Τελικά δεν τα πήραν τ αναδρομικά ακόμα?
Ο μόνος υπαρκτός κόσμος για μας είναι αυτός με τον οποίο έχουμε επαφή.
Μ αυτούς που μιλάμε, μ αυτούς που έχουμε σχέσεις καθημερινά.
Προσπαθήστε λοιπόν να βρείτε κοινά και όχι διαφορές μεταξύ σας
και η ζωή ίσως γίνει και λίγο πιο καλή.
Όσο κι αν σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα στη Πράγα
κάθε μέρα που περνάω απ την Πλ. Βάθη....
Κάπως μου κάθετε.
Θα έλεγα ότι φτάνει μέρες που είναι ε?
![]()
ανανήψαντας
Αντε, και στα δικα μας...
http://www.newsit.gr/default.php?pna...354381&catid=7
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Την ιδια "δημοκρατια" εχουν κ εκει.... που το παραξενο?
Μηπως ρωτησανε τον κοσμο για να το περασουν αυτο?
Καμια πραξη νομοθετικου περιεχομενου στο νομοσχεδιο για το πως το τριβουν το πιπερι και την απαγορευση κυνηγιου της μπεκατσας της ανδαλουσιας θα περασε.....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τα πιο χυδαία πράγματα έχουν γίνει από ανθρώπους που έλεγαν "τη δουλειά μου έκανα" , "διαταγές ακολουθούσα", "την επιστήμη μου εξασκούσα", " για το καλό της πατρίδας" και "στο όνομα του Θεού" ...
Δε ντρέπεστε ορισμένοι να διακωμωδείτε περιπτώσεις που αν βρίσκοσασταν παρόν θα κάνατε τις κότες; Βάζετε βίντεο που δείχνουν ξεκάθαρα βία από το κράτος (sic) και χρειάζονται και συζητήσεις σε αυτό. Σε καμία περίπτωση όσο υπάρχει η ανθρωπότητα δεν θεωρείτε αντρίκιο 10 να τη πέφτουν σε ένα, είναι και αυτό προς συζήτηση;
'Η το σταματάμε τώρα και συνεχίζουμε στο παρόν πιο κόσμια και χωρίς παραπομπές σε Λάμψεις και άλλα παιδικά ή απλά πάει βόλτα.
Έγινε σφουγγάρισμα στις τελευταίες σελίδες.
Παρακαλώ όπως συνεχίσετε κόσμια για να μην έχουμε μόνιμο λουκέτο.
Ευχαριστώ![]()
Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 14/12/2014 στις 12:19.
Άντε καλή αρχή....
Θα πάω αφού διαβάσω την ιστορία προκειμένου να καταλαβαίνω στο περίπου τι βλέπω. Γιατί πάνε πολλοί κ επειδή δε βλέπουν 40 καφετέριες σε 100 μέτρα όπως εδώ λένε ότι είναι υπανάπτυκτη χώρα.
Σε σχέση δε με το αισθητικό είναι προφανές ότι αναφερόμουν στην αρχιτεκτονική των σοβιετικών κτιρίων γενικά κ όχι μόνο στις πολυκστοικίες.
Σήμερα διαβάσαμε και ενα καλό νέο