Σελίδα 117 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127167 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Από 10 Ε να αφήνανε θα βγάζαμε 30,000Ε,από 100Ε να αφήνανε θα βγάζαμε 300,000Ε....Από την άλλη σε 3,000 συνταξιούχους κόβουνε 1,000-4,000Ε=3,000,000-12,000,000Ε τον χρόνο μόνο από τις μειώσεις και τα επιδόματα χωρίς να βάζουμε το κόστος των έμμεσων φόρων και τις επιπτώσεις στην ζωή τους...

Φτηνοί στο αλεύρι και ακριβοί στα πίτουρα...
    ο αστυνομικος ειναι οργανο
    το μπουζουκι ειναι οργανο
    αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι....
    Keep on rocking in a free world !!!

Συγνώμη ρε παιδιά,αλλά αυτός που απεργεί/διαδηλώνει είναι ο παραπάνω συνταξιούχος,ΔΥ και λοιποί που τους πήρε και τους σήκωσε....Εσείς μπερδεύετε την απεργία με τον τουρισμό,όχι εγώ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Συγνώμη ρε παιδιά,αλλά αυτός που απεργεί/διαδηλώνει είναι ο παραπάνω συνταξιούχος,ΔΥ και λοιποί που τους πήρε και τους σήκωσε....Εσείς μπερδεύετε την απεργία με τον τουρισμό,όχι εγώ...
    μαν, κάπου έχεις λάθος..
    Εσύ μπέρδεψες τουρισμό με διαδηλώσεις και περικοπές μισθών...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    μαν, κάπου έχεις λάθος..
    Εσύ μπέρδεψες τουρισμό με διαδηλώσεις και περικοπές μισθών...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Τρία κρουαζιερόπλοια δεν κατέπλευσαν στον Πειραιά λόγω της απεργίας
    20/05/10

Τρία κρουαζιερόπλοια δεν κατέπλευσαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά λόγω της απεργίας.Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο "MUSICA" με 2.600 επιβάτες, το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Ναυπλίου, το "ARMONIA" με 1.600 επιβάτες που κατέπλευσε στο λιμάνι της Μυκόνου και το "RUBY PRINCESS" με 3.080 επιβάτες, το οποίο συνέχισε το ταξίδι του για την Τουρκία.

Ωραια...

Ωφου.....

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Τρία κρουαζιερόπλοια δεν κατέπλευσαν στον Πειραιά λόγω της απεργίας
    20/05/10

Τρία κρουαζιερόπλοια δεν κατέπλευσαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά λόγω της απεργίας.Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο "MUSICA" με 2.600 επιβάτες, το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Ναυπλίου, το "ARMONIA" με 1.600 επιβάτες που κατέπλευσε στο λιμάνι της Μυκόνου και το "RUBY PRINCESS" με 3.080 επιβάτες, το οποίο συνέχισε το ταξίδι του για την Τουρκία.

Ωραια...

Να καλοπερνανε οι ξενοι εδω , και οι Ελληνες να μην απεργησουν γιατι περνανε τα κρουαζιεροπλοια???

Φυσικα και ισχυει το "Φτηνοί στο αλεύρι και ακριβοί στα πίτουρα..." Οπως σε πολλες πτυχες της ζωης μας αλλωστε ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Ωφου.....
    Τουλάχιστον δεν είμαι ελέφαντας

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Να καλοπερνανε οι ξενοι εδω..
    Παίζει δεν παίζει πια...
    10-15€+ η ομπρέλλα με τση 2 καρέκλες μεσ' τη μπίχλα και όοοολη η παραλία μεσ' το αποτσίγαρο και τα σκουπίδια, 8-12€ η χωριάτικη, 2-5€ η μικρή μπύρα, 10-15€ η μπριτζόλα, 5-8€ ο φυσικός χυμός κτλ κτλ κτλ
    Σου λέει " δε γ., αυτοί λ7 έχουνε, θα τους γ. μέχρι τελευταίας ρανίδας σίελου, εξάλλου θα έλθουν άλλοι γιατί έχουμε ήλιο και θάλασσα και αυτοί όχι..."
    Εδώ δίπλα που λουλεύω έχει το φραπέ 5€. 5€ στο πλαστικο ποτήρι! 5€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Eίναι πουλ-μπαρ πάνω στο κύμα (αυθαίρετο, όπως και το ξενοδοχείο πίσω του). Χειμώνα πουλάει μέσα στο χωριό τη φράπα 2,5€, καλοκαίρι στο βλαχοτουρίστα (εξάλλου είναι γνωστό ότι όλοι οι ξένοι είναι βλάκες) όσο του γκαβλώσει. 1€ το μικρό νερό (1,20€ η εξάδα των 1,5 λίτρων στο παντοπωλείο απέναντι)
    Άσε, δεν είμαστε εμείς να γεννούμε αθρώποι ποτές μας...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ενα μποϋκοταζ της προκοπης δεν μπορουμε να κανουμε..., μας ενοχλει ο καφες αν κοντευει τα 5?;
    Για πειτε στο γκαρσονι ..., εγω 1? θα αφησω και αμα σαρεσει...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
    ενα μποϋκοταζ της προκοπης δεν μπορουμε να κανουμε..., μας ενοχλει ο καφες αν κοντευει τα 5?;
    επειδη δε θα του αρεσει, οπως δε θα αρεσε κ εμενα αν εμπαινες στο μαγαζι μου κ αφηνες οτι γουσταρεις [κ να εισαι κ σιγουρος οτι μετα ουτε εσενα δε θα σου αρεσει], μπορεις απλα να μην ξαναπας σε εκεινο το μαγαζι. Αν εσυ κ ολοι οσοι θεωρουν οτι το μαγαζι ειναι ακριβο δεν ξαναπανε, κ ο ιδιοκτητης το θεωρησει μεγαλη χασουρα κ ριξει τις τιμες του, τοτε μαγκια σου/μου/του

με ενοχλεί ο καφές των 5 ευρώ? δεν καθομαι εκεί να πιω καφέ..

σεϊκεράκι, παραλία, παρέα, βιβλίο, μουσική με 50 λεπτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Αν εσυ κ ολοι οσοι θεωρουν οτι το μαγαζι ειναι ακριβο δεν ξαναπανε, κ ο ιδιοκτητης το θεωρησει μεγαλη χασουρα κ ριξει τις τιμες του, τοτε μαγκια σου/μου/του

Αν θελουμε να πεσουν οι τιμες πρεπει να πιεσουμε..., δεν αρκει να μην το αγορασουμε πρεπει να το επιδεικνυουμε γιατι δε το αγοραζουμε.
    Εχεις δικιο κατα τα αλλα για τον μαγαζατορα και τα 5? του..., ειναι ο κοπος του και πρεπει να τα σεβομαστε

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αν θελουμε να πεσουν οι τιμες πρεπει να πιεσουμε..., δεν αρκει να μην το αγορασουμε πρεπει να το επιδεικνυουμε γιατι δε το αγοραζουμε.
    Εχεις δικιο κατα τα αλλα για τον μαγαζατορα και τα 5? του..., ειναι ο κοπος του και πρεπει να τα σεβομαστε

δεν υπαρχει μεγαλυτερη πιεση απο το να μην παταει πελατης στο μαγαζι του. Κ να βλεπει ταυτοχρονα τον απεναντι γεματο επειδη εχει χαμηλοτερες τιμες. Οσο για το να επιδυκνυεις γιατι δε τα αγοραζεις.. δε χρειαζεται. Αν ειναι αδειος δε νομιζω να πιστεψει οτι συμβαινει γιατι τα ποτηρια του εχουν περιεργο σχημα

Τοσο κοστολογει ο καθενας τις υπηρεσιες κ τα προιοντα του. Θελωντας κ μη τα σεβεσαι. Ασχετα αν δεν τα αγοραζεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    δεν υπαρχει μεγαλυτερη πιεση απο το να μην παταει πελατης στο μαγαζι του. Κ να βλεπει ταυτοχρονα τον απεναντι γεματο επειδη εχει χαμηλοτερες τιμες. Οσο για το να επιδυκνυεις γιατι δε τα αγοραζεις.. δε χρειαζεται. Αν ειναι αδειος δε νομιζω να πιστεψει οτι συμβαινει γιατι τα ποτηρια του εχουν περιεργο σχημα

Τοσο κοστολογει ο καθενας τις υπηρεσιες κ τα προιοντα του. Θελωντας κ μη τα σεβεσαι. Ασχετα αν δεν τα αγοραζεις.
    Συνηθως ο απεναντι δεν ειναι γεματος γιατι ειναι φθηνοτερος..., αυτο μονο εκτος ελλαδος συμβαινει φιλτατε. Σεβομαι ποσο κοστολογει ο καθενας τις υπηρεσιες του, δεν σεβομαι τον εναρμονισμο τιμων για να ειναι ψηλες.

Το κοστος των υπηρεσιων δεν δικαιολογει "καπελο" 100 και 200%, αυτο ονομαζεται τοκογλυφια!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ