Σε ειδα ηλιθιε 50ρη οδηγε,που σε καθε φαναρι επιανες πρωτος οποια λωριδα ηταν αδεια,ασχετα αν ηταν στη μερια που ηθελες να στριψεις,απλα για να φυγεις πρωτος, κανοντας τα ολα μπουρδελο.
Δε σε χαλασε που σε πηγα καροτσα 4 φαναρια.
Σε ειδα ηλιθιε 50ρη οδηγε,που σε καθε φαναρι επιανες πρωτος οποια λωριδα ηταν αδεια,ασχετα αν ηταν στη μερια που ηθελες να στριψεις,απλα για να φυγεις πρωτος, κανοντας τα ολα μπουρδελο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
κάροτσερη καροτσέρη :wacko:
Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
(Λουκ. ιβ΄, 16-21)
Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:
ασ'το καμουτζικι απ'το χερι...............(Αλικη Βουγιουκλακι) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Naxame
κάροτσερη καροτσέρη :wacko:
Σε είδα να τρέχεις με το κουτί σου στα στενά στο Χ''κυριάκειο σα μ@λ@κ@ς χωρίς να σκεφτείς ότι μπορεί να κυκλοφορόυν κι άλλοι στις 2 το βράδυ...
ευτυχώς σε άκουσα να έρχεσαι και κοκκάλωσα στο στοπ, γιατί έτσι και ξεμύταγα να δω
(δεν υπάρχει ορατότητα στα σταυροδρόμια πλέον, μόνο κάδοι σκουπιδιών στις γωνίες, παρκαρισμένα φορτηγάκια κι άλλες μ@λ@κιες)
θα μ'είχες κάνει σηματάκι στο καπώ σου, μ@λ@κοβιόλη οδηγέ της π0υτ$@ς!
Βιαζόσουν να πας σπίτι να χωνέψεις καμιά χυλόπιττα μάλλον,ε;Καληνυχτάκια...![]()
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
σε ειδα στον περιφεριακο Θεσσαλονικης με το μπλε R1 να εισαι μπροστα μου και πηγαινεις νορμαλ!Ο βλακας με το χιουνται ομως που απο μεσαια λωριδα βγηκε μπροστα σου για να προλαβει την εξοδο στα δεξια δεν σε ειδε!Σε χαρηκα που με τοση ψυχραιμια τον απεφυγες λες και δεν συμβαινει κατι και η μονη αντιδραση μια κινηση του χεριου σου :a31: σε εμενα!Εισαι ωραιος,καλους δρομους να εχεις!Ισως να εισαι και απο εδω μεσα!:![]()
![]()
Οταν σας κάνει φώτα ένα μπλε grande punto ή ένα μαύρο bravo στην εθνική ή σε κάποιο επαρχιακό δρόμο,δεν είναι για μπλόκο,απλά σας χαιρετάω σχεδόν όλους!!Σήμερα στην επιστροφή από Λεωνίδιο και λίγο πριν τους Μύλους χαιρέτησα μια τριάδα και ο πρώτος ανταπέδωσε,νομίζω λευκό tiger.![]()
Σε ειδα φιλαρακι και μετο rizla και τα slick στο καραβι για μαρμαρι,
εισαι ωραιος ρε φιλε αλλα δεν καταφεραμε να τα πουμε, να εισαι παντα καλα...![]()
Σε είδα πάνω στο Αυχένα , εσύ ερχόσουν από Ματσούκι και γω πήγαινα προς τα εκεί .
Ήσουν δικάβαλος νομίζω με kawasaki kle και γω με το ασημί μου capo , σε χαιρέτησα και μου ανταπέδωσες ,
να σαι πάντα καλά και καλούς δρόμους να έχεις !!!![]()
![]()
![]()
![]()
υγ. ποιος είπε πως δεν έχει χωματόδρομο ??? κάντε καμιά λαλακία και ανεβείτε με ss να γελάνε μέχρι και τα πρόβατα!!!!!![]()
![]()
Σε ειδα να μπαινεις στα Τεμπη με το κοκκινο BMW 1150 να κουδουναει σαν χαλασμενη φρυγανιερα
Σε χαιρετησα απο ευγενεια και με αγνοησες επιδεικτικα βλακα , καφρε BMWαδακια!
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΕΙ ΤΟ FORUM ! Ειστε η Μιμη Ντενιση του Μοτοσυκλετιστικου Κοσμου...
Ξιπασμενες ψυλομυτες...![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Σας βλεπω καθε μερα να κανετε καθε λογης μαλακια και πραγματικα φοβαμαι.
Παραβιασεις στοπ,παραβιασεις ερυθρου σηματοδοτη,αλλαγη λωριδας χωρις καν να σκεφτεις οτι υπαρχουν κ αλλοι εκει εξω,αναστροφες στη μεση του πουθενα και ενα σωρο αλλα.
Και καπου αναρωτιεμαι,οσο καλος και προσεκτικος οδηγος και αν ειμαι, αυτους δε θα μπορεσω να τους δω καποια στιγμη.. Για ποσο ακομα θα ειμαι τυχερος αραγε...
Σε ειδα παππου προχτες, να περνας ξερα το κοκκινο με τη θεια απο πισω,παλι καλα που εκεινη την ωρα ηταν ανοιχτο το ρευμα που ειχε ορατοτητα σε σενα,γιατι το αλλο ηταν απο κλειστη γωνια με μηδεν ορατοτητα.. Ελπιζω να μη μαθεις ποτε ποσο μαλακας εισαι.. Σκεφτηκα να σου μιλησω οταν εφτασα διπλα σου,αλλα μαλλον μονο το χρονο μου θα εχανα,αφου εισαι 70 χρονων μοσχαρι και ακομα δεν εμαθες βασικες αρχες του δρομου..
Προσοχη παιδια,δεν ξερω τι αλλο να πω..
Δυσκολευουν τα πραγματα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Για ποσο ακομα θα ειμαι τυχερος αραγε...
Δυσκολευουν τα πραγματα...![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Σε είδα κουλάδι στη παραλιακή στην ευθεία τάπα και στης στροφές κότα ληράτη, μόλις σε έφτασα άρχισες να χαιδολογάς "και καλά" το ξέκωλο με τον κουραδοκόφτη στη φόρα ...Ου να χαθείς όχι τίποτα άλλο θα φας τα μούτρα σου και θα λες ότι έφταιγε άλλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΕΙ ΤΟ FORUM ! Ειστε η Μιμη Ντενιση του Μοτοσυκλετιστικου Κοσμου...
Ξιπασμενες ψυλομυτες...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καμενοι απο χερι ειναι ρε SVX και η πλακα ειναι οτι το ξερουν και προσπαθουν να βγαλουν και την προπελα τους θεικο μηχανημα!!!!!
σας ειδα καυτες παρουσιες η μια ξανθια με το μαυρο Ζ 750 και την φιλη σου μελαχρινη με μακρια μαλια σε κοτσιδα με το 600 RR μαυρο κοκκινο να ερχεστε και να παρκαρετε στο μπουρναζι για καφε!!!!και οι δυο σας με τατου ολο ναζι και με τα μοτορια σας ευτυχισμενα που τα καβαλαγατε!!!!!!!ωραιο συνολο και ολοι σας χαζευαμε και το ξερατε!!!!!!!!
καλαματιανος
Σε ειδα στο ποδηλατο και ησουν ολο τρελα
μα υστερα καταλαβα πως ελειπε η σελα.....
:a015:![]()
![]()
![]()
:rotflmao: