Δημοσιεύθηκε αρχικά από
AUFGEBRACHT
"Ανασταίνω" ολίγον το νήμα, καθώς μετά από 8 συναπτά και απροβλημάτιστα χρόνια χρήσης, το Samsung A3 που είχα, απλά δεν είχε πλέον άλλο χώρο, οπότε έπρεπε αναγκαστικά να αντικατασταθεί.
Είμαι από τους ελάχιστους -ίσως- που σιχαίνονται τα κινητά να είναι σαν παντόφλα και σαν το κατάστρωμα του USS Saratoga, οπότε οι επιλογές για οθόνη έως 6,3in περιόριζε δραματικά τις επιλογές. Απέρριψα νωρίς το iphone λόγω ονόματος, καθώς τα θεωρώ υπερτιμημένα και υπερκοστολογημένα (προσωπική άποψη), οπότε πήγα στην αμέσως υπερτιμημένη και υπερκοστολογημένη επιλογή, τη σειρά S της Samsung. H εναλλακτική ήταν το Google Pixel 9, με οριακά μεγαλύτερη οθόνη, προτίμησα το Samsung λόγω προηγούμενης εξαιρετικής εμπειρίας και επίσημης αντιπροσώπευσης. Τελικά κατέληξα στο S24, το απλό, το οποίο με αποφορολόγηση αγοράστηκε στα 450€ κάτι, αν θυμάμαι καλά.
Με το που το αγόρασα πήρε σχεδόν αμέσως την αναβάθμιση σε One UI7, ενώ απ΄ ό,τι διαβάζω, επίκειται σε 2 εβδομάδες και η αναβάθμιση σε One UI8 και Αndroid 16. Το έχω στην κατοχή μου σχεδόν 5μηνο, οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και όχι παραεισαγωγή από Βουλγαρίες, Ρουμανίες, που εκμεταλλεύονται παραθυράκια στη νομοθεσία της ΕΕ, πολύ ελαφρύ, κομψό, και το κυριότερο, χωρά άνετα στην τσέπη του μπουφάν της μηχανής, στη θήκη του αυτοκινήτου, ελπίζω να αποδειχθεί αλεξίσφαιρο σαν το προηγούμενο που είχα.