Σελίδα 115 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 1565105110111112113114115116117118119120125165215 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.711 έως 1.725 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Μάγε μαζί σου.

Βάση ρόστερ, για μένα,η ΑΕΚ δεν μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα.

Θέλει και άλλους,ποιοτικούς, παίχτες.

Αν το πάρει θα έχει κάνει ΤΗΝ υπέρβαση.

Στα "δύσκολα" ματς δεν έχει κάνει τίποτα.

Μπάλα εγώ ΔΕΝ την έχω δει να παίζει φέτος.

ΠΑΟ,Βέροια,ΕΛΦκατι,Φιορεντίνα,Ξάνθη,ΟΣΦΠ.

ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ....
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Akatanomastos...

τούμπες κάνουν οι Βαμμένοι και τα ΜΜΕ ,... οι σκεπτόμενοι φίλαθλοι και αυτοί που θέλουν να βλέπουν καλή μπάλα, τα λένε απο την αρχή της χρονιάς, όταν οι νίκες ήταν στην σειρά.

Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ... και δεν είναι μόνο το ρόστερ...

Ρόστερ δεν είχαμε και το 2004 αλλά και πέρισυ ... καμία σχέση όμως η ποιότητα του παιχνιδιού μας με την φετεινή.

Είναι καθαρά θέμα ελέγχου του προπονητή. Είναι καλός και γνώστης, αλλά όποιον και να αφήσεις εν λευκώ και δεν του έχεις πίεση , θα τα κάνει σαλάτα κάποια στιγμή.

Εδώ ο Μέγας Μουρίνιο με τεράστιο και καλύτερο ρόστερ και να τα κάνει "ρόιδο" μόλις ο Αμπράμοβιτς τον άφησε λάσκα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf
    simfono gia ta MME.

sigoura den ftaiei mono to roster.polla pragmata paizoun rolo.profanes oti ena tromero roster apo mono tou den ftiaxnei tin omada.

epikaloume to roster giati mia epagelmatiki omada prepei na xei vathos kai stin mesi tou protathlimatos(me paixnidia kathe kiriaki) na mporei na ksekourasei paixtes na freskarei.
    emena afto mou fenete stin aek, poli kourasi somatiki kai oso stravonoun kapoia apotelesmata tha papsoun kai oi idioi na to pistevoun (to protathlima)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εγω ειχα την ελπιδα για πρωταθλημα αλλα οι μεταγραφες που καναμε το καλοκαιρι δεν βγηκαν.Απλα και ωραια.Επισης δεν βγηκε η αισθηση που ειχα οτι θα ειμασταν οι μονοφθαλμοι αναμεσα στους τυφλους λογω καλυτερου προπονητη.

Φερρερ ελεγα,Μπαρτσελονα ελεγα και λοιπες Ισπανικες ομαδες....

Και τωρα βλεπω μια ΑΕΚ απο την αρχη του πρωταθληματος να σερνεται και να περνει βαθμους χωρις να παιζει μπαλα.Γνωρισμα των πρωταθλητων λενε.Ναι αμα δεν τους κατσουν ενα-δυο-τρια παιχνιδια.Οταν παει σερι ομως ειναι γνωρισμα των κωλοφαρδων.

Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι παιζουμε οπως και με τον Σαντος σε χειροτερη εκδοχη.Δεν βλεπω την σφραγιδα του Φερρερ πουθενα στον τροπο παιχνιδιου της ΑΕΚ.

Θα μου πεις τι ξερεις εσυ...

Δεν ξερω.Αυτο καταλαβαινω εγω.Μπορει να ειμαι και λαθος.Αλλα δεν μου αρεσει.Ουτε θα σκασω παλι 20 και 30 ευρω να πηγαινω να καθομαι στα χωματα,ναι ναι καφε οι καρεκλες, και στο κρυο του ΟΑΚΑ να βλεπω ενα τσουρμο με κιτρινες φανελες.

Καλη η ομαδα,χρυση η ομαδα και το <<οπαδιλικι>>,με την καλη εννοια,αλλα ειναι πολλα τα λεφτα με μικρο value for money στα βαρβαρικα,που λεει και ο Λιακο

Και επειδη δεν βγαινουν και ευκολα τα ρημαδια καναπες και παλι καναπες

έτσι... έτσι...

Δεν ξερω.Αυτο καταλαβαινω εγω.Μπορει να ειμαι και λαθος.Αλλα δεν μου αρεσει.Ουτε θα σκασω παλι 20 και 30 ευρω να πηγαινω να καθομαι στα χωματα,ναι ναι καφε οι καρεκλες, και στο κρυο του ΟΑΚΑ να βλεπω ενα τσουρμο με κιτρινες φανελες.

Καλη η ομαδα,χρυση η ομαδα και το <<οπαδιλικι>>,με την καλη εννοια,αλλα ειναι πολλα τα λεφτα με μικρο value for money στα βαρβαρικα,που λεει και ο Λιακο

Και επειδη δεν βγαινουν και ευκολα τα ρημαδια καναπες και παλι καναπες
    Αν δεν δούμε "προϊόν" , δεν πληρώνουμε ... απλός νόμος της αγοράς αυτός.

Το έκαναν και οι κόκκινοι και αν δεν το έχουμε πάρει ακόμα χαμπάρι... έφτιαξαν ομάδα και μαζεύουν ακόμα αφρόκρεμα απο πιτσιρικάδες... βλ. Γκαλίτσιος και μάλλον και Παπαδόπουλος του Ηρακλή.

Κάτι κάναμε με Κονέ, Πλιάτσικα και Παπασταθόπουλο , αλλά οι δύο πρώτοι ειναι στον πάγο και ο τρίτος θα φύγει σε καλή πρόταση...

Πολύ ωραία... αλλά έτσι δεν φτιάχνεις ομαδα... έτσι κάνεις supermarket.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κάτι κάναμε με Κονέ, Πλιάτσικα και Παπασταθόπουλο

Ο Πλιατσικας θα μεινει,μαλλον,ελευθερος συμφωνα με δημοσιευματα και τον θελει ο Σαντος στον ΠΑΟΚ.

Ο Κονε δεν μου λεει τιποτα προσωπικα.Δεν εχω δει να κανει κατι.

Για τον Σωκρατη οτι και να πουμε......Ενας απο τους καλυτερους Ελληνες στοπερ ηδη και απο οτι λενε οι ειδικοι εχει περιθωρια βελτιωσης πολλα ακομα.

Και καλα θα κανει να φυγει.Τι να κατσει να κανει εδω που δεν θα το κανει σε μια Γιουβεντους και κατι τετοιες ομαδες που τον θελουνε.....

2ον... Τι άκουσα ρε;... Βγήκε λέει ο Τζίγγερ σε δημόσια εκδήλωση και σε μικρόφωνο είπε, "Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ";...
    ΄- ο Πρόεδρος της Λίγκας;... αυτός που είναι κατά της βίας και τηρεί σιγή για την ομαλή διεξαγωγή του S.L.;

Πάλι καλά που είδα και το Άρσεναλ - Τότεναμ μετά και συνήρθα , κατανοώντας τι εστί πραγματικό ποδόσφαιρο.

Gandalf
    έλα ντε....
    ενταξει ζήτησε λέει να κλείσουν κάμερες κ μικρόφωνα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ωπ... τι έγινε ρε...

Ακούω τώρα στο ραδιόφωνο οτι αφαιρέθηκε λέει η ιδιότητα του Ντέμη Νικολαϊδή σαν διεθύνων σύμβουλο. Καλά κανείς δεν τους είπε οτι αυτό έγινε πολύ πριν για να μην έχει συγκεντρωμένες ίδιότητες επάνω του;

Κατά τα άλλα, .... ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΑΕΚ και έπονται αρκετές αναταράξεις.... και που να μην μπορέσει να κάνει τίποτα στο ΟΑΚΑ με Βέρροια και με Χετάφε το Φλεβάρη.

Αρχίσαν τα γλέντια μου φαίνεται , σαν νεο-Ελληνες που είμαστε και γυρίσαμε στους αφορισμούς απο τα λουλούδια.

Το θέατρο του παραλόγου.

Τα "παπαγαλάκια" κοινώς των ΜΜΕ, έχουν αρχίσει και πάλι την δουλειά τους, καθώς μυρίστηκαν και πάλι "αίμα".

Αλήθεια για τον Βαρδινογιάννη και τις δηλώσεις του , ελάχιστα ακούω... τι έγινε;... "γαργάρα!!;;"

Gandalf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ωπ... τι έγινε ρε...

Ακούω τώρα στο ραδιόφωνο οτι αφαιρέθηκε λέει η ιδιότητα του Ντέμη Νικολαϊδή σαν διεθύνων σύμβουλο. Καλά κανείς δεν τους είπε οτι αυτό έγινε πολύ πριν για να μην έχει συγκεντρωμένες ίδιότητες επάνω του;

Κατά τα άλλα, .... ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΑΕΚ και έπονται αρκετές αναταράξεις.... και που να μην μπορέσει να κάνει τίποτα στο ΟΑΚΑ με Βέρροια και με Χετάφε το Φλεβάρη.

Αρχίσαν τα γλέντια μου φαίνεται , σαν νεο-Ελληνες που είμαστε και γυρίσαμε στους αφορισμούς απο τα λουλούδια.

Το θέατρο του παραλόγου.

Τα "παπαγαλάκια" κοινώς των ΜΜΕ, έχουν αρχίσει και πάλι την δουλειά τους, καθώς μυρίστηκαν και πάλι "αίμα".

Αλήθεια για τον Βαρδινογιάννη και τις δηλώσεις του , ελάχιστα ακούω... τι έγινε;... "γαργάρα!!;;"

Gandalf
    Τι έγινε ρε μάγε; Γιατί αναρωτιέσαι τι έγινε δεν καταλαβαίνω!!!
    Αυτά που βλέπεις και διαβάζεις είναι απόρροια των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ μυαλών και νοοτροπιών. Επειδή εσύ βέβαια και ορισμένοι άλλοι είστε πιο ήπιο αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η λογική είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ Η ΙΔΙΑ!
    Τρώγεστε από την αρχή της χρονιάς. Δεν παίζουμε μπάλα δεν κάνουμε δεν δείχνουμε δεν ράνουμε. Να αλλάξει το ένα να αλλάξει το άλλο να φύγει αυτός να έρθει εκείνος.
    Χρόνια ολόκληρα η ίδια και η ίδια ιστορία. 100-200 άτομα να κάνουν την ομάδα άνω κάτω.
    Αυτοί βγαίνουν μπροστά αυτοί φαίνονται. Γιατί σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ζείτε στην ίδια μιζέρια και γκρίνια για χρόνια και χρόνια τώρα.
    Μόλις έρθουν οι πρώτες στραβές αρχίζετε α τα έλεγα εγώ και να που δενέχουμε ομάδα και να αυτό και να εκείνο...
    Και βγαίνει σήμερα η κωλοφυλλάδα και λέει το απίστευτο:
    Βλαξ ή Ανόητος!
    Από εκεί που προσκυνάγατε το φερέερ και λέγατε τι γαμάτος και ουάου ξαφνικά έγινε ο χάλιας και ο αποδιοπομπαίος τράγος.
    Μπράβο σας! Όταν θα φύγει και θα φέρουμε τον πρώτο τυχόντα καιόταν θα ξαναπέσουμε στην ίδια τραγική κατάσταση των τελευταίων ετών και κάνουμε άλλα 20 χρόνια να δούμε κούπα γιατί αυτό θα γίνει τότε εσύ καιορισμένοι άλλοι σε παρακαλώ πολύ να συνεχίστε να μιλάτε για... καλή μπάλα και ρόστερ. Μην το ξεχάσετε θερμή παράκληση...

alximisti... αρχίζεις και μου θυμίζεις Tsoykalas και τον τύπο στο Magic... που λέει θα δείτε και θα κάνετε..

ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ!!!.... Αν δεν βλέπω μπάλα, δεν γουστάρω...

Εκτός και αν τόσοι και τόσοι που βγαίνουν ακόμα και στο forum της AEK , είναι ηλίθιοι και δεν ξέρουν ... ακόμα και εδώ μέσα , τόσοι και τόσοι ΑΕΚτζήδες πιο πάνω εκφέρουν δυσαρέσκεια για το πως παίζει η ΑΕΚ.

Κατσαρολικό αν είναι να το πάρω , με "πλάγιους τρόπους" και οχι με μπάλα...

ΜΗΝ ΣΩΣΩ!

Και αν αναρρωτιέσαι πότε η ΑΕΚ έκανε θαύματα ήταν όταν έπαιζε μπάλα και οχι όταν σερνόταν στο γήπεδο.

Ο Φερέρ ποτέ δεν έχασε την αξία του αφού απευθύνεσαι σε μένα, αλλά δεν μπαίνει και στον κόπο να με διαβάσεις στο τι είπα απο την αρχή της χρονιάς. Αλλά τον χάλια τρόπο με το πως λειτουργεί η ΑΕΚ εντός γηπέδου , δεν το έχω δεί ποτέ. Και έχω δεί την ΑΕΚ απο πολύ μικρός με Ραβούση και Αρδίζογλου ώς παίκτες.

Απο εκεί και πέρα, αν θες να εθελοτυφλείς κάντο... αλλά μην μας λές οτι φταίνει οι ΄φίλαθλοι επειδή δεν τραβάει η ομάδα... μου θυμίζει τον γ.διευθυντή των Βάζελων και είναι τουλάχιστον αστείο αυτό.

Gandalf

alximisti... αρχίζεις και μου θυμίζεις Tsoykalas και τον τύπο στο Magic... που λέει θα δείτε και θα κάνετε..

ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ!!!.... Αν δεν βλέπω μπάλα, δεν γουστάρω...

Εκτός και αν τόσοι και τόσοι που βγαίνουν ακόμα και στο forum της AEK , είναι ηλίθιοι και δεν ξέρουν ... ακόμα και εδώ μέσα , τόσοι και τόσοι ΑΕΚτζήδες πιο πάνω εκφέρουν δυσαρέσκεια για το πως παίζει η ΑΕΚ.

Κατσαρολικό αν είναι να το πάρω , με "πλάγιους τρόπους" και οχι με μπάλα...

ΜΗΝ ΣΩΣΩ!

Και αν αναρρωτιέσαι πότε η ΑΕΚ έκανε θαύματα ήταν όταν έπαιζε μπάλα και οχι όταν σερνόταν στο γήπεδο.

Ο Φερέρ ποτέ δεν έχασε την αξία του αφού απευθύνεσαι σε μένα, αλλά δεν μπαίνει και στον κόπο να με διαβάσεις στο τι είπα απο την αρχή της χρονιάς. Αλλά τον χάλια τρόπο με το πως λειτουργεί η ΑΕΚ εντός γηπέδου , δεν το έχω δεί ποτέ. Και έχω δεί την ΑΕΚ απο πολύ μικρός με Ραβούση και Αρδίζογλου ώς παίκτες.

Απο εκεί και πέρα, αν θες να εθελοτυφλείς κάντο... αλλά μην μας λές οτι φταίνει οι ΄φίλαθλοι επειδή δεν τραβάει η ομάδα... μου θυμίζει τον γ.διευθυντή των Βάζελων και είναι τουλάχιστον αστείο αυτό.

Gandalf

Καταρχάς απεταξάμην μετά βδελυγμίας τύπους όπως Τσουκαλάς.
    Να σου πω όμως μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά μπας και καταλάβεις εσύ και ορισμένοι άλλοι εδωμέσα τι λέω.
    Ο Τσουκαλάς στον αναφέρω γιατί μου τον θύμισες ΔΕΝ παράτησε ποτέ την ομάδα του. Αυτό είναι αυτό γουστάρει βαμμένος γαύρος και την στηρίζει.
    Εδώ είναι η τεράστια διαφορά.
    Ποιος σου είπε για πλάγιους τρόπους και αυτά που λες; Με είδες να λέω κάτι τέτοιο;
    Με διάβασες πουθενά να λέω πως φταίνε οι οπαδοί και οι φίλαθλοι για τα αποτελέσματα;;;;;;;
    έχεις αντιληφθεί τι σου λέω τόσο καιρό και γενικά τι γράφω ή γράφεις για να γράφεις;;;;;;;

Τα λέω για τελευταία φορά κι αν ακαταλάβεις κατάλαβες αλλιώς δεν με νιάζει να ξαναδοκιμάσω.

1 λοιπόν!
    ΔΕΝ παίζουμε χάλια μπάλα! ΔΕΝ παίζουμε το χάλια ποδόσφαιρο που νομίζεις εσύ και κάποιοι άλλοι!
    Δεν παίζουμε θεαματικό ποδόσφαιρο ούτε κάνουμε τις μαγικές κινήσεις αλλά σε πληροφορώ ΑΝ ευλογήσει ο κύριος και κοιτάξεις λίγο περισσότερο πως σε πολλά παιχνίδια ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το τονίζω αυτό παίξαμε πολύ πειθαρχημένη και πολύ ορθή μπάλα.
    Ο φερέρ ξέρει πως ΔΕΝ έχουμε το υλικό του γαύρου ξέρει πως δεν έχουμε παίκτες που θα πάρουν το τόπι για να κάνουν τη διαφορά και τι κάνει ο άνθρωπος.
    Μέσα από την ομαδικότητα και την πειθαρχία επιχειρεί να προχωρά η ομάδα και να κατακτήσει τον ΑΜΕΣΟ στόχο της που είναι το πρωτάθλημα.
    Ούτε πλάγιους τρόπους ούτε τίποτα.

2 και τελευταίο.
    Η κριτική μου για τους φίλαθλους μας και τους οπαδούς παραμένει πάντα η ίδια.
    Δεν έχουν ευθύνη άμεση για τα αποτελέσματα αλλά έχουν και ΕΧΕΤΕ τεράστια ευθύνη γιατί σε κάθε στραβοπάτημα ξεσηκώνετε επανάσταση!
    Χάσαμε από την Ξάνθη και βγήκαμε εκτός κυπέλλου! Και;;;;;;;;; Ε και;;;;;;
    Είσαι ακόμη μέσα στο πρωτάθλημα; Είσαι! Το χτυπάς; Το χτυπάς.
    Είσαι ακόμα στην Ευρώπη; Είσαι. Ε τι σκατά θες δηλαδή!!!!
    ΆΜα ρε μάγε θες να δεις την μπάλα που ονειρεύεσαι ε άνοιξε την τηλεόραση όταν έχει ισπανικό και αγγλικό ποδόσφαιρο και χάζεψε.
    Γιατί για κάτσε ρε μάγε. Ο Γαύρος και ο ΠΑΟ έχουν παίξει μπάλα στην ελλάδα φέτος;;;;;;;;;;;
    Ξεκολάτε λίγο το μυαλό σας.

ρε για κοιτα τι γινεται

οταν ελεγα αεκακι και οτι δεν παει πουθενα ειχαν πεσει να με φανε....και τωρα καταλαβαν οτι δεν εχουν ομαδα

σαν τους δικους μας που πανηγυριζαν με καραγκουνη και τα αλλα τσιρκα....και τωρα τους πεφτουν λιγοι σιγα σιγα

1... παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο;

Για κάτσε ρε φίλε... έκανες αυτό που σου είπα; Μέτρησες μήπως μπαλιές απο το κέντρο και μπρος να δείς αν περνάμε τις 2 πριν μας κόψουν;

Το οτι δεν έγινε μια...ΜΙΑ... μπαλιά κάθετη στην επίθεση παρά μόνο καμινάδες (τυφλές κιόλας) απο τα πλάγια σε στύλ-καχέκτυπο του αγγλικού ποδοσφαίρου του 80 , δεν το είδες;

Το οτι η άμυνα μας ήταν ανύπαρκτη και αργή μήπως, όταν έπαιζαν στην ευθεία;

Το οτι το κέντρο επίσης με Τόζερ και Καφέ είχε μηδέν ανασταλτική αποτελεσματικότητα;

Το οτι ο Μορέτο, στην φάση του 2ου goal, αποκρούει απο την μια γωνία στην άλλη με 3 secs διαφορά δεν σου λέει κάτι για την άμυνα μας;

Το οτι ο Σέζαρ δεν μπορούσε να ανοίξει την μπάλα μπροστά παρά μόνο απο αριστερό στο δεξί δεν το είδες;

Το οτι ο Λύμπε είναι ντεφορμέ άπο την αρχή της χρονιάς μήπως; Έχει καμία σχέση με τον περισυνό;

Το οτι ο Μπλάνκο κυνηγούσε χαμένες μπαλιές στα 15-20 μέτρα, επειδή δεν τον τροφοδοτούσαν;

Αυτό είναι το ορθολογικό ποδόσφαιρο μας;... αν ναι... προτιμώ το χαώδες περισυνό τότε.

2.....

Ρε alxmisti... το ξαναλέω... έχεις διαβάσει καθόλου τι γράφω;... σε νίκες και ήττες; Η ΑΕΚ για μένα απο την αρχή δεν παίζει μπάλα.
    Επίσης δεν με πειράζει να χάνω... έχω βαρεθεί να το γράφω... με πειράζει να χάνω όμως με αυτό τον τρόπο.. με κατεβασμένα χέρια και σηκωμένα πόδια.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ..

Όσον αφορά για τους άλλους δύο, δεν με αφορά. Θέλω η δική μου ομάδα να παίζει καλά. Αυτό με νοιάζει. Δεν τους έχω σαν μέτρο σύγκρισης... Μέτρο σύγκρισης είναι πάντα το καλύτερο και οχι κάτι ενδιάμεσο.

Oi παίκτες και προπονητής δεν ξέχασαν την μπάλα... απλά δεν ταιριάζει ο τρόπος ανάπτυξης και είναι φανερό.

Gandalf

1... παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο;

Για κάτσε ρε φίλε... έκανες αυτό που σου είπα; Μέτρησες μήπως μπαλιές απο το κέντρο και μπρος να δείς αν περνάμε τις 2 πριν μας κόψουν;

Το οτι δεν έγινε μια...ΜΙΑ... μπαλιά κάθετη στην επίθεση παρά μόνο καμινάδες (τυφλές κιόλας) απο τα πλάγια σε στύλ-καχέκτυπο του αγγλικού ποδοσφαίρου του 80 , δεν το είδες;

Το οτι η άμυνα μας ήταν ανύπαρκτη και αργή μήπως, όταν έπαιζαν στην ευθεία;

Το οτι το κέντρο επίσης με Τόζερ και Καφέ είχε μηδέν ανασταλτική αποτελεσματικότητα;

Το οτι ο Μορέτο, στην φάση του 2ου goal, αποκρούει απο την μια γωνία στην άλλη με 3 secs διαφορά δεν σου λέει κάτι για την άμυνα μας;

Το οτι ο Σέζαρ δεν μπορούσε να ανοίξει την μπάλα μπροστά παρά μόνο απο αριστερό στο δεξί δεν το είδες;

Το οτι ο Λύμπε είναι ντεφορμέ άπο την αρχή της χρονιάς μήπως; Έχει καμία σχέση με τον περισυνό;

Το οτι ο Μπλάνκο κυνηγούσε χαμένες μπαλιές στα 15-20 μέτρα, επειδή δεν τον τροφοδοτούσαν;

Αυτό είναι το ορθολογικό ποδόσφαιρο μας;... αν ναι... προτιμώ το χαώδες περισυνό τότε.

2.....

Ρε alxmisti... το ξαναλέω... έχεις διαβάσει καθόλου τι γράφω;... σε νίκες και ήττες; Η ΑΕΚ για μένα απο την αρχή δεν παίζει μπάλα.
    Επίσης δεν με πειράζει να χάνω... έχω βαρεθεί να το γράφω... με πειράζει να χάνω όμως με αυτό τον τρόπο.. με κατεβασμένα χέρια και σηκωμένα πόδια.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ..

Όσον αφορά για τους άλλους δύο, δεν με αφορά. Θέλω η δική μου ομάδα να παίζει καλά. Αυτό με νοιάζει. Δεν τους έχω σαν μέτρο σύγκρισης... Μέτρο σύγκρισης είναι πάντα το καλύτερο και οχι κάτι ενδιάμεσο.

Oi παίκτες και προπονητής δεν ξέχασαν την μπάλα... απλά δεν ταιριάζει ο τρόπος ανάπτυξης και είναι φανερό.

Gandalf

Μπράβο εντάξει.
    Τώρα ετοιμάζεται η ομάδα να βάλει εσένα προπονητή και μερικούς από δω για βοηθούς σου. Νομίζω πως θα λειτουργήσει στο σύστημα!
    Η συζήτηση έλαβε τέλος. Βαρέθηκα να προσπαθώ να εξηγήσω.
    Είναι απλά τα πράγματα.
    Αυτό πιστεύεις μάτια μου;
    Ε πίστευε το. Δίκιο έχεις οκ και δικαίωμα σου. Απλά πράγματα.
    Εφόσον εσύ θεωρείς ότι έχεις απαντήσει σε όλα αυτά που σου γράφω οκ δίκο έχεις έληξε.

ΠΡΟΣΕΞΕ όμως.
    Ξηγημένα πράγματα. Για να είμαστε τίμοι μιας και ανήκουμε στην ίδια ομάδα.
    ΑΝ χάσουμε το πρωτάθλημα που εσένα δεν σε ενδιαφέρει επειδή παίζουμε... χάλια μπάλα ή ΑΝ συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις και φύγει ο Φερέρ και γίνει ο χαμός του χαμού στην ομάδα...
    μην αλλάξεις γνώμη! Να μείνεις σταθερός σε αυτά που έχεις πει και γράψει.
    Γιατί ξέρεις ε... τα γραπτά μένουν!!!!!!

εμ... έτσι είναι όταν οι απαντήσεις στερεύουν... χαρακτηρίζουμε κάποιον ώς "υπερφίαλο" για να μειώσουμε τα γραπτά του και αποχωρούμε.

Να επαναλαβω λοιπόν... δεν είμαι προπονητής , δεν δίνω λύσεις και δεν ξέρω να το κάνω... Λέω οτι βλέπω στο χορτάρι απο την κερκίδα ή απο το γυαλί. Αν τώρα μπορώ να τα δώ αυτά εγώ ο άσχετος, τότε αναρρωτιέμαι γιατί δεν τα βλέπει ο προπονητής...

Εκτός και αν χάνουν τις μπάλες επίτηδες , για να μπερδέψουν αντιπάλους.

όσο για τα γραπτά μου, πότε τα αρνήθηκα εδώ και μερικά χρόνια για να τα αρνηθώ και τώρα;

Εδώ τα έλεγα όταν είχαμε την υποτιθέμενη dream-team , τώρα δεν θα τα πώ;

ή μήπως δεν τα έλεγα στην αρχή του χρόνου, όταν ακόμα ήμασταν μπροστά και νικούσαμε;

τespa... είναι φανερό οτι έχουμε διάσταση απόψεων και το αποδέχομαι... αλλά προτιμώ να μην χαρακτηρίσω κατά την αποχώρηση μου σε αυτή την διαμάχη.

Υ.Γ. Εισαγγελέας λέει για τον Τζίγγερ... θα τον κάνει ντα!

Gandalf

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20