#mazinikame ρε μλκες..!!!! :rotflmao:
Τί πίνουν ρπστμ εκεί στη νεολαία Σύριζα!!!!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τους αγρότες, δυστυχώς ή ευτυχώς αν θες να ακουστείς πρεπει να κανεις θόρυβο.
Πάντα έτσι ηταν.
Καμια πορεία/απεργία/διαμαρτυρία/whatever δεν εχει νόημα αν γινει σε μια βουνοκορφή και δεν ενοχλήσει κανέναν.
Ούτε κι αν απειλήσει κανεις οτι θα κάτσει σε μια γωνια και θα κρατήσει την ανάσα του μεχρι να σκάσει.
Κατα τα λοιπά με κάλυψε απόλυτα ο σκυλαρος.
Δεν το ζήτησε αλλά θα καταργηθούν....
Για κει πάει το πράμα ολοταχώς.
Και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι?
Ότι κλείσουν δεν κλείσουν το δρόμο οι υπογραφές έχουν πέσει και οι συνδηκάλες
θα τους αδειάσουν μέρα μεσημέρι .
Την έχουνε γαμήσει όπως και να χει
ανανήψαντας
Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που θα ζουν ζωή χαρισάμενη, θέλεις να μου πεις;
Εγώ πάλι πίστευα ότι απεργία σημαίνει διαμαρτυρία εναντίον κάποιου "αφεντικού". Αυτή τη στιγμή ποιό αφεντικό πλήττεται, δεν καταλαβαίνω. Ή ίσως πολλά, κανένα εκ των οποίων δεν έχει άμεση σχέση με τους αγρότες. Και επίσης αντιλαμβάνομαι την απεργία ως θυσία κάποιου εργαζόμενου ο οποίος διαμαρτυρόμενος χάνει μεροκάματο. Εδώ έχουμε πληρωμένους ανθρώπους, στην νεκρή περίοδο εργασιών, χορτάτοι να χαλάνε τις δουλειές των άλλων, όχι την δική τους. Απεργία και διαμαρτυρία με ξένες πλάτες. Σούπερ. Και ζητάνε να μην αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Όμορφα...
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 15/02/2016 στις 22:37.
Να συμφωνήσω εν μέρει με αυτό... Επειδή όμως δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου, λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία... Οι αγρότες που τώρα κλείνουν δρόμους και απαγορεύουν σε μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας να εργαστούν, είναι διαφορετικοί από εκείνους που θυμάμαι να δέρνονται στα λιμάνια κατά την απεργία ναυτεργατών-μεταφορέων και να ωρύονται ότι η απεργία πρέπει να σπάσει και τα δικά τους προιόντα επειδή είναι "ευπαθή" θα πρέπει να μεταφέρονται κατ' εξαίρεση γιατί αλλιώς θα καταστραφούν ???![]()