Σελίδα 118 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 1868108113114115116117118119120121122123128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.756 έως 1.770 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    2x04 narcos κ παει εξαιρετικα. Ισωϛ να προτιμουσα λιγο λιγοτερο ανθρωποκυνηγητο(κυνηγημα με αμαξια κ πιστολιδι) κ να μην πεθαινε ο καριγιο.
    "Φασαρια" γινεται για το westworld. Ειδε κανειϛ το πρωτο επεισοδιο??
    Σημερα.....σε καμια ωρα θα υπαρξει το σχετικο feedback
    Throttle that mysterious friend of ours

Για την πρωταγωνίστρια του WW έχει γίνει ο πανικούλης διότι κάποτενες ήταν λολίτα στα βίδεος του Μάριλιν Μάνσον (και είχαν και σχέση) και φημολογείται ότι έκαναν και λάιβ σεξ ον κάμερα στα γυρίσματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    2x04 narcos κ παει εξαιρετικα. Ισωϛ να προτιμουσα λιγο λιγοτερο ανθρωποκυνηγητο(κυνηγημα με αμαξια κ πιστολιδι) κ να μην πεθαινε ο καριγιο.
    "Φασαρια" γινεται για το westworld. Ειδε κανειϛ το πρωτο επεισοδιο??
    Πολυ καλο για entry το πρωτο επεισοδιο........

και με γερα ονοματα (Harris Hopckins κα)

Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν

την ταινία του 73 κάτι τέτοιο είδα σε μαγαζάκι και φέρνω μαζί με το πρώτο επεισόδιο

Μόλις το είδα.

Πολύ μου άρεσε η μουσική σύγχρονα κομμάτια στο πιάνο (black hole sun μου άρεσε ιδιαίτερα) πολύ "δεμένο" σενάριο, ωραίο παίξιμο. Η ιστορία του κατασκευάσματος που γυρνάει ενάντια στον δημιουργό δεν είναι πολύ φρέσκια πλέον... Και το πόσο ζώο είναι ακόμα ο άνθρωπος ποτέ δεν παύει να εκπλήσσει.

χμ, τώρα είδα ότι η παλιά ταινία έχει και δεύτερο μέρος, το futureworld... on the list λοιπόν.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 05/10/2016 στις 21:14.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Σημερα.....σε καμια ωρα θα υπαρξει το σχετικο feedback
    ''To feedback αργησε λιγακι''
    Πολυ καλη σειρα..νομιζω θα χει πολυ πραμα...
    Throttle that mysterious friend of ours

Ο εξορκιστης που ειδα τα δυο επεισόδια καλο φαίνεται. Οπως βεβαια το mr. Robot καμενη σειρά εμενα προσωπικά μου αρεσει πολυ, το vinyl αρκετα καλη σειρά κριμα που την κοψανε.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Westworld. Highly recommended. Μόλις είδα το πρώτο.
    Σενάριο, σκηνικό, φωτογραφία, ηθοποιάρες, μουσική... Τέλειο.
    Πάω για το δεύτερο.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Westworld. Highly recommended. Μόλις είδα το πρώτο.
    Σενάριο, σκηνικό, φωτογραφία, ηθοποιάρες, μουσική... Τέλειο.
    Πάω για το δεύτερο.
    Ναι οντος ειναι απίστευτο πολυ καλο σενάριο εντ χαρις στο ρολου του κακου, απλα απίστευτος και οι υπόλοιποι βέβαια.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

ο Εντ Χάρις γιατί είναι ο "κακός"; Εμένα πιο πολύ συνωμοσιολόγο παίκτη MMORPG μου θυμίζει, "θα βρω το easter egg στο παιχνίδι ρε αλήτες - ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ" συμπεριφορά. Και ως τώρα δικαιώνεται.

Και το δεύτερο επεισόδιο πολύ καλό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ο Εντ Χάρις γιατί είναι ο "κακός"; Εμένα πιο πολύ συνωμοσιολόγο παίκτη MMORPG μου θυμίζει, "θα βρω το easter egg στο παιχνίδι ρε αλήτες - ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ" συμπεριφορά. Και ως τώρα δικαιώνεται.

Και το δεύτερο επεισόδιο πολύ καλό.
    ειναι ο καθε ενας πως το βλεπει απο την δικια μου μερια.οι οικοδεσποτες ειναι φιλοι μας λολ

Οντως καλο. Αλλα με φοβιζει αυτος ο JJA, το ξεφτιλιζει για πλακα δυστυχως. Αν καταφερει και καταστρεψει σειρα με τετοιο καστ, θα γινω ταλιμπαν και θα τον καψω ζωντανο μου φαινεται...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

χλεμπονιαρης
    Ειδα μονο το ενα κ δεν με εντυπωσιασε. Θα συμφωνησω με τον ριζλα. Τρομερο καστ, αλλα και εγω πιστευω θα παει απατη η σειρα.

Goliath απο το amazon με Billy Bob Thornton. Τα 2 πρώτα επισοδειάκια ήταν promising για τη συνέχεια (8 σύνολο)
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Westworld. Μου αρέσει. Ιδιαίτερα. Το πάει καλά (μετά και το 2ο, όπου το πάει αλλού από εκεί που φαίνεται).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Westworld. Μου αρέσει. Ιδιαίτερα. Το πάει καλά (μετά και το 2ο, όπου το πάει αλλού από εκεί που φαίνεται).
    α εγώ την περίμενα πως και πως την επανάσταση, χωρίς να έχω δει τις παλιότερες ταινίες... με την συμπεριφορά απέναντι στα ανδροειδή, έκανε μπαμ ότι πάει για εκεί. και γενικά, κάνει μπαμ ότι σαν πλανήτης πάμε για αφανισμό, δεν έχουμε αλλάξει ντιπ για ντιπ πενήντα χρόνια τώρα, μόνο χειρότεροι γινόμαστε.

Τώρα θα δω το υπόλοιπο από το 2ο του Falling Water που με έχει ιντριγκάρει σαν σενάριο (και που ελπίζω να μην βγει grande patata) και μετά το 3ο του Westworld.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF