Με ειδα ψες να ετοιμαζω την Χοντρη, για να βολταρουμε σημερα.
Αυτο που δεν ειχα προβλεψει ηταν το τηλεφωνημα απο την δουλεια στις 08:00, οπου θελω αλλες 3-4 ωρες για να τελειωσω...
γκρρρρρ
Με ειδα ψες να ετοιμαζω την Χοντρη, για να βολταρουμε σημερα.
Αυτο που δεν ειχα προβλεψει ηταν το τηλεφωνημα απο την δουλεια στις 08:00, οπου θελω αλλες 3-4 ωρες για να τελειωσω...
γκρρρρρ
Inochi, ρε!
Για οσο.
:a13: Με είδα να μένω από μπαταρία και μου έχουνε χαλάσει τα στοιχεία :a13:
They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.
Με είδα να λιώνω στο γέλιο με τα νέα λογιστικά μαντάτα για εμάς τους ΕΕ, όπως μου ανακοίνωσε γραπτώς (και υπέγραψα κιόλας ότι ενημερώθηκα) η αγαπημένη μου λογίστρια. Και απορώ ξανά γιατί στο καλό καθόμαστε στο ρδέλο τούτο ακόμα...
Με είδα να κάνω την Θεία από το Σικάγο στο Σε είδα..![]()
Είδα τον Πατέρα μου 86 ετών (1930) να αγοράζει ηλεκτρικό σκουτερ 1.200 ευρώ γιατί δεν χρειάζεται δίπλωμα!
Έχει τώρα ενα κινέζικο παπάκι, αλλά δεν το κυκλοφορεί γιατί δεν μπορεί να ανανέωση το δίπλωμα, είπα να του εξηγήσω οτι και να τον πιάσουν χωρίς δίπλωμα τι θα του κανουν, αλλά ίσως καλύτερα με το ...ηλεκτρικό!
Το χρησιμοποιεί για να ανεβοκατεβαίνει Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης στο κέντρο για ψώνια και ...χαβαλέ!
Με είδα να οδηγώ με γυαλιά μυωπίας εδω και 5 μέρες (κανονικά φοράω φακούς). Εκτος οτι θολώνουν για πλάκα και πρέπει να ανοίγεις αεραγωγούς με τόσο ψώφο. Πραγματικά πως μπορείτε και οδηγείτε μερικοί ενω ειναι τόσο άβολα,επικύνδινα μέσα στο κράνος το χω απορία![]()
Με είδα να κλείνω 7 χρόνια στα ξένα (χωρίς μηχανή) και για να το γιορτάσω να παρακολουθώ την καθιερωμένη πορεία μερικών χιλιάδων μοτοσυκλετιστών από όλη την Δανία με κάθε τύπο μηχανής προκειμένου να ανοίξουν την σεζόν για το Bakken. BSA, norton, moto guzzi, aprilia, Ducati, BMW, KTM, honda, Harley, Kawasaki, Suzuki, Yamaha σε κάθε μοντέλο και χρώμα πήρε το μάτι μου και το αυτί μου. Σκεφτόμενος και την διπλάσια τιμή απόκτησης που έχουν εδώ οι μοτοσυκλέτες πέρασαν πολλά εκατομμύρια από μπροστά μου. Χόρτασα με λίγο οφθαλμόλουτρο και πήγα να πνίξω τον πόνο μου στην υγεία του Αγίου Πατρικείου, για άλλη μια χρονιά αμήχανος. Ελπίζω η τελευταία.
done.
Ναι αλλά και οι φακοί εχουν περιορισμούς, δεν θολώνουν αλλά μπορεί να φύγουν, θέλεις πάντα κλειστή ζελατίνα (και το καλοκαίρι) η ειδικά γυαλιά .
Πάντως με τα γυαλιά δυσκολεύομαι πολύ στο εντούρο γιατί θόλωνουνε απο τον ιδρώτα, θυμάμαι μια Εντουράδα με ομίχλη, που όλοι με γυαλιά πατώσαμε στην κατάταξη,
Με είδα να κόβω βόλτες με το μετρο στον κεραμικό, μοναστηρακι, ομόνοια, με τα ποδια στην κουμουνδουρου για να μπω επιτέλους στο λεωφορείο. Και όλα έγιναν επειδη κάποιος επεσε στις γραμμές του μετρο στον Ελαιώνα....
Και από τη στάση μέχρι το σπίτι εφαγα ΤΟ τουλούμι κατακεφαλα, γίνανε τα σταράκια μου αμφίβια!
Είπα μια φορα να φύγω από τη δουλειά στην ώρα μου αλλά.....&@##€€#$€%%$@
Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..
Με είδα να κάνω "καλλιτεχνικό πατινάζ" σήμερα με την ξαφνική βροχή, που με πέτυχε με το CCM, με φτηνιάρικα λάστιχα μοτοκρος. Την γλυτώσαμε και σήμεραααα την σαβούρα την ασφάλτινη.
Περιγραφή Κωστάλα με μουσική υπόκρουση Charo Palevin, Conserto για πιάνο No. 1 Op.11,σε χορογραφία του "Σκατ Οδρόμοβιτς".
"και εδώ βλέπουμε ενα διπλό ξαφνικό γλύστριμα, ελα ελα μπράβο αγόρι μου!!! και οοοο ενα δύσκολο χάσιμο του μπροστινού από φρένα, αχχχχ πόσο κοντά στο λεωφορείο κι οοοο μπράβο ωραία αποφυγή στο παγκάκι και θεαματικό πέρασμα μέσα από το σιντριβάνι".![]()
![]()
@kordix 10 για τη χορογραφία, 10 για τη τεχνική και 10 για την εκτέλεση![]()