Σελίδα 117 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Και γιατι πας σε τετοια λυση με εξαπυρηνο και ακριβο?Τρεχεις καποια εφαρμογη που το χρειαζεται αυτο?
    (Αν εισαι gamer,OK)
    Αν ναι,πως και δεν κοιτας σε καποιο μτχ workstation με δυο CPU?Μαλλον φτηνοτερα θα σου βγει,και δεδομενα καλυτερα θα παει.
    τα cores χρειάζονται για διάφορα vms που θα τρέχουν και οι υψηλές συχνότητες για το image editing που θα παίζει έντονα, gaming δεν παίζει καθόλου..
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    τα cores χρειάζονται για διάφορα vms που θα τρέχουν και οι υψηλές συχνότητες για το image editing που θα παίζει έντονα, gaming δεν παίζει καθόλου..
    Οποτε ισχυει και παλι η προηγουμενη προταση.Κοιτας καλυτερα σε καποιο WS με δυο CPU που θα πεταει.Απο εκει και μετα μην δινεις τοση βαση στον επεξεργαστη,αλλα στα αλλα δυο που επηρρεαζουν περισσοτερο τις επιδοσεις στην επεξεργασια εικονας,καρτα γραφικων και δισκο.Πας για καποια καλη Quadro και καποιον PCI-E ή ΝV γρηγορο δισκο.Μια που εισαι και σε σφιχτο μπατζετ,εξετασε κι αλλες προτασεις,σου δινω ιδεες.
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Απο εκει και μετα μην δινεις τοση βαση στον επεξεργαστη,αλλα στα αλλα δυο που επηρρεαζουν περισσοτερο τις επιδοσεις στην επεξεργασια εικονας,καρτα γραφικων και δισκο.Πας για καποια καλη Quadro και καποιον PCI-E ή ΝV γρηγορο δισκο.Μια που εισαι και σε σφιχτο μπατζετ,εξετασε κι αλλες προτασεις,σου δινω ιδεες.
    Σε αυτά που κάνω η GPU δεν χρησιμεύει σχεδόν καθόλου, χρειάζονται όμως καλά clocks στον επεξεργαστή. Οι δίσκοι όντως παίζουν ρόλο και έχουν υπολογιστεί κατάλληλα

Τhanks για την προθυμία πάντως
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σε αυτά που κάνω η GPU δεν χρησιμεύει σχεδόν καθόλου, χρειάζονται όμως καλά clocks στον επεξεργαστή. Οι δίσκοι όντως παίζουν ρόλο και έχουν υπολογιστεί κατάλληλα

Τhanks για την προθυμία πάντως
    Μαρίνο τι budget έχεις να διαθέσεις; Έχεις μια πρόχειρη λίστα με τι σκέφτεσαι να παραγγείλεις;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Μαρίνο τι budget έχεις να διαθέσεις; Έχεις μια πρόχειρη λίστα με τι σκέφτεσαι να παραγγείλεις;
    To budget οπως το βλέπω θα είναι γυρω στα 1000-1200 με τις τιμές που έχουν πάρει οι μνήμες και οι δίσκοι. Το θέμα μου ήταν απλά πως δεν ξέρω τι παίζει πλέον απο μητρικές σε αυτές τις κατηγορίες μηχανημάτων..

To budget οπως το βλέπω θα είναι γυρω στα 1000-1200 με τις τιμές που έχουν πάρει οι μνήμες και οι δίσκοι. Το θέμα μου ήταν απλά πως δεν ξέρω τι παίζει πλέον απο μητρικές σε αυτές τις κατηγορίες μηχανημάτων..
    Με το συγκεκριμένο budget δε θα σου συνιστούσα να κυνηγήσεις το απόλυτα σύγχρονο socket 2066 της Intel γιατί οι τιμές είναι απλησίαστες χωρίς να προσφέρουν κάτι άξιο αναφοράς ως έξτρα σε σχέση με την τελευταία διετία και τα 1151-2011v3

Οπότε θα κοιτούσα για 2011 που δεν ξεφεύγει πολύ σε σχέση με 1151

https://www.mgmanager.gr/socket-2011...usb31-atx.html

https://www.mgmanager.gr/cpu/55412-i...socket-2011_v3

https://www.mgmanager.gr/dimms-ddr4/...ης-2_x_16_gb

https://www.mgmanager.gr/solid-state...ητα-256_gb

Υποψιάζομαι οτι τροφοδοτικό κουτί έχεις κάτι αξιόλογο που δε θέλουν αλλαγή;

Με το συγκεκριμένο budget δε θα σου συνιστούσα να κυνηγήσεις το απόλυτα σύγχρονο socket 2066 της Intel γιατί οι τιμές είναι απλησίαστες χωρίς να προσφέρουν κάτι άξιο αναφοράς ως έξτρα σε σχέση με την τελευταία διετία και τα 1151-2011v3

Οπότε θα κοιτούσα για 2011 που δεν ξεφεύγει πολύ σε σχέση με 1151

https://www.mgmanager.gr/socket-2011...usb31-atx.html

https://www.mgmanager.gr/cpu/55412-i...socket-2011_v3

https://www.mgmanager.gr/dimms-ddr4/...ης-2_x_16_gb

https://www.mgmanager.gr/solid-state...ητα-256_gb

Υποψιάζομαι οτι τροφοδοτικό κουτί έχεις κάτι αξιόλογο που δε θέλουν αλλαγή;
    Δεν έχεις άδικο, ο 6800 είναι πολύ καλός επεξεργαστής, χανει λίγο στα turbo clocks αλλα έχει μεγαλύτερη cache όμως το βασικό του μειονέκτημα είναι πως σε αναγκάζει να αγοράσεις και κάρτα γραφικών ενώ με τον 8700 την γλυτώνεις

ναι τι? δε βλέπω κάτι. για πάρε το μηδέν και ξαναγράψε :P

ναι τι? δε βλέπω κάτι. για πάρε το μηδέν και ξαναγράψε :P
    Νόμιζα πως ήταν αυτονόητα γι'αυτο δεν έγραψα τίποτα :P

Τo έχω σκευτεί και αυτό αλλά αν ο 6800 υπερτερει σε cache που εμένα δεν μου είναι τοσο πολύ απαραίτητη χάνει σε χρονισμό (ειδικά στο turbo) και έχει πολύ χειρότερο TDP και πρόκειται για μηχάνημα που θα παίζει 24/7

Νόμιζα πως ήταν αυτονόητα γι'αυτο δεν έγραψα τίποτα :P

Τo έχω σκευτεί και αυτό αλλά αν ο 6800 υπερτερει σε cache που εμένα δεν μου είναι τοσο πολύ απαραίτητη χάνει σε χρονισμό (ειδικά στο turbo) και έχει πολύ χειρότερο TDP και πρόκειται για μηχάνημα που θα παίζει 24/7
    Συνεχιζεις να με επιβεβαιωνεις.Θες WS ή server.Πας ολιγον σαν τον καβουρα,θελοντας να καλυψεις την αναγκη σου 24/7 και καλο TDP με απλη desktop υλοποιηση.
    O πληρωνων εχει βεβαια παντα δικιο,εγω απλα δινω τροφη για σκεψη
    Ριξε κι ενα βλεφαρο κατα δω,τα δινουν συχνα με πενταετη NBD
    http://i.dell.com/sites/doccontent/s...Spec-Sheet.pdf
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Bασικά ένα R630 θέλω που τα έχω και μπόλικα με κάρτα γραφικών αλλά θα κάνει θόρυβο στο σαλόνι ;D

Τα ξέρω τα προϊόντα της dell αρκετά καλά αλλά επειδή ξέρω και τις ανάγκες που θα καλύψει πολύ πιο αναλύτικα απ'οσο γράφω εδω μέσα ξέρω και τα διάφορα + & - τον λύσεων που υπάρχουν. H απορία μου ήταν σχετικά με τις μητρικές για την οποία και πήρα κάποιες απαντήσεις

Σας ευχαριστώ όλους για τον κόπο να προβληματιστείτε κ να απαντήσετε

ps: το 24/7 δεν ειναι ακριβώς ανάγκη αλλά βίτσιο ;D

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Bασικά ένα R630 θέλω που τα έχω και μπόλικα με κάρτα γραφικών αλλά θα κάνει θόρυβο στο σαλόνι ;D

Τα ξέρω τα προϊόντα της dell αρκετά καλά αλλά επειδή ξέρω και τις ανάγκες που θα καλύψει πολύ πιο αναλύτικα απ'οσο γράφω εδω μέσα ξέρω και τα διάφορα + & - τον λύσεων που υπάρχουν. H απορία μου ήταν σχετικά με τις μητρικές για την οποία και πήρα κάποιες απαντήσεις

Σας ευχαριστώ όλους για τον κόπο να προβληματιστείτε κ να απαντήσετε

ps: το 24/7 δεν ειναι ακριβώς ανάγκη αλλά βίτσιο ;D
    Φιλαράκι θες ένα DIA Diverse ? Special Price for u.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Φιλαράκι θες ένα DIA Diverse ? Special Price for u.

Για πες, καλό ακούγεται αυτό

Σιγα τον θορυβο,θα βαλεις δυο τρια σε ενα rack σε καποια ακρη,οπωσδηποτε θα το καλυψεις εξωτερικα με καποιο καλυμμα σε γηϊνα χρωματα που ταιριαζουν με τις κουρτινες και που φερνει καλο φεγκ σουϊ,και θα πεις στην γυναικα οτι ειναι η τελευταια μοδα στην επιπλωση και δεν πρεπει να μεινετε πισω απο τις εξελιξεις εννοειται.Θα κανει κι ενα χαλαρωτικο βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ σε καμμια 70αρια decibel,ονειρο

Σιγα τον θορυβο,θα βαλεις δυο τρια σε ενα rack σε καποια ακρη,οπωσδηποτε θα το καλυψεις εξωτερικα με καποιο καλυμμα σε γηϊνα χρωματα που ταιριαζουν με τις κουρτινες και που φερνει καλο φεγκ σουϊ,και θα πεις στην γυναικα οτι ειναι η τελευταια μοδα στην επιπλωση και δεν πρεπει να μεινετε πισω απο τις εξελιξεις εννοειται.Θα κανει κι ενα χαλαρωτικο βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ σε καμμια 70αρια decibel,ονειρο
    Νομίζεις δεν το έχω σκευτεί? Δεν θα αργήσει πολύ... Ήδη παίζουν 3 μηχανάκια, με ενα ζευγαράκι ακουστικά για noise cancellation είσαι άρχοντας

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο