Σελίδα 116 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 1666106111112113114115116117118119120121126166 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.726 έως 1.740 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
    χμμμμμμμμμμ
    Κάτι δεν πάει καλά εδώ?
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΤΗ Ducati???
    Γιατί εδώ που τα λέμε η Ducati ευθύνεται ολοκληρωτικά .............
    Για σκεφτείτε λίγο, αλλά που να σκαφτείτε σάμπως και έχετε μυαλό, αν είχατε ΔΕΝ θα αγοράζατε γιασπαν.
    Απλό ρε συς ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ
    οπότε για λόγους συναγωνισμού και μόνο ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ κοσμάκη.
    Λίγο βαρύ αυτό που είπα αλλά κάπως έτσι είναι

σε αυτο δεν εχεις και αδικο

ετσι πρεπει να παρουμε ολοι Ευρωπαικα μπας και σωθουμε απο της 'φονικες Ιαπωνικες μηχανες'
    και να πηγαινουμε με τα ποδια η με τα καινουρια ταχι που γραφουν 'οδικη '

αααα ξεχασα να αναφερω την Κυριακη ειχαμε μια 'πτωση' και αμι τι αλλο ηταν Ευρωπαικο

ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΣΑΣ :a04:

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    σε αυτο δεν εχεις και αδικο
    ετσι πρεπει να παρουμε ολοι Ευρωπαικα μπας και σωθουμε απο της 'φονικες Ιαπωνικες μηχανες'
    και να πηγαινουμε με τα ποδια η με τα καινουρια ταχι που γραφουν 'οδικη '
    αααα ξεχασα να αναφερω την Κυριακη ειχαμε μια 'πτωση' και αμι τι αλλο ηταν Ευρωπαικο
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΣΑΣ :a04:
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ
    Ρε σάν να έχεις δίκιο...
    Μήπως πρέπει και εμείς να πάρουμε Γιασπάν, που δεν χαλάν, αλλά πλαίσιο σπάν, κύλινδροι σταματάν', δισκάκια διαλάν, θερμοκρασία πάντα παν΄, αξιοπιστία Ταλιμπάν και τα φράγκα στο τσεπάν. Αλλα και μούρη οσαν πάν για φραπέ και spam.... ;;;

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...:a04:

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Ρε σάν να έχεις δίκιο...
    Μήπως πρέπει και εμείς να πάρουμε Γιασπάν, που δεν χαλάν, αλλά πλαίσιο σπάν, κύλινδροι σταματάν', δισκάκια διαλάν, θερμοκρασία πάντα παν΄, αξιοπιστία Ταλιμπάν και τα φράγκα στο τσεπάν. Αλλα και μούρη οσαν πάν για φραπέ και spam.... ;;;

XΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Ρε σάν να έχεις δίκιο...

Μπά! Δές τα links που πόσταρα το απόγευμα και μετά να μας λές για τους κύλινδρους που σταματάν...

Ρε dessert 300+ σελίδες μιλάς για κομμένα πλαίσια! Έλεος ρε φίλε, υπάρχουν και άλλα μοντέλα που βγάζει η suzuki...πές για τα GSR ασπούμε...η μάλλον πές για τα bandit!! ρε φίλε αν βγάλεις και τα bandit αναξιόπιστα θα σου βγάλω το καπέλο...

Ή πές για άλλη μάρκα βρέ...πές για το cbr ασπούμε, το zx10r, το Z, πές κάτι άλλο τελοσπάντων...

Χάϊντε από δώ ρε...ξούτ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Ρε σάν να έχεις δίκιο...

εχεις δει οδηγους με Ευρωπαικα να σταματανε για καφε η να οδηγουν μεσα στην πολη

εκει να δεις 'μουρη' τις περισσοτερες φορες ξεκρανοτοι και με το υφος του ΘΕΟΥ του
    μαμαο γιατι εχω Ευρωπαικο και ειμαι ο ΕΝΑΣ

Αλλα δεν περναω τα διοδια γιατι μπορει να μεινω στον δρομο η να κεραστω τσαγακι απο το
    Ιαπωνικο το φτινιαρικο

ποτε δεν ειναι αργα

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Ρε σάν να έχεις δίκιο...

Όχι ρε μην είσαι τρελός μείνε εκεί που είσαι απλός θα αλλάζεις φλάντζες κυλίνδρου για πλάκα ηλεκτρονικές ,λουριά ,δίσκους ,καμπάνες κ.τ.λ. και θα είσαι ύστερα μια χαρά .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image_00015.jpg 
Προβολές:	56 
Μέγεθος:	86,0 KB 
ID:	108075
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Banned
    εχεις δει οδηγους με Ευρωπαικα να σταματανε για καφε η να οδηγουν μεσα στην πολη

εκει να δεις 'μουρη' τις περισσοτερες φορες ξεκρανοτοι και με το υφος του ΘΕΟΥ του

Αλλα δεν περναω τα διοδια γιατι μπορει να μεινω στον δρομο η να κεραστω τσαγακι απο το
    Ιαπωνικο το φτινιαρικο

ποτε δεν ειναι αργα
    Πάλι Άρλεκιν διάβαζες;;;;

Καλώς ήρθες στο 2007...

Πάρε σειρά!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Ιαπωνικο το φτινιαρικο

ποτε δεν ειναι αργα
    Έτσι έτσι πές τα επειδή οι κύριοι έχουν μάτια να βλέπουν μόνο τα Japan στις καφετέριες...

...άσε που οι παραπάνω ματσό που πέρνουν μοτό για την μόδα και την μόστρα παίρνουν ducati και bmw που είναι μουράτες!
    Διαφωνεί κανείς κύριοι συνφορουμίτες/συνφορουμίτισσες? Στην ίδια χώρα ζούμε ρε, ανοίξτε καλά τα μάτια σας και μετά να κρίνετε!

please

Chris

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Όχι ρε μην είσαι τρελός μείνε εκεί που είσαι απλός θα αλλάζεις φλάντζες κυλίνδρου για πλάκα ηλεκτρονικές ,λουριά ,δίσκους ,καμπάνες κ.τ.λ. και θα είσαι ύστερα μια χαρά .

Αμα θέλεις να αρχίσω και εγώ να ποστάρω φωτό απο Γιασπάν, θα το βάλεις φωτιά....
    Σοβαρέψου και απάντησε με επιχειρήματα. Το οτι κάποιος κόλλησε το μηχανάκι του δεν τον κάνει μ@λ@κα αλλά άσχετο. Το να έχει εσένα οπαδο και στηριχτή του με φωτο σε χαρακτηρίζει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    δε με νοιαζει αν
    Αμάν ρε συ Γιάννη θα σε μαλώσω γιατί γεμίζεις τις σελίδες του φόρουμ με άσχημα μηχανάκια που κόβουν και οι σκελετοί κιόλας με το παραμικρό λακκάκι
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Έτσι έτσι πές τα επειδή οι κύριοι έχουν μάτια να βλέπουν μόνο τα Japan στις καφετέριες...

...άσε που οι παραπάνω ματσό που πέρνουν μοτό για την μόδα και την μόστρα παίρνουν ducati και bmw που είναι μουράτες!
    Διαφωνεί κανείς κύριοι συνφορουμίτες/συνφορουμίτισσες? Στην ίδια χώρα ζούμε ρε, ανοίξτε καλά τα μάτια σας και μετά να κρίνετε!

please

Αν και είμαι εντελώς αντίθετος, με τους προπεριγραφέντες τύπους, τους δίνω ένα ελαφρυντικό. Δεν την πήραν δώρο σε περιοδικό που είχε προσφορά μίνιμοτο... Αντιθέτως μερικοί με ποδήλατα, νομίζουν οτι πιάσαν τον παπα απο τα ... γένια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Εκτός αν το κουμπί αυτό είναι η μίζα...

Ναι! Ναι! αυτό της μίζας είναι το κουμπί!

Αμα θέλεις να αρχίσω και εγώ να ποστάρω φωτό απο Γιασπάν, θα το βάλεις φωτιά....
    Σοβαρέψου και απάντησε με επιχειρήματα. Το οτι κάποιος κόλλησε το μηχανάκι του δεν τον κάνει μ@λ@κα αλλά άσχετο. Το να έχει εσένα οπαδο και στηριχτή του με φωτο σε χαρακτηρίζει...

Αν είχα DUCATI θα του έβαζα φωτιά και χορεις να βάλεις φωτό

Όσο για κόντρα στις φωτό δεν σε παίρνει θα χάσεις κατά κράτος

Πάντα ήμουν σοβαρός και μιλάω με επιχειρήματα το συγκεκριμένο τέρας έχανε λάδια από τη φλάντζα πίσω κυλίνδρου όπως όλα τα DUCATI

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ναι! Ναι! αυτό της μίζας είναι το κουμπί!

Θυμήθηκες τι πατάς κάθε πρωϊ;;;
    Πές και τα υπόλοιπα... Δευτέρα σκαστή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Ντροπή και αίσχος στους Γιάπωνες πάντως...που δεν σκέφτονται τον πελάτη τους και του πιάνουνε τον πωπό.
    Ντροπή και αίσχος που δεν θέτουνε κάποια standarts.
    Οι κορεάτες...εντάξει...οι Κορεάτες είναι Κορεάτες...
    Αλλά οι Γιαπωνέζοι υποτίθεται ότι ΔΕΝ είναι Κορεάτες...γιατί φτιάχνουνε Κορεάτικα?
    Καλά εσύ έχεις ξεφύγει εντελώς!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα