Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
εγω στο σπιτι του ggs που περασα τυχαια για καφε και μου ειπε οτι ενας ενοχλητικος ειναι απ εξω...
More like,
Eυτηχισμένο το 1967
RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL Viva Italia 2015 Σικελία 2016
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Εγώ έξω απο το σπίτι του ggs επειδή δε με αφήνει να ποστάρω φώτος θρησκευτικού περιεχομένου Συνημμένο 312753 Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 εγω στο σπιτι του ggs που περασα τυχαια για καφε και μου ειπε οτι ενας ενοχλητικος ειναι απ εξω...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Eυτηχισμένο το 1967 ειχαν hummer και blackhawk το 67!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 ειχαν hummer και blackhawk το 67!!! Όχι απόσο θυμάμαι γιατί δε θυμάμαι και άλλη χώρα στην Ευρώπη που έχει περάσει τουλάχιστον απο τον αιώνα του διαφωτισμού να προβάρει μιλιταριστικά έθιμα για να τρομάζει τους ''εχθρους'' της
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 ειχαν hummer και blackhawk το 67!!! Μπάάάάάά.................. Η αγορά του αιώνα (για όσους την θυμούνται) έγινε καμμιά τριανταριά χρόνια αργότερα..................... Α, και πρόσφατα ήρθε ο λογαριασμός........................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Πολύ κόσμο είχΕ
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Πολύ κόσμο είχΕ +1 ηταν ολοι ΕΚΕΙ!! (Στα σπιτια τους)
Αθώα παιδικά χρόνια...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
giati parakalo
καλη φαση
http://www.youtube.com/watch?v=ysxG5jFeTME
Mωρό μου εσύ !