Σε Low Budget laptops, δλδ. μεχρι 300 euro
μεταξυ Lenovo , Dell, Acer, HP
που θα πηγαινατε ?
Specs, πανω κατω τα ιδια : Celeron , 4GB Ram , Sata δισκοι 500 κλπ.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αργα ως προς τι?
Ουτε για παιχνιδια το θελω ουτε για video editing.
Web development σε linux...αντε και καμια ταινια.Δεν θα ανταποκριθεί? Το επομενο level με φρεσκο i3 παει σχεδον 100+
Καλημερα.
Αυτο το τετραγωνο πλαστικο που εχει η συσκευασια της μητρικης (ASUS Z 170 A)τι κανει βρε παιδια ;
Οταν βαζουμε πχ εναν i5 η εναν ι7 ,βαζουμε υποχρεωτικα και αυτο η οχι;
Μιλαω για αυτο που ειναι αριστερα απο την πορτοκαλι γεφυρα στην εικονα.
Είναι "οδηγός" για να μπει σωστά η CPU.
Δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=uFlBPyQbJZw
Δεν είναι "υποχρεωτικό". Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να βάλεις τη cpu σωστά, χωρίς να καταστρέψεις τα pins της mobo.
Life begins at 45°.
Όχι, το αφήνεις εκεί. Είναι προαιρετικό αν δε θες δεν το χρησιμοποιείς καθόλου.
Δες το βίντεο, τα εξηγεί.
Όχι. Κλείνεις το καπάκι με αυτό από κάτω. Το βίντεο, που έδωσε ο gkourv, έχει ακριβώς τη διαδικασία.
Life begins at 45°.
Ωπα...τωρα ειδα το βιντεο:σε βοηθαει να βαζεις σωστα τον επεξ,αλλα μετα το κλειδωνει και αυτο(δλδ το αφηνει "μεσα" μαζι με τον επεξ)........σωστα;
Ρωταω,επειδη αλλαξα την ψυκτρα/ανεμιστηρα της Ιντελ(με μια αλλη πιο "καλη") και το ειδα αυτο το πλαστικο ΜΕΣΑ μαζι με τον επεξ.
Φυσικα δεν το πειραξα ,αλλα αυριο αλλαζω επεξ και απο ι5 παω σε ι7 για αυτο ρωταω τι παιζει με αυτο το ριμαδι.
Εχω αλλαξει παρα πολλους επεξ,αλλα πρωτη φορα το ειδα και "μπλοκαρισα"
Mια μικρη βοηθεια απο τους γνωστε του excel.
Εχω μια λιστα με αθλητες (ονομα, επωνυμο, ηλικια, ομαδα με drop down list) στην πρωτη καρτελα. Εχω επισης ακομα 3 καρτελες, με τις 3 ομαδες. Θελω απο την αρχικη καρτελα με την λιστα των αθλητων, αναλογα με την επιλογη ομαδας που κανω, να μου αντιγραφει το ονομα-επωνυμο-ηλικια στην καταλληλη καρτελα ομαδας. Ειναι εφικτο κατι τετοιο;
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Τα πάντα είναι εφικτά, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα από την περιγραφή σου. Screenshot.
Life begins at 45°.