Σελίδα 117 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127167217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Εσείς και η Ρεάλ!!!

:a19:

"Η Ρεάλ και η ΑΕΚ είναι ιδέαι
    και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν"
    Francisco Franco

α ολα κι ολα

διπλα στην αεκ μονο η λιβερπουλ μπορει να μπει!

(αλλωστε της ρεαλ ειμαστε το φοβητρο!)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    α ολα κι ολα

διπλα στην αεκ μονο η λιβερπουλ μπορει να μπει!

(αλλωστε της ρεαλ ειμαστε το φοβητρο!)
    ναι..αφου διαβασα δηλωσεις του κριστιανο ροναλτο και του ραουλ που ελεγαν :

" στοχος να περασουμε την λυων....αλλα ευτυχως που δεν θα βρουμε στην επομενη φαση καμμια αεκ...γιατι τοτε ειμασταν χαμενοι απο χερι"

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

" στοχος να περασουμε την λυων....αλλα ευτυχως που δεν θα βρουμε στην επομενη φαση καμμια αεκ...γιατι τοτε ειμασταν χαμενοι απο χερι"
    καλά αυτό λες ρε συ?? γιατί δε σχολιάζεις τον Μέσι και την παρέα του που είχαν καφετιάσει τα βρακάκια τους στη σκέψη ότι θα αντιμετωπίσουν εμάς στον επόμενο γύρο και τώρα που με κωλοφαρδία μας κέρδισε η Μπορντώ άλλαξαν εσώρουχα και είναι ήσυχοι ότι δεν θα ξεφτιλιστούν με καμιά 5ρα από τον Πιστολέρο και την παρέα του!!!!

αλλά έτσι είναι ότι δεν μας συμφέρει δεν το σχολιάζουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    καλά αυτό λες ρε συ?? γιατί δε σχολιάζεις τον Μέσι και την παρέα του που είχαν καφετιάσει τα βρακάκια τους στη σκέψη ότι θα αντιμετωπίσουν εμάς στον επόμενο γύρο και τώρα που με κωλοφαρδία μας κέρδισε η Μπορντώ άλλαξαν εσώρουχα και είναι ήσυχοι ότι δεν θα ξεφτιλιστούν με καμιά 5ρα από τον Πιστολέρο και την παρέα του!!!!

αλλά έτσι είναι ότι δεν μας συμφέρει δεν το σχολιάζουμε
    αφου εχω ακουσει οτι η πωληση του υπερδιαστημικου παικτη διογκοοοοοοοοοοοοοοο ηταν δακτυλος των μεγαλων ομαδων για να μην τον βρουν απεναντι τους

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ. Οντως οταν δεν ερχεσαι τοτε γινονται ολα...εχασες μια τριπλα που εφαγε ο πανος.....γελαγαν και απο τα διπλανα γηπεδα

αφου εχω ακουσει οτι η πωληση του υπερδιαστημικου παικτη διογκοοοοοοοοοοοοοοο ηταν δακτυλος των μεγαλων ομαδων για να μην τον βρουν απεναντι τους

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ. Οντως οταν δεν ερχεσαι τοτε γινονται ολα...εχασες μια τριπλα που εφαγε ο πανος.....γελαγαν και απο τα διπλανα γηπεδα
    άστα πάλι τα μ@@νια ανακατεύτηκαν και χάσαμε τον υπεργκολτζή

άσε ρε αυτό δεν είναι είδηση, είδηση είναι όταν πάει να κόψει τον επιτιθέμενο, τα καταφέρνει και δεν γελάνε από τα διπλανά γήπεδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλά αυτό δεν με νοιάζει εγώ θέλω να τον δω από κοντά με το σούπερ ντούπερ καλτσονάκι του

λες τώρα το καλοκαιράκι να έχει κάνα αντίστοιχο μαγιό και να σκάσει μύτη με αυτό??????

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    αλλά αυτό δεν με νοιάζει εγώ θέλω να τον δω από κοντά με το σούπερ ντούπερ καλτσονάκι του

λες τώρα το καλοκαιράκι να έχει κάνα αντίστοιχο μαγιό και να σκάσει μύτη με αυτό??????
    Να 'ταν η ζήλεια ψώρα... Φαγωθήκατε και θα του φύγει ο πόντος στο τέλος και θα χαλάσει!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Να 'ταν η ζήλεια ψώρα... Φαγωθήκατε και θα του φύγει ο πόντος στο τέλος και θα χαλάσει!
    ντρέπομαι ειλικρινά ανακαλώ μη φύγει και κάνας πόντος και έχουμε άλλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άστα πάλι τα μ@@νια ανακατεύτηκαν και χάσαμε τον υπεργκολτζή

άσε ρε αυτό δεν είναι είδηση, είδηση είναι όταν πάει να κόψει τον επιτιθέμενο, τα καταφέρνει και δεν γελάνε από τα διπλανά γήπεδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω λεω να σκαει με παντοφλα καλυτερα....ισως ετσι να σουταρει καλυτερα

εγω λεω να σκαει με παντοφλα καλυτερα....ισως ετσι να σουταρει καλυτερα
    πως να σουτάρει καλύτερα ρε μλκ αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που είναι δεξιοπόδαρος και έχει 2 αριστερά πόδια

όπου γης Το avatar του/της iosif

ειρωνευεσαι

αλλα με την μπαρτσα επρεπε να αποβληθει ο καψης για να μας κερδισουν με το οριακο ...5-0!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ειρωνευεσαι

αλλα με την μπαρτσα επρεπε να αποβληθει ο καψης για να μας κερδισουν με το οριακο ...5-0!
    ase k meta soy leei mono stin ellada yparxei paraga...:rotflmao: :rotflmao:

τσιμπουκακι Καλ εγω την τριπλα την εφαγα (βασικα δεν ηταν τριπλα) αλλα η μπαλλα σε κενο τερμα πηγε στο δοκαρι...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΗ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ???

η τριπλα που εφαγα ηταν ως εξης...ειμαι τερμα....φευγει η μπαλλα μπροστα...κανω εξοδο του μεσσολογγιου μπας και προλαβω...ο αλλος ως πολυ πιο γρηγορος καταλαβαινω οτι δεν τον προλαβαινω και περιμενω να την τσιμπισει μπας και τον κοψω...αντι αυτου την αφηνει και περναει διπλα μου (απο αριστερα) και αυτος παει απο δεξια μου...σε κενο τερμα την εστειλε δοκαρι...

σαν αποτελεσμα ειχε καποια στιγμη να με μαρκαρει στο κορνερ...τον εχω πλατη...ειμαστε κολλητα...τακουνακι κατω απο τα ποδια του (δεν πηρε χαμπαρι τι εγινε) και γκολακι στην κλειστη γωνια...

εσυ κατσικι γαυρικο θα θυμασε οτι το εκανα και την προηγουμενη φορα που παιξαμε μαζι αλλα με εκοψε ο Καλ...

πως να σουτάρει καλύτερα ρε μλκ αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που είναι δεξιοπόδαρος και έχει 2 αριστερά πόδια
    basili κοιτα να ερθεις την επομενη ρε, γιατι μας εδωσε μια αψογη προσφορα η ιδιοκτησια απο τα γηπεδακια....

αψογη λεμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

σαν αποτελεσμα ειχε καποια στιγμη να με μαρκαρει στο κορνερ...τον εχω πλατη...ειμαστε κολλητα...τακουνακι κατω απο τα ποδια του (δεν πηρε χαμπαρι τι εγινε) και γκολακι στην κλειστη γωνια...

παααα ναγιώτης μπλακμπουουουου σα.
    παααα ναγιωτης μπλακμπουουουου σα

(σε ρυθμο seven nations army, sebastian leto)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=dzgwcvSWKvo

καλα ο ντιογο δεν ηταν ο σουπερ ντουπερ που _ποιος μπλανκο και σαλπι τωρα μωρε?_

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sisse2.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	17,0 KB 
ID:	190125

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498