Τοροσίδης: «Μπορντό από μικρό παιδί ο διαιτητής»
Akatanomastos: «Μαλάκας από μικρό παιδί ο Τοροσίδης»
Τοροσίδης: «Μπορντό από μικρό παιδί ο διαιτητής»
Akatanomastos: «Μαλάκας από μικρό παιδί ο Τοροσίδης»
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ναι ειναι ο ιδιος (μαζι με τον στρατο των losers της original 21) που εδιωξε τον "γιαουρτα" που εφερε το τελευταιο πρωταθλημα τμηματος της ΑΕΚ... 2 κυπελα ελλαδας και 1 κυπελο ευρωπης...Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
α μαλιστα
ησουν στην ερα πριν το χχ και τωρα λεφτα δεν δινεις....
διοτι συν -ενωσιτη πολλοι απο μας ειναι στην ερα ποοοολυ πριν τον χχ.....-ο οποιος ουτε φιλος μου ειναι ουτε καν γνωστος-
και καναμε απειρες εκκλησεις ναρθει κοσμος. τουλαχιστον απο τα 350 ταμειακως ενταξει μελη πουμασταν το 02 τωρα ειναι καπου 2500 και με 9000 εγεγγραμμενους απο 1000
αλλα δεν ειδα και κανεναν αλλον να αναλαμβανει στα δυσκολα απο τους τοσους πολλους που δεν γουσταρουν τον χχ ή την R (γιατι στον θαυμαστοκοσμο της αεκ υπαρχουν και αυτοι που γιουσταρουν την R αλλα οχι τον χχ)
παντως την μονη κουπα απο το2002 και ενθεν το ερασιτεχνικο χαντμπολ την εφερε
υγ οποιος βλεπει μπαλλαβλεπει οτι ο παοκ σπρωχνεται διαιτητικα και παρασκηνιακα 3 χρονια τωρα
ειναι ο ιδιος που αρχισε τον πολεμο στον "κοντορουφ" Ντεμης...οτι πιο υγηες υπηρξε ποτε στη προεδρια της ΠΑΕ ΑΕΚ.... ο μονος ανθρωπος που εδωσε με τα καλα και τα κακα του ενα οραμα και ενωσε ολους τους ΑΕΚτζιδες .... φυσικα εγινε "χαφιες" γιατι τα εβαλε με την οικογενεια που παντα δικαιωνεται και γιατι "απετυχε" γιατι του κλεψαν το πρωταθλημα του 2008...
ειναι ο ιδιος που εξαιτιας του στερεψαν σοβαροι ανθρωποι που θελουν να αναμηχθουν σε οποιοδηποτε τμημα της ΑΕΚ ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΗΛΕΙ ΜΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ????
ο μεγας ηγετης .... παντα στην υπηρεσια της original που ειναι πανω απο την ΑΕΚ ...
btw δε μας ειπες και ποιος εριξε προπερσυ το βολει... ποιος εβαλε τον κολλητο του στο μπασκετ και φετος παλευουμε για τη σωτηρια
ρε ΟΥΣΤ
oxi re gamwto tin paiktoura
ton uperpaikti
ton neo pele
ton 10 muria
tin mixani twn gkol....
pou ton pate??![]()
![]()
http://www.sport24.gr/html/ent/407/ent.346407.asp
opo file ayti einai xasoyra etsi???Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
oxi re gamwto tin paiktoura
ton uperpaikti
ton neo pele
ton 10 muria
tin mixani twn gkol....
pou ton pate??![]()
![]()
http://www.sport24.gr/html/ent/407/ent.346407.asp
poios tha bazei meta goal re paidia???
poios moy lete?![]()
![]()
re milame gia uperpaiktiiiiiiiiiiiΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
opo file ayti einai xasoyra etsi???
poios tha bazei meta goal re paidia???
poios moy lete?![]()
![]()
fia foniki mixani..
den prolavainoun oi termatofulakes na mazeuoun lemeeeeeeeeee
ante re gaurakia grapste kati...toubano mas ta kanate me ton paiktaraaaaaaaaaa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφού σας χαλάει γιατί το πίνετε;Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
υγ οποιος βλεπει μπαλλαβλεπει οτι ο παοκ σπρωχνεται διαιτητικα και παρασκηνιακα 3 χρονια τωρα![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
ναι ρε
καταλαβαν το λάθος τους και θα πάνε να πάρουν λενε το hummer που είχατε φέρει πέρσυ...
ροντρίγκο σοουζα ή καπως ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
επίσης λέει θα το πάρουν ζευγαρι με τον αλλο killer που πανυγηριζατε τον ....
Μανούτσο.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
παιχνιδι με τον ηρα στο καυτατζογλειο παρουσια 1000 παοκτζηδων καθολη τη διαρκεια του ματς εντος του γηπεδουΑρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Αφού σας χαλάει γιατί το πίνετε;![]()
αραγε ποσο θα ειχε τιμωρηθει το ακατανομαστο ποκ γιοα κατι τετοιο?
και ναι ρε φιλε στα ματς πλην παο-οσφπ- ο παοκ ευνοειται συστηματικα 3 χρονια. ακομα και εναντιον της αεκ.
συνηθως αυτα που πινουμε τα παοκια χαλανε "τα μυαλα μας πονανε" δεν λενε?
:rotflmao:
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
ρε στη βραζιλια ειχε καλοκαιρι μεχρι τωρα
σιγα σιγα αρχιζουν να μπαινουν τα πρωτα κρυα και ετομαζοντε
μαζευουν τα παλτα πισω..
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
καλα ο ντιογο δεν ηταν ο σουπερ ντουπερ που _ποιος μπλανκο και σαλπι τωρα μωρε?_
Εγώ γιατί θυμάμαι έναν ημιτελικό κυπέλλου που σε περάσαν με τα μπούνια και κόντεψες να το πάρεις στο τέλος;Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
παιχνιδι με τον ηρα στο καυτατζογλειο παρουσια 1000 παοκτζηδων καθολη τη διαρκεια του ματς εντος του γηπεδου
αραγε ποσο θα ειχε τιμωρηθει το ακατανομαστο ποκ γιοα κατι τετοιο?
και ναι ρε φιλε στα ματς πλην παο-οσφπ- ο παοκ ευνοειται συστηματικα 3 χρονια. ακομα και εναντιον της αεκ.
συνηθως αυτα που πινουμε τα παοκια χαλανε "τα μυαλα μας πονανε" δεν λενε?
:rotflmao:
Το ότι αδικούν εσάς δε σημαίνει ότι ευνοούν τους άλλους. Και σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν είναι το πρόβλημά σας και τώρα και όλα αυτά τα χρόνια (άσχετο αν σας τσούζει που τώρα πάει καλύτερα).
Θέλεις να μετρήσουμε πόσους βαθμούς έχω χάσει και πόσους έχω πάρει από τη διαίτησία για να δεις ότι έχεις άδικο; Φέτος έχω παίξει σε 10 παιχνίδια με παίχτη λιγότερο όπου κάποιες αποβολές ήταν δίκαιες, αλλά άλλες δεν ήταν. Δες πόσες κόκκινες υπέρ μου έχω. Ένα πέναλτι μούφα πήρα με τη Λάρισα αλλά μου στέρησε βαθμούς τόσο με τον γάβρο στην Τούμπα (κλασσικός Κάκος), όσο και με Πανιώνιο και Ατρόμητο εκτός. Κάνε σούμα και δες αν είμαι ευνοημένος.
Θέλεις επίσης να αναφερθούμε και στο θέμα των οπαδών; Μήπως είμαι η μοναδική ομάδα για την οποία η ΕΛΑΣ στήνει ολόκληρες επιχειρήσεις για να μην έχει κόσμο; Είχες ή όχι κόσμο στην Κομοτηνή προχτές; Είχε ο ΠΑΟ όλο το πέταλο στην Ξάνθη την ίδια μέρα που συλλαμβάνανε οδηγούς λεωφορείων για να μην μεταφέρουν κόσμο στη Λιβαδειά; Είχε ο ΟΣΦΠ χιλιάδες κόσμο στην Καβάλα (όπου και τα έκαναν πουτάνα); Είχε κόσμο και στο Παγκρήτιο; Όλα αυτά μετά τον περίφημο νόμο που κατά πως φαίνεται ισχύει μόνο για τους κάφρους ΠΑΟΚτσήδες!
Να μιλήσουμε για τιμωρίες; Είχε ξύλο στο ΠΑΟ-Γιάννενα; ΟΣΦΠ-Καβάλα, ΠΑΟ-Ατρόμητος, ΑΕΚ-Περιστέρι (μπάσκετ) και ένα κάρο ματς με ομάδες του ΠΟΚ σε όλα τα αθλήματα. Τιμωρήθηκε κανείς και αν ναι πόσο;
Πέρυσι που είχα τον Γκαγκάτση είδες κανένα ματς του ΠΑΟΚ; Είδες και τότε εύνοια; Είδες διαιτησίες στα play off (ιδίως με ΠΑΟ); Οι κόκκινες έπεφταν βροχή!
Άσε τις θεωρίες και τα "γενικώς τον ευνοούν" και αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο εδώ είμαστε να το συζητήσουμε!
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
για το μπασκετ η ΑΕΚ εφαγε 3 κεκλεισμενων των θυρωνΑρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Εγώ γιατί θυμάμαι έναν ημιτελικό κυπέλλου που σε περάσαν με τα μπούνια και κόντεψες να το πάρεις στο τέλος;
Το ότι αδικούν εσάς δε σημαίνει ότι ευνοούν τους άλλους. Και σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν είναι το πρόβλημά σας και τώρα και όλα αυτά τα χρόνια (άσχετο αν σας τσούζει που τώρα πάει καλύτερα).
Θέλεις να μετρήσουμε πόσους βαθμούς έχω χάσει και πόσους έχω πάρει από τη διαίτησία για να δεις ότι έχεις άδικο; Φέτος έχω παίξει σε 10 παιχνίδια με παίχτη λιγότερο όπου κάποιες αποβολές ήταν δίκαιες, αλλά άλλες δεν ήταν. Δες πόσες κόκκινες υπέρ μου έχω. Ένα πέναλτι μούφα πήρα με τη Λάρισα αλλά μου στέρησε βαθμούς τόσο με τον γάβρο στην Τούμπα (κλασσικός Κάκος), όσο και με Πανιώνιο και Ατρόμητο εκτός. Κάνε σούμα και δες αν είμαι ευνοημένος.
Θέλεις επίσης να αναφερθούμε και στο θέμα των οπαδών; Μήπως είμαι η μοναδική ομάδα για την οποία η ΕΛΑΣ στήνει ολόκληρες επιχειρήσεις για να μην έχει κόσμο; Είχες ή όχι κόσμο στην Κομοτηνή προχτές; Είχε ο ΠΑΟ όλο το πέταλο στην Ξάνθη την ίδια μέρα που συλλαμβάνανε οδηγούς λεωφορείων για να μην μεταφέρουν κόσμο στη Λιβαδειά; Είχε ο ΟΣΦΠ χιλιάδες κόσμο στην Καβάλα (όπου και τα έκαναν πουτάνα); Είχε κόσμο και στο Παγκρήτιο; Όλα αυτά μετά τον περίφημο νόμο που κατά πως φαίνεται ισχύει μόνο για τους κάφρους ΠΑΟΚτσήδες!
Να μιλήσουμε για τιμωρίες; Είχε ξύλο στο ΠΑΟ-Γιάννενα; ΟΣΦΠ-Καβάλα, ΠΑΟ-Ατρόμητος, ΑΕΚ-Περιστέρι (μπάσκετ) και ένα κάρο ματς με ομάδες του ΠΟΚ σε όλα τα αθλήματα. Τιμωρήθηκε κανείς και αν ναι πόσο;
Πέρυσι που είχα τον Γκαγκάτση είδες κανένα ματς του ΠΑΟΚ; Είδες και τότε εύνοια; Είδες διαιτησίες στα play off (ιδίως με ΠΑΟ); Οι κόκκινες έπεφταν βροχή!
Άσε τις θεωρίες και τα "γενικώς τον ευνοούν" και αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο εδώ είμαστε να το συζητήσουμε!
οσο για την απαγορευση ειναι εξωφρενικη αλλα περυσι ΕΓΩ πηγαινα τριπολη και δεν μας αφησαν καν να μπουμε στην πολη! και σε πολλους αλλους βεβαια συνεβη το ιδιο.
παντως φιλε μου εαν η ΑΕΚ πχ επαιρνει στη διοικηση τον γκαγκατση και τι δεν θα γραφαν τα σπορ του βορρα! ενω τωρα απλα πηγε "στην ομαδα της καρδιας του"
και φυσικα το προβλημα μας δεν ειναι ο παοκ. αλλωστε εμεις ανταγωνιζομαστε ΠΑΝΤΑ για τον τιτλο (ασχετως τα φετινα) και οχι οταν προκυψει
![]()
Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 - 13:28
Λειβαδάρος Νικόλαος
«Ερχόμαστε εμείς στην Τούμπα»
Mέγεθος κειμένου
Bookmark & Share
«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ δηλώνει ότι προτίθεται να αγωνιστεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, με την υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η είσοδος να είναι δωρεάν για το φίλαθλο κοινό»
Επιστολή, με την οποία ζητάει από τη Σούπερ Λίγκα και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναλάβουν την ευθύνη της μετακίνησης των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά», απέστειλε την Τετάρτη η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για τον σαββατιάτικο αγώνα των δύο ομάδων.
Η επιστολή:
«ΞΑΝΘΗ, 24 Φεβρουαρίου 2010 ΠΡΟΣ ΤΟΝ
Αριθ. Πρωτ: 115 1. Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
Κο ΣΠΥΡΟ ΒΟΥΓΙΑ
2. Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Κο ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ
3. Γενικό Δ/ντή της SUPERLEAGUE
Ko KOMNHNO ΠΑΤΡΙΚ
4. Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης
Αξιότιμοι κύριοι,
Στις 20.01.2010, και μετά την απαγόρευση εκ μέρους της Πολιτείας της μετακίνησης των οπαδών, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ είχε εκδώσει δελτίο τύπου με τις θέσεις της, οι οποίες έχουν τηρηθεί κατά γράμμα μέχρι σήμερα, και σας το παραθέτουμε:
«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ στις 20.01.2010
«Μετά τα όσα έλαβαν χώρα στην αγωνιστική που πέρασε, που αφορούν στο γενικότερο φαινόμενο της βίας στα γήπεδα και την μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών και μετά τις εξαγγελίες της πολιτείας, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου:
1. Δεν θα διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων.
2. Δεν θα διαθέτει από τα εκδοτήρια του γηπέδου της κανένα εισιτήριο.
3. Τους αγώνες της SKODA ΞΑΝΘΗ, μέχρι το τέλος της περιόδου, θα τους παρακολουθούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας μας και μόνον αυτοί.»
Eάν ο κος Βούγιας, μετά την θετική προσέγγιση που είχε στο θέμα στην χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη, και η οποία επισυνάπτεται, ή η SUPERELEAGUE, ή έστω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έναν εκ των δύο ως άνω φορέων, αναλάβουν εγγράφως την ευθύνη της μετακίνησης των οπαδών προς της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, γιατί περί αυτού σαφώς πρόκειται, η SKODA ΞΑΝΘΗ θα εκδώσει 1.200 εισιτήρια που αντιστοιχούν στην Θύρα Δ των φιλοξενουμένων δωρεάν, τα οποία και θα παραδώσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να τα διαθέσει και αυτή δωρεάν στο φίλαθλο κοινό της.
Εάν παρόλα αυτά , κανένας από τους τρεις ανωτέρω φορείς δεν αναλάβει την ευθύνη, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ δηλώνει ότι προτίθεται να αγωνιστεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, με την υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η είσοδος να είναι δωρεάν για το φίλαθλο κοινό.
Με εκτίμηση
Για την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ»
Εσείς και η Ρεάλ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
και φυσικα το προβλημα μας δεν ειναι ο παοκ. αλλωστε εμεις ανταγωνιζομαστε ΠΑΝΤΑ για τον τιτλο (ασχετως τα φετινα) και οχι οταν προκυψει
:a19:
"Η Ρεάλ και η ΑΕΚ είναι ιδέαι
και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν"
Francisco Franco
![]()
Ο Πανόπουλος εξακολουθεί να μαλακίζεται.
Μετά τις τέσσερεις ανακοινώσεις σε μισή ώρα άρχισε και τις παπαρίτσες...
Πόσο γκιόζης μπορεί να είναι; Κατάντησε την Ξάνθη κωλομάγαζο.
![]()