Τα 100 gtr παπιά με 350000 είναι ότι είναι δυνατόν και χρειάζεται?(3500 το παπί δλδ,όσο θα το έπαιρνες εσύ κι εγώ...)Αλήθεια, τα κατεσχεμένα του ΟΔΔΥ δεν κάνουν για περιπολικά ή θέτε να μυρίζουν "καινουργίλα" τα οχήματα που κάνετε περιπολία?Και αλήθεια θεωρείς στην προκειμένη περίπτωση προτεραιότητα την ανανέωση του στόλου οχημάτων της (γ)ΕΛ-ASS έναντι των προσλήψεων ιατρικού προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού?Προτεραιότητα έναντι της αναβάθμισης των απαρχαιωμένων συνδέσεων internet και των υπολογιστών των σχολείων?Γιατί αυτό συμβαίνει...Απλά πράγματα...Εγώ όσους μπάτσους βλέπω τον τελευταίο καιρό να κάνουν βόλτες - περιπολίες(ο θεός να τις κάνει αφού δεν ξέρω τι περιπολούν στις άδειες από την επιβεβλημένη καραντίνα πόλεις που γυρνάνε και βλέπω υπερβολικά πολλούς τον τελευταίο καιρό...) με C4 και Navara τους βλέπω...Λες κι ότι δεν είναι δική σου (και των συναδέλφων σου) ευθύνη για το φαγοπότι των εκάστοτε υπουργών - βουλευτών.Όταν όμως βγαίνω-βγαίνουμε αγανακτισμένοι στο δρόμο ενάντια σ'αυτούς και το φαγοπότι που στήνουν στις πλάτες μας,μάντεψε.....εσένα και τους συναδέλφους σου βρίσκω-βρίσκουμε να τους φυλάτε από το λιντσάρισμα..Γιατί εσείς (κατ' εσάς..)εκτελείτε απλά εντολές... λες κι είστε άνθρωποι χωρίς κρίση κι άποψη, σε μια κοινωνία που ο ρόλος σας είναι η προστασία του πολίτη και των δικαιωμάτων του κι όχι των πολιτικών.Αυτά τα λέω χωρίς ίχνος διάθεσης προσωπικής αντιπαράθεσης αλλά απλής διάθεσης για κουβέντα...