Έλα μωρέ! Απ' τη στιγμή που δεν διαβάζω πολλά καρότα τι να πω?
Και αφού το μηχανάκι φαίνεται καλό γιατί να το παιδέψω κι' άλλο?
Απ' τη στιγμή που η χοντα υπήρξε όσο πιο ειλικρινής γινόταν στις ανακοινώσεις της δεν έχω κάτι να πω. Και αρνητικά υπάρχουν και προσωπικές προτιμήσεις που δεν συμβαδίζουν με την προσέγγιση αυτή, μα όλα αυτά λίγη σχέση έχουν με την ουσία.
Αυτό που μου ανακατεύει το στομάχι είναι ο οπαδισμός και ο παρωπιδισμός. Έχουμε χρόνο γι' αυτά αλλά μετά τον αρχικό ενθουσιασμό και τις πολεμικές ιαχές επικράτησε ηρεμία οπότε....
Sent from me using a computer.
http://www.honda-motorcycles.gr/model.php?model=crf1000
έχει και υπολογισμό δανείου...![]()
μπεεεεε....
Για πείτε ρε παιδιά αν ξερετε κανένα σημείο test drive κοντά στο κέντρο προς βόρεια αν ξέρετε....
Αιντε και το καβαλησα και αυτο το μηχανακι.Αυτο που βασιμα υποψιαζομαι , ειναι οτι η μαμα χοντα εχει μπει σε γενικοτερη τακτικη να αποστρογγυλοποιει οτιδηποτε μπορει να προκαλεσει την εκρηξη αδρεναλινης που θα εχει σαν συνεπεια την ταλαιπωρια των υλικων της μοτοσυκλετας .
Κινητηρας γραμμικος χωρις κραδασμους-θορυβο-ξεσπασματα,στροφαρει πολιτισμενα χωρις να προδιδει τον δικυλινδρο χαρακτηρα του , καπου εκει αναμεσα στα ποδια σου να δουλευει αφανης εργατης.Δεν θα σε κανει να ασχοληθεις κατα οποιονδηποτε τροπο μαζι του .
Xαμηλα ειναι ροπατος και δειχνει ζωντανος,ομως οταν τον χουφτωνεις για να μπεις στα ψηλα, σε εκεινη την περιοχη των στροφων που περιμενεις να ακουσεις το 1000αρι να τρελενεται και να βρυχαται... σε προσγειωνει ο κοφτης .
Αναρτησεις ειναι μαλακες με ψιλοαποτομη επαναφορα , να ισιωνουν τις λακουβες ,αλλα να προσπαθουν ομως να ισιωσουν και τις στροφες καθως εχει την γενικη ταση να υποστρεφει θελωντας χαστουκισμα στο μεγαλο κλιπον για να γυρει ακομα περισσοτερο Ορθιος στα ποδοστηρια με πιεση του τιμονιου για να βυθισεις το μπροστινο και μαζι πατημα της μπροστινης μανετας ,η μηχανη υποκλινεται στυλ γιαπωνεζικο ojigi και σε φερνει να κοιτας τα χαλικια στο δρομο. Τερμα μαλακο το ελατηριο και με την μεγαλη διαδρομη,εχει αναγκη περισσοτερης προφορτισης σε ασφαλτινο στροφιλικι ,ισως και ελατηριο με μεγαλυτερη σκληροτητα
Τα Φρενα τυπικαλ japan παραγωγης.Ουτε αρχικα δαγκωματα,ουτε μακροσυρτες προοδευτικοτητες ,ειναι αυτα που θα συναντησεις σε ολα τα χοντα και ειναι καταλληλα για την δουλεια που καλουνται να κανουν.Δεν θα διαχειριστουν extreme καταστασεις για να θελησεις κατι περισσοτερο.Το πισω abs αμολαει πολυ και με την μια.
Σασμαν μαλακο και ακριβες ,ο λεβιες δεν ειδα εαν ρυθμιζεται γιατι μου επεσε ψηλοτερα απο οτι εχω συνηθισει.Μου πεταξε πανω στην αποτομη αλαγη 2α-3η κανα δυο φορες νεκρα,αλλα οκ συμβαινει εαν δεν τον δουλευεις αποφασιστικα.
Χωμα δεν δοκιμασα καθοτι δεν με ενδιαφερει καθολου
Στενο και μικροκαμωμενο μηχανακι,σελα μικρη και ψιλοσκληρη και το βαρος του ειναι ελαχιστο .
Ενα περιπου τρανσαλποειδες ,προορισμενο για ταξι(δι).Καυλες θα βγαλει ειτε σε εκεινους που πρωτου το καβαλησουν, θελουν να καυλωσουν με αυτο το μηχανακι ,ειτε σε αυτους που ξεκαβαλανε μετα απο 6-7 συνεχομενα χρονια απο κανα στρωμα .Σε αυτους που εχουν οδηγησει ποιο '' ζωντανα μηχανακια'' μπορει να ξυνισει.
Τα 16 k του dct δεν σε απασχολουν απο την στιγμη που ανεβαινεις για τον χαβαλε του τεστ ντραιβ στο μηχανακι Θα φανουν ομως πολλα αν τα μετρησεις στο ταμειο με το -rady to race - ΚΤΜ 1190advR να κοστιζει τα ιδια.Τωρα κατι περι ''πχοιοτητες'' κατασκευης ,κτλ, ok καλο θα ειναι, τι διαολο !!
κουκουρουκουκου
παντως να ξερετε στο <οδοιπορικο 1821> που οργανωνουμε καθε χρονο θα το εχουμε για test drive απο την προηγουμενη μερα....
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
ομορφη παντως. απλη και ομορφη. αποτι διαβαζω ειναι της σχολης honda. παει παντου και ευκολα χωρις να σε κανει να ασχολεισαι μαζι της. ειναι καιρος να βγει και μια μικρη αφρικα η ενα σωστο τρανσαλπ.
Το έκανα κι εγώ μια βόλτα σήμερα. Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από μεγάλα ον οφ για να το συγκρίνω. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Αυτά που μ έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν η πολύ καλή ανεμοκάλυψη, η αίσθηση του πανάλαφρου, και ο τρόπος που περνά (σε σχέση με το δικό μου) από λακκούβες, υπονόμους κλπ τερτίπια της πόλης και του επαρχιακού δικτύου. Έκανα περίπου 30 χιλ πήγαινε - έλα. Πολύ καλή ροπή, αλλά στα 140 - 150 με έκτη, αν θες να φύγεις γρήγορα, (μια δύσκολη προσπέραση πχ.) πρέπει να κατεβάσεις τουλάχιστον μια ταχύτητα. Επίσης με ενόχλησαν λίγο, όλα αυτά τα ηλεκτρονικά μπιμπλίκια, που μέχρι να τα βρω πως απενεργοποιούνται έχασα την μισή βόλτα. Στους γλιστερούς δρόμους της πόλης, είναι σαν κάποιος να σου κλείνει τον διακόπτη κάθε που ξεκινάς. Φαντάζομαι πως αν τα συνηθίσεις όμως, δεν θα μπορείς χωρίς αυτά.
Αυτά χοντρικά. Τα είπαν και οι προηγούμενοι.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από GiorgosLa; 19/02/2016 στις 21:11.