Σελίδα 117 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Δε θέλω να φράφω γκρίνιες εδώ αλλά....

...μα πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι; Περνάς με κόκκινο δικάβαλος, δε μιλάω για κράνη κλπ, και μπαίνεις σφήνα με το έτσι θέλω μπροστά σε όλους και μόλις κάνω τη κίνηση να μη σε αφήσω, μου πετάς ένα
    "κάτσε ρε φίλε ένα λεπτό να περάσω".

Με κόκκινο. Εντελώς.

:a31:

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα στα φαναρια με το xt χωρις κρανος και απο πισω η πιτσιρικα (4-5 χρονων) με το κρανος σου... Σε ειδαν και οι Διας απο διπλα και σου εκαναν σημα...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Σε είδα στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι. Τώρα λογικά θα φορέσεις κράνος την επόμενη φορά. Αν υπάρξει.

Σε είδα corvette μαύρη στην Καβάλας. Ωραίος ήχος, ωραίο σουλούπι. Και περνάω από δίπλα, ρε αθεόφοβε τραχανοπλαγιά, το καπέλο του JR στο ταμπλώ; Ακόμα γελάω...

Banned
    Σε ειδα σημερα τ οπρωι και δεν μπορω ακομη να συνελθω....

~35 με μαυρο ν μπλουζακι και αβυσσαλεο ...

κατι μου απαντησες στην αρχικη ερωτηση μου αλλα ξεχασα γιατι μπηκα στο μαγαζι με το που σε ειδα...

Μανουλα....
    http://www.youtube.com/watch?v=WYeQgLYUw4A

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Για πάμε :

1. Σε είδα κυριούλη να μου πετάγεσαι από το STOP χωρίς τον παραμικρό έλεγχο, να ακούς τα λάστιχα μου να τρίζουν στα χαλίκια καθώς φρέναρα και να ακινητοποιείς το αμάξι απότομα. Στο παρά 5... Σε κοίταξα κουνώντας το κεφάλι κι εσύ είχες το βλέμμα του χάνου.

2. Σε είδα με τ' αμάξι να πετάγεσαι από STOP, ούτε σκέφτηκες να κοιτάξεις, ούτε να κόψεις, ούτε τίποτα. Πατημένος βγήκες και συνέχισες και όποιον πάρει ο χάρος, ε ;

3. Σε είδα που με είδες από τον καθρέφτη του αμαξιού σου και να μου κλείνεις το άνοιγμα που είχες από δεξιά να μην περάσω στη διήθηση. Οκ. Φρένα, πάμε από την άλλη αφού άφησες τώρα άνοιγμα στ' αριστερά. Ξανά τα ίδια. WTF ? Με ήξερες ή έχεις γενικά θέμα με τις μηχανές ; Για την ιστορία περίμενα πίσω σου μέχρι που ακινητοποιήθηκες στην κίνηση και πέρασα ά ν ε τ α και χ α λ α ρ ά από δίπλα σου.

4. Σε είδα να πετάγεσαι από θέση (παράνομης) στάθμευσης και σα να μη τρέχει τίποτα να μου κόβεις το δρόμο. Εμ βέβαια, είχες τη λιμουζίνα και όλοι άλλοι δεν υπάρχουν, συγνώμη κιόλας. Μ΄έσωσε το γκαζάκι της μηχανής.

5. Σε είδα να πετάγεσαι με όσα από στενό στ' αριστερά (εννοείται δεν είχες προτεραιότητα) και να συνεχίζεις πατημένος. Χρησιμοποιούν κι άλλοι το δρόμο, you know ? Ευτυχώς πάω σαν κότα σε ορισμένα σημεία, σα να τα μυρίζομαι τα "περιστατικά".

edit: (παρολίγο να τους ξεχάσω αυτούς)
    6. Σας είδα κι εσάς με cbr 125 (δικάβαλο, ακράνοβιτς κλπ.) να επιχειρείτε να κάνετε αναστροφή, να με βλέπεις οδηγέ και παρόλα αυτά να πετάγεσαι μπροστά μου προσπαθώντας με με προλάβεις. Κόβω εγώ καλού κακού και καλά έκανα γιατί σου 'σβησε το μηχανάκι και μου έμεινες μπάστακας στη μέση. Παρολίγο να σου πέσει κιόλας με τον άλλο από πίσω να κάνει κάτι άτσαλες κινήσεις... God have mercy.....

Το ξέρω ότι μπροστά στην Αθήνα δεν πιάνουν μία τα παραπάνω, αλλά για το Ηράκλειο, για ένα μόλις πρωινό είναι TOO MUCH

Κι ένα ευχάριστο:

* Σε είδα μούργο αραχτό και λάιτ ξαπλωμένο στην άκρη μαζί με τα 2 αδερφάκια σου. Σταμάτησα να σας χαζέψω γιατί ήσασταν πολύ χαριτωμένα και ήρθες και κόλλησες τη μουσούδα σου στο πόδι μου. Άμα είχα αυλή θα σας είχα μαζέψει και τα 3 ! Δυστυχώς μπόρεσα να σου προσφέρω μόνο ένα χάδι... Μου έφτιαξες τη μέρα πάντως ! :loukaniko:
    Τελευταία τροποποίηση από foogr01; 16/10/2014 στις 13:52.
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Σε είδα χθες το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο με το "Suzuki DL 650 V-STROM μαύρο, με λίγα χιλιόμετρα, σε άριστη κατάσταση" και σου' φτιαξα ήδη όπως βλέπεις την αγγελία που θα βάλεις σε κανά 2μηνο που θα θες να το ανταλλάξεις "με Polythron 300 s-i σε παρόμοια κατάσταση", γιατί πλέον (σαν καλό θυματάκι που είσαι και ακολουθείς επακριβώς τις επιταγές της μόδας) δε σε βολεύει το Στρώμα μιας και χρειάζεται και τα 2 χεράκια στο τιμόνι για να ξεκινήσει και δεν μπορείς να κάνεις λάικ ταυτόχρονα με την εκκίνηση.. ΒΛΑΚΑ! Περιμέναμε 3 μηχανές στο φανάρι ΒΛΑΚΑ με τα αυτοκίνητα να περνάνε δεξιά-αριστερά ΒΛΑΚΑ να βάλεις το κινητό στην τσέπη ΒΛΑΚΑ και να ξεκινήσεις ΒΛΑΚΑ!

Σε είδα με την παράνομη να σου κάνει διάλεξη με αυστηρό ύφος: ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙΣ; Όχι πες, είσαι χαρούμενος με αυτήν; Γιατί δεν φεύγεις; Τι θα κάνεις στη ζωή σου, μου λες, με έναν τέτοιο άνθρωπο; Δεν θέλεις το κάτι παραπάνω; Σε ικανοποιεί αυτό το πράγμα; Πες μου!

Το ότι έχει ένα δίκιο το έχει η άτιμη, άμα έχεις την ατυχία να γίνεις ζευγάρι με βαμπίρ πρέπει να φεύγεις. Αλλά τέτοια διάλεξη από 20χρονη (που το "η ζωή σου" μάλλον μεταφράζεται στην επόμενη εβδομάδα, άντε μήνα) ήταν πολύ αστεία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    .......... (που το "η ζωή σου" μάλλον μεταφράζεται στην επόμενη εβδομάδα, άντε μήνα)...........
    εξαρτάται τον τραπεζικό λογαριασμό
    πουτσ@@@@@@@@@

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Σε είδα Μίλτο Σαββάτο απόγευμα στον όμορφο Άγιο Νικόλαο και ήπιαμε τις καφεδάρες μας στη θάλασσα δίπλα μετά motoσυζητήσεως

Να είσαι πάντα καλά
    Φύγαμε...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σε είδα Κωστή (Τσομπάνη) και πολύ χάρηκα που τα είπαμε έστω και για λίγο. Καλά χλμ φίλος και θα τα πούμε λίαν συντόμως στα λημέρια σου.

Πάντα όρθιος !!!

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα να εχεις παθει...

ΧΙΟΝΙΣΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	267 
Μέγεθος:	65,0 KB 
ID:	325296
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κοριτσια τρεχατε!!!!!!!!!

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	294 
Μέγεθος:	48,2 KB 
ID:	325297
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    κοριτσια τρεχατε!!!!!!!!!

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	294 
Μέγεθος:	48,2 KB 
ID:	325297
    Σε πάει γ@μιώντας;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Σας είδα TDMάδες την Κυριακή το απόγευμα να γυρνάτε από Τρίκαλα Κορινθίας (μαλλον) και σας χάρηκα.
    Σας είδα και εσάς στην εθνική με τα cb400 αργότερα την ίδια ημέρα να γυρνάτε προς Αθήνα.
    σε όλους!

Να πω όμως και κάτι που είδα και δεν μου άρεσε.
    Ήμουν με το αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από το κονβόι των tdm στην κορίνθου-πατρών στο ρεύμα προς αθήνα. Κάποια στιγμή βλέπω από τον καθρέπτη ένα αυτοκίνητο, με αναμένο το αριστερό φλας, να έρχεται προσπερνώντας τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω μου. Έκανα και εγώ λίγο δεξιά και τον άφησα να με περάσει. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο φτάνει τα tdm και με το αριστερό φλάς αναμένο θέλει να τους προσπεράσει.
    Και εκεί έγινε το περίεργο. Ενώ τα όλοι κινήθηκαν σχετικά δεξιότερα στον δρόμο, ο τελευταίος tdmας ο οποίος ήταν και δικάβαλος, αρνείται να κάνει στην άκρη.
    Το αυτοκίνητο με το φλάς αναμένο έχει πλέον πλησιάσει αρκετά την μηχανή. Ο τύπος συνεχίζει να μην τον αφήνει να περάσει επειδηκτικά, κάνοντας μάλιστα μανούβρες να τον κλείσει και να μην τον αφήσει να περάσει και κάνοντάς ττου κάτι νοήματα με τα χέρια που λόγω δικής μου θέσης δεν μπορούσα να τα δω.
    Πλησίασα λίγο και βλέπω την μηχανή να κινείται στην διπλή διαχωριστική ακριβώς, το αυτοκίνητο με το αριστερό φλάς αναμένο να κάνει σινιάλο με τα φώτα και ο tdmας να του δείχνει με υφος περίεργο τις ταμπέλες οι οποίες έγραφαν "70". Το χέρι του κουνιόταν με στύλ "που πας ρε να περάσεις δεν βλέπεις τα όρια ταχύτητας?" κλπ κλπ.

Το θέμα είναι ότι το κονβόι πήγαινε με 100-120 σταθερά και κάνανε και προσπεράσεις. Οπότε το ύφος του tdmά φαινόταν πολύ αλαζονικό.
    Δεν τους ακολούθησα όμως για να δω πότε και άν τον άφησε να περάσει. Έβλεπα όμως για πολύ ώρα το αυτοκίνητο με αναμένο το αριστερό φλας.
    Να πω ότι η συμπεριφορά του αυτοκινήτου δεν ήταν καθόλου επιθετική, απλά ήθελε να προσπεράσει.
    Και ότι το υπόλοιπο κονβόι των tdm δεν είχε την ίδια συμπεριφορά. Μόνο ο τελευταίος.
    Αν το διαβάζεις, ειλικρινά ρε φίλε, τι σε πείραξε???? Ας έκανες λίγο δεξιά και όλα θα ήταν μια χαρά.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε