Μαθαν οτι γ@μιομ@στε
Και ανοίγουν πιατσες
http://www.protothema.gr/politics/ar...se-xenodoheia/
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας σε γερμανό δημοσιογράφο της DW και στην εκπομπή Conflict Zone.
Ο Νίκος Παππάς εκνευρίστηκε αρκετές φορές με τον επιθετικό τόνο και τρόπο με τον οποίο ο δημοσιογράφος έκανε τη δουλειά του.
Πολλές οι ερωτήσεις για την οικονομία, την ύφεση, τον υψηλό δείκτη ανεργίας, αλλά και τον Γιάνη Βαρουφάκη, για τον οποίο ο κ. Παππάς δεν απάντησε.
Η ένταση αυξήθηκε αρκετές φορές, όμως προς το τέλος της συνέντευξης το θερμόμετρο έφτασε στα ύψη με την αναφορά που έκανε ο δημοσιογράφος στη δήλωση Χριστοδουλοπούλου στο ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Αθήνα, απλά «λιάζονται».
»» Δείτε το βίντεο http://www.dw.com/en/nikos-pappas-on...ne/av-19249955
Ο δημοσιογράφος του διάβασε τη δήλωση της τότε υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, και τον ρώτησε: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή την ερώτηση;».
Ο κ. Παππάς έσπευσε να απαντήσει ότι η λέξη sunbathe δεν είναι η ακριβής μετάφραση, για να λάβει την ανταπάντηση: «Η ίδια δεν το έχει αρνηθεί».
Στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου για το θέμα των δηλώσεων Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Παππάς ακούγεται να λέει: «Θέε μου, τι κάνω εδώ;»
friedman my ass.
πραγματικά βόθρος....
χρειάζεται κι εξήγηση?
στο τέλος τον κόβει στη μέση της πρότασής του!
καλά η κυρα Τασία ζωγράφισε με τη δήλωσή της...
(ποιον έβαλε ο παππάς κάτω από το χώμα?)
η ερτ διαχρονικά είναι η πιο σκληρή.
επίσης από τα ιδιωτικά ο Αυτιάς είναι ο πιο αιμοσταγής με τον Χατζηνικολάου a close second.really close όμως.Παππαδάκης κτλ είναι στην ίδια λίγκα μεν αλλά όχι στο κορυφαίο επίπεδο των πρότερων.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
http://www.newsit.gr/politikh/Nees-a...-Grexit/619181
καιρο ειχε να ακουστει...
Quod me nutrit... me destruit.....
«Δεν πληρώνουμε τίποτα μέχρι να καταρρεύσουν»
Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε... εάν υπήρχε θέληση να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή, τα 9δις μέτρα μαζεύονταν και πετάγονταν στον κάλαθο των αχρήστων για πλάκα!!! Εσύ μπορείς να μην είπες ότι θα βγούμε από το τέλμα, αν ρίξεις μια ματιά όμως στον μαγικό κόσμο του ελληνικού διαδικτύου θα δεις κάτι περισπούδαστες αναλύσεις γτπκ ότι έτσι και φορολογηθεί μόνο η ακίνητη περιουσία της εκκλησίας, βγαίνουμε από τα μνημόνια και μένουν και λεφτά να πάμε όλοι να το κάψουμε στον Ρέμο! Το θέμα ποιο είναι δηλ, να σταματήσουμε να δίνουμε όλοι χαράτσια ή να συνεχίσουμε να δίνουμε όλοι αλλά αυτή τη φορά κι η εκκλησία και η κάθε εκκλησία;
Κι επειδή η συζήτηση προσφέρεται για τους γνωστούς-άγνωστους της μετατροπής θεμάτων σε πιστοί vs άθεοι, αφιερωμένο στον MG που μας τα έχει κάνει Graf Zeppelin με τον τυροπιτά - και παράλληλη σύνδεση με τα προηγούμενα περί φοροδιαφυγής. Με ενημερώνει συνάδελφος ότι θα έρθει τυροπιτάς να κάνει αίτηση για μηχανάκι POS -ασυναίσθητα μου ξεφεύγει ένα "ωχ τι έχουμε να δούμε". Σκάει μύτη λοιπόν το πουλέν του MG εποχούμενο σε θηριώδες SUV BMW, μαλλί-γυαλί και παντελόνι Lee και αφήνει τα οικονομικά στοιχεία. Πρώτη κίνηση ματιά σε εκκαθαριστικό και Ε3, βλέπω ζημιά ατομικής επιχείρησης 1.750€.
-Υπάρχει πρόβλημα, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε αίτηση για έκδοση POS, ο τζίρος όχι μόνο είναι ελάχιστος αλλά υπάρχει και ζημιά...
-Εγώ δεν έχω τζίρο; Εικονικά είναι όλα αυτά ρε φίλε, σιγά μην τα δηλώνουμε, πάρε το λογιστή που έχει τα δεύτερα βιβλία να σου πει πόσα πραγματικά βγάζω!!!
ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ MG ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΟΥ (εκλιπαρώ την συγγνώμη σου)!!!