Σελίδα 117 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα παλιοπατσαβούρα πενηντάρα με το Vitara στο parking του super market, να κάνεις ό,τι μπορείς για να συντηρήσεις κάθε κακό στερεότυπο για τις γυναίκες οδηγούς!!! To parking ασφυκτικά γεμάτο, όλοι να κόβουν βόλτες γύρω γύρω για μια ελεύθερη θέση, έβαλες τα πράγματα στο αμάξι κι ενώ με είδες ότι σε περίμενα να φύγεις, μπήκες μέσα, έβγαλες καθρεφτάκια, κραγιόν και make up κι άρχισες να βάφεσαι παλιοκ@ργιόλα για ένα πεντάλεπτο!!! Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις τελείωσες άναψες και τσιγάρο και κάπνιζες ανέμελη μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ περίμενα να φύγεις για να παρκάρω. Τελικά βρήκα αλλού και εσύ ήσουν ακόμα εκεί και περίμεναν άλλοι 3 να ξεκουμπιστείς αχαρακτήριστη ανεγκέφαλη κάργια!!!

Σας είδα κι εσάς παρακάτω να παρκάρετε ωραίοι κι άνετοι με την BMW X1 στις θέσεις για ανάπηρους, πιάνοντας 2 ΘΕΣΕΙΣ!!! Μετά μας φταίει δήθεν η τρόϊκα, οι κακοί ξένοι, το ΔΝΤ κι όσοι μας επιβουλεύονται γιατί μας ζηλεύουν. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!

Παλαιό μέλος
    Σας βλέπω να έρχεστε κανίβαλοι Αθηναίοι για διακοπές του Πάσχα στο χωριό και εκτός από την ηρεμία μου να κανιβαλιζεται και την γενική ηρεμία του χωριού. ....

Ειδα κι εγω την λευκη Μπεμπα 330 Αϊ, με 4 κοριτσακια κατω των 25, να προσπαθουν να με ακολουθησουν στο motorway.
    Οταν τις πηρα χαμπαρι, πηρα και μερος στο παιχνιδι. Κι ειχε πλακα για περιπου 60 χλμ.

Εκει που μου την 'καρφωσε' ομως, ειναι οταν στην εξοδο Τσεριου, αναβοντας φλας και πηγαινοντας αριστερα, η οδηγος μου εκανε κωλοδαχτυλακι.
    Οποτε η Χοντρη βρεθηκε πισω-μετα διπλα τους.
    Οταν δε, σας ειπα να φωναξουμε αστυνομια και να δηλωσουμε και οι 2 οδηγοι με ποσα πηγαιναμε, μονο πιπα δεν μου πηρατε.

Εγω ομως το εκανα (οχι την πιπα, με χαλανε οι τριχες).
    Μου ειπαν οι αστυνομιανς οτι αφου δεν με συνελαβαν (οι ιδιοι η με ηλ. μεσο) να παραβατω, δεν μπορουν να με τιμωρησουν εκτος εαν το παραδεχτει και η οδηγος του οχηματος.
    Αλλα αν γινει αυτο, θα περιληφθει και η κατηγορια, μετα απο καταγγελια μου, για ασεμνη χειρονομια και προκληση ηθων.

Και καθως στα @@ μου για το προστιμο, πολυ θα ηθελα να το παραδεχτεις καλη μου.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Κανένας σωστός;;
    Σας είδα όλους τους μοτοσυκλετιστές της πόλης μαζί και είμαι σίγουρος ότι και η ψυχούλα του Άκη σας ένιωσε.
    Έσκουζαν οι εξατμίσεις,δάκρυζαν τα μάτια όλων.
    Καλό Παράδεισο παλικαράκι..

κουτακιας Το avatar του/της annateo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από omega Προβολή μηνύματος
    Σας είδα όλους τους μοτοσυκλετιστές της πόλης μαζί και είμαι σίγουρος ότι και η ψυχούλα του Άκη σας ένιωσε.
    Έσκουζαν οι εξατμίσεις,δάκρυζαν τα μάτια όλων.
    Καλό Παράδεισο παλικαράκι..
    και εγω τους είδα.
    όπως είδα και αρκετούς από αυτούς αμέσως μετά να 200ριζουν στην λεωφόρο Ιωαννίνων.
    το μάθημα τους δεν το παίρνουν με τίποτα

Hey satan, payed my dues. Το avatar του/της petros1479
    Σας είδα explorer, 1050,και 2χ1200gs να τριγυρνατε στα λουτρά ωραίας ελενης και στο Πευκάλι ξανά! Σας είδα πολλούς: vstrom, ktm μετά της συντροφου, και πολλούς άλλους στριτακιδες όλοι λεγατε γεια! Μπράβο!
    Σας είδα και εσάς παλαια αυτοκίνητα να τριγυρνατε στα ίδια μέρη και σας χαρηκα! Αν και κουτιά παραδόξως μου αρεσατε!!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σε είδα "αγαπητέ"ποδηλάτη ψες το βράδυ με ψιλόβροχο, να κινείσαι στο αντίθετο με μένα ρεύμα στην Ακρωτηρίου, να σφάζεις κόκκινο και να κόβεις κάθετα την Βενιζέλου με αργές και ράθυμες πεταλιές. Άκουσα και τον φουκαρά που κατέβαινε την Βενιζέλου (δρόμος ταχείας κυκλοφορίας με 3 λωρίδες ανά ρεύμα) με αρκετά, να φρενάρει για να μην σε τσακίσει και να κορνάρει για να προλάβεις να απομακρυνθείς Ζώον. Αλλά εσύ στην καραΦουτσακλάρα σου. Και φτάνοντας στο δικό μου ύψος σε άκουσα εμβρόντητος να λες διάφορα Γαλλικά, εκ του ασφαλούς βέβαια γιατί ο άλλος ήταν ήδη 150 μέτρα μακρυά.
    Αφού ρε ΑΛΗΤΗ δεν κατέβηκα να σε τουλουμιάσω στο ξύλο είσαι τυχερός. Το χρωστάς στην κόρη μου και στην ανιψιά μου που είχα μέσα στο κουτί. Αλλά δεν άγχομαι, με τη μαλακία που κουβαλάς θα σε μαυρίσει από τις φάπες κάποιος σύντομα. Στανταράκι λέμε.
    :a29:
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 11/04/2016 στις 10:52.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Σε είδα μικρέ μου να είσαι τρελός με τις μηχανές...
    Σε είδα να φοράς το κράνος και τα γάντια μ...
    Σε είδα μπαμπά να τραβάς τα μαλλιά σου.....βλέποντας πως ο μικρός αδερφός μ έχει πάρει την τρέλα μου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20160409_224550.jpg 
Προβολές:	524 
Μέγεθος:	103,6 KB 
ID:	356558

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Σας είδα και εγώ συμπλεγματικά όντα - ποδηλάτες το Σάββατο στη γέφυρα της Μεταμόρφωσης (φαγε) να κράζει ο αρχηγός σας χωρίς λόγο και δυστυχώς έπεσα και εγώ πολλά επίπεδα πνευματικότητας κράζοντας σας αντίστοιχα και ευτυχώς τα παιδιά κοιμόντουσαν μέσα και δεν ξύπνησαν από τα βρισίδια..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Σε ειδα μπροστινο λαστιχακι μου κλαταρισμενο σημερα πρωι πρωι την ωρα που ξεκιναγα για δουλεια!Ωραιος τροπος για να ξεκινησει η βδομαδα!Αρργγγκκκκ!!!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε ειδα μπαμπά ακράνωτο με το πιτσιρίκι πίσω στο ομολογουμένως άριστα διατηρημένο Ttr 250 raid σου πίσω από τα δικαστήρια στην Αλεξάνδρας .
    Keep spamming!!!:a13:

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Σας είδα καμιά 20ρια (τουλάχιστον) μηχανάκια όλα ντανιασμένα όπως να'ναι στο οικοπεδο της αστυνομίας διπλα στο ΙΚΑ.
    γιατι ρε γαμωτο;
    κάποιος τα κλαίει,γιατί;

Σε είδα κι εσένα πλίτσερ,ενω χάζευα βιντεα στο σωλήνα, με ξανθό αλά Τσούλια πλατινέ μαλλί και μου ήρθε ταμπλάς!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Σε είδα πανιβλακα με το περιπολικό γνωστής security της Πάτρας να έχεις ανάψει φάρους , να αδιαφορείς για όλους και για όλα και να σφάζεις κόκκινο στεγνά.
    ΚΟΚ να υποθέσω δεν σου έμαθαν.

Να θυμάσαι ένα. Αστυνομικός δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ, όσο ύφος και να πάρεις.

Εμ... Σε είδα να ξεπαρκάρεις 911 για να πας κυριολεκτικά ενάμιση τετράγωνο σε καφετέρια με σεκιουριτά στο πάρκινγκ, ο οποίος είχε το χέρι στη μέση σαν να έπιανε λαβή όπλου (δεν φαινόταν).
    Και φυσικά το άφησες λοξά να πιανει δύο θέσεις...

The little hobbits from κηφιShire, σας αγαπάμε γιατί είστε αυθεντικοί.

Κανένας σωστός;;
    Σε είδα καλέ μου μπάρμπα στην ευθεία για Λούρο με το παπί και το σακάκι ξεκούμπωτο να ανεμίζει πίσω.

Μου θύμισες τον αγαπημένο μου https://www.youtube.com/embed/IjEjSl...ient=mv-google

Για κράνος δεν γράφω.
    Τα ανέκδοτα είναι αλλού και δεν θέλω να σπαμάρω.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε