Σελίδα 118 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 1868108113114115116117118119120121122123128168 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.756 έως 1.770 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Καλά, άσε με εμένα να γίνομαι γραφικός και κράτα εσύ τα προβλήματα απο τα πρώτα χλμ. 300+ σελίδες thread και δεν έχει πει κανείς σας απο τι πάσχουν... Όλοι γράφετε... Τες πα, είπαμε πλάκα...

Εγώ δεν ανήκω σε κανένα "στρατόπεδο",υπάρχουν απίστευτα μηχανάκια που γουστάρω και στις δύο "πλευρές" αλλά...Νίκο,πές τους πόσα χιλιόμετρα έχει το μηχανάκι σου ρε φίλε να ηρεμήσουν
    Fortis Fortuna Adiuvat

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Ναι αυτή είναι η διαφορά... Και για σένα, οι κάνγκουροι με 800 κιλά ζελέ και μοκασίνια, κυκλοφορούν Ευρωπαϊκά, γιατί αυτή είναι η κουλτούρα των ανθρώπων που τους αρέσουν τα Ευρωπαϊκά.... Δηλαδή και εκεί είμαστε μ@λ@κες.... Να με συμπαθάς αλλά κάθε μέρα βλέπω, εκείνα τα ξεκράνωτα παιδιά, με το ζελέ στο μαλι και.... καβάλα στα Z και δεν λέω κουλτούρα του .... Ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει... Μέχρι εκεί που βολεύεται... Που διαφέρει ο κάνγκουρας του Ευρωπαϊκού με αυτόν του Γιασπάν... Στο οτι ο τελευταίος, δεν φτάνει που είναι... Δεν έδωσε και μία για να υπάρχει...Τζάμπα...
    Τέλοσπαντων για μένα οι πιο πάνω είναι ένα και το αυτό. Τα ίδια χρήματα έδωσαν, την ίδια χρήση κάνουν στις μηχανές τους, την ίδια νοοτροπία έχουν. Ο μ@λ@κ@ς είναι μ@λ@κ@ς ότι και αν καβαλά-οδηγά! Το αν γράφει ducati ή z750 στο ντεπόζιτο εμένα δεν μου κάνει διαφορά! Αν εσένα σου κάνει και τους κρίνεις διαφορετικά με βάση αυτό, δικαίωμα σου αλλά διαφωνώ!

Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
    Αν και Καθήμενος Ορθός μιλώντας (αν και καθιστός μίλησες σωστά)
    γκράσιας σενιόρ

Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Γιατί Alfa Romeo και Ferrari είναι οι μεγάλες μου αγάπες και μην κουράζεστε άδικα να βρείτε αντίπαλο της Ferrari από Ιαπωνία γιατί δεν υπάρχει.Η άλλη μου μεγάλη αγάπη βέβαια είναι η Suzuki
    Κοίτα να δείς είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ FERRARI στην F1 απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου
    και κάνω φόνο γι' αυτό!

Όμως ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΔΙΕΡΕΣ ΤΗΣ alfa romeo ρε έλεος !
    Πιό πολλά λάδια έχει απ' έξω ο κινητήρας ενος alfa παρά το κάρτερ του!

Banned
    Εγώ δεν ανήκω σε κανένα "στρατόπεδο",υπάρχουν απίστευτα μηχανάκια που γουστάρω και στις δύο "πλευρές" αλλά...Νίκο,πές τους πόσα χιλιόμετρα έχει το μηχανάκι σου ρε φίλε να ηρεμήσουν
    Ηρακλή, δεν είναι αυτό το θέμα... Τι να πώ και να επαναλαμβάνω... Μακάρι εμένα να μου έτυχε και να είμαι ο μοναδικός και τα παιδιά να έχουν δίκιο... Τώρα και εμένα ξέρεις και τη μοτό μου... Δεν είπα καμία φορά οτι είναι τα Γιασπάν ΓΤΠ(εκτός πλάκας και πειράγματος), αλλά νιώθω εξωγήινος καμιά φορα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Κοίτα να δείς είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ FERRARI στην F1 απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου
    και κάνω φόνο γι' αυτό!

Όμως ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΔΙΕΡΕΣ ΤΗΣ alfa romeo ρε έλεος !
    Πιό πολλά λάδια έχει απ' έξω ο κινητήρας ενος alfa παρά το κάρτερ του!

Εγώ πάντως που έχω ένα ταπεινό 1400άρι με τον Twin Spark κινητήρα και του έχω κάνει 140.000km ποτέ του δεν ζήτησε τίποτα εκτός των προβλεπόμενων.Ρε παιδιά,νέοι άνθρωποι είμαστε,ας ξεκολλήσουμε από τις αρχαίες νοοτροπίες ότι τα Ιταλικά χαλάνε (κάποτε ναι) ότι τα Γερμανικά είναι απρόσωπα (κάποτε ναι).Αλλάζουνε τα πράγματα,ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών έχει ανεβάσει απίστευτα ψηλά τον πήχη και συνεχίζει να τον ανεβάζει με εκθετικό ρυθμό και αυτό είναι προς όφελός μας.Ας απολαύσουμε λοιπόν τα αριστουργήματα που βγάζουν όλοι οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο και ας αφήσουμε αυτή την κόντρα να υπάρχει μόνο για χαβαλέ
    Fortis Fortuna Adiuvat

Εγώ πάντως που έχω ένα ταπεινό 1400άρι με τον Twin Spark κινητήρα και του έχω κάνει 140.000km ποτέ του δεν ζήτησε τίποτα εκτός των προβλεπόμενων.Ρε παιδιά,νέοι άνθρωποι είμαστε,ας ξεκολλήσουμε από τις αρχαίες νοοτροπίες ότι τα Ιταλικά χαλάνε (κάποτε ναι) ότι τα Γερμανικά είναι απρόσωπα (κάποτε ναι).Αλλάζουνε τα πράγματα,ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών έχει ανεβάσει απίστευτα ψηλά τον πήχη και συνεχίζει να τον ανεβάζει με εκθετικό ρυθμό και αυτό είναι προς όφελός μας.Ας απολαύσουμε λοιπόν τα αριστουργήματα που βγάζουν όλοι οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο και ας αφήσουμε αυτή την κόντρα να υπάρχει μόνο για χαβαλέ
    Τεσπα συμφωνώ τουλάχιστων στα περι νοοτροπίας!

....Αλλάζουνε τα πράγματα,ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών έχει ανεβάσει απίστευτα ψηλά τον πήχη και συνεχίζει να τον ανεβάζει με εκθετικό ρυθμό και αυτό είναι προς όφελός μας.Ας απολαύσουμε λοιπόν τα αριστουργήματα που βγάζουν όλοι οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο και ας αφήσουμε αυτή την κόντρα να υπάρχει μόνο για χαβαλέ
    Αυτό εννοείται. Κάθε είδους κόλλημα δεν είναι προς όφελος μας! Ο καθένας μας ξέρει αν και πόσο κολλημένος είναι, οπότε ας κρίνει μόνος τον εαυτό του. Κατα τα άλλα η κόντρα για τον χαβαλέ υπάρχει φίλε μην αγχώνεσαι! Ξέρουμε πότε υπερβάλλουμε (ελπίζω ) και πότε όχι!

Chris

Παλαιό μέλος
    Eνταξει κ εγω ανοιχτομυαλος ειμαι

Δωστε μου τωρα ενα 1098 να το δοκιμασω για κανα 3 μηνο

Δεν ειμαι παραλογος να ζητησω το αλλο που κανει 60.000 ευρω ειδατε?

Παλαιό μέλος
    Οκ ενταξει αμα δεν χαλασει σε 1 μηνα το πληρωνω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Οκ ενταξει αμα δεν χαλασει σε 1 μηνα το πληρωνω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ποιά θα είναι η τυχερή????????..................................................

-

-

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ??????????????

Παλαιό μέλος
    ασε πρεπει να τα φτιαξω με την Λουκα αμα το παρω...

Παλαιό μέλος
    αλλα βγαινει μονο σε διαολεμενο κοκκινο? Πως θα την ψησω να ανεβει?

Πρεπει να παρω το tricolore γμτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    αλλα βγαινει μονο σε διαολεμενο κοκκινο? Πως θα την ψησω να ανεβει?

Πρεπει να παρω το tricolore γμτ

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σιξ σιξ σιξ !

Ετσι θα λέει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    ποιά θα είναι η τυχερή????????..................................................

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ??????????????

Ρε παιδιά οι Ιταλοί είναι ωραίοι άντρες. Έχουν πέραση πώς να το κάνουμε! Οι γυναίκες για έναν Ιταλό θα έσπρωχναν ένα Ducati. Για μάς τα καημένα που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα θα έσπρωχναν?????
    ΜΠΑΑΑΑ...

Γι`αυτό πάρτε το Japan να`χετε το κεφάλι ήσυχο και το γκομενάκι όχι για σπρωξίματα αλλά για άλλα... γιού νόου...

Chris

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα