Σελίδα 117 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Αρχικά δημιουργήθηκε από teo24
    99% αποκλειεται να τα σηκωνει η ασφαλεια.Ασε που επιβαλλεται να βαλεις και ρελε στα grip.
    Θεωρητικά απ' ότι μου είπαι ένας φίλος ηλεκτρολόγος, Ισχύς = Τάση Χ Ένταση. Δηλαδή στη περίπτωσή μας, άν τα γρίπς βγάζουν ας πούμε 40w έχουμε Ισχύς = 40W / 12V , δηλαδή 3,33 Amper.
    Με τον ίδιο τρόπο βγάζουμε την ισχύ από αυτά που έχει είδη το κύκλωμα σ' αύτή τη φίσσα. 5+5+5w w τα φώτα θέσεως εμπρός και πίσω. +5 φως πινακίδας +5 βάλε τα φώτα του κατράν 25w/12v = 2.08. Άντε 1,5 πες το GPS που έχω πάνω, Σύνολο 3,33 + 2,08+1,5 = 6,91 Α. Έχουμε 10Α ασφάλεια, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα.
    Θεωρητικά πάντα. Στη πράξη δεν ξέρω. Ρελέ όντως θα χρειαστεί απ' ότι μου είπε και αυτός. Έχει συνδέσει κάποιος εκεί grips και είχε πρόβλημα;

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Anty, δεν έχει βγάλει κανένα μέχρι τώρα θεματάκι με το TPS?
    Αν ενθυμούμαι καλώς , όλα είχαν χοντρο-προβλήματα μέχρι το 2005-2006, και τα αλλάζανε με ανάκληση.

Μετά το 2006 στα ΧΤΧ/R το θέμα έλειξε.

Στο Tenere το TPS είναι σχεδιασμένο από την αρχή.Έχει ένα θέμα, αν το ρελαντί είναι έστω και 100-200 rpm κάτω. Σβήνει μέσα στην κίνηση , και αν είσαι σε μανούβρες θα ξαπλωθείς.
    Θέλει προσοχή το ρελαντί να είναι αυστηρά στις 1400-1600.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΛΑΔΙΟΥ
    Έλα ντε, πως; Με ζεστή μηχανή οριζόντιο έδαφος και στο πλαϊνό σταντ; Το έχετε ελέγξει και είναι πάντα το ίδιο, ή τη μία δείχνει γεμάτο και την άλλη άδειο; Στο DRZ που είχα ποτέ δεν ήμουν σίγουρος για το πόσο λάδι έχω. Προφανώς και εδώ μία η άλλη είναι έτσι;

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μηχανή ζεστή (μια βόλτα ή 10-15 λεπτά ρελαντί), όρθια (όχι πλαϊνό σταντ, όχι κεντρικό σταντ, επίπεδο έδαφος). Σβήνεις, μετράς.

Μηχανή ζεστή μετά από ταξίδι, στάση στην εθνική. Σβήνεις, περιμένεις λίγο να πέσει η θερμοκρασία στα λάδια μετράς.

Ποτέ δεν βιδώνεις τον δείκτη.

Πάντα το ίδιο δείχνει.
    Sent from me using a computer.

Πολύ spam ρε παιδιά σ'αυτό το θέμα δεν διαβάζεται με τίποτα. Ξεκίνησα να το διαβάσω από την αρχή και μόνο στη Μόνικα Μπελούτσι δεν με πήγε.

Λοιπόν μιας και κάποιοι απο εσάς σίγουρα τα έχετε διαβάσει και ξέρετε, από ποια σελίδα να ξεκινήσω την ανάγνωση για να κατατοπιστώ σχετικά με το tenere?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
    Πολύ spam ρε παιδιά σ'αυτό το θέμα δεν διαβάζεται με τίποτα. Ξεκίνησα να το διαβάσω από την αρχή και μόνο στη Μόνικα Μπελούτσι δεν με πήγε.

Λοιπόν μιας και κάποιοι απο εσάς σίγουρα τα έχετε διαβάσει και ξέρετε, από ποια σελίδα να ξεκινήσω την ανάγνωση για να κατατοπιστώ σχετικά με το tenere?

Δηλαδή εσύ περίμενες 117 σελίδες ''τεχνική ανάλυση'' του ΧΤΖ ?
    Ξεκίνα κανά δυο σελίδες πριν. Ούτως ή άλλως, το ΧΤ δεν έχει να μας δείξει και πολλές διαφορές από το ΄80 κι εδώ.

Μπα...

Η Μόνικα είμαι σίγουρος ότι κάπου αναφέρεται...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos

Για αρχη θα ελεγα να περασεις απο το ταμειο!!! :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Δυστυχώς αδερφέ έχεις δίκαιο.

Πέρα από το ότι μαλακίζονται οι Tenerάκιδες εδώ μέσα , έχουμε και επισκέπτες μαλακίζοντες……

Το ζουμί ξεκινάει από την σελίδα 28 και μετά, από την ώρα δηλαδή που κάποια μέλη του forum πήραν την μηχανή στα χέρια τους. Καλό διάβασμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Συγνώμη κυρ - δάσκαλε ... άλλη φορά , θα χτυπάω πόρτα και θα ρωτάω. :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Μη τσιμπάς πατριώτ......... δεν ειν τσιφλίκ μας ιδώ μέσα........φλουρέτα έχς......?????

Δηλαδή εσύ περίμενες 117 σελίδες ''τεχνική ανάλυση'' του ΧΤΖ ?
    Ξεκίνα κανά δυο σελίδες πριν. Ούτως ή άλλως, το ΧΤ δεν έχει να μας δείξει και πολλές διαφορές από το ΄80 κι εδώ.
    Όχι βρε παιδιά και τεχνική ανάλυση αλλά εμπειρίες ας πούμε, πως σας φαίνεται, τι δεν πάει καλά, τι κάνει καλά και τέτοια. Συζήτηση για το tenere δηλαδή.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Μπα...

Η Μόνικα είμαι σίγουρος ότι κάπου αναφέρεται...
    Καλά αν αναφέρεται πέραν του ότι έπεσα μέσα στην πρόβλεψη δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που δεν αναφέρεται!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Το ζουμί ξεκινάει από την σελίδα 28 και μετά, από την ώρα δηλαδή που κάποια μέλη του forum πήραν την μηχανή στα χέρια τους. Καλό διάβασμα
    Ευχαριστώ θα διαβάσω ότι μπορέσω.
    Ε νομίζω ότι είναι βασικοί κανόνες μια συζήτησης. Και ιδίως όταν είναι ιντερνετικό φόρουμ πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί και να τηρούμε τα όρια του κάθε θέματος γιατί ότι γράφεται μένει και το διαβάζουν αναγκαστικά όλοι, ενδιαφερόμενοι ή μη.
    Γενικά όμως δεν θα σας πω τι θα κάνετε, άλλωστε δεν έχω τέτοια δικαιοδοσία, απλά τι να διαβάσω ήθελα να ξέρω πράγμα που μου είπε ο Andy12 και τον ευχαριστώ για αυτό!

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αλλαγη αλυσιδας στα 22.000 χλμ και πισω τακακια.
    Αλυσιδα afam μαζι με γραναζια και τακακια και εργασια για ολα αυτα 180,00 ευρα.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Αλλαγη αλυσιδας στα 22.000 χλμ και πισω τακακια.
    Αλυσιδα afam μαζι με γραναζια και τακακια και εργασια για ολα αυτα 180,00 ευρα.
    Καλά είναι πιστεύω
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Παλαιό μέλος
    Στα 13.500 μου κόπηκε η ντίζα συμπλέκτη!!!!!!

....

.

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή