Σελίδα 116 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1666106111112113114115116117118119120121126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.726 έως 1.740 από 1994

Θέμα: Με είδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Εγώ πάντως θυμάμαι τι ζούσα και τι γινότανε μέσα στα σχολεία που πήγα και περνώντας ακριβώς από ίδια σχολεία σήμερα η εικόνα έχει αλλάξει σίγουρα. Η "παραβατικότητα" που υπήρχε τότε σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σήμερα. Επίσης δεν βλέπεις στο γυμνάσιο άτομα άνω των 17-18 κάτι που τότε ήταν το 1/3 του τμήματος (στην 3η συνήθως). Από την άλλη, λόγω facebook και iPhone θεωρώ ότι έχουν γίνει πολύ πιο μαμούχαλα πλέον δυστυχώς. Αυτό που γράφει ο Eversman πιο πάνω θεωρώ ότι είναι εξαίρεση πλέον.

Παλαιό μέλος
    "αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα" και συνεχίζεται...

Επισις και "αμαρτιες παιδων τιμωρούν γονεις"

Ο γονεας πάντα πρέπει να αποτελεί υποδειγμα στο παιδί του και να ενδιαφέρεται πραγματικά για δαύτο, όχι επικριτικά αλλα σαν φιλος.

Το παιδί πάντα ακουει αυτους που θαυμάζει και σέβεται. Αν χαθεί ο σεβασμός στους γονείς το παιδι μετα θαυμάζει (και μιμείται) τον κάθε τσόγλανο.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Mε είδα να ντύνομαι στρουμφίτα για να παω σε πάρτυ μασκέ, και να έχω τη φαεινή ιδέα να φορέσω τη φούστα στη μηχανή και σαν αποτέλεσμα ήταν να
    οδηγώ στην Ακαδημίας και Βας.Σοφίας και να ψοφάω στο κρύο και η φούστα να γίνεται σαν αερόστατο
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Mε είδα να ντύνομαι στρουμφίτα για να παω σε πάρτυ μασκέ, και να έχω τη φαεινή ιδέα να φορέσω τη φούστα στη μηχανή και σαν αποτέλεσμα ήταν να
    οδηγώ στην Ακαδημίας και Βας.Σοφίας και να ψοφάω στο κρύο και η φούστα να γίνεται σαν αερόστατο
    Τι χάνουμε εδω στο Μυτιλήνη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Με ειδα κυριακάτικά να <<κυνηγώ>> r1 στο περιφερειακό της Ναυπάκτου κ να βρίσκει κατω η μποτα στην στροφη κ να ξαφνιάζομαι, με αποτελεσμα να αλλαζω γραμμή προς τα χαμομηλιά..... η εμπειρία μου με γλίτωσε κ η βολτα συνεχίστηκε κανονικά
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της annoula1981
    Με ειδα να τρώω μια σαβούρα στη διασταύρωση Θηβών με Ιερά οδο και να προσφέρω θεαμα, γιατί είχα κολλήσει τα ματια μου σε ένα Yamaha (μοντελο ακόμα να καταλάβω... με δυο μπούκες ήταν), που ήταν παρκαρισμένο μπροστά στο Γρηγόρη... αρρώστια...
    :a029:
    Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..

Παλαιό μέλος
    Μαλλον ηταν τo Τracer γιατί στην Μητροπόλεως Θεσσαλονίκη παρ ολιγο τα ίδια......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Μαλλον ηταν τo Τracer γιατί στην Μητροπόλεως Θεσσαλονίκη παρ ολιγο τα ίδια......
    Με δυο μπουκες; Ούτε τα βασικά δεν είδες από το τρεισερ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Με δυο μπουκες; Ούτε τα βασικά δεν είδες από το τρεισερ.
    Το ειπα σε παλιότερο ποστ οτι στην Μυτιλήνη το αγαπημένο αυτό μηχανάκι δεν υπάρχει ουτε σε βιτρίνα! αμα βρω ευκαιρία και κατέβω Θεσσαλονίκη το χαλβαδιάζω....Θεσσαλονίκη κατεβαίνω (εκτός απο δουλειές) για δυό λόγους,,για να χαζεψω τα δίτροχα και τα μινιδίποδα, τα δίποδα με μίνι δηλαδή,

Με είδα να μπαίνω fb από υπολογιστή μετά από καιρό... Αυτό το fb plugin που είχα βάλει να κόβει τις διαφημίσεις είναι τρελός ρουφ και έχω ρίξει ΤΟ γέλιο με διάφορους.

Banned
    Με είδα να με κυνηγάει η καντεμια μου πάλι.
    Αν εξιστορησω τα τελευταία περιστατικά θα πείτε <δέν γίνονται όλα αυτά μαζί>
    Και όμως
    <Ποντικοί>άνοιξαν την μια αποθήκη που είχα μέσα το ΙΤ μου,ενα ΚΤΜ enduro-απο τα παλιά άσπρο μπεζ με κόκκινο σκελετό-διαφορα εργαλεία κλπ.
    Τι να πώ...

Το νου σας οι βόρειοι για κανένα παλιατζή με τέτοια πράγματα
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 10/03/2016 στις 21:09.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Με είδα να μπαίνω fb από υπολογιστή μετά από καιρό... Αυτό το fb plugin που είχα βάλει να κόβει τις διαφημίσεις είναι τρελός ρουφ και έχω ρίξει ΤΟ γέλιο με διάφορους.

Δεν είπαμε οτι οι σκληροι του φορουμ δεν εχουμε Βιβλίοφατσο??
    Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 10/03/2016 στις 21:37.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Δεν είπαμε οτι οι σκληροι του φορουμ δεν εχουμε Βιβλίοφατσο??
    Είπαμε τέτοιο πράγμα; Καλά κάνετε εσείς οι σκληροί.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Προβολή μηνύματος
    Με ειδα να τρώω μια σαβούρα στη διασταύρωση Θηβών με Ιερά οδο και να προσφέρω θεαμα, γιατί είχα κολλήσει τα ματια μου σε ένα Yamaha (μοντελο ακόμα να καταλάβω... με δυο μπούκες ήταν), που ήταν παρκαρισμένο μπροστά στο Γρηγόρη... αρρώστια...
    :a029:
    Ωχ.... Όλα καλά;

Νέο μέλος
    Με είδα ην παρασκευη να ξαναπαω τη μηχανη στο συνεργειο ούτε μια μερα δεν έμεινε εκτός...

Και....με είδαν όλοι, να μας σπρώχνει με πατηρακι σκουτερακι, εμένα κ 200 κιλα μηχανη :-p

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας