Να σε κάτι που πραγματικά βολεύει το keyless χαχα
Για να σου παρει το κλειδί θα πρέπει να σου κάνει σωματικό έλεγχο
Να σε κάτι που πραγματικά βολεύει το keyless χαχα
Για να σου παρει το κλειδί θα πρέπει να σου κάνει σωματικό έλεγχο
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Μου το κάνανε κάπου στη Δεκελείας,επέστρεφα Τατόι με το DT (το είχα μόνιμα έξω από την πύλη ένα μήνα που έκατσα στην 123).
Με μια αστραπιαία κίνηση στρίβει το κλειδί και συνάμα το τραβάει έξω!
- Τα χαρτιά σου άδεια,δίπλωμα ,ασφάλεια.
-Ξέρετε δεν τα έχω μαζί μου,τα έχω στη Μονάδα.
-Φαντάρος είσαι;
-Ναι.
-Φύγε.
![]()
Με το εξάβολτο Γλυφάδα ξεκράνωτος ,περιμένω στο φανάρι για να βγω Ποσειδώνος.
Πώς με έκοψε με το παπί καμικάζι δεν ξέρω αλλά κλασικά από πίσω πλάγια βουτάει το κλειδί.
Στιγμιαία ψιλοαιφνιδιάζομαι και γυρνάω να δώ (καλά για τσαμπουκά γύρισα αλλά λέμε) με πολιτικά ο τύπος έχει μείνει με το κλειδί στο χέρι παγωτό.
Πέρασε ακόμα μια στιγμή μέχρι να καταλάβω ότι επεξεργαζόταν το γεγονός ότι το παπί μου δούλευε και χωρίς κλειδί, με όποιο κλειδί, με κατσαβίδι με νύχι...
Μετά η φάση έχασε την υπηρεσιακή της σοβαρότητα, πήρα το χαρτάκι μου και συνεχίσαμε ο καθένας το δρόμο του.![]()
Θα μπορουσες να του πεις οτι στο χάλασε![]()
Μάλλον επειδή πλέον είσαι νόμιμος σε όλα, ίσως;
Το 2007 έληξε το δίπλωμα οδήγησης και βαρέθηκα να πάω να το ανανεώσω επί....4(!) έτη....και εργαζόμουν ως...οδηγός γενικών καθηκόντων, τρομάρα μου.
Το 2011 κατέβαζα ένα D-max πελάτη από την έδρα της εταιρίας, στην Πάτρα και με σταματάνε κάπου μετά το Αίγιο....
Σταματάω δίνω χαρτιά και εξηγώ πως βρέθηκε στα χέρια μου το όχημα (είχα και σχετικό έγγραφο από την εταιρία για παν ενδεχόμενο)
Κοιτάει αυτός το δίπλωμα και μένει σέκος....
-Ρε το ξέρεις ότι έχει λήξει;;;;
-Ναι...
-Και δουλεύεις ως οδηγός;;;;
-Ναι....
-Δεν μου λες, έχεις οικογένεια; παιδιά;
-Ναι....(του δείχνω φωτό)
-Λοιπόν, για χάρη τους ΔΕΝ θα σε γράψω σήμερα, θα κρατήσω το δίπλωμα που έχει λήξει και θα σου δώσω 5 μέρες διορία να μου στείλεις εδώ (μου δίνει ένα αριθμό φαξ) ότι έχεις καταθέσει τα χαρτιά/παράβολα κ.λ.π. για την ανανέωσή του και θα θεωρήσω το θέμα λήξαν αλλιώς θα σε τραβήξω εγώ ο ίδιος στα δικαστήρια!
Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία που λένε στο χωριό μου, ναναι καλά ο άνθρωπος όπου και να βρίσκεται.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ενα μικρό σχόλιο. Θυμάμαι που όταν έψαχνα για μηχανάκι τα έβρισκα όλα λίγο μεγαλούτσικα για το μπόι μου.
Τελικά ήμουν ντιπ άβγαλτος. Πήρα βόλτα ένα Himalayan 450 τις προάλλες για να δοκιμάσω κάτι μπότες, ποδήλατο. Ενα crf κι ένα Rieju που μου δάνεισαν, της πλάκας. Σήμερα πρώτη βόλτα με τον Μπάμπουρα μετά από έναν μήνα και ανεβαίνω με κλειστά τα … πόδια.
Ασκημο πράμα η ασχετοσύνη στην επιλογή πρώτης μηχανής αλλά συνάμα κι ωραίο γιατί ενθουσιάζεσαι και γουστάρεις περισσότερο από ότι θα επιτρεπόταν να ήταν ποινικώς κολάσιμος.
Τελευταία τροποποίηση από Peterjackson; 13/07/2025 στις 10:14.
Πληγές απ τα γάντια:
Self explanatory αλλά έχει καταντήσει κουραστικό να έχω πληγές μετά από κάθε trackday στα knuckles, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?
Απλό είναι: Σταματάς να χρησιμοποιείς γάντια!![]()
![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Πιθανότατα κάτι παιζει με τα γάντια σου; Να δοκίμαζες άλλα;