Derbyshire και θα συμφωνουσα μαζι σου...οπως και ο διαιτητης φανταζομαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αν δεν σηκωνε το χερι ο Μελπερκγ προς τον τερματοφυλακα η γνωμη μου θα ηταν η αντιθετη....![]()
![]()
![]()
Derbyshire και θα συμφωνουσα μαζι σου...οπως και ο διαιτητης φανταζομαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αν δεν σηκωνε το χερι ο Μελπερκγ προς τον τερματοφυλακα η γνωμη μου θα ηταν η αντιθετη....![]()
![]()
![]()
Καλα σε εσας το βαζουν για αλλο λογο το σεντονι...αλλα που αιμα...χοανη...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν πειραζει ρε φιλε.....![]()
![]()
( Μας κουρασε το τιναγμα του σεντονιου στην αρχη του ματς....)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ....ΜΕΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ε???ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΥ Η ΜΠΟΡΝΤΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ////
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπράβο στην ομάδα
καλός ο αγώνας....περιόρισαμε την μπορντό , κρατησαμε σε χαμηλο ρυθμό τον αγώνα...
παράπονο φυσικά κ εχουμε απο την διαιτησια τόσο για το φαουλ απο το οποίο προήλθε το γκολ (καθαρό τακλιν στην μπάλα του Λουα) όσο και για το ακυρωθεν γκολ...
κατα τ'αλλα δεν απειληθήκαμε ιδιαιτερα , χασαμε και 5~6 ευκαιρίες....
πόρνη μπάλα....στην γαλλία δεν πιστευω ότι εχουμε πολλές ελπίδες
και πολλά παράπονα απο μπάντοβιτς....2ος σερί αγώνας που εκανε κωλο την ομαδα,,,τα χαφ τα βλέπαμε μπακ,τα μπακ χαφ...τα χαφ στον αξονα....
για να δούμε επιμενει ακομα ο γερος στην λύση μπαντοβιτς για του χρόνου!!!!
ακομα είναι ανέτοιμος...θελει πολλάαααα χρόνια ακομα για να γίνει προπονητης
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
τα λεγα εγω οτι θα παρει αποτελεσμα σημερα ο γαυρος
αλλα δεν ακουγατε
ο πειραιας εχει καει αποψε
για το μεγαλο ευρωπαικο αποτελεσμα
ρε αμα εχεις μαθει σε τετοιες μεγαλες ευρωπαικες νυχτες
τι να σου πουν τα ματσακια με 3 -2 την ρομα και μαλακιεςΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Μπραβο στο θρυλο για την μπαλα που επαιξε, και βουλωσε αρκετα στοματα αποψε
παπαγαλακια κλπ κλπ
Φυσικα και εχουμε παραπονα απο την διαιτησια, τους λογους τους ανελυσε ο φιλος μου ο λαβιλλα
ΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ
ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ.. ισοπαλια στην ευρωπη..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σωστη η ακυρωση του γκολ κατα την γνωμη μου.....
![]()
![]()
bravo stoybie...
giati me ayta poy akoyga xthes apo paixtes nin k proin toy gayroy..moy rhte na spaso ti tv leme.
kai exeis k toys dimosiografoys meta kai lene nai nai..
re file extes poly gelio me tous klapsomounides....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
bravo stoybie...
giati me ayta poy akoyga xthes apo paixtes nin k proin toy gayroy..moy rhte na spaso ti tv leme.
kai exeis k toys dimosiografoys meta kai lene nai nai..
aneluan tin katheeeeee fasi.......eite itan plagio, ite aplo faoul ta panta leme.
se ola adikimenos o gauros
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.in.gr/sports/article.asp?...9&lngDtrID=246
torosidiiiiiiii
klapse paliopousta :rotflmao:
Λοιπον ποδοσφαιρικη πανδαισια χθες στο καραισκακης μαγεια μεγαλη μπαλα ο γαυρος που εχει και παραπονα απο τη διαιτησια και στα ευρωπαικα ματς ........αρε Νικολα Πατερα εχεις βαλει και εκει τα μεγαλα μεσα
Πραγματικα αμα εκαναν και ανεβαζαν ταχυτητα δε θα προλαβαινατε να μαζευετε τις μπαλες απο το πλεκτο.......
Καποτε ολα τα παραμυθια τελειωνουν.......και που να ξαναπετυχεις αλκμααρ και στανταρ λιεγης για να προκριθεις![]()
Μια χαρά ήταν το παιχνίδι, περίμενα χειρότερα
Ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός, είχε και τις ευκαιρίες του απλά δεν έβαλε την μπάλα στο πλεκτό
και η Μπορνώ έβαλε ένα γκολ με στημένη φάση ενώ δεν μας απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα πολύ.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο τι να κάνεις, δεν μπορώ να πω ότι είμασταν χάλια ούτε πολύ καλοί, είμασταν όμως αξιόμαχοι και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά μας έλειπε η τύχη.
Δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς το ξέραμε ότι στο τέλος η Μπορνώ θα περάσει καθότι καλύτερη ομάδα από εμάς απλά χάσαμε και τις λίγες πιθανότητες που είχαμε από το πρώτο ματς
Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φοβερή αν και ξενερώσαμε απίστευτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στεναχωριέμαι μόνο για τον Στολτίδη ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ήταν πάρα πολύ καλός και δεν θέλω να τον βλέπω στα χθεσινά χάλια να ταλαιπωρεί την μπάλα και είναι φανερό ότι το παιδί δεν είναι για να παίζει μετά τους τραυματισμούς του και να χαλάει την εικόνα που έχει φτιάξει τα προηγούμενα χρόνια με το να είναι ο χειρότερος του γηπέδου και δεν φταίει βέβαια ο ίδιος άλλα ο προπονητής που θα έπρεπε να τον προστατεύσει κατά την ταπεινή μου άποψη με το να μην τον ξεκινήσει.
Εντάξει οργάνωση στο παιχνίδι και αυτοματισμοί το ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν σε μας φέτος δεν περιμέναμε αυτό το παιχνίδι να το δούμε και γι'αυτο είμαι ευχαριστημένος γενικά με την χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού γιατί τουλάχιστον το πάλεψαν τα παιδιά απέναντι σε μία σαφώς πιο οργανωμένη ομάδα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
http://www.in.gr/sports/article.asp?...9&lngDtrID=246
torosidiiiiiiii
klapse paliopousta :rotflmao:
και καλο θα ειναι να φαει και μια καμπανα απο την uefa για τις ηλιθιες δηλωσεις του...
δεν σε χαλασε τορ@ρχιδι...![]()
+1...αν και πλέον βγαζουμε καποιους αυτοματισμους σε μερικές στιγμές....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Εντάξει οργάνωση στο παιχνίδι και αυτοματισμοί το ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν σε μας φέτος δεν περιμέναμε αυτό το παιχνίδι να το δούμε και γι'αυτο είμαι ευχαριστημένος γενικά με την χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού γιατί τουλάχιστον το πάλεψαν τα παιδιά απέναντι σε μία σαφώς πιο οργανωμένη ομάδα.
πάντως με τέτοιες εμφανίσεις και ελλάδα μπορουμε να περιμένουμε πολλά....αν αντεχουμε φυσικά σε φυσική κατάσταση (θα μετρησουμε δυναμεις την κυριακη)
μια χαρά παίξαμε
δημιουργήσαμε 5~6 κλασσικές ευκαιρίες ενω φαγαμε 1....
και το γκολ που βαλαν μαλακία αλλά αυτη είναι η μπάλα....
παμε στην γαλλία και ότι βγει....αρκει να μην ανοίξουμε τον ρυθμό ούτε να κυνηγησουμε το γκολ απο το πρώτο λεπτο...
τις φάσεις όπως φάνηκε και χτες θα τις κάνουμε...αλλά σε αυτό το επίπεδο απαγορεύεται να χάνεις φάσεις σαν τις χθεσινες
προσωπικά πιο πολύ απο τον στολτίδη λυπάμαι τον μαρεσκα...απλά είναι δυσκίνητος....και δεν πρέπει αυτην την περίοδο να παίζει καθόλου...ας βαλει Οσκαρ
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω λεφτα να διαχειριστεί ο χατζιμουσιας δε δινω...
α μαλιστα
ησουν στην ερα πριν το χχ και τωρα λεφτα δεν δινεις....
διοτι συν -ενωσιτη πολλοι απο μας ειναι στην ερα ποοοολυ πριν τον χχ.....-ο οποιος ουτε φιλος μου ειναι ουτε καν γνωστος-
και καναμε απειρες εκκλησεις ναρθει κοσμος. τουλαχιστον απο τα 350 ταμειακως ενταξει μελη πουμασταν το 02 τωρα ειναι καπου 2500 και με 9000 εγεγγραμμενους απο 1000
αλλα δεν ειδα και κανεναν αλλον να αναλαμβανει στα δυσκολα απο τους τοσους πολλους που δεν γουσταρουν τον χχ ή την R (γιατι στον θαυμαστοκοσμο της αεκ υπαρχουν και αυτοι που γιουσταρουν την R αλλα οχι τον χχ)
παντως την μονη κουπα απο το2002 και ενθεν το ερασιτεχνικο χαντμπολ την εφερε
υγ οποιος βλεπει μπαλλαβλεπει οτι ο παοκ σπρωχνεται διαιτητικα και παρασκηνιακα 3 χρονια τωρα
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος μιλώντας στην ιστοσελίδα, sportaction.gr αναφέρθηκε στην πολλή δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ενώ τόνισε ότι η Ερασιτεχνική μπορεί να στηριχτεί μόνο στον κόσμο της ομάδας.
«Πιστεύουμε ότι όπως μας έχει βοηθήσει η ΠΑΕ τους τελευταίους δύο μήνες να υπάρχουν στη ζωή έτσι θα μας βοηθήσει και τώρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και μιλώντας για το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ομάδας βόλεϊ. Ανέφερε: «Όσον αφορά τον κίνδυνο υποβιβασμού: Θα κάνουμε κάποιες διαπραγματεύσεις πάνω σε αυτό αλλά περισσότερο θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μας. Γίνεται αγώνας για να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1. Οι οφειλές αφορούν προηγούμενες διοικήσεις».
Γενικότερα για την Ερασιτεχνική ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ανέφερε: «Έχω ξαναπεί ότι δεν υπάρχει Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Το λέω συνέχεια. Δεν συγκινούνται οι Αεκτζήδες. Η λύση που θα πρότεινα είναι 10.000 μέλη. Έλλειψη επιχειρηματία ο μόνος τρόπος να σωθεί η ΑΕΚ είναι 10.000 μέλη διαφορετικά θα είναι πάντα έρμαιο της ΠΑΕ ΑΕΚ».
ποιος μπορει να διαφωνησει?
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός