Σελίδα 114 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Belafonte καλώς ήρθες φίλε.

Για την ερώτησή σου σχετικά με την ταχύτητα ταξιδίου...

Φίλος μου, με XT660R, από Αθήνα, πήγαινε κάθε 15 μέρες Καλαμάτα.
    Πήγαινε με 150-160, λίγο πιο κάτω από την τελική της μηχανής και δεν του'βγαλε τίποτα.
    Για τρία χρόνια αυτό.

Το ότι δεν έχουμε κραδασμούς δεν πρέπει να μας ξεγελάει.
    Το καλύτερο είναι να ταξιδεύεις επάνω στη μέγιστη ροπή της, γύρω στις 5200.
    Ο κινητήρας δεν πιέζεται και έχεις τις προσπεράσεις για πλάκα.

Καλές βόλτες και καλά χλμ !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Από αρκετά χιλιόμετρα μαζί του αρκετά από τα οποία και στην Εθνική, αποκόμισα την αίσθηση ότι τα κοντερίσια 140-145 είναι η μέγιστη συνεχόμενη ταχύτητα ταξιδιού...

Περίπου 150 + - 5χλμ. πιστεύω μπορεί να πηγαίνει κάποιος χωρίς πρόβλημα συνεχόμενα, απο κει και πάνω 160+ δηλαδή πρέπει να πηγαίνεις με τέρμα ή σχεδόν τέρμα γκάζι με ότι συνεπάγεται αυτό σε κατανάλωση ή και αξιοπιστία, άλλωστε δεν ξέρω κανένα απολύτως μοτέρ γενικά (και δεν υπάρχει) που να μην καταπονείται όταν το πηγαίνεις τέρμα συνεχόμενα για ώρες.

Ισως τελικά μια ταχύτητα στα 150 να είναι οκ. Ο μηχανικός που επισκεύτικα σήμερα μου είπαι πως ακόμη και στις 6000 σαλ είναι οκ, καθπως το μοτέρ δουλέυει 1200 - 1300 σαλ κάτω απο τους κόφτες. Τώρα στις 5600 - 5800 για τα 150 πρέπει να είναι οκ.

Απο λάδια τι βάζετε?

Έχω δοκιμάσει πέρα απο τα yamalube, Castrol full synthetic 20 - 50, μόνο που μετά απο 2000 χλμ έχουν γίνει νερό. Τα motul 15-50 ημι συνθετικά, που τελικά θεωρώ πως είναι πολύ καλά. Πολύ μαλακό το σασμάν και καλή αντοχή στα χλμ.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από belafonte
    Ισως τελικά μια ταχύτητα στα 150 να είναι οκ. Ο μηχανικός που επισκεύτικα σήμερα μου είπαι πως ακόμη και στις 6000 σαλ είναι οκ, καθπως το μοτέρ δουλέυει 1200 - 1300 σαλ κάτω απο τους κόφτες. Τώρα στις 5600 - 5800 για τα 150 πρέπει να είναι οκ.

Απο λάδια τι βάζετε?

Έχω δοκιμάσει πέρα απο τα yamalube, Castrol full synthetic 20 - 50, μόνο που μετά απο 2000 χλμ έχουν γίνει νερό. Τα motul 15-50 ημι συνθετικά, που τελικά θεωρώ πως είναι πολύ καλά. Πολύ μαλακό το σασμάν και καλή αντοχή στα χλμ.

Nop.. όχι full σε αυτή την μηχανή.. Μηχανικός μου είπε πως είναι χειρότερο να χρησιμοποιείς φουλ σε ένα κινητήρα που είναι φτιαγμένος για σεμί. Άλλος είπε πως είναι καλύτερα για τον κινητήρα να βάλεις φουλ αφού πρώτα στρωθεί. Τελικά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα αλλά διαφορά στην τιμή δεν είναι μικρή και αφού δεν ήμουν σίγουρος ακολούθησα αυτό που λέει η μαμά. (Αν κάποιος έχει τις γνώσεις ας μας πει για να ξέρουμε αρκεί να είναι σίγουρος και να μην το έχει ακούσει απλά)

Και..
    Nop.. ποτέ castrol.. Κάποτε ήταν καλά. Τώρα είναι νεράκι. (Γνώμη δική μου αλλά και πολλών άλλων)

Motul = Yamalube. Το ίδιο λάδι είναι με άλλη ετικέτα. Yamalube 15 -50 σε ημισυνθετικό δεν βρίσκεις γιατί προφανώς η Yamaha δεν το προτείνει σε κανένα μηχανάκι της. Ίσως επειδή είναι πολύ εξειδικευμένο ένα λάδι να καλύπτει τόσο μεγάλη κλίμακα θερμοκρασιών και χρειάζεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις που η θερμοκρασία έχει τόσο μεγάλες διακυμάνσεις. Το καλύτερο για πολύ ζεστές μέρες είναι το 20-50 σε σεμί πάντα. και για κρύο 15-40 ή 15-50 (αν και δεν χρειάζεται.

Προσοχή στο τι πρόσθετα έχει το κάθε λάδι για να μην πάρεις τους δίσκους στο χέρι.
    Sent from me using a computer.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Nop.. όχι full σε αυτή την μηχανή.. Μηχανικός μου είπε πως είναι χειρότερο να χρησιμοποιείς φουλ σε ένα κινητήρα που είναι φτιαγμένος για σεμί.
    Σωστός ο daz
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Thanks jimtarasxt660x
    Sent from me using a computer.

ευχαριστώ

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Μεχρι να ληξει η εγγυηση οτι λεει η μαμα.

Μετα μια καλη μαρκα που να ειναι στις προδιαγραφες της μαμας και θα ειναι οκ.

Μην ψαχνει κανεις για το καλυτερο γιατι παντα θα υπαρχει και καποιο καλυτερο απο το καλυτερο!!!
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    Κάτω απ' τον πίνακα οργάνων όταν αφαιρέσομε το πλαστικό καπάκι, έχω δεί ένα βυσματάκι κενό.
    Κάτι σαν αναμονή. Ξέρει κάποιος τι είναι; Παίζει να είναι αναμονή για GPS πχ;

έπεσες... βολέψου! Το avatar του/της NickolasV
    Είναι παροχή 12Volt από την ίδια ασφάλεια που τροφοδοτεί τις ψείρες και τα φώτα της ουράς.
    Αυτή η ασφάλεια είναι η μόνη που τροφοδοτείται με το κλειδί στο ΟΝ χωρίς ο κινητήρας να δουλεύει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
    Είναι παροχή 12Volt από την ίδια ασφάλεια που τροφοδοτεί τις ψείρες και τα φώτα της ουράς.
    Αυτή η ασφάλεια είναι η μόνη που τροφοδοτείται με το κλειδί στο ΟΝ χωρίς ο κινητήρας να δουλεύει.
    Ναι όντως, σύνδεσα εκεί τη βάση του GPS σήμερα. Άψογο έγινε, κι έβαλα και μια πρίζα 12V
    Ευχαριστώ πολύ.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Eιναι λογικο στα 20.000 χλμ να θελουμε ρουλεμαν???
    1η μαλακια της Γιαμαχα.
    Πηγα προχθες για σερβις και ειπα στον γιατρο οτι σαν να μου κολλαγε λιγο το τιμονι, και μετα απο την εξεταση αποφανθηκε οτι θελουμε αλλαγη ρουλεμαν.
    Σε ερωτηση μου γιατι τοσο νωρις μου ειπε οτι αλλη μια φορα του ειχε ξανατυχει σε ενα ΧΤ.
    Το καλο ειναι οτι το καλυπτει η εγγυηση.
    Το κακο ειναι οτι βαριεμαι να τρεχω στον μαστορα εστω και για απλες δουλειες ρουτινας και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που πηρα γιαμαχα.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Video +100000

Δειτε αυτο το υπεροχο Videακι!!
    http://www.youtube.com/watch?v=BLF1z...eature=related
    :a44:

Παλαιό μέλος
    Η αλλαγή τιμονιού εκτός απο την ανθεκτικότητα του υλικού προσφέρει και κάποια αλλαγή στην αίσθηση??

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3