Σελίδα 117 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127167217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    1) άσε τους χαρακτηρισμούς για τα φιλαράκια σου... το ξανάκανες αλλά είπα να το αφήσω ασχολίαστο μπας και ήταν τυχαίο...
    2) δε διαβάζω goal, διαβάζω μόνο καίσαρη, ο οποιός εντελώς τυχαία γράφει στη συγκεκριμένη φυλλάδα...
    3) μη γίνεσαι γραφικός... κάνει κακό στο διάλογο...
    4) ο χρόνος κρίνει τον κάθε παίχτη... ούτε ο terens, για τον οποίο δεν ξέρω τίποτα, ούτε ο ρεχάγκελ, ο οποίος δεν παίρνει ταβλαρίδη, έχει κόλλημα με χαριστέα και παίρνει παίχτες αφού πάρουν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, π.χ. σπυρόπουλος, παπαδόπουλος...
    5) δε θα μπορούσε να πάρει μάκο αντί για πλιάτσικα? Πιο πολλές εμπειρίες έχει...
    6) δε θα μπορούσε να πάρει επιθετικό αντί για πλιάτσικα? Αφού εκεί έχει έλλειψη λόγω τραυματισμού του αμανατίδη...
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΝ..........ΔΕΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ

Πές μας άν άντέχεις...........καί άν έχεις τήν αίσθηση τού χιούμορ άνεπτυγμένη

Άν όχι.........τότε ή λέξη καμμένος ήταν άπλά μιά χιουμοριστική
    άπάντηση στά προσκυνητά ............τά όποία καί θεώρησα φυσικά
    άστείο.............
    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ.............καί όταν έρθει ή ώρα νά λές.......
    ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ.......????
    Άν μή τί άλλο.........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ....!!!!
    Τό γραφικός τό άντιπαρέρχομαι ...........

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ...........ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...........
    1ον..........είσαι σέ λάθος τόπο.........
    καί
    2ον..........όσο άστείο φαίνεται τό νά θυμώσεις μέ τό ΚΑΜΜΕΝΟΣ.........
    άλλο τόσο γελοίο θά ήταν τό νά προσβληθώ καί έγώ μέ τό ....ΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ.....!!!!

Έλπίζω νά τελειώσει έδώ ή άντιπαράθεση ,τώρα άν μού ξέφυγε κάτι κάποια άλλη φορά
    θεώρησε το λήξαν καί δέξου τή συγνώμη μου........

Έπί τού θέματος.........τώρα

Καί ό Μάκος πήγε Έθνική ..........καί ό Ταβλαρίδης πέρασε........Π.Χ.....ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ...
    τότε πού έπρεπε.......
    Έτσι ήρθε καί ή σειρά τού Πλιάτσικα........
    Ούτε στό μυαλό τού Γερμανού είμαι νά πώ.........έχασα έναν πλάγιο
    έπιθετικό,κάτσε νά πάρω ένα άμυντικό χάφ.........
    Τό ποιόν, καί πού, θά τόν βάλει νά παίξει ........ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ.......!!!!!

Δέ μάς λές καί τό σενάριο πού έχεις στό μυαλό σου....??
    Έτσι μπάς καί καταλάβουμε γιατί αύτός ό άχρηστος
    Πλιάτσικας........βρέθηκε ούρανοκατέβατος........στήν Έθνική Όμάδα....???
    Μιά καί δέν πέρασε άπό άλλες Έθνικές..........
    Μιά καί δέν ήταν βασικός καί άναντικατάστατος..........

ΣΤΗΝ ΝΕΩΝ.............

Μιά καί δέν κλήθηκε...........στήν Έλπίδων.......!!!!!!!!!

Μιά καί ....ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ...........δέν πήγε ό Ρεχάγκελ στίς μικρότερες Έθνικές
    Όμάδες καί δέν πήρε ποτέ κανέναν στήν Άνδρών.....!!!!!!!!

Δέν δοκίμασε γιά παράδειγμα τόν 17χρονο Νίνη......!!!!!!!!!

Γιά πές μας λοιπόν ,γιατί ό άχρηστος άπό τά άζήτητα.........Πλιάτσικας βρέθηκε
    ή θά βρεθεί στήν Άνδρών........???????

Συμμερίζεσαι τή γνώμη του φίλου μας...........πού γράφει στό γκόλ.........

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ.............ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΕ...............Η ΑΕΚ....

Μέχρι καί ό Πελετιέρι τόν πείραξε..........

Άν ήταν όμως κανένας άλλος 20χρονος..........άπό άλλη όμάδα τού λεκανοπεδίου....
    τότε ίσως έγραφε άλλα............

ΜΗΠΩΣ.............ΛΕΩ.............ΜΗΠΩΣ............

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ...................ΕΜΠΑΘΕΙΑ.....????????

Έπειδή ό Πλιάτσικας...............έσκισε πολλά πολυδιαφημισμένα καί άκριβοπληρωμένα...

ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ............???

υγ. Τά γεγονότα φίλε μου μιλούν..........καί όταν είπα πρίν 2 χρόνια έδώ μέσα ότι αύτό
    τό 18χρονο παιδί άν παίξει ....ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ.......ίσως........ΙΣΩΣ........πάντα,
    παίξει μεγάλη μπάλλα.........
    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ...........δέ χρειάζεται νά είμαι κανένας μεγάλος
    άνιχνευτής ταλέντων..............ένας άνθρωπος πού έχει παίξει μπάλλα,καί πού
    ή δουλειά του έχει σχέση μέ τόν άθλητισμό.........αύτό είμαι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ! ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ

ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΝΕΟΤΑΤΟΣ (21) ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

ΠΧ Ο ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 18(!!!!!) ΧΡΟΝΩΝ...

ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΧΤΣΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 17 (!!!!) ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙ.... ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΤΕ!!!!

Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ... ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑΣ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ .. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΕΧΑΓΚΕΛ....

ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ IDI......????

Ό Γκέντσογλου έχει πολλά καρβέλια νά φάει άκόμα..........πρός τό παρόν
    μάς έδειξε ότι είναι καλός σάν σέντερ-μπάκ.........ΘΑ ΔΟΥΜΕ.......μή βιάζεσαι

Ό δέ Ταχτσίδης...........ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΒΑΡΥ...........έπάνω του πού δέ μού άρέσει...
    Τώρα τό μυαλό του είναι ,τά πόδια του....??
    Είναι ....ΠΑΡΑ..........ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ..........!!!!!!!

Ό Πλιάτσικας ........ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ κανένα διαστημικό παιχνίδι........άπλά έτρεχε
    καί έβαζε τά πόδια του στίς κόντρες.......γιαυτό καί έσβησε καί έκνεύρισε
    τόν Σιμάο.......
    Πολύ σωστά είδε ό Δώνης ότι μετά τό 70ο λεπτό κρέμασε καί τόν έκανε άλλαγή

ΟΠΩΣ..............ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΩΝΗ..........πού έπρεπε νά μπεί στό τελευταίο
    τέταρτο ό Παυλής........καί νά πιέζει γιατί ό Μπλάνκο είχε κρεμάσει ,άλλά
    καί τήν εύκαιρία ίσως τήν έκανε γκόλ.......
    Μέχρι νά φτάσει ό Μπλάνκο στό τέρμα ό άμυντικός κάλυψε 5-6 μέτρα στά 30.......
    τής κούρσας.........!!!!!!!
    Καληνύχτα σούταρε άπό πλάγια καί μέ πίεση.......
    Έκεί ό Παυλής μόνο άπό άπειρία θά τό έχανε,άλλιώς θά έμπαινε μέ τή μπάλα
    στά δίχτυα.....!!!!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ελλειψη ποδοσφαιρικης παιδειας δεν εχουμε μονο εμεις σαν οπαδοι
    εχει ολοκληρο το οικοδομημα που λέγεται ελληνικο ποδοσφαιρο και κατ επεκταση και οι ποδοσφαιριστες
    αυτο ο Τεν Κατε πρεπει να το γνωριζε πριν ερθει και να ερθει προετοιμασμενος...
    δεν μπορεις σε ενα παιδακι δημοτικου να του βαλεις να λύσει ολοκλήρωμα... οσο καλος και να ειναι στα μαθηματικα.....

το να προσπαθει σε ενα μηνα να περασει συστηματα ποδοσφαιρου που θελουν χρονια εκμαθησης και ποδοσφαιρικης παιδειας ειναι κατα την αποψή μου εμμονή.....
    ξεκινας....προσπαθεις να παρεις το 100% απο τους ποδοσφαιριστες σου σε συστηματα που μπορουν να ανταποκριθουν και σιγα σιγα τον 2ο-3ο χρονο (αν υπάρξει...) τους ανεβαζεις επιπεδο.....

(αν και κατα την αποψή μου το 4-4-2 ειναι το καλυτερο συστημα)

εχεις δει DVD απο προπονησης ακαδημιων στην Ολλανδια???
    αν δεις σε ελληνικη ομαδα Α Εθνικης να κανουν τις ασκησεις που κανουν εκει τα 12χρονα εμενα να με γ@...σεις.....

ο Τεν Κατε και καθε Τεν Κατε οφειλει πρωτα να ριξει το επιπεδο του και να προσαρμωστει στο ελληνικο ποδοσφαιρο ωστε στο μελλον να μπορεσει να ανεβασει το επιπεδο της ομαδας ......
    γιατι αν φερεις ενα καθηγητη πανεπιστημιου να διδαξει μαθημαιτκα σε 7χρονα το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα τους περασει τιποτα....

Υ.Γ. ο Μουνιοθ ηταν κανενας τυχαιος που πηρε το μεγιστο απο τους παιχτες του με ενα απλο 4-4-2 ?..το οποίο μαλιστα διαπιστωσε οτι δεν ξερουν καν να το παιζουν οι παιχτες......
    Ε καλα μην παρουσιαζεις το ποδοσφαιρο σαν επιστημη και εσυ...ειναι παρα πολυ απλο αθλημα και για αυτο ειναι και ομορφο.

Μηπως οι ποδοσφαιριστες σε πρωτη φαση ειναι λιγο γκαου και δεν....;

Μηπως οι παραγοντες ειναι και αυτοι δυο φορες γκαου και παντελως ασχετοι;

Μηπως τελος και οι οπαδοι ειναι τριπλα γκαου και περιμενουν θαυματα μεσα σε χρονο dt;

Δεν χρειαζεται IQ, πειθαρχια χρειαζεται και ενα πλανο....τωρα το ποσοι ειναι διατεθειμενοι να το ακολουθησουν και να το πιστεψουν ειναι αλλο θεμα.

Αλλιως, το γνωστο...σε τρεις μηνες αλλος προπονητης και μετα αλλος και μετα φτου και παλι απο την αρχη....

Τρεις φορες εχω δει να συγκροτουνται πραγματικα μεγαλες ομαδες στην Ελλαδα.

Ο Παναθηναϊκος του Γκμοχ με Σαραβακο, Ροτσα, Ζαετς, η ΑΕΚ του Μπαγιεβιτς με Σαβεφσκι κ.τ.λ. και παλι ο Παναθηναϊκος επι Κυραστα...

Ψαξτε να βρειτε ποιοες ηταν οι συνθηκες που δημιουργησαν αυτες τις ομαδες-προτυπα και αν χρειαστηκαν δις για αυτο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ε καλα μην παρουσιαζεις το ποδοσφαιρο σαν επιστημη και εσυ...ειναι παρα πολυ απλο αθλημα και για αυτο ειναι και ομορφο.

Μηπως τελος και οι οπαδοι ειναι τριπλα γκαου και περιμενουν θαυματα μεσα σε χρονο dt;

Δεν χρειαζεται IQ, πειθαρχια χρειαζεται και ενα πλανο....τωρα το ποσοι ειναι διατεθειμενοι να το ακολουθησουν και να το πιστεψουν ειναι αλλο θεμα.

Αλλιως, το γνωστο...σε τρεις μηνες αλλος προπονητης και μετα αλλος και μετα φτου και παλι απο την αρχη....

Ο Παναθηναϊκος του Γκμοχ με Σαραβακο, Ροτσα, Ζαετς, η ΑΕΚ του Μπαγιεβιτς με Σαβεφσκι κ.τ.λ. και παλι ο Παναθηναϊκος επι Κυραστα...

Ψαξτε να βρειτε ποιοες ηταν οι συνθηκες που δημιουργησαν αυτες τις ομαδες-προτυπα και αν χρειαστηκαν δις για αυτο....

ΡΕ............ΣΥ ΝΤΡΟΠΗ............

Ξέχασες τό γαύρο.............τών............

ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ................ΚΟΛΛΙΑ............ΛΕΜΟΝΗ............έκείνο τόν Ίταλό πώς τόν λέγανε..??
    καί φυσικά ........ΠΕΤΡΑΝ...........!!!!!!!!

Τόσοι τίτλοι..........μή τούς περιφρονείς
    Τόσες έμφανίσεις στήν Εύρώπη τού ίσόβιου πρωταθλητή.........
    Ξεχνιούνται.........???

ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ.........
    ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ...........ή πασίγνωστη όμάδα........Στούμπι θά κεράσω ,χαλάρωσε
    ΓΙΟΥΒΕ.............
    καί φυσικά τώρα τελευταία..........τό έπος τής

ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ..............!!!!!!!!

Ντροπή σου........Χιούμι......μεροληπτείς.......!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

αυτο θελω να σου πω...
    μιλας για προπονητες που μπηκα στην ψυχολογια του ελληνα ποδοσφαιριστη , καταλαβαν τις δυνατοτητες τους και προσαρμοσαν τα συστηματά τους....

αυτο πρεπει να κανει και ο Τεν Κατε....το υλικο ειναι πάρα πολύ καλό κατά την άποψή μου για Ελλάδα πάντα...

οσο για το IQ....ειναι το καθοριστικοτερο για να κανεις καριερα....και μιλαμε για ποδοσφαιρικο IQ....δηλαδη συγκεκριμενες πτυχες εξυπναδας....όπως αντιληψη χωρου κτλ....

ας πουμε ο Καραγκουνης εχει πολλα προσοντα σαν ποδοσφαιριστης.....αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΟΣ.....πραγμα που δεν προκειται ποτε να τον κανει μεγαλο ποδοσφαιριστη

παιχτες οπως Αντωνιαδης, Αναστοπουλος ή ο Ινζάγκι ας πουμε απο εξωτερικό δεν στηριγχηκαν στα κανταρια μπαλα που ήξεραν αλλά στην εξυπνάδα τους μεσα στο γήπεδο....

Υ.Γ. πάντως ο Παναθηναικος επί Κυράστα σε 3 μηνες χτιστηκε....τον Σετεμβρη σερνοταν και τον Νοέμβρη πέταγε.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    αυτο θελω να σου πω...
    μιλας για προπονητες που μπηκα στην ψυχολογια του ελληνα ποδοσφαιριστη , καταλαβαν τις δυνατοτητες τους και προσαρμοσαν τα συστηματά τους....

αυτο πρεπει να κανει και ο Τεν Κατε....το υλικο ειναι πάρα πολύ καλό κατά την άποψή μου για Ελλάδα πάντα...

οσο για το IQ....ειναι το καθοριστικοτερο για να κανεις καριερα....και μιλαμε για ποδοσφαιρικο IQ....δηλαδη συγκεκριμενες πτυχες εξυπναδας....όπως αντιληψη χωρου κτλ....

ας πουμε ο Καραγκουνης εχει πολλα προσοντα σαν ποδοσφαιριστης.....αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΟΣ.....πραγμα που δεν προκειται ποτε να τον κανει μεγαλο ποδοσφαιριστη

παιχτες οπως Αντωνιαδης, Αναστοπουλος ή ο Ινζάγκι ας πουμε απο εξωτερικό δεν στηριγχηκαν στα κανταρια μπαλα που ήξεραν αλλά στην εξυπνάδα τους μεσα στο γήπεδο....

Υ.Γ. πάντως ο Παναθηναικος επί Κυράστα σε 3 μηνες χτιστηκε....τον Σετεμβρη σερνοταν και τον Νοέμβρη πέταγε.....
    Το Υ.Γ. σου ειναι ολο το ζουμι....μηπως ο Κυραστας απολαμαβανε της στηριξης διοικησης και οπαδων; Οπως και να το κανουμε ειχε μια σεβαστη προϊστορια στον ΠΑΟ και ηταν και low profile ανθρωπος...Μηπως δεν του ζαλισαν τα @@δια με την πρωτη "στραβη" και τον αφησαν να κανει την δουλεια του;

Και οπως σωστα γραφεις Σεπτεμβρη σερνομασταν και Νοεμβρη γ@μουσαμε και δερναμε....

οποτε φιλτατοι συνδρομητες στην παρουσα συζητηση, ειναι παρα πολυ νωρις για να εξαγουμε συμπερασματα για οποιαδηποτε ομαδα...

Ουτε η ΑΕΚ εγινε τουμπανο μεσα σε μια νυχτα, ουτε τον ΠΑΟ τον πηρε ο κατηφορος...

αυτο ισχυει και για ολες τις αλλες ομαδες βεβαιως-βεβαιως...απο Χριστουγεννα θα μπορεσουμε να εχουμε μια γενικη εικονα για το τι μελει γεννεσαθαι φετος.

Οχι τιποτα αλλο, αλλα μπορει να φατε μεγαλο ξενερωμα μερικοι - μερικοι

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    το προσκυνητό, απ'όσο ξέρω, δε σε χαρακτήρισε ούτε πανάσχετο, ούτε ανίδεο...
    ήταν "χιούμορ" που έλεγες, αλλά προφανώς διαφέρουμε και σε αυτόν τον τομέα και δεν καταλαβαινόμαστε...
    οτι είμαι σε λάθος τόπο το γνωρίζω γιατί ανάμεσα στα λίγα θετικά που διαβάζω και μαθαίνω, υπάρχουν τόσες @@ που δε θα έπρεπε να ασχολούμαι... απλά που και που δοκιμάζω την τύχη μου μπας και προκύψει κάτι... τις περισσότερες φορές απλά προκύπτει μια ακόμα περίοδος αποχής γραψίματος απο το forum λόγω νεύρων και ασυνεννοησίας γιατί είναι γνωστή η κατάσταση...
    προηγούμενο δεν υπάρχει... ούτε αναζητώ συγγνώμες, ειδικά απο ανθρώπους που δε γνωρίζω και ειδικά πληκτολογημένη...

τεσπα...
    ο πλάτσικας πραγματικά δεν είναι άσχετος ή παιχταράς... η αλήθεια μάλλον βρίσκεται κάπου στη μέση... αυτό που ξέρω όμως είναι οτι δεν αξίζει (προς το παρόν σίγουρα) τόσος ντόρος γύρω απ'τ'όνομα του, ούτε πρόσκληση στην εθνική... μία εμφάνιση καλή έκανε σε τέτοιο επίπεδο παίζοντας καταστροφικό ποδόσφαιρο, όπως μάλλον του είπε ο προπονητής του...
    αν τέτοιους θέλετε να βλέπετε στο γήπεδο, να τους χιλιάσετε και να τους χαίρεστε... να επιστρέψει και κολιτσιδάκης, καλιτζάκης, ανατολάκης και να παίζουν πόλεμο όλοι μαζί μέσα στις γραμμές κι όποιος φύγει με τα περισσότερα πόδια να σηκώσει την κούπα...
    ο "φίλος" μου στο goal απλά έγραψε ένα άρθρο, στο οποίο συμφωνώ σε πολλά σημεία... δε σημαίνει αυτό οτι υιοθετώ τυφλά τις απόψεις του, ούτε με νοιάζουν οι οπαδικές του προτιμήσεις... αν το έκανα αυτό θα έχάνα την ουσία του θέματος, όπως μάλλον κάνεις εσύ όντας καχύποπτος και βρίσκοντας δικαιολογίες να τον κακοχαρακτηρίσεις... δηλαδή αποκλείεται ένας βάζελος να πιστεύει κάτι σωστό?
    όσον αφορά το γερμανό, το ευρωπαϊκό που πήρε δε με συναρπάζει έτσι όπως έγινε και δεν είμαι υποστηρικτής του... ίσα ίσα θα έλεγα, θέλω να βλέπω μπάλα, όχι κούτσουρα... γι αυτό κι εχω σταματήσει ν'ασχολούμαι οπαδικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και βλέπω σπάνια... και κάποτε ήμουν γαύρος κι όχι βάζελος όπως έχεις σίγουρα διαπιστώσει...

υγ. το γεγονός οτι ασχολείσαι κι επαγγελματικά με τον αθλητισμό δε σε κάνει παντογνώστη, αλλα γνώστη... και φυσικά δεν έχεις το δικαίωμα να λες αυθαίρετα κάποιον άσχετο... που ξέρεις? ποιός σε λέει οτι εγώ δεν είμαι ο arsene wenger?
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    1 Οταν εισαι ειρωνικος μπορει και να σε χαρακτηρισει ο αλλος....Ετσι γινεται συνηθως....
    3 Και χαρακτηριζεις και εσυ....Δεν ξερω την προιστορια σας αλλα δεν πρεπει να ειναι καλη ε?
    4 Ο χρονος βγαζει ιστορια..Μετα Χριστον προφητες πολλοι..Πριν λιγοι..Αλλιως ο καθε παιχτης θα ηταν στην ομαδα που γραφτηκε στις ακαδημιες και κανενας δεν θα τον αγοραζε/επενδυε πανω του...Οι παιχτες θα γεννηθουν,θα εξελιχθουν και θα κριθουν απο τους εκαστοτε προπονητες,σκαουτερς,δημοσιογραφους,φιλαθλους,οπαδου ς κτλ κτλ αλλα κυριως τους πρωτους και τους δευτερους...
    5)Ναι γιατι οχι...
    6)Σιγουρα ναι....
    Αλλα απο την αλλη ο Γερμανος ειναι αλεπου και μεχρι να τον πιασει κανα Αλτσχαιμερ ή να ληξει το συμβολαιο ας κανει ο,τι θελει...Λογαριασμο δεν θα δωσει σε κανεναν και κυριως σε δημοσιογραφους/ισκους
    φίλε δικηγόρε, λέγοντας χρόνο εννοώ διάρκεια...
    εντελώς τυχαία, λέω να πω για τον πλιάτσικα... παίζοντας ένα ματς (έτσι όπως το έπαιξες κιόλας) δε γράφεται τ'όνομα σου με χρυσά γράμματα στην ιστορία... παίξε μισή χρονιά και βλέπουμε...και πάλι με επιφυλάξεις ε?
    μ'ένα ματς βλέπεις απλά κάποια στοιχεία του παίχτη κι αν είσαι σκαουτερ, προπονητής κτλ ρισκάρεις με την όποια επιλογή σου...

όσον αφορά το άλλο θέμα, φυσικά και θα δώσει λογαριασμό ο ρεχάγκελ... δεν ξέρω σε ποιόν αλλα θα δώσει... ακριβώς όπως πρέπει να δίνει ο τελευταίος βοηθός μοδίστρας μέχρι και ο πρώτος πρωθυπουργός...
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ? Ο ΘΕΟΣ?
    δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι στο απυρόβλητο, αλλιώς δεν υπάρχει πρόοδος... αν δεν κρίνεις, ο άλλος δε θα μπει σε σκέψεις, δε θα προβληματεί και θα εφησυχαστεί με τα όσα έχει κάνει...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Γιατι...????

Ηδη εχει παρεπεφθει ο συγκεκριμενος εποπτης με καταγγελια του παναθηναικου...

Και καλα εκανε ..... Η πρεπει να ξεκινησει μια καθαρση μην αφηνοντας σε χλωρο κλαρι τον καθε διαιτητη που με τις λανθασμενες αποφασεις του υποχρεωνει μια ομαδα στην ηττα...

Η εχουμε πια να κανουμε με μια ομαδα , που υπουλα και με μπολικο θρασος , ξεγελωντας την κοινη γνωμη, καταγγελει εναν διαιτητη που εκανε σωστα την δουλεια του και η συγκεκριμενη ομαδα προσπαθει να εκβιασει παρομοιες καταστασεις που θα του εμφανιστουν στο μελλον.....

Για πες μου λοιπον...?

Δεν σου φαινονται σοβαρες καταστασεις για πρωτοσελιδο..???

Ποια η γνωμη σου..???

Ωραια λοιπον...να τα βαλουμε κατω βρε αδερφε... ας ξεκινησει η καθαρση, αφαιροντας σας καποιους βαθμους και πολλα απο τα πετσινα πρωταθληματα σας με βαση φωτογραφικα ντοκουμεντα...

αυτο δεν προτινεις;

αυτο δεν προσπαθειτε μεσω του δικαιου αγωνα σας;

απορω με το θρασος σας ωρες-ωρες...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aa.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	51,2 KB 
ID:	140270

Υπηρχαν και αλλου καμερες "αντιθετης ληψης ξερεις"

δεν επιασε τον πονο κανενας σας ομως ω εσεις αμεμπτοι μου γαυροι...

Όνομα:	bb.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	31,3 KB 
ID:	140271

(Θα μπορουσα να postaρω για ωρες...)

Λοιπον, τι λες; Παμε να εξυγιανουμε το ελληνικο ποδοσφαιρο η στην περιπτωση σας θα "χαριστουμε;"

Γιατι πολυ ξαφνικα σας επιασε η καψα βλεπω....

Όνομα:	cc.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	30,7 KB 
ID:	140273

Λοιπον, τι λες; Παμε να εξυγιανουμε το ελληνικο ποδοσφαιρο η στην περιπτωση σας θα "χαριστουμε;"

εισαι πολυ κακος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    το προσκυνητό, απ'όσο ξέρω, δε σε χαρακτήρισε ούτε πανάσχετο, ούτε ανίδεο...
    ήταν "χιούμορ" που έλεγες, αλλά προφανώς διαφέρουμε και σε αυτόν τον τομέα και δεν καταλαβαινόμαστε...
    οτι είμαι σε λάθος τόπο το γνωρίζω γιατί ανάμεσα στα λίγα θετικά που διαβάζω και μαθαίνω, υπάρχουν τόσες @@ που δε θα έπρεπε να ασχολούμαι... απλά που και που δοκιμάζω την τύχη μου μπας και προκύψει κάτι... τις περισσότερες φορές απλά προκύπτει μια ακόμα περίοδος αποχής γραψίματος απο το forum λόγω νεύρων και ασυνεννοησίας γιατί είναι γνωστή η κατάσταση...
    προηγούμενο δεν υπάρχει... ούτε αναζητώ συγγνώμες, ειδικά απο ανθρώπους που δε γνωρίζω και ειδικά πληκτολογημένη...

τεσπα...
    ο πλάτσικας πραγματικά δεν είναι άσχετος ή παιχταράς... η αλήθεια μάλλον βρίσκεται κάπου στη μέση... αυτό που ξέρω όμως είναι οτι δεν αξίζει (προς το παρόν σίγουρα) τόσος ντόρος γύρω απ'τ'όνομα του, ούτε πρόσκληση στην εθνική... μία εμφάνιση καλή έκανε σε τέτοιο επίπεδο παίζοντας καταστροφικό ποδόσφαιρο, όπως μάλλον του είπε ο προπονητής του...
    αν τέτοιους θέλετε να βλέπετε στο γήπεδο, να τους χιλιάσετε και να τους χαίρεστε... να επιστρέψει και κολιτσιδάκης, καλιτζάκης, ανατολάκης και να παίζουν πόλεμο όλοι μαζί μέσα στις γραμμές κι όποιος φύγει με τα περισσότερα πόδια να σηκώσει την κούπα...
    ο "φίλος" μου στο goal απλά έγραψε ένα άρθρο, στο οποίο συμφωνώ σε πολλά σημεία... δε σημαίνει αυτό οτι υιοθετώ τυφλά τις απόψεις του, ούτε με νοιάζουν οι οπαδικές του προτιμήσεις... αν το έκανα αυτό θα έχάνα την ουσία του θέματος, όπως μάλλον κάνεις εσύ όντας καχύποπτος και βρίσκοντας δικαιολογίες να τον κακοχαρακτηρίσεις... δηλαδή αποκλείεται ένας βάζελος να πιστεύει κάτι σωστό?
    όσον αφορά το γερμανό, το ευρωπαϊκό που πήρε δε με συναρπάζει έτσι όπως έγινε και δεν είμαι υποστηρικτής του... ίσα ίσα θα έλεγα, θέλω να βλέπω μπάλα, όχι κούτσουρα... γι αυτό κι εχω σταματήσει ν'ασχολούμαι οπαδικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και βλέπω σπάνια... και κάποτε ήμουν γαύρος κι όχι βάζελος όπως έχεις σίγουρα διαπιστώσει...

υγ. το γεγονός οτι ασχολείσαι κι επαγγελματικά με τον αθλητισμό δε σε κάνει παντογνώστη, αλλα γνώστη... και φυσικά δεν έχεις το δικαίωμα να λες αυθαίρετα κάποιον άσχετο... που ξέρεις? ποιός σε λέει οτι εγώ δεν είμαι ο arsene wenger?

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.............ΓΙΑΤΙ

Τό προσκυνητό........νά είναι χιούμορ καί τό .......ΑΣΧΕΤΟΙ..........νά μήν είναι.......!!!!
    Άν.........δέν είναι διαφορετική άποψη.........
    περί τής αίσθήσης τού χιούμορ.........
    ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ..............ΔΙΑΘΕΣΗ..........νά πιαστούμε νά λέμε μεταξύ μας........

Ό ΒΕΝΓΚΕΡ.........έχει καμμιά 200σαριά πού όργώνουν όλη τή γή γιά λογαριασμό του
    Ό άνθρωπος .........ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ............δέν είναι προπονητής
    έδώ καί χρόνια........
    Τό μισό τό Χάιμπουρι άπό αύτόν βγήκε........!!!!!
    Είναι 20 χρόνια σέ μιά άπό τίς πιό πλούσιες όμαδες τού κόσμου..........
    καί έφτασε έναν τελικό μέ τό ζόρι,πού τόν έχασε στό 1ο δεκάλεπτο.....!!!!
    Μή πούμε γιά Άγγλία.....!!!!
    Πού ξέρεις...........έσύ.........ΑΝ.........είχα έγώ τήν Άρσεναλ καί τό χρήμα του
    τί θάμουν.......
    Έδώ άλλον έπειδή έτυχε νά τόν λένε...........ΤΑΔΕ..........πάει γιά πρωθυπουργός......!!!!!!!!
    ΠΕΣ ..........ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ...........νά σού πώ μάλιστα.......!!!!!!!

Νά πάμε τώρα στόν Πλιάτσικα καί στόν φίλο σου.........δημοσιογράφο.......!!!!!

Είναι πολύ νωρίς νά βγάλουμε συμπεράσματα γιαυτό τό παιδί.........άπλά
    προερχόμενος άπό όλες τίς μικρές Έθνικές έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι καί ό
    προπονητής θέλησε νά τόν καλέσει σέ ένα............
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.................ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ.........
    νά δεί τό τί καί πόσο μπορεί........!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ...................ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ..........!!!!!!!

Κάτι.............ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ.............καί...........ΑΚΕΡΑΙΟΙ........... ..όμως
    έπλεξαν σενάρια..............πού είναι σέ βάρος τού παίχτη καί τού Ρεχάγκελ........!!!!!!

Γιά τό μόνο πού............ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...........νά πεί κανείς γιά αύτόν τόν
    άνθρωπο είναι ή έμπάθεια στίς έπιλογές του........

ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΝΑ............ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ...........κατακόκκινο,σέ μιά χώρα πού
    Έθνική σήμαινε γαύρος γιατί δέ γινόταν οί έπιλογές νά μήν ξεκινούν καί νά μή
    τελειώνουν άπό τόν ίσόβιο........ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ........ γιατί αύτός έπρεπε
    νά προβάλλεται.............
    ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ.............ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ..........!!!!!!!!

Κάλεσε όλους τούς ξενιτεμένους.........καί πήρε άπό 6-7 παίχτες άπό ΠΑΟ.........ΑΕΚ.........

ΜΟΛΙΣ...........ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ , ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ..............ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ...........!!!!!!!!!

Άλλο τά κολλήματα κι οί έπιλογές του ,κι άλλο .............
    Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ............Η ΠΟΥΣΤΙΑ.............ΚΑΙ Η ΜΙΖΑ...........πού άφήνει
    ό φίλος σου νά διαφανεί...........μέσα άπό τό άρθρο του.......!!!!!!

Ένα άρθρο πού σάν στόχο έχει νά μειώσει καί τήν ΑΕΚ παράλληλα.......
    θίγοντας εναν άπό τούς καλύτερους της...........μόλις 2 μέρες πρίν........
    σέ βάρος τής ..........ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ........!!!!!!!!!

Λάθος φίλε...........ό δικός μου όπαδισμός άρχίζει καί τελειώνει στό moto.gr
    ένώ τού φιλαράκου σου...........άπλώνεται σέ μία φυλλάδα
    πού κάποιοι τή διαβάζουν..........καί διαμορφώνουν άποψη
    άπό τά λεγόμενα του........!!!!!!

Έγώ είμαι ό άγνωστος..........ΓΡΑΦΙΚΟΣ..........Terens..........
    καί αύτός είναι...............
    Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ...............πού σέ ψήνει.........!!!!!!!!!

Τόν έτσουξε..............πολύ λοιπόν τό φίλο σου .........ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΣΟΣ..........
    όλοι οί βάζελοι περίμεναν περίπατο στό ΟΑΚΑ..........
    γιαυτό καί άνακάτεψε..............
    Πλιάτσικα................Ρεχάγκελ,.............Πελετιέρι.................
    Μέχρι πού μάς ύπέδειξε..........καί γιατί τόν πήραμε τόν Άργεντίνο...........!!!!!!!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ..............ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΔΡΟ............ΓΕΛΟΙΟ..........
    ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΟΠΑΔΙΣΜΟ............
    προερχόμενο..............άπό τί άλλο ...........ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ..........!!!!!!

Έγώ είμαι ένας φτωχός όπαδός............πού όντως διακατέχομαι μόνο άπό
    ποταπά Άεκτσήδικα αίσθήματα,τά βλέπω όλα κίτρινα κ.λ.π....κ.λ.π.....

ΕΣΥ..............όμως πού διαβάζεις αύτούς τούς............ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΣ.........
    καί ........ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΥΣ............ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ..........

έχε τό νού σου.............βάστα καί καμμιά πισινή.........
    Έτσι κι άλλιώς άπό τόν Terens...........ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ..........τόν κατέταξες
    στήν κατηγορία τών γραφικών.........

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ............ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΗ............

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ...............!!!!!!!!!!

υγ. Έγώ άντιθέτως μέ σένα ............καί καμμιά 10 μύρρια Έλληνες
    τό χαρήκαμε καί το πανηγυρίσαμε τό 2004 μέ τήν ψυχή μας........
    έστω κι άν παίξαμε χάλια βρέ αδερφέ.............!!!!!!!!!!!

ΡΙΞΕ ΠΡΑΜΜΑ ΛΕΜΕ.............

Ρίξε ............γιά νά μαθαίνουν οί μικροί καί ..........
    νά θυμούνται οί μεγάλοι........

Ρίξε ,.............Γιαννακόπουλο...........
    Ρίξε,..............Άλεξανδρή..................
    Ρίξε,...........Τζόρτζεβιτς..............

Έκείνο στό Ήράκλειο ...........άν βρεις........θά σέ παραδεχτώ
    έκείνο πού ήταν έξω άπό τήν περιοχή........

δέν τό ξέρατε φίλοι........??
    Ό θρύλος κατέχει καί αύτή τήν πρωτιά.......
    Στή διάρκεια τής ένδοξης δεκαετίας έχει πάρει καί

2 ΠΕΝΑΛΤΥ............ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..........!!!!!!!!!

Κάτι όπως στό ράγκμπυ νά πούμε.....!!!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν θα μετέχω της αντιπαράθεσης με φόντο τον Πλιάτσικα.. το μόνο που θα πω, είναι πως θα δείξει οτι έχει να δείξει μέσα στο γήπεδο και καλό θα ήταν να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε.

Τώρα θα μείνω στο
    πάντως ο Παναθηναικος επί Κυράστα σε 3 μηνες χτιστηκε....τον Σετεμβρη σερνοταν και τον Νοέμβρη πέταγε...
    Που είναι τεράστιο θέμα απο μόνο του. Οι περισσότερες ομάδες, το έχουν αυτό και ειδικα εκείνες του εξωτερικού αφού απο την έντονη προετοιμασία και την "ενισχυτική διατροφή-αγωγή" είναι και πιασμένες και ακόμα δέν έχουν αποδώσει οι χημείες.

Οι περισσότερες ομάδες λοιπόν δείχνουν να κάνουν ενα "μπαμ" προς τα τέλη Νοέμβρη και απο εκεί και μετά να παίρνουν πάνω. Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ήταν η ΑΕΚ του Φερέρ που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ CH.L. και είχε χτιστεί για αυτό με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να κάνει μια τεράστια κοιλιά και φυσικά να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της.

Το ίδιο με τον περσινό ΟΣΦΠ που μετά το CH.L. και εκείνοι απλά δεν έτρεχαν καθόλου.

Οι παίκτες διαμορφώνονται κατά την προετοιμασία σε ποια χρονική περίοδο θα αποδώσουν με βάση την γυμναστική αλλά και κατά μεγάλο ποσοστό και στην "χημική προετοιμασία".. .και ο νοών νοείτω.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε