και εμένα μου φάνηκε πολύ ορθογραφημένο για την ένταση που μεταφέρει αλλά μια αναζήτηση
έδωσε 2-3 ειδησεογραφικά site που αναφέρουν κάποιον επιχειρηματία του Έβρου.
Ακόμα και έτσι ή φωτό μπορεί να κατασκευάστηκε σε αναφορά κάποιου σημειώματος ή ακόμα
και από κάποιον θαμώνα αν και στην ουσία είναι προφανές πως δημιουργήθηκε από κάποιον
με στοιχειώδεις γνώσεις σχεδιασμού επικοινωνίας, οπότε οι μάρκες μου πάνε στο πρώτο μέσο που
δημοσιεύτηκε..
Το μόνο άσχημο απο αυτή την ιστορία είναι η "μόδα" που διαμορφώνεται στο στυλ που χρησιμοποιούσαν την μορφίνη
οι beatnik με καθαρή νικοτίνη που ψυλιάζομαι ότι είναι τέρμα τοξική...
αυτη η καραμελα με τα μαγαζια που θα κλεισουν πρεπει καποια στιγμη να σταματησει γιατι κουρασε...
καταρχας εγω παλι ολα τινγκα τα βλεπω και δεν βρισκεις να κατσεις.
επισης,οι καπνιστες πλεον ειναι περιπου 30% οποτε μονο να κερδισουν εχουν τα σωστα μαγαζια.οι τεκεδες να πανε στο γεροδιαολο!
και μια ερωτηση,σε οοοολο τον προηγμενο κοσμο που εδω και χρονια φυσικα δεν καπνιζουν στα μαγαζια κλεινουν και εκει για αυτο το λογο;;απορια το εχω...
οπως ειπαν και οι προλαλησαντες επιτελους βγαινω με το παιδι μου εξω.που χειμωνα δεν πηγαινα πουθενα για να μην χαλαμε την υγεια μας.οποτε απο μας περνουνε λεφτακια.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Το κάπνισμα έχει εξαφανιστεί εδώ και χρόνια και από χώρες όπως οι βορειο-αφρικανικές η Τουρκία η Ινδία καθώς και οι Λατινο-αμερκάνικες.
Ήμασταν η τελευταία χώρα η οποία απλά δεν τηρούσε έναν νόμο που υπήρχε (και φυσικά αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα αυτής της χώρας και όχι το ίδιο το κάπνισμα)
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Το σταντ-σαγιονάρα είναι φυσικά σε σκούτερ![]()
ωραίο αυτό , που το πουλανε.
when life gets complicated... i ride.
Νομίζω στα ίδια καταστήματα που παίρνεις και το TDM starter pack, με xenon, remus και φιμέ ζελατίνα.
Life begins at 45°.
Ευχαριστώ,θα το ψάξω.
Αυτό είναι αστείο ;
Γατάκια....
Λες να είναι τροχό![]()
Τάφος με turbo.![]()