Πάω σήμερα Σούπερ Μάρκετ. Φτάνω ταμείο. Βλέπω σακούλες, παρατηρώ την κυρία που χτυπάει τα πράγματα. Μου σκάει στο μυαλό moto.gr και το ποστ για τις σακούλες. Σκάω χαμόγελο σκεπτόμενος αυτά που έχουν γραφτεί. Όσο οι φορουμικές σκέψεις ταλανίζουν το μυαλό μου παρατηρώ τα πράγματα να μαζεύονται. ΑΜΑΝ πότε δημιουργήθηκε βουνό μπροστά μου;
Πιάνω σακούλα έτοιμος να πω από μέσα μου: γατάκια του μοτό έτσι ανοίγει η σακούλα. Όχι. Η αντίσταση της σακούλας τεράστια. Παλεύω τα δευτερόλεπτα περνούν και ο κόσμος μαζεύεται. Καταφέρνω με κινήσεις που θα ζήλευε και ο πιο ταλαντούχος καρδιοχειρούργος, να πιάσω οριακά τις δύο άκρες και ν` ανοίξω τη σακούλα. Σηκώνω κεφάλι να πάρω ρέστα, βλέπω την κυρία στο ταμείο να με κοιτάει ελαφρώς απογοητευμένη. Με μια μαγική κίνηση που θα ζήλευε και ο Κρις Εϊντζελ στο τελειότερο του μαγικό, την στιγμή που πασχίζω να ανοίξω τη δεύτερη, βγάζει αρκετές και μέσα σε δευτερόλεπτα ανοίγει αρκετές!!
Την κοιτάω. Με κοιτάει. Έλα της λέω πες το μυστικό σου. Έχετε υπερδυνάμεις δεν εξηγείται. Γελάει.
Αποχωρώ και σκέφτομαι. Γατάκια του μοτό.γρ. δεν ανοίγουν εύκολα οι σιχαμένες οι σακούλες. Νιαουρίζω και φεύγω!
If my wife would let me ride her as i ride my motorcycle...I`d be home home right now!
Tην επόμενη φορά δοκίμασε να "σαλιώσεις" λίγο τα δάχτυλα πρώτα ώστε να φύγει η λιπαρότητα απο πάνω τους και να αυξηθεί η τριβή. Θα εκπλαγείς απο τα αποτελέσματα. Επίσης κάπου εκεί στον πάγκο υπάρχει το σφουγγαρακι για τα δάχτυλα πάντα. Βούτα τα εκεί μια και θα ξαναεκπλαγείς!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αλλαζεις χωρα.
Πας στο ΣΜ, με ενα καροτσι πραγματα.
Η ταμιας τα περνα απο τον σαρωτη, σαν καλολαδωμενο μοτερακι. Το βουνο μαζευτηκε, και τωρα τι κανεις;
Μεχρι να ολοκληρψωσεις την σκεψη σου, η ταμιας εχει αρχισει και τα βαζει στις τσαντες. Αν δε, ειναι πολλα τα πραγματα, ερχεται και ο "εφεδρος" που καθεται παρακει, παρων γι'αυτον τον λογο.
Λες ευχαριστω στην ταμια, στον ¨εφεδρο¨ και στην τυχη σου που σε "πηρε" σε αλλη χωρα.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Παίρνεις ωραιότατη μεγάλη τσάντα πολλών χρήσεων. Φεύγεις με ΜΙΑ τσάντα, σπάνια δύο. Ηρεμία.
εχετε τοσα λεφτα που μπορειτε και αγοραζετε ενα καροτσι πραγματα ωστε να σας προβληματιζουν οι σακουλες;![]()
Στα ok τους υποχρεώνουν να βάζουν αυτοί τα πράγματα του πελάτη μέσα στην τσάντα, στα υπόλοιπα πλην των lidl αν δεν έχεις τελειώσει μέχρι να χτυπήσει και το τελευταίο προϊόν γυρίζουν και σε βοηθάνε. Το έχω παρατηρήσει γιατί ντρέπομαι πάρα πολύ να μου βάλουν τα ψώνια σε σακούλα και έχω ανοίξει αρκετές φορές διάλογο γι'αυτό το πράγμα. Αν εγώ βάλω 50 προϊόντα σε σακούλες δεν έγινε κάτι, αν πρέπει ο ταμίας να βάλει 50 προϊόντα επί 150 πελάτες στο τέλος της μέρας δε θα έχει χέρια.
Εχω στο μαγαζι 7 ταμεία, άρα 7 σφουγγαράκια.
κάθε μα κάθε μέρα "χάνονται" 3-4.
ΚΑΝΕΝΑΣ , ΜΙΑ ΦΟΡΑ , δεν το εχει φέρει πίσω........
δεύτερον, άμα έχεις δει πόσοι φτύνουν το δάχτυλο πριν το βουτήξουν στο σφουγγαράκι, απλά δεν το πλησιάζεις....
πρέπει να είναι το πιο βρώμικο πράγμα στο σ/μ μετά το πόμολο του WC.
Στο μεξικό στα βάζουν βοηθοί σε κάθε ταμείο και τα τοποθετούν στα καρότσια. Η παρουσία τους είναι πραγματικά πολύτιμη.
Πάντως ανοίγει αρκετά εύκολα. Την τοποθετείς ανάμεσα στις παλάμες σου , κάνεις 2-3 απότομες κινήσεις με τις παλάμες σαν να τις τρίβεις μεταξύ τους και ανοίγουν
το ξεφτυλικι δεν είναι να μη σου ανοιγει η σακουλα στο ταμειο...
είναι να σου ανοιξει από κατω την ωρα που φευγεις απ'το ταμειο..
...και να είναι και αυτή με τα γυαλινα μπουκαλια μεσα..![]()
Τι πειράζει ρε που αργούμε να βάλουμε τα ψώνια, μη τρελενεστε.
Μιλάτε όλοι προσωπικά ότι αργείτε ,άρα όλος ο κόσμος αργεί, εφόσον έχει να γεμίσει 5-10 σακούλες.
Θα είμαι εγώ στήν ουρά ,θα έχω κάνει 70 ευρώ λογαριασμό, και πίσω μου έχω mikes,nik69, kostas777 που με κοιτάνε στραβά.
Κλάση μαην , πρίν λίγα λεπτά κοιτούσα και εγώ στραβά τους μπροστά μου![]()
![]()
O paramedic με την δουλειά που κάνει δεν φοβάται τα μικρόβια των άλλων(αν και ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει το καυλιτσέκι αυτό η αλήθεια είναι) γιατί είναι αποικισμένος πια . Οι άλλοι πρέπει να φοβούνται με το πόσα μικρόβια εχω πάνω μου αλλά λόγω χρόνιας συγκατοίκησης με ξέρουν και δεν με "χτυπάνε". Αυτούς όμως δεν τους ξέρουν μπουχαχαχαχα
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!