Σελίδα 117 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127167217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Αγοραζει οτι ειναι δυνατον φιλε μου για οπου χρειαζεται. Αν το υπουργείο υγειας και το υπουργείο μεταφορων πεταει αετο για φαγοποτι δεν ειναι δικη μου ευθυνη. Οι νοσηλευτες χρειαζονται εξοπλισμο και προσωπικο και εμεις σωστα οχηματα. Απλα πραγματα
    Τα 100 gtr παπιά με 350000 είναι ότι είναι δυνατόν και χρειάζεται?(3500 το παπί δλδ,όσο θα το έπαιρνες εσύ κι εγώ...)Αλήθεια, τα κατεσχεμένα του ΟΔΔΥ δεν κάνουν για περιπολικά ή θέτε να μυρίζουν "καινουργίλα" τα οχήματα που κάνετε περιπολία?Και αλήθεια θεωρείς στην προκειμένη περίπτωση προτεραιότητα την ανανέωση του στόλου οχημάτων της (γ)ΕΛ-ASS έναντι των προσλήψεων ιατρικού προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού?Προτεραιότητα έναντι της αναβάθμισης των απαρχαιωμένων συνδέσεων internet και των υπολογιστών των σχολείων?Γιατί αυτό συμβαίνει...Απλά πράγματα...Εγώ όσους μπάτσους βλέπω τον τελευταίο καιρό να κάνουν βόλτες - περιπολίες(ο θεός να τις κάνει αφού δεν ξέρω τι περιπολούν στις άδειες από την επιβεβλημένη καραντίνα πόλεις που γυρνάνε και βλέπω υπερβολικά πολλούς τον τελευταίο καιρό...) με C4 και Navara τους βλέπω...Λες κι ότι δεν είναι δική σου (και των συναδέλφων σου) ευθύνη για το φαγοπότι των εκάστοτε υπουργών - βουλευτών.Όταν όμως βγαίνω-βγαίνουμε αγανακτισμένοι στο δρόμο ενάντια σ'αυτούς και το φαγοπότι που στήνουν στις πλάτες μας,μάντεψε.....εσένα και τους συναδέλφους σου βρίσκω-βρίσκουμε να τους φυλάτε από το λιντσάρισμα..Γιατί εσείς (κατ' εσάς..)εκτελείτε απλά εντολές... λες κι είστε άνθρωποι χωρίς κρίση κι άποψη, σε μια κοινωνία που ο ρόλος σας είναι η προστασία του πολίτη και των δικαιωμάτων του κι όχι των πολιτικών.Αυτά τα λέω χωρίς ίχνος διάθεσης προσωπικής αντιπαράθεσης αλλά απλής διάθεσης για κουβέντα...
    Τελευταία τροποποίηση από Jimmu; 16/11/2020 στις 12:26.
    "To do is to be" - Nietzsche
    "To be is to do" - Kant
    "Do be do be do " - Scooby Doo

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Τεσπα.
    Εχεις την γνωμη σου... Σεβαστη φιλε μου.
    Με συγχωρείς, δεν είναι η γνώμη μου, είναι όσα ανακοινώνονται, βλέπουμε, διδασκόμαστε επίσημα κ.λπ.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Βρε καλά μου παιδιά,
    Βρε σύντροχοι,
    Καταλάβετε το επιτέλους ότι η αποχή από τις εκλογές είναι το ζητούμενο για τα λαμογια.
    Έστω ότι έχω σίγουρες 10000 ψήφους.
    Αν ψηφίσουν όλοι, το ποσοστό μου θα είναι 10%
    Αν ΔΕΝ ψηφίσουν οι μισοί, τότε το ποσοστό μου γίνεται αυτόματα 20%.
    Αν ψηφίσουν ακόμα πιο λίγοι, τότε το ποσοστό μου ανεβαίνει κι άλλο.
    Απλη αναλογική αριθμητική είναι.
    Πολύ χονδρικά, κάθε αποχή μετράει σαν 1 ψήφος υπέρ των 2 κομμάτων.
    Εδώ τους φτύνουν, τους βρίζουν, ενίοτε τους ρίχνουν και κάνα χεράκι, και αυτοί εκεί, ακλόνητοι ακάθεκτοι συνεχίζουν το χαβά τους.
    Πιστεύει κανείς ότι θα πιάσουν το μήνυμα της αποχής για να αναλογιστουν τι δεν κάνανε καλά?
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ το μήνυμα σου.

Η μεγαλύτερη μαλακια που μπορείς να κάνεις, είναι να μην πας να ψηφίσεις.
    Δεν είναι άποψη, ειναι μαλακία.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Η προμήθεια εξοπλισμού σε κάθε υπηρεσία υπάγεται σε προϋπολογισμό που έχει κατατεθεί και εγκριθεί από την αρχή του έτους γι αυτόν αποκλειστικά τον σκοπό και δεν έχει να κάνει με άλλες αγορές/προμήθειες.Όταν η Αστυνομία λέει 'θα πάρω 100 παπιά για περιπολίες' αυτό το πράγμα έχει ήδη δρομολογηθεί από τα κρατικά κονδύλια που της αναλογούν,τα περί ιατρικού εξοπλισμού ή ίντερνετ στα σχολεία είναι εντελώς αβάσιμο σαν επιχείρημα στην προκείμενη.
    Μερικά πράγματα εξυπακούονται και δεν χρειάζεται να πλατιάζουμε,σαν μερικούς που σκίζουν τα ιμάτιά τους γιατί στέλνουμε πυραύλους στο διάστημα και τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε. (sic)

Τώρα το αν οι περιπολίες που βλέπεις από τους αστυνομικούς είναι απλώς βόλτες και ανούσιες και δεν προστατεύουν τον πολίτη αλλά τους πολιτικούς,είναι απλά η άποψή σου και δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Η προμήθεια εξοπλισμού σε κάθε υπηρεσία υπάγεται σε προϋπολογισμό που έχει κατατεθεί και εγκριθεί από την αρχή του έτους γι αυτόν αποκλειστικά τον σκοπό και δεν έχει να κάνει με άλλες αγορές/προμήθειες.Όταν η Αστυνομία λέει 'θα πάρω 100 παπιά για περιπολίες' αυτό το πράγμα έχει ήδη δρομολογηθεί από τα κρατικά κονδύλια που της αναλογούν,τα περί ιατρικού εξοπλισμού ή ίντερνετ στα σχολεία είναι εντελώς αβάσιμο σαν επιχείρημα στην προκείμενη.
    Μερικά πράγματα εξυπακούονται και δεν χρειάζεται να πλατιάζουμε,σαν μερικούς που σκίζουν τα ιμάτιά τους γιατί στέλνουμε πυραύλους στο διάστημα και τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε. (sic)

Τώρα το αν οι περιπολίες που βλέπεις από τους αστυνομικούς είναι απλώς βόλτες και ανούσιες και δεν προστατεύουν τον πολίτη αλλά τους πολιτικούς,είναι απλά η άποψή σου και δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή.
    Πολυ λογικο αυτο που λες αλλα υποτιθεται οτι ειμαστε σε εποχη εκτακτης αναγκης. Αρα προυπολογισμος θα επρεπε να αλλαξει και ο ελληνας πολιτης να πληρωνε για γιατρους μεθ και νοσοκομεια και οχι για καταστολη μεσα στο ιδιο του το σπιτι. Αυτα ξερουμε σε τι εποχη μας παραπεμπουνε...Ειναι απλο να εξηγησουμε τα αυτονοητα. Μεσα σε πανδημια αντι να ανοιξεις ετοιμα νοσοκομεια οπως τα λοιμοδων που καποτε τα κλεισαμε για εξοικονομηση και ητανε ακριβως γιαυτες τις ανθενειες, κατελυσες το πιο δημοκρατικο συνταγμα που υπαρχει στο κοσμο και προχωρας σε συλληψεις ανθρωπων που κανουν παρτυ γενεθλιων. Χτες κυπριοι φοιτητες πηγαν να ανεβασουν πανο στη θεσσαλονικη που ελεγε οτι παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι και παρολα αυτα οι ελληνες αστυνομικοι με τη συνειδηση του ρομποτ τους εκαναν συλληψη. Αστυνομικος εβαλε χειροπεδες σε 15 χρονη επειδη επαιζε στη πλατεια? Τι ειναι αυτα ρε?
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 16/11/2020 στις 13:14.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Jimmu τα κατασχεμενα του ΟΔΥΥ ειναι κατασχεμενα με οτι συνεπαγεται αυτο. Ασε που για να βγουνε στην κυκλοφορια ισως χρειαζεται και παραπανω χρηματα. Για λογους ομοιομορφιας αγοραζονται ιδια οχηματα. Αυτα τα παπια πανε σε τμηματα για λογους εξυπηρετησης οπως δικογραφα και γενικες εξυπηρετησεις γραφειοκρατιας. Την εκανα την δουλεια αυτη. Περα δωθε στο Παρακαταθηκων και Δανειων και για επιδοσεις. Καποια θα πανε και στην Ομαδα ΔΡΑΣΗ νομιζω.
    Τωρα αν ντε και καλα πρεπει να παρουν κατασχεμενα δεν με βρισκει συμφωνο.
    Για τους Βουλευτες που λες... Δυστυχως ετσι ειναι. Αυτα ψηφισανε. Τι θες να κανω εγω δηλαδη και η συναδελφοι μου? Καταλυση πολιτευματος?
    Λιγο να σοβαρευτούμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος

Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σ'εμένα (μιας και δεν παρέθεσες το μνμ μου) όποτε και απαντώ.Σαφώς είναι άποψή μου (και μερικών ακόμη χιλιάδων ανθρώπων) την οποία όμως έχω διασταυρώσει ουκ ολίγες φορές και πιστεύω θα έβλεπες και μόνος σου αν ήσουν σε κάποια από από τις πορείες-διαμαρτυρίες, που παρότι ειρηνικότατες κατεστάλλησαν από τις αρχές με το βιαιότερο τρόπο...Όσον αφορά το γεγονός της προμήθειας εξοπλισμού που λες και του προϋπολογισμού αυτού, ο οποίος κατατίθεται κατόπιν έγκρισης στις αρχές κάθε έτους ρωτώ: Πιστεύεις πως έστω κι έτσι, στις αρχές του έτους δλδ, η ανανέωση του στόλου οχημάτων της αστυνομίας έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα έναντι της προμήθειας ιατρικού εξοπλισμού και προσλήψεων ιατρικού προσωπικού?Προτεραιότητα έναντι στις ανάγκες του εκπαιδευτικού συστήματος?Επίσης, εφόσον η αγορά των 100 εν λόγω παπιών που ανέφερα (έναντι 3500000€!!! το ξαναλέω γιατί αυτό είναι τουλάχιστον γελοίο...)δεν είχε πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα,ασχέτως της έγκρισης που είχε λάβει στις αρχές του έτους,δε μπορούσε να ανακληθεί και να διατεθούν τα όποια χρήματα για βασικότερες ανάγκες του συνόλου στη δεδομένη χρονική περίοδο?

Τώρα αν οι βόλτες των αστυνομικών είναι "περιπολίες"(ξαναρωτώ,τι ακριβώς περιπολούν στις άδειες από την επιβεβλημένη καραντίνα πόλεις ???) και ουσιαστικά θεωρείς πως δεν προστατεύουν τους πολιτικούς αλλά τους πολίτες,είναι απλά η δική σου άποψή και δε σημαίνει ότι είναι και σωστή...
    "To be is to do" - Kant

Στην Ιταλια Jimmu βγηκε ο στρατος να βοηθησει. Προτιμας να δεις το ιδιο εργο?
    Το τι περιπολουν οι αστυνομικοι δεν ειναι δικη σου δουλεια φιλε μου. Καλα κανεις και σχολιαζεις. Αλλα δεν σε αφορα η αναπτυξη των δυναμεων στο λεκανοπεδιο. Ετσι ειναι. Αν δεν σου αρέσει λυπαμαι. Ουτε εμενα μου αρεσει που αυριο θα μου κοψουν το ρεπο για μια ανουσια επιφυλακη της Επετειου του πολυτεχνειου. Ουτε εμενα μου αρέσει που δεν δικαιουμε αδεια λογω πανδημιας και θα παρω μετα τα Χριστούγεννα.
    Στην ερωτηση σου αν εσυ με πληρωνεις θα σου πω... ΟΧΙ... ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Με πληρωνω και εγω οποτε απαντω και σε ενα χρονιο ερωτημα

Jimmu τα κατασχεμενα του ΟΔΥΥ ειναι κατασχεμενα με οτι συνεπαγεται αυτο. Ασε που για να βγουνε στην κυκλοφορια ισως χρειαζεται και παραπανω χρηματα. Για λογους ομοιομορφιας αγοραζονται ιδια οχηματα. Αυτα τα παπια πανε σε τμηματα για λογους εξυπηρετησης οπως δικογραφα και γενικες εξυπηρετησεις γραφειοκρατιας. Την εκανα την δουλεια αυτη. Περα δωθε στο Παρακαταθηκων και Δανειων και για επιδοσεις. Καποια θα πανε και στην Ομαδα ΔΡΑΣΗ νομιζω.
    Τωρα αν ντε και καλα πρεπει να παρουν κατασχεμενα δεν με βρισκει συμφωνο.
    Για τους Βουλευτες που λες... Δυστυχως ετσι ειναι. Αυτα ψηφισανε. Τι θες να κανω εγω δηλαδη και η συναδελφοι μου? Καταλυση πολιτευματος?
    Λιγο να σοβαρευτούμε...
    Εμείς (πολίτες) σοβαροί είμαστε,για το αστυνομικό σώμα στο σύνολο πολύ αμφιβάλλω, ειδικά μετά την τελευταία γελοία ανακοίνωση του αρχηγού της αστυνομίας περί καθολικής απαγόρευσης των συναθροίσεων με την οποία ουσιαστικά θέτει σε αναστολή την ισχύ του άρθρου 11 του ΣτΕ κάτι που μόνο στις έκτακτες συνθήκες του άρθρου 48 (κατάσταση πολιορκίας) μπορεί να συμβεί... Κατάλυση λοιπόν του πολιτεύματος, με τη βοήθεια της αστυνομίας για αρχή δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα.Σ'εμάς πιστεύω πως ανήκετε (ταξικά μιλώντας..) και μ'εμάς θα πρέπει να συμπαραταχτείτε σε μια αντίστοιχη περίπτωση που οι ανάγκες θα το απαιτούν..
    Τελευταία τροποποίηση από Jimmu; 16/11/2020 στις 13:35.
    "To be is to do" - Kant

Στην Ιταλια Jimmu βγηκε ο στρατος να βοηθησει. Προτιμας να δεις το ιδιο εργο?
    Το τι περιπολουν οι αστυνομικοι δεν ειναι δικη σου δουλεια φιλε μου. Καλα κανεις και σχολιαζεις. Αλλα δεν σε αφορα η αναπτυξη των δυναμεων στο λεκανοπεδιο. Ετσι ειναι. Αν δεν σου αρέσει λυπαμαι. Ουτε εμενα μου αρεσει που αυριο θα μου κοψουν το ρεπο για μια ανουσια επιφυλακη της Επετειου του πολυτεχνειου. Ουτε εμενα μου αρέσει που δεν δικαιουμε αδεια λογω πανδημιας και θα παρω μετα τα Χριστούγεννα.
    Στην ερωτηση σου αν εσυ με πληρωνεις θα σου πω... ΟΧΙ... ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Με πληρωνω και εγω οποτε απαντω και σε ενα χρονιο ερωτημα
    Α ρε μια γενικευμένη στάση πληρωμών υπέρ του δημοσίου που χρειάζεται απ'όλους.....Να δω τότε και μόνο τότε, αν τελικά "σε πληρώνεις εσύ.." (δε μιλώ σε προσωπικό επίπεδο) ή εμείς...Και τότε,όταν δλδ τα ταμεία είναι άδεια και θα υπάρχει αδυναμία καταβολής του μισθού σου-σας αν θα βγαίνεις-βγαίνετε να φυλάτε τον κ@λο των μπάσταρδων πολιτικών ή θα τους κυνηγάτε μαζί μας...

Edit: Μη μου φέρνεις την Ιταλία σα παράδειγμα,γιατί στη Γερμανία μια χαρά όλα ανοιχτά είναι(πλην εστίασης που λειτουργεί μόνο take away),οι άνθρωποι κυκλοφορούν χωρίς μάσκα στο δρόμο και δεν τους κυνηγάνε επιβάλλοντας γελοία πρόστιμα που υπερβαίνουν πολλές από τις συντάξεις εκτελώντας "εντολές"...
    Τελευταία τροποποίηση από Jimmu; 16/11/2020 στις 13:41.
    "To be is to do" - Kant

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimmu Προβολή μηνύματος
    Κατάλυση λοιπόν του πολιτεύματος, με τη βοήθεια της αστυνομίας για αρχή δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα.
    Δεν πας για ψαρεμα, καλυτερα..??

(καμια προθεση ειρωνειας - απλα ειρηνικη προσπαθεια εφαρμογης της ακροτελευτιας διαταξης του Αρθρου 120 του ΣτΕ..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    παρτε κανα βιντεακι για θεματα υψιστης ασφάλειας για να το χαζολογησουμε λιγο το θεμα.

https://www.youtube.com/watch?v=y5pPssepfvw
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1605473533427.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	26,4 KB 
ID:	422806

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimmu Προβολή μηνύματος
    Α ρε μια γενικευμένη στάση πληρωμών υπέρ του δημοσίου που χρειάζεται απ'όλους.....Να δω τότε και μόνο τότε, αν τελικά "σε πληρώνεις εσύ.." (δε μιλώ σε προσωπικό επίπεδο) ή εμείς...Και τότε,όταν δλδ τα ταμεία είναι άδεια και θα υπάρχει αδυναμία καταβολής του μισθού σου-σας αν θα βγαίνεις-βγαίνετε να φυλάτε τον κ@λο των μπάσταρδων πολιτικών ή θα τους κυνηγάτε μαζί μας...

Edit: Μη μου φέρνεις την Ιταλία σα παράδειγμα,γιατί στη Γερμανία μια χαρά όλα ανοιχτά είναι(πλην εστίασης που λειτουργεί μόνο take away),οι άνθρωποι κυκλοφορούν χωρίς μάσκα στο δρόμο και δεν τους κυνηγάνε επιβάλλοντας γελοία πρόστιμα που υπερβαίνουν πολλές από τις συντάξεις εκτελώντας "εντολές"...
    Δεν θελω να στη χαλασω αλλα μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει καλα. Οταν εχω 500+ ευρω κρατησεις υπερ ανεργων τον μηνα και οτιδηποτε αλλο εχουν φανταστει τοτε ναι μαλλον βαζω και γω το χερακι μου...παραπανω απο εσενα οπως νομιζεις. Εσυ φιλε μου μπορεις ανετα να αποκρυψεις εισοδηματα...να μην ζητησεις η κοψεις αποδειξη...κι αλλα τετοια ωραια. Εγω οτι πληρωθω... Κρατειται απευθειας. Δεν μπορω να κρυψω τιποτα. Επισης σς σταση πληρωμων εγω προσωπικα μια χαρα θα εχω καποιες απολαβες. Τωρα μην το πας στο προσωπικο. Ενταξει δεν γουσταρεις ΤΙΠΟΤΑ οσο αφορα την αστυνομια. Δεν με νοιαζει. Απλα τα πραγματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Δεν πας για ψαρεμα, καλυτερα..??

(καμια προθεση ειρωνειας - απλα ειρηνικη προσπαθεια εφαρμογης της ακροτελευτιας διαταξης του Αρθρου 120 του ΣτΕ..)
    Γ@μώ ακόμη άρα το ψάρεμα λέω να το αφήσω στους "Old Men"...
    Μη τα θέμε όλα θκα μας...
    "To be is to do" - Kant

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ