οτι ο Λεοναρντο δεν μπορει να δωσει πασα στα 3 μετρα??ενω δεν εχει ουτε καλή σεντρα???
    μονο καλες τοποθετησεις εχει στον καινο χωρο....

οσο για τον Ζεβλάκοφ....

οι προπονητες σας δεν τον εμπιστευονται με τιποτα να παιξει ακραιο μπακ και εσυ τον εκανες καλυτερο απο τον Σπυρόπουλο...

Ο Μπράβο δεν εχει ακουμπήσει το τοπι κ προσωπικα δεν τον εχω παρακολουθησει σαν παιχτη για να ξερω την αξια του....
    τωρα αν εσυ πηρες κασετες απο τις προπονησεις της Ρεαλ κ τον αξιολογησες κατι θα ξερεις παραπανω

Λουα Λουα δεν έχεις,Κοβασεβιτς δεν έχεις
    νούνιες με σωστό προπονητη πολύ καλός
    αν λες για τον Νίνη έχω Μήτρογλου μπροστα..κ οι δύο έχουν το μέλλον μπροστά τους
    τι να τον κανω τον Λουα Λουα??
    για κολοτούμπες παω κ παιρνω ενας ρωσο απο κανα τσιρκο....
    γιατι απο γκολ πιο πολλά εχει βαλει μεχρι και ο Πόστιγκα....

για τον Κοβασεβιτς τα ειπαμε....καλος παιχτης....για να κανει 10 το πολύ παιχνιδια σε μια σεζόν και το πιθανότερο την επόμενη να ειναι εντελώς νεκρος.....

ο Νινης εχεις παιξει βασικος και εχει ανταποκριθει....υψηλά επιπεδα αποδοσης , γκολ σε ντερμπι στις πρωτες του εμφανισεις κτλ κτλ
    ο Μητρογλου δεν εχει παιξει ακομα βασικος...οταν παιξει να τον αξιολογησουμε....εμενα παντως δεν μου αρεσει γιατι ειναι πολυ ατεχνος (στυλ Κωνσταντινου)....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

καλα οτι πεις.....η υπολοιπη Ευρώπη εχει διαφορετικη αποψη....αλλα ο λιμανογαυρος αν βγει απο τα συνορα της μποχας του λιμανιου ζαλιζεται ...οποτε αστο μην το ψαξεις παραπερα....

για ο μέλλον...μέχρι τότε και για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες έχουμε ακόμα
    γι'αυτό μην τον συγκρίνει με γκαλέτη...δεν έχουν καμία σχέση

μακάρι το παιδι να πάει μπροστα αλλα μέχρι τότε βλέπουμε...ταλέντο είναι ακομα όχι παίκτης...κ ξέρεις πόσα ταλέντα στην ελλάδα σβήσαν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Προς το παρόν...

μπράβο ρε Θρασυβουλάρα!!! Όχι δεν κάνω πλάκα στους γαύρους!!! Το τελικό αποτέλεσμα άλλωστε λίγο-πολύ είναι γνωστό. Αλλά μπράβο του για τη μαχητικότητά του και κατά τη γνώμη μου για το σωστό στήσιμό του μέσα στο γήπεδο. Αν μη τι άλλο έχει ψυχή και αυτό που ξέρει η ομάδα αυτό παίζει.
    Ας το βλέπουν κάποιοι άλλοι σύλλογοι της Α Εθνικής να παραδειγματίζονται!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Η ήττα από την ΑΕΚ και η αμφισβήτηση που έχει γνωρίσει εκείνος και οι συμπαίκτες του το τελευταίο διάστημα, προκάλεσαν το ξέσπασμα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. «Είμαι 12 χρόνια σε αυτή την ομάδα και την πονάω. Δύο μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω νιώσει ποτέ στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να ανεχτώ, δεν επιτρέπω σε καμία ομάδα να μας κερδίζει με τέσσερα γκολ και δεν μπορώ να ανεχτώ να μου δείχνει ένας παίκτης τα τέσσερα δάχτυλα. Δεν μπορώ να ακούω ότι ο Ολυμπιακός χτίζει ομάδα. Χτίζει ομάδα, αλλά παίρνει και το πρωτάθλημα.

Δεν μπορεί να είναι δεύτερος. Πήγαμε καλά στην Ευρώπη, αλλά τι θα κάνουμε εάν δεν πάρουμε το νταμπλ; Με έχουν κατηγορήσει ότι είμαι το παιδί της διοίκησης. Ας κρίνει ο καθένας όπως θέλει τι έχω κάνει γι’ αυτή την ομάδα. Εγώ θέλω να είμαστε ενωμένοι και να πάρουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Να μην μένουμε στα λόγια αλλά να το κάνουμε πράξη. Οι τελευταίες εξετάσεις μου έδειξαν ότι είμαι ένα βήμα πριν από το κώμα! Δεν το έχω πει ποτέ, ούτε ζήτησα να μην παίξω. Παίζω και τρέχω όσο μπορώ. Κουρασμένοι, ξεκούραστοι, να δώσουμε ό,τι έχουμε για να τα καταφέρουμε», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού

πηγη

με ενα καλό παιχνιδι εγινε παιχτάρα ο Λεονάρντο....ενω ο Σπυρόπουλος που εχει δωσει τα διαπιστευτήρια του και σας εκανε χωνί οποτε σας έβρισκε με τον πανιωνιο ειναι μετριος...οκ οτι πεις....
    Μήπως εχεις προσεξει οτι ο Λεοναρντο δεν μπορει να δωσει πασα στα 3 μετρα??ενω δεν εχει ουτε καλή σεντρα???
    μονο καλες τοποθετησεις εχει στον καινο χωρο....

οσο για τον Ζεβλάκοφ....

οι προπονητες σας δεν τον εμπιστευονται με τιποτα να παιξει ακραιο μπακ και εσυ τον εκανες καλυτερο απο τον Σπυρόπουλο...

Ο Μπράβο δεν εχει ακουμπήσει το τοπι κ προσωπικα δεν τον εχω παρακολουθησει σαν παιχτη για να ξερω την αξια του....
    τωρα αν εσυ πηρες κασετες απο τις προπονησεις της Ρεαλ κ τον αξιολογησες κατι θα ξερεις παραπανω
    ένα καλό παιχνίδι ο Λεονάρντο...ναι μάλιστα...δεν μπορεί να δώσει πασα???ναι μαλιστα...για τον Σπυρόπουλο θέλεις να πεις???γιατι και σέντρα εχει...μάλλον δεν τον έχεις δει

Ζεβλάκοφ???μπάλα δεν ασχολείσαι καθόλου ε???
    ο ζεβλάκοφ άμα έβλεπες λόγω ανάγκης κ απουσιών έπαιζε κεντρικος και στην οπία πάει πολύ καλα
    ισάξιο με σπυρόπουλοτον θεωρώ

ο Μπράβο και μόνο ότι τόσα χρόνια ήταν βασικός στην Ρεαλ κάτι λέει...μπορεί να ήταν ο Ανατολάκης της Ρεάλ αλλα για ελληνική ομάδα είναι πολυτέλεια αλλά τζάμπα λεμε γι'αυτόν να ['αει να γ#$θει

τεσπα τόσο ασχολείσαι αυτά λες...πάω πάσο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ρε γαυροι δεν ασχολειστε με το ντερμπυ του κυπελλου;

2- 2 στο α΄ημιχρονο με τον Θρασυβουλο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    [B]Η ήττα στη Χερέζ και η αμφισβήτηση που έχει γνωρίσει το τελευταίο διάστημα, προκάλεσαν το ξέσπασμα του Βαλεντίνο Ρόσι. «Είμαι χρόνια σε αυτή την ομάδα και την πονάω. Δύο μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω νιώσει ποτέ. Δεν μπορώ να ανεχτώ, δεν επιτρέπω σε κανέναν οδηγό να με κερδίζει με τέτοια άνεση. Δεν μπορεί να είμαι δεύτερος. Με έχουν κατηγορήσει ότι είμαι αδελφή! Ας κρίνει ο καθένας όπως θέλει. Οι τελευταίες εξετάσεις μου έδειξαν ότι είμαι ένα βήμα πριν από το κώμα! Τρέχω όσο μπορώ είπε ο "Βάλε"!

έμπνευση-μαλακία της στιγμής...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

zzr2005 για τον δυο ριβαλντο δεν μας λες τιποτα και ανυσηχω...

:rotflmao:

Οι Κοβασεβιτς-Λουα Λουα ειναι καλύτεροι απο Σαλπιγγίδη - Μανούτσο-Ποστιγκα-Εντοι??

- εννοειται...

ο Στολτίδης ειναι καλύτερος απο τον Ματος??

- αυτο κι αν εννοειται...

ο Λεντεσμα απο τον Καραγκουνη ή τον Γκονζάλες??

- λιγο καλυτερος ο λεντεσμα, στην κατασταση που βρισκεται τωρα, αλλιως δεν υπαρχει συγκριση, για τον καραγκουνη τα εχουμε πει μερικες σελιδες πριν οσο για τον γκονζαλες, ουτε να τον αναφερεις δεν επρεπε...

ο πεθαμένος Τζωρτζεβιτς απο τον Ιβανσιτς?

- απο τον φετινο τζορτζεβιτς ειναι καλυτερος ο ιβανσιτς...

ο Γκαλέτι ειναι πολύ καλύτερος απο τον Νινη?

- εννοειται...

ο Πάντος απο τον Νιλσον?

- αρκετα καλυτερος, ειδικα φετος ειναι απο τους πιο φορμαρισμενους παικτες μας...

Ζεβλάκοφ???μπάλα δεν ασχολείσαι καθόλου ε???
    ο ζεβλάκοφ άμα έβλεπες λόγω ανάγκης κ απουσιών έπαιζε κεντρικος και στην οπία πάει πολύ καλα
    δηλαδή τοσο καιρο που έπαιζαν Σεζαρ Αντζας στο κεντρο που έπαιζε ο Ζεβλάκοφ????
    γιατι εγω θυμαμαι τοσο ευρώπη οσο κ Ελλαδα να παιζει μπακ ο Πάντος ποτε αριστερα , ποτε δεξια και ο Τοροσιδης....
    στο ντερμπι γιατι δεν επαιξε η παιχταρα ο Ζεβλάκοφ ακραιο μπακ???

ισάξιο με σπυρόπουλοτον θεωρώ

ξαφικα απο καλύτερος εγινε ισάξιος?
    στο επομενο post πιστευω θα συμφωνησεις μαζι μου....

ο Μπράβο και μόνο ότι τόσα χρόνια ήταν βασικός στην Ρεαλ κάτι λέει...μπορεί να ήταν ο Ανατολάκης της Ρεάλ αλλα για ελληνική ομάδα είναι πολυτέλεια αλλά τζάμπα λεμε γι'αυτόν να ['αει να γ#$θει

που έπαιζε βασικός ο Μπράβο???:rotflmao: :rotflmao:
    έτσι σας ειπε ο προεδρος???
    2001-2007 : 85 εμφανισεις με ρεαλ (ειτε σαν αλλαγη ειτε σαν βασικος) σε ολες τις διοργανωσεις....
    ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ....
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΒΡΕ....ΜΥΡΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΨΑΡΙ ....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38