Σελίδα 115 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 1565105110111112113114115116117118119120125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.711 έως 1.725 από 2083

Θέμα: AFRICA!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    Με ενα σετ 19 17 τροχους και μια χαρτογραφιση το μηχανακι θα ειναι χουλιγκαν
    Κάτι μου λέει ότι θα βγει και τέτοια εκδοση, με μικροτερες διαδρομές στις αναρτήσεις και ίσως tubeless τροχούς.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Να βγάλουνε καμιά μοταρντοποιημένη έκδοση?

Χμμ δε'ν'κακό...

Τύπου sm/smt κλπ.
    Καλό με ακούγεται.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Κάτι μου λέει ότι θα βγει και τέτοια εκδοση, με μικροτερες διαδρομές στις αναρτήσεις και ίσως tubeless τροχούς.
    λιγο δυσκολο το βλεπω λογω και honda, αλλα και ονοματος africa, αλλα νομιζω πως θα ειναι απο τις πρωτες μετατροπες που θα γινουν στο μηχανακι...

με το που σταμάτησα να γράφω, ψόφησε το θέμα.....

ρε δίνω ζωή στα νήματα εγώ....

θα επανέλθω μετά το test ride....

αν δε σπάσει στα χέρια μου, να το πάρετε, θα είναι καλό
    πουτσ@@@@@@@@@

veteran of the physic war Το avatar του/της bocaros
    άντε λοιπόν να πω και εγώ αν και είναι γνωστό σε όλους το επίπεδο κουλαμάρας μου.

πρώτη εντύπωση , παρκαρισμένη σε έδαφος με κλίση προς το πλαινό σταντ και σηκώθηκε για πλάκα.
    μια περίεργη αίσθηση της διαχείρησης του γκαζιού μου φάνηκε στην αρχή αλλά καταλαβαίνεις γρήγορα πως και τι θέλει.
    ΦΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
    αλλαγές κατεύθυνσης ( κάτι που δεν το έχω ) για πλάκα.
    ύψος μηχανής με τη σέλα στη μεσαία θέση ακουμπάνε και τα δυο πόδια λιγο καλύτερα από τις μύτες με το 1,77 μου.
    πολύ ροπή χαμηλά , αλλά και χωρίς κανένα κόμπιασμα σε όλο το φάσμα στροφών .
    κιβώτιο καλύτερο δεν περίμενα να δω ποτέ.
    έκανα τη διαδρομή τζιτζιφιές αιγάλεω μέσω κηφισού χωρίς να την πιέσω πάρα πολύ αλλά δείχνει τα 160 να τα έχει εύκολα για ταξιδι.
    αέρας δεν με χτύπησε αλλά σε αυτο βοηθάει και το χαμηλό μου ύψος.
    υπάρχει και μεγαλύτερη ζελατίνα αλλά μαλλον για ύψη 1,90+.
    το traction δεν το πείραξα το άφησα στη μεγάλη σκάλα για ευνόητος λόγους (βλέπε κουλαμάρα)
    με ενα crossrunner που συναντήθηκα μετά απο συννενόηση τον είχα στην αρχή και μου ξέφυγε μετά την κουμπωμένη 5η ταχύτητα.
    οι αναρτήσεις σίγουρα θέλουν σκάλισμα αφού η μηχανή υποτίθετε ότι έχει χωμάτινο χαρακτήρα.

αναζητείτε χρηματοδότης για να την πάρω εχτές.

μέσα μαρτίου η ίδια έκθεση θα διαθέση για testride και την έκδοση με dct..
    AFTER DARK...........

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Θελω σπυρακο φωτο πανω στο τεστ ραιντ αφρικα. Διπλα στο σπιτι σου ειναι. Προλαβαινεις.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	eleysinas.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	24,3 KB 
ID:	352405
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Τελειωσε το τεστ......

πουτσ@@@@@@@@@

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Τελειωσε το τεστ......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	718922.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	84,4 KB 
ID:	352415
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Τελειωσε το τεστ......

Ωχ, την γ......με,

ή όχι;

εν συντομία

σέλα, δεν με βόλεψε παρότι πατούσα καλά κάτω ενώ ήταν στην πιο ψηλή θέση (!!!).... προσοχή, εμένα δε βόλεψε, τον δικό μου σωματότυπο, ναι? εγώ λοιπόν, δεν θα έκανα ταξίδι σε αυτή τη σέλα με τίποτα...

χερούλια συνοδηγού, εξέχουν πολύ, εγώ τράκαρα το πόδι μου όταν πήγα να ανέβω.... μετά πήγαινα υποψιασμένος και δεν ξανατράκαρα

βάρος, χα.... πόσα κιλά είπαμε οτι είναι? ε, είναι σαν ποδήλατο.... αμα σας λέω να μην δίνετε τόση βάση στα σκέτα νούμερα, να με ακούτε....

τιμόνι, καρατιμόνα, πολύ ανοικτά χέρια, σαν τζιές ένα πράμα

συμπλέκτης, βούτυρο

σασμάν, εκνευριστικό, δεν καταλαβαίνεις αν υπάρχουν μεσα γρανάζια

φρένα, το μπροστινό πολύ καλό, το πίσω έχει το αβς εύκολο

αναρτήσεις, αν και θα είναι αδικο να μιλήσουμε γι αυτές, γενικά, έτσι όπως ήταν σεταρισμένο, το μπροστινό μου άρεσε πολύ (αν και εγώ θα το σκλήραινα λίγο ειδικά γιατί βυθίζεται αρκετα στα δυνατά φρένα με αποτέλεσμα ο πίσω τροχος να παίζει δεξά - αριστερά)) το πίσω θέλει δουλίτσα να το φέρεις εκεί που το θες.... στις περισσότερες των περιπτώσεων πάντως, και το πίσω δεν ήταν κακό

κινητήρας
    κινητήραααααας.... τραχιά λειτουργία, δεν τρελάθηκα, δεν με χάλασε, συνήθειο είναι όλα... ροπή από χαμηλά, χωρίς ξεσπασμα αλλά και χωρίς κρέμασμα (αισθητό τουλάχιστον) στα ψηλά.... ακούει στο παραμικρό κλικ του γκαζιού, τραβάει με όλες τις ταχύτητες από χαμηλά χωρίς ιδιαίτερα ή ενοχλητικά σκορτσαρίσματα αν είσαι με μεγάλη σχέση και λίγες στροφές.... απο σταματημένος, εγώ που σούζα δεν, να ναι καλά το τράξιον θα τα είχα φάει τα καπάκια μου....

στο δρόμο... σταθερό στα πολλά παρά την αναλαφρη αίσθησή του (βέβαια δεν είχε αέρα) αλλάζει με την σκέψη κατέυθυνση, στρίβει ευκολα και αβίαστα, δεν ξέρω στα μέγαρα με τους πλάγιους ανέμους τι θα κάνει.... χάρηκα πολύ που έκανα διήθηση χωρίς να φοβάμαι μη βρει κάτι σε κανα καθρέφτη...

στο χώμα.... είναι τόσο ευκολο, που παίζει να είναι το πιο καλό στο χώμα (δεν έχω ιδέα από χώμα, καθαρά τι αίσθηση αποκόμισα)

κατανάλωση.... αυτό που πήρα έδειχνε 6,4 λίτρα/100 στα τελευταία 800 χλμ... αυτό που εγώ κατάλαβα είναι οτι αν δεν το σκίζεις, δεν πρέπει να καίει.... σε ταξίδι με 120 - 130 (που η 6η είναι στις 4-4κάτι χιλιάδες) δεν πρέπει να καίει τίποτα... λέω "αν δεν το σκίζεις" γιατί η απόκριση στο γκάζι είναι τόσο αμεση και όμορφη που θεωρώ απίθανο να μην το λυσσας.... 94 (ή όσα) άλογα? είναι όμως εκεί όποτε τα θες.... βασει αυτού, θεωρώ λοιπόν οτι είναι μάλλον αδύνατο να το πάρει κάποιος και να πηγαίνει κότα, θα το λυσσάει γιατί και γαμάτα πάει και δεν θα τρομάξει τον άπειρο....

με τι μπορεί να συγκριθεί... με 990 (ας πάει ρε παιδιά να κάνει τεστ ένας κάτοχος 990) και με το στρωμα το 1000 (μονο και μονο επειδη σε απολυτα νουμερα είναι κοντά)

αυτά από έναν γραφικό που δεν θα το πάρει ποτέ γιατί δεν παύει να είναι μπουρδέλο....
    Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 17/02/2016 στις 20:12.
    πουτσ@@@@@@@@@

απο που το πηρατε τεστ παιδια?

το είχε ως σήμερα.ο.γκινοσατης στην αμφιθεας

ως αυριο θα το εχει?πρεπει να κλεισεις μερα/ωρα?

εγώ πήρα τηλ το πρωί και εκλεισα για το απογευμα....
    πουτσ@@@@@@@@@

που να ξέρω. επίτηδες δεν πήγα. και μη εισενεγκης ημας εις πειρασμον αλλα ρυσαι ημας απο του αφρικανου. αμήν.

ένα τηλεφωνο αυριο πρωί θα στα πει ο ίδιος.

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  4. africa twin Αναζητήσεις