Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Γιατί λίγα τι παίζει?
Γιατί Alfa Romeo και Ferrari είναι οι μεγάλες μου αγάπες και μην κουράζεστε άδικα να βρείτε αντίπαλο της Ferrari από Ιαπωνία γιατί δεν υπάρχει.Η άλλη μου μεγάλη αγάπη βέβαια είναι η Suzuki![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Γιατί λίγα τι παίζει?
Γιατί Alfa Romeo και Ferrari είναι οι μεγάλες μου αγάπες και μην κουράζεστε άδικα να βρείτε αντίπαλο της Ferrari από Ιαπωνία γιατί δεν υπάρχει.Η άλλη μου μεγάλη αγάπη βέβαια είναι η Suzuki![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Τώρα το κατάλαβες?Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
καλα εσυ εχεις χαση την μπαλα λεμε![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντα είσαι σοβαρός;;; Και όλα χάνουν λάδια;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Αν είχα DUCATI θα του έβαζα φωτιά και χορεις να βάλεις φωτό![]()
Όσο για κόντρα στις φωτό δεν σε παίρνει θα χάσεις κατά κράτος![]()
Πάντα ήμουν σοβαρόςκαι μιλάω με επιχειρήματα το συγκεκριμένο τέρας έχανε λάδια από τη φλάντζα πίσω κυλίνδρου όπως όλα τα DUCATI
![]()
Ε τότε κάνω λάθος...
Εμένα δεν χάνει... Δεν έχει χάσει... Μου είπαν εκεί στα 80000.. Είπα και εγώ σοβαροί θα είναι... Αυτοί δεν έβαλαν φωτό και δεν ισχυρίστηκαν οτι θα χάσω κατα κράτος... Τους έφαγε η σοβαρότητα όμως...
Αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, θα το κάνεις στους υπολοίπους... Σε εμένα όχι για 2 λόγους...
1) Κάνω πλάκα
2) Δεν κάνω πλάκα στο οτι την έχω λιώσει την monster...
Οπότε για την φλάντζα του πίσω κυλίνδρου... Πές τα αλλού...
Για τα πλαίσια... ... Κάνε μονόλογο...
![]()
Αυτή είναι η διαφορά μας φίλε dessert! Εγώ δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό! Τους χωρίζω σε μοτοσυκλετιστές και ανθρώπους με μηχανές για τις καφετέριες...και εδώ που τα λέμε ότι γουστάρει κάνει ο καθένας με την μηχανή του. Αν γουστάρει να πίνει μόνο καφέ, αυτός χάνει επειδή ποτέ δεν θα χαρεί το μηχανάκι του όπως πρέπει.Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Αν και είμαι εντελώς αντίθετος, με τους προπεριγραφέντες τύπους, τους δίνω ένα ελαφρυντικό. Δεν την πήραν δώρο σε περιοδικό που είχε προσφορά μίνιμοτο... Αντιθέτως μερικοί με ποδήλατα, νομίζουν οτι πιάσαν τον παπα απο τα ... γένια...
![]()
Αυτό με το δώρο που κολλά? Πού διαφέρει ο καφετεριάκιας με το μούλτι 620 ή το KTM 640 από αυτόν με το Z 750? Σοβαρά θέλω να καταλάβω τον διαχωρισμό! Απάντησε με επιχειρήματα όμως!
![]()
Chris
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Πάντα είσαι σοβαρός;;; Και όλα χάνουν λάδια;;;
Ε τότε κάνω λάθος...
Εμένα δεν χάνει... Δεν έχει χάσει... Μου είπαν εκεί στα 80000.. Είπα και εγώ σοβαροί θα είναι... Αυτοί δεν έβαλαν φωτό και δεν ισχυρίστηκαν οτι θα χάσω κατα κράτος... Τους έφαγε η σοβαρότητα όμως...
Αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, θα το κάνεις στους υπολοίπους... Σε εμένα όχι για 2 λόγους...
1) Κάνω πλάκα
2) Δεν κάνω πλάκα στο οτι την έχω λιώσει την monster...
Οπότε για την φλάντζα του πίσω κυλίνδρου... Πές τα αλλού...
Για τα πλαίσια... ... Κάνε μονόλογο...
![]()
ΑΝ λέω και πάλη αν λες αλήθεια που πολύ αμφιβάλω γιατί δεν υπάρχει μονστερ που δεν έχει αλλάξει φλάντζα κυλίνδρουνα το βάλεις το δικό σου στο βιβλίο γκινες
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
XΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
XΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΡΛΕΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!
:a5: :a5: :a5:
Ναι αυτή είναι η διαφορά... Και για σένα, οι κάνγκουροι με 800 κιλά ζελέ και μοκασίνια, κυκλοφορούν Ευρωπαϊκά, γιατί αυτή είναι η κουλτούρα των ανθρώπων που τους αρέσουν τα Ευρωπαϊκά.... Δηλαδή και εκεί είμαστε μ@λ@κες.... Να με συμπαθάς αλλά κάθε μέρα βλέπω, εκείνα τα ξεκράνωτα παιδιά, με το ζελέ στο μαλι και.... καβάλα στα Z και δεν λέω κουλτούρα του .... Ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει... Μέχρι εκεί που βολεύεται... Που διαφέρει ο κάνγκουρας του Ευρωπαϊκού με αυτόν του Γιασπάν... Στο οτι ο τελευταίος, δεν φτάνει που είναι... Δεν έδωσε και μία για να υπάρχει...Τζάμπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Αυτή είναι η διαφορά μας φίλε dessert! Εγώ δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό! Τους χωρίζω σε μοτοσυκλετιστές και ανθρώπους με μηχανές για τις καφετέριες...και εδώ που τα λέμε ότι γουστάρει κάνει ο καθένας με την μηχανή του. Αν γουστάρει να πίνει μόνο καφέ, αυτός χάνει επειδή ποτέ δεν θα χαρεί το μηχανάκι του όπως πρέπει.
Αυτό με το δώρο που κολλά? Πού διαφέρει ο καφετεριάκιας με το μούλτι 620 ή το KTM 640 από αυτόν με το Z 750? Σοβαρά θέλω να καταλάβω τον διαχωρισμό! Απάντησε με επιχειρήματα όμως!
![]()
![]()
Αν λέω, άν είχες ιδέα πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, θα είχες σκοτώσει κόσμο... Το Γκίνες το αφήνω σε εσένα, αν... αν...... λέμε τωρα.... ΔΕΝ σπάσει το πλαίσιο σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
ΑΝ λέω και πάλη αν λες αλήθεια που πολύ αμφιβάλω γιατί δεν υπάρχει μονστερ που δεν έχει αλλάξει φλάντζα κυλίνδρουνα το βάλεις το δικό σου στο βιβλίο γκινες
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Nαί ρε κ5-κ6 αρκετές περιπτώσεις κ7 λιγότερες...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!![]()
![]()
και κ7 τώρα εεεεεεεε![]()
να προσέχω τις λακκούβες και πως να κατεβαίνω τα πεζοδρόμια εεεεεεεεεε:a017: :a017:
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
+100000000000000000000000000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Έτσι έτσι πές τα επειδή οι κύριοι έχουν μάτια να βλέπουν μόνο τα Japan στις καφετέριες...
...άσε που οι παραπάνω ματσό που πέρνουν μοτό για την μόδα και την μόστρα παίρνουν ducati και bmw που είναι μουράτες!
Διαφωνεί κανείς κύριοι συνφορουμίτες/συνφορουμίτισσες? Στην ίδια χώρα ζούμε ρε, ανοίξτε καλά τα μάτια σας και μετά να κρίνετε!
please
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και Καθήμενος Ορθός μιλώντας (αν και καθιστός μίλησες σωστά)Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
.....................Πού διαφέρει ο καφετεριάκιας με το μούλτι 620 ή το KTM 640 από αυτόν με το Z 750? ................
![]()
![]()
![]()
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Αν λέω, άν είχες ιδέα πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, θα είχες σκοτώσει κόσμο... Το Γκίνες το αφήνω σε εσένα, αν... αν...... λέμε τωρα.... ΔΕΝ σπάσει το πλαίσιο σου...![]()
Ξέρω και μάλιστα πάρα πολύ καλά πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμιά περιπτώσει τα DUCATI από τη στιγμή που έχουν προβλήματα από τα πρώτα μόλις χιλιόμετραγια αυτό ας μην γινόμαστε γραφικοί και τα ρίχνουμε όλα στους μηχανικός..
![]()
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Και οι 2 ΓΤΠ είναι, αλλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Αν και Καθήμενος Ορθός μιλώντας (αν και καθιστός μίλησες σωστά)![]()
![]()
Κοίτα το πρωΐ δεν πατάω μίζα εγώ μου το βάζει μπρός το τηλεκοντρόλ!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Θυμήθηκες τι πατάς κάθε πρωϊ;;;
Πές και τα υπόλοιπα... Δευτέρα σκαστή...![]()
Εσυ τι κάνεις? Γυρνάς μανιβέλα?
Σαν τα citroen 2CVO ? Έτσι?
![]()
![]()
![]()
Καλά, άσε με εμένα να γίνομαι γραφικός και κράτα εσύ τα προβλήματα απο τα πρώτα χλμ. 300+ σελίδες thread και δεν έχει πει κανείς σας απο τι πάσχουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ξέρω και μάλιστα πάρα πολύ καλά πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμιά περιπτώσει τα DUCATI από τη στιγμή που έχουν προβλήματα από τα πρώτα μόλις χιλιόμετραγια αυτό ας μην γινόμαστε γραφικοί και τα ρίχνουμε όλα στους μηχανικός..
![]()
![]()
Όλοι γράφετε... Τες πα, είπαμε πλάκα...
![]()
![]()