Σελίδα 118 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1868108113114115116117118119120121122123128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.756 έως 1.770 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ανανήψαντας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Πρώην υπουργός Εθ. Άμυνας...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Τhug life!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Υπουργείο Μνημονίου?

ανανήψαντας

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Ευτυχώς ο Έλληνας δε ξεμένει ποτέ από έμπνευση.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12032983_10207515167054276_8296718045718831634_n.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	52,4 KB 
ID:	341616

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος

φλρκ, μη το τερματίσουμε κιόλας με... πόνο ψυχής! :rotflmao:

ο υγιής επιχειρηματίας που εξ ορισμού προσβλέπει στο κέρδος για να καλοπληρώνει τους εργαζομένους του, να είναι συνεργάτες, να κρατάνε το μαγαζί κλπ, κλπ, φροντίζει να ελαχιστοποιεί τα λειτουργικά έξοδα, τις αποδόσεις στο κράτος....
    και έχει φύγει προ πολλού.
    Τη λύση του την παρείχαν ήδη τα Βαλκάνια και μετέπειτα για τους μεγαλύτερους η Κίνα.

Η λύση διαφυγής προς αποφυγή των capital controls σαν ανακάλυψη της "απόλυτης αλήθειας" είναι στην ουσία συγκαλυμμένη μέθοδος να μπαινοβγάζει ρευστό οδικά χωρίς έλεγχο, η και να διατηρεί λογαριασμό για συναλλάσσεται χωρίς περιορισμούς.

.................................................................................................... ...

Μη τα γ@μησουμε όλα συμπεριλαμβανομένης της γ@μημενης της νοημοσύνης μας.

Στρατηγούλη μου διάβασα την απάντησή σου αλλά δεν προλάβαινα να απαντήσω αμέσως , βλέπεις έχουμε και δουλειές .

Btw μου εγκρίθηκε από την Eurobank (εκκρεμούσε αίτηση πολλών ημερών) μία πληρωμή , οπότε πήρα μια πρώτη ανάσα.. Κι έτσι μου ήρθε και η όρεξη να ασχοληθώ μαζί σου .

Στρατηγέ μου είσθε απρεπής και η απρέπεια είναι ανακόλουθη του βαθμού σας.

Μου αμφισβητείτε και λοιδορείτε το δικαίωμα μου στη θλίψη όταν διαπιστώνω πως μια χώρα που μέχρι χθες έβλεπε τη πλάτη μας , σήμερα δέχεται ροή Ελληνικών κεφαλαίων και τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης που πολύ αμφιβάλω αν και πότε θα επιτύχουμε εμείς.

Θα έπρεπε ίσως να χαίρομαι ή στην καλύτερη περίπτωση να παραμένω παγερά αδιάφορος.

Έχετε επίσης μια δική σας αντίληψη περί των υγειών επιχειρήσεων θεωρώντας υγιείς μόνο αυτές που ίδρυσαν καταστήματα στην αλλοδαπή την περίοδο των παχιών αγελάδων , ανάμεσα τους πολυεθνικές τύπου coca cola ή jumbo ή sprinter (αυτή κι αν σφύζει από υγεία) ή carrefour (δυσκολεύεται νομίζω) και άλλων.

Δεν είναι όλες οι επιχειρήσεις κολοσσοί στρατηγέ μου και ναι υπάρχουν υγιείς μικρές επιχειρήσει που κανέναν λόγο δεν είχαν να τρέχουν στη Βουλγαρία την Κύπρο ή αλλού προκειμένου να συνεχίσουν τη λειτουργία τους , αναγκάστηκαν όμως, αφού τους στερήθηκε η δυνατότητα χρήσης ιδίων κεφαλαίων (ούτε και θα μπορούσαν να προβλέψουν τα cc) .

Αν ανάμεσα τους βρίσκονται και απατεώνες ή ξοφλημένοι δεν θα απολογηθώ εγώ γι αυτούς.

Αναφέρθηκα στις συντεχνίες των κρατικοδίαιτων του Δημοσίου επειδή είναι γνωστή η συγκυριακή πελατειακή τους σχέση με όποιο κόμμα τους τάξει οφίκια πράγμα που επηρεάζει άμεσα την πολιτική κατάσταση της χώρας άρα και την οικονομική που μας οδήγησε εδώ που βρισκόμαστε , οπότε τους καταλογίζω μέρος ευθύνης (φυσικά και δεν αναφέρομαι σε όλους).

Αυτή είναι η άποψη μου (αν μου επιτρέπεις να έχω άποψη) και την κατέθεσα χωρίς φόβο και.. εμπάθεια .

Τα περί «μπαινοβγάζει ρευστό οδικά..» και η εν γένει περιγραφή σου στη μεταφορά κεφαλαίων είναι τουλάχιστον αστεία εκτός αν αναφέρεσαι με μικροποσά μερικών χιλιάρικων και επιπέδου χαρτζιλικίου .

Κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα ρισκάριζε έτσι τη μεταφορά ενός σοβαρού ποσού , άσε που δεν θα μπορούσε να το καταθέσει σε τράπεζα.

Υπάρχει καθόλα νόμιμη διαδικασία μέσω ίδρυσης θυγατρικής εταιρίας αλλά σίγουρα δεν ενδιαφέρει τους υπολοίπους για αυτό θα την περιγράψω αν μου ζητηθεί από κάποιον φίλο εδώ μέσα..

Τέλος για τα περί τη νοημοσύνη σου που αναφέρεις δεν έχω σχόλιο , τη νοοτροπία σου όμως τη γνωρίζω καλά

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Υπουργείο Μνημονίου?

Ναι !

Για νάχουμε κάτι να σκίζουμε .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι όλες οι επιχειρήσεις κολοσσοί στρατηγέ μου και ναι υπάρχουν υγιείς μικρές επιχειρήσει που κανέναν λόγο δεν είχαν να τρέχουν στη Βουλγαρία την Κύπρο ή αλλού προκειμένου να συνεχίσουν τη λειτουργία τους , αναγκάστηκαν όμως, αφού τους στερήθηκε η δυνατότητα χρήσης ιδίων κεφαλαίων (ούτε και θα μπορούσαν να προβλέψουν τα cc) .

..................................................
    Τέλος για τα περί τη νοημοσύνη σου που αναφέρεις δεν έχω σχόλιο , τη νοοτροπία σου όμως τη γνωρίζω καλά

Αξιότιμε Κε Επιχειρηματία

Αναφαίρετο δικαίωμά σας είναι να σπεύδετε επενδύοντας απανταχού προκειμένου να εκμεταλλεύεστε τις συνθήκες ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος... Λούης διαφεύγοντας απ' αυτές ενός δυσμενούς τοιούτου.

Η κάλυψη των ενεργειών σας με soundtrack του αντιπροσωπευτικού εκφραστή της "άτιμης κοινωνίας" Στ. Καζαντζίδη «Φεύγω με πίκρα στα ξένα» («Μανούλα θα φύγω μην κλάψεις για μένα / η μοίρα το γράφει μονάχος να ζω / το μίσος του κόσμου με δέρνει σκληρά / και φεύγω με πίκρα στα ξένα), καθώς και η επίκληση ως άλλοθι άλλων κατηγοριών εργαζομένων που δεν τους παρέχεται η δυνατότητα να κατατίθεται η πληρωμή τους σε λογαριασμούς του εξωτερικού, αποτελεί το επίκεντρο της ένστασής μου. Όταν δε επεκτείνετε το σενάριο της ταινίας βαφτίζοντας τις χιλιάδες των λογαριασμών των Ελλήνων στη γείτονα χώρα ως "επιχειρηματικούς", τότε η παραδοξότητα μετατρέπεται σε κωμειδύλλιο το οποίο ίσως δώσει και έμπνευση για την επόμενη ταινία του υποσχόμενου Λάνθιμου.

Η νοοτροπία μου -ως συνεπακόλουθο της νοημοσύνης μου- δεν μου επιτρέπει να διακρίνω τη διαφορά της ενέργειάς σας πρακτικά (όχι νομικά), απ αυτή των επισειόντων την γενική κατακραυγή Ελλήνων που βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.

Εν κατακλείδι μήπως και δεν έγινα πάλι κατανοητός... "κάντο φλρκ, αλλά μη μας ζητάς κι έναν ώμο να κλάψεις"

Ευπειθώς
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    ... μια χώρα που μέχρι χθες έβλεπε τη πλάτη μας , σήμερα δέχεται ροή Ελληνικών κεφαλαίων και τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης που πολύ αμφιβάλω αν και πότε θα επιτύχουμε εμείς.
    Με το καλό και η ΜΑ-ΚΕ-ΔΟ-ΝΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Με το καλό και η ΜΑ-ΚΕ-ΔΟ-ΝΙΑ
    Πάει αυτή ήδη !
    Σιδενορ, καραπετσος, Βιβεχρωμ, μιντια στρομ και παίρνουν και άλλες σειρά.
    Στα σύνορα περιμένουν σαν τους πρόσφυγες:

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Πόσο θα ήθελα να είχαμε και μεις έναν Snoop Dogg εδώ Ελλάδα και να βγει δημόσια σε κάποιο μεγάλο σόου και να κράξει τη λειτουργία του συστήματος και τη ζωή των προνομιούχων αλλά και του επόμενου POTUS αντίστοιχα με το παρακάτω λινκ.
    Γι αυτό τον γουστάρω τον Snoop. Ποτέ δε προσποιήθηκε και ποτέ δεν κρύφτηκε για τη ζωή που κάνουν εκεί στο Αμέρικα και στο πως δουλεύει το σύστημα αλλά και στο πως τη βγάζουν καθαρή οι μεγάλοι.
    (έχει και υπότιτλους από κάτω για όσους δεν θα τα πιάσουν όλα)

https://www.facebook.com/quincy.gree...3216341607252/

Αναφαίρετο δικαίωμά σας είναι να σπεύδετε επενδύοντας απανταχού προκειμένου να εκμεταλλεύεστε τις συνθήκες ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος... Λούης διαφεύγοντας απ' αυτές ενός δυσμενούς τοιούτου.

Η κάλυψη των ενεργειών σας με soundtrack του αντιπροσωπευτικού εκφραστή της "άτιμης κοινωνίας" Στ. Καζαντζίδη «Φεύγω με πίκρα στα ξένα» («Μανούλα θα φύγω μην κλάψεις για μένα / η μοίρα το γράφει μονάχος να ζω / το μίσος του κόσμου με δέρνει σκληρά / και φεύγω με πίκρα στα ξένα),

Να δεις τι πλάκα που έχει στα 60 σου να βρεθείς ΤΟυρκία...

ανανήψαντας

Ναι !

Για νάχουμε κάτι να σκίζουμε .
    κάτι μου λέει ότι θα το κάνουν ρολό και θα μας το βάλουν στο.... μπιιππππ
    (και είναι και χοντρό το γ....)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος

Η κάλυψη των ενεργειών σας με soundtrack του αντιπροσωπευτικού εκφραστή της "άτιμης κοινωνίας" Στ. Καζαντζίδη «Φεύγω με πίκρα στα ξένα» («Μανούλα θα φύγω μην κλάψεις για μένα / η μοίρα το γράφει μονάχος να ζω / το μίσος του κόσμου με δέρνει σκληρά / και φεύγω με πίκρα στα ξένα), καθώς και η επίκληση ως άλλοθι άλλων κατηγοριών εργαζομένων που δεν τους παρέχεται η δυνατότητα να κατατίθεται η πληρωμή τους σε λογαριασμούς του εξωτερικού, αποτελεί το επίκεντρο της ένστασής μου. Όταν δε επεκτείνετε το σενάριο της ταινίας βαφτίζοντας τις χιλιάδες των λογαριασμών των Ελλήνων στη γείτονα χώρα ως "επιχειρηματικούς", τότε η παραδοξότητα μετατρέπεται σε κωμειδύλλιο το οποίο ίσως δώσει και έμπνευση για την επόμενη ταινία του υποσχόμενου Λάνθιμου.

Η νοοτροπία μου -ως συνεπακόλουθο της νοημοσύνης μου- δεν μου επιτρέπει να διακρίνω τη διαφορά της ενέργειάς σας πρακτικά (όχι νομικά), απ αυτή των επισειόντων την γενική κατακραυγή Ελλήνων που βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.

Εν κατακλείδι μήπως και δεν έγινα πάλι κατανοητός... "κάντο φλρκ, αλλά μη μας ζητάς κι έναν ώμο να κλάψεις"

Ευπειθώς
    Tωρα λες μαλακιες.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Πόσο θα ήθελα να είχαμε και μεις έναν Snoop Dogg εδώ Ελλάδα και να βγει δημόσια σε κάποιο μεγάλο σόου και να κράξει τη λειτουργία του συστήματος και τη ζωή των προνομιούχων αλλά και του επόμενου POTUS αντίστοιχα με το παρακάτω λινκ.
    Γι αυτό τον γουστάρω τον Snoop. Ποτέ δε προσποιήθηκε και ποτέ δεν κρύφτηκε για τη ζωή που κάνουν εκεί στο Αμέρικα και στο πως δουλεύει το σύστημα αλλά και στο πως τη βγάζουν καθαρή οι μεγάλοι.
    (έχει και υπότιτλους από κάτω για όσους δεν θα τα πιάσουν όλα)

https://www.facebook.com/quincy.gree...3216341607252/

Να φανταστώ οτι το λες ειρωνικά, έτσι?

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!