Σελίδα 117 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127167 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Γιατί λίγα τι παίζει?

Γιατί Alfa Romeo και Ferrari είναι οι μεγάλες μου αγάπες και μην κουράζεστε άδικα να βρείτε αντίπαλο της Ferrari από Ιαπωνία γιατί δεν υπάρχει.Η άλλη μου μεγάλη αγάπη βέβαια είναι η Suzuki
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    καλα εσυ εχεις χαση την μπαλα λεμε
    Τώρα το κατάλαβες?

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Αν είχα DUCATI θα του έβαζα φωτιά και χορεις να βάλεις φωτό

Όσο για κόντρα στις φωτό δεν σε παίρνει θα χάσεις κατά κράτος

Πάντα ήμουν σοβαρός και μιλάω με επιχειρήματα το συγκεκριμένο τέρας έχανε λάδια από τη φλάντζα πίσω κυλίνδρου όπως όλα τα DUCATI
    Πάντα είσαι σοβαρός;;; Και όλα χάνουν λάδια;;;
    Ε τότε κάνω λάθος...
    Εμένα δεν χάνει... Δεν έχει χάσει... Μου είπαν εκεί στα 80000.. Είπα και εγώ σοβαροί θα είναι... Αυτοί δεν έβαλαν φωτό και δεν ισχυρίστηκαν οτι θα χάσω κατα κράτος... Τους έφαγε η σοβαρότητα όμως...

Αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, θα το κάνεις στους υπολοίπους... Σε εμένα όχι για 2 λόγους...
    1) Κάνω πλάκα
    2) Δεν κάνω πλάκα στο οτι την έχω λιώσει την monster...
    Οπότε για την φλάντζα του πίσω κυλίνδρου... Πές τα αλλού...

Για τα πλαίσια... ... Κάνε μονόλογο...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Αν και είμαι εντελώς αντίθετος, με τους προπεριγραφέντες τύπους, τους δίνω ένα ελαφρυντικό. Δεν την πήραν δώρο σε περιοδικό που είχε προσφορά μίνιμοτο... Αντιθέτως μερικοί με ποδήλατα, νομίζουν οτι πιάσαν τον παπα απο τα ... γένια...
    Αυτή είναι η διαφορά μας φίλε dessert! Εγώ δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό! Τους χωρίζω σε μοτοσυκλετιστές και ανθρώπους με μηχανές για τις καφετέριες...και εδώ που τα λέμε ότι γουστάρει κάνει ο καθένας με την μηχανή του. Αν γουστάρει να πίνει μόνο καφέ, αυτός χάνει επειδή ποτέ δεν θα χαρεί το μηχανάκι του όπως πρέπει.

Αυτό με το δώρο που κολλά? Πού διαφέρει ο καφετεριάκιας με το μούλτι 620 ή το KTM 640 από αυτόν με το Z 750? Σοβαρά θέλω να καταλάβω τον διαχωρισμό! Απάντησε με επιχειρήματα όμως!

Chris

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Πάντα είσαι σοβαρός;;; Και όλα χάνουν λάδια;;;
    Ε τότε κάνω λάθος...
    Εμένα δεν χάνει... Δεν έχει χάσει... Μου είπαν εκεί στα 80000.. Είπα και εγώ σοβαροί θα είναι... Αυτοί δεν έβαλαν φωτό και δεν ισχυρίστηκαν οτι θα χάσω κατα κράτος... Τους έφαγε η σοβαρότητα όμως...

Αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, θα το κάνεις στους υπολοίπους... Σε εμένα όχι για 2 λόγους...
    1) Κάνω πλάκα
    2) Δεν κάνω πλάκα στο οτι την έχω λιώσει την monster...
    Οπότε για την φλάντζα του πίσω κυλίνδρου... Πές τα αλλού...

Για τα πλαίσια... ... Κάνε μονόλογο...

ΑΝ λέω και πάλη αν λες αλήθεια που πολύ αμφιβάλω γιατί δεν υπάρχει μονστερ που δεν έχει αλλάξει φλάντζα κυλίνδρου να το βάλεις το δικό σου στο βιβλίο γκινες
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    XΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΡΛΕΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!

:a5: :a5: :a5:

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Αυτή είναι η διαφορά μας φίλε dessert! Εγώ δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό! Τους χωρίζω σε μοτοσυκλετιστές και ανθρώπους με μηχανές για τις καφετέριες...και εδώ που τα λέμε ότι γουστάρει κάνει ο καθένας με την μηχανή του. Αν γουστάρει να πίνει μόνο καφέ, αυτός χάνει επειδή ποτέ δεν θα χαρεί το μηχανάκι του όπως πρέπει.

Αυτό με το δώρο που κολλά? Πού διαφέρει ο καφετεριάκιας με το μούλτι 620 ή το KTM 640 από αυτόν με το Z 750? Σοβαρά θέλω να καταλάβω τον διαχωρισμό! Απάντησε με επιχειρήματα όμως!

Ναι αυτή είναι η διαφορά... Και για σένα, οι κάνγκουροι με 800 κιλά ζελέ και μοκασίνια, κυκλοφορούν Ευρωπαϊκά, γιατί αυτή είναι η κουλτούρα των ανθρώπων που τους αρέσουν τα Ευρωπαϊκά.... Δηλαδή και εκεί είμαστε μ@λ@κες.... Να με συμπαθάς αλλά κάθε μέρα βλέπω, εκείνα τα ξεκράνωτα παιδιά, με το ζελέ στο μαλι και.... καβάλα στα Z και δεν λέω κουλτούρα του .... Ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει... Μέχρι εκεί που βολεύεται... Που διαφέρει ο κάνγκουρας του Ευρωπαϊκού με αυτόν του Γιασπάν... Στο οτι ο τελευταίος, δεν φτάνει που είναι... Δεν έδωσε και μία για να υπάρχει...Τζάμπα...

Banned
    ΑΝ λέω και πάλη αν λες αλήθεια που πολύ αμφιβάλω γιατί δεν υπάρχει μονστερ που δεν έχει αλλάξει φλάντζα κυλίνδρου να το βάλεις το δικό σου στο βιβλίο γκινες
    Αν λέω, άν είχες ιδέα πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, θα είχες σκοτώσει κόσμο... Το Γκίνες το αφήνω σε εσένα, αν... αν...... λέμε τωρα.... ΔΕΝ σπάσει το πλαίσιο σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Nαί ρε κ5-κ6 αρκετές περιπτώσεις κ7 λιγότερες...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

και κ7 τώρα εεεεεεεε να προσέχω τις λακκούβες και πως να κατεβαίνω τα πεζοδρόμια εεεεεεεεεε:a017: :a017:
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Έτσι έτσι πές τα επειδή οι κύριοι έχουν μάτια να βλέπουν μόνο τα Japan στις καφετέριες...

...άσε που οι παραπάνω ματσό που πέρνουν μοτό για την μόδα και την μόστρα παίρνουν ducati και bmw που είναι μουράτες!
    Διαφωνεί κανείς κύριοι συνφορουμίτες/συνφορουμίτισσες? Στην ίδια χώρα ζούμε ρε, ανοίξτε καλά τα μάτια σας και μετά να κρίνετε!

please

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    +100000000000000000000000000000000000000

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    .....................Πού διαφέρει ο καφετεριάκιας με το μούλτι 620 ή το KTM 640 από αυτόν με το Z 750? ................

Αν και Καθήμενος Ορθός μιλώντας (αν και καθιστός μίλησες σωστά)
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Αν λέω, άν είχες ιδέα πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, θα είχες σκοτώσει κόσμο... Το Γκίνες το αφήνω σε εσένα, αν... αν...... λέμε τωρα.... ΔΕΝ σπάσει το πλαίσιο σου...

Ξέρω και μάλιστα πάρα πολύ καλά πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμιά περιπτώσει τα DUCATI από τη στιγμή που έχουν προβλήματα από τα πρώτα μόλις χιλιόμετρα για αυτό ας μην γινόμαστε γραφικοί και τα ρίχνουμε όλα στους μηχανικός..

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
    Αν και Καθήμενος Ορθός μιλώντας (αν και καθιστός μίλησες σωστά)
    Και οι 2 ΓΤΠ είναι, αλλά...

Θυμήθηκες τι πατάς κάθε πρωϊ;;;
    Πές και τα υπόλοιπα... Δευτέρα σκαστή...
    Κοίτα το πρωΐ δεν πατάω μίζα εγώ μου το βάζει μπρός το τηλεκοντρόλ!

Εσυ τι κάνεις? Γυρνάς μανιβέλα?

Σαν τα citroen 2CVO ? Έτσι?

Banned
    Ξέρω και μάλιστα πάρα πολύ καλά πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμιά περιπτώσει τα DUCATI από τη στιγμή που έχουν προβλήματα από τα πρώτα μόλις χιλιόμετρα για αυτό ας μην γινόμαστε γραφικοί και τα ρίχνουμε όλα στους μηχανικός..
    Καλά, άσε με εμένα να γίνομαι γραφικός και κράτα εσύ τα προβλήματα απο τα πρώτα χλμ. 300+ σελίδες thread και δεν έχει πει κανείς σας απο τι πάσχουν... Όλοι γράφετε... Τες πα, είπαμε πλάκα...

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε