Σελίδα 119 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1969109114115116117118119120121122123124129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.771 έως 1.785 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

ρε συ σφαιροοοοοοοο

πες μου κατι ρε συ....
    οταν γελαγα με το αεκακι που ειχε τσιριλο.....και μετα τον πηρατε εσεις....γιατι με κραζατε ρε??

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μάλλον και τον Κοσταντσο....

Ο άνθρωπος δεν είναι τερματοφύλακας, είναι τροχονόμος και καλά θα κάνουν να το πάρουν γρήγορα γραμμή στη διοίκηση γιατί δικαίως έχει γίνει ανέκδοτο. Δεν κάνει ούτε τα βασικα μέσα στο γήπεδο. Σε κάθε ματς τρώει ΑΣΤΕΙΑ γκολ, έχει γελείες εξόδους και η κλειστή του γωνία είναι πάντα ορθάνοιχτη στους αντιπάλους. Ακόμα και να διώχνει με μπουνιες δεν ξέρει να διώχνει, χώρια που τα βολέ του πάνε αλλού για αλλού και καθηστερεί ακόμα και όταν είμαστε πίσω στο σκορ. Διώχτε τον ΧΘΕΣ!!

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μου αρεσε σημειολογικα και το βαζω

*Περίοπτη και ζηλευτή θέση κατέχει ο Evangelos Marinakis στο αφιέρωμα του αγγλικού περιοδικού FourFourTwo για το Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2011-12.

Στη στήλη με τους συνήθεις υπόπτους («Most likely to...»), ο Βαγγέλης Μαρινάκης κερδίζει με το σπαθί του το χρίσμα του ανθρώπου που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες «να γίνει πρόξενος επεισοδίων»! Το κείμενο που συνοδεύει την... επίθεση, με φόντο φωτογραφία από το Καραϊσκάκη κατακόκκινη από τα καπνογόνα, αναφέρει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού «είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο στημένων αγώνων μαζί με άλλες 85 φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου» και ότι «η θέση του ως προέδρου και θεματοφύλακα της Σούπερ Λίγκας ερέθισε ακόμα περισσότερο τους φιλάθλους». Οπότε, προσθέτει το περιοδικό, «αναμένονται βεγγαλικά όταν η ελίτ της Ευρώπης καταφτάσει στην πόλη. Και ίσως μερικές βόμβες μολότοφ». Οταν πάλι ο Ολυμπιακός επισκέπτεται την ελίτ της Ευρώπης, αναμένεται οτιδήποτε εκτός από θετικό αποτέλεσμα.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=314693
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε συ σφαιροοοοοοοο

πες μου κατι ρε συ....
    οταν γελαγα με το αεκακι που ειχε τσιριλο.....και μετα τον πηρατε εσεις....γιατι με κραζατε ρε??
    ρε george είστε πολύ μονοφαγάδες ρε συ, τόσοι πρίγκηπες και σείχηδες ενδιαφέρονται για σας, εναν δεν μπορείτε να δώσετε στον Αδαμίδη να τον κάνει supporter να σωθεί και η ΑΕΚ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ρε george είστε πολύ μονοφαγάδες ρε συ, τόσοι πρίγκηπες και σείχηδες ενδιαφέρονται για σας, εναν δεν μπορείτε να δώσετε στον Αδαμίδη να τον κάνει supporter να σωθεί και η ΑΕΚ?

δεν ειναι και ο βαγγελης εδω ρε γαμωτο...να μας πει για τον λαγο...

σε 4 συνεχομενες φασεις ο εστογιαννοφ τον εκανε να ασχοληθει με το subbuteo

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    ρε συ σφαιροοοοοοοο

πες μου κατι ρε συ....
    Μαλακία του αλλά δεν σε πείραξε που ο Κρέσιτς δεν κουνήθηκε και στα δύο γκολ από τη γραμμή; Που και στις δύο σέντρες ο Βιεϊρίνια (καλά χτες αυτός ήταν άφαντος) κι ο Έτο αντίστοιχα κοιτούσαν; Που αφήσαν στο πρώτο γκολ τον Μέλμπεργκ να κατέβει 50 μέτρα μόνος του πριν δώσει στον Τοροσίδη;

Δεν φάγαμε τις κανονικές φάσεις και φάγαμε τις μαλακίες, αυτό ξέρω.

Επίσης να πω ότι ο διαιτητής ήταν άψογος (μόνο ένα δυνατό μαρκάρισμα του Τοροσίδη του έφυγε, αλλά ήταν αρχή ακόμη), ο κόσμος πολύ καλός (ελπίζω τα δικά μας τα καμμένα να καταλάβουν ότι πετώντας μέσα ότι βρουν κάνουν κακό στην ομάδα μας) και ο γάβρος με απίστευτο τρέξιμο. Νομίζω ότι αν παίρναμε με τη χθεσινή εμφάνιση βαθμό ή βαθμούς θα ήταν κλοπή!

Ο Πορτογάλος δεύτερο παιχνίδι (μετά το Καζάν) που σέρνεται. Ο Γκαρσία (και γενικά το κέντρο) χάθηκαν αφού οι γάβροι έτρεχαν πολύ και γέμιζαν όλο το γήπεδο. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ενώ βάζουμε πρώτοι γκολ μας γυρνάνε τα ματς πολύ γρήγορα (Εργοτέλης, Ρούμπιν, γάβρος) κι αυτό που με παρηγορεί είναι ότι η ομάδα ακόμη και σε πολύ κακή μέρα χάνει δύσκολα και βάζει πολλά γκολ σε σχέση με τις ευκαιρίες που κάνει.

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η κούραση από το ταξίδι και το ματς στη Ρωσία, αλλά με τα αν δεν γίνεται κουβέντα. Πιο πολύ ρόλο έπαιξε μάλλον η απουσία του Κοντρέρας και σε αυτό ο γάβρος μάλλον ήταν λίγο τυχερός.

Όπως και να 'χει εμένα το ματς μου άρεσε αρκετά κι ακόμη περισσότερο που δεν ασχολούμαστε με κοράκια, αστυνομίες κλπ μαλακίες...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Μαλακία του αλλά δεν σε πείραξε που ο Κρέσιτς δεν κουνήθηκε και στα δύο γκολ από τη γραμμή;

ρε παικταρα μου σοβαρα μιλας?
    ειδικα στο δευτερο, ΔΙΩΧΝΕΙ ο αμυντικος....
    ο οποιος ΔΕΝ εδιωξε (μαλιστα φανηκε σαν να σκυβει ) και απο την αποσταση που τον καρφωσε ο κρεσιτς ουτε να ανασανει προλαβε...τι λεμε τωρα....

ποιος τσιριλο ρε μλκ....που γελαγαμε οταν τον ειχε η αεκρουλα και τωρα τον εχετε βασικο...και σας εκανε και θεμα το καλοκαιρι με την ανανεωση......

το ειχα πει και στην αρχη....
    γνωμη μου...ο παοκ ειναι μια καλη φουσκα....
    ειναι μεχρι να παρει "την κατω βολτα¨

Όπως και να 'χει εμένα το ματς μου άρεσε αρκετά κι ακόμη περισσότερο που δεν ασχολούμαστε με κοράκια,

να δουμε ποσο θα κρατησει αυτο.....

υγ. τι εγινε ρε? ο μποροθρηνος στην Β???
    μα γαιτι ρε γαμωτο....αθωος είναι

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ο παοκ ειναι οπως περσι συν καλο προπονητη

εχει εδρα και αυοπεποιθηση, πολυ σημαντικο

θα παει καλα απλα εχει ταβανι

μην αφηνετε εξω τον παο, δεν παυει να ειναι ο παο

και φυσικα την ΑΕΚ.
    ακομα και ετσι οπως ειμαστε αν κατουν μερικα αποτελεσματα και τονωθει λιγο η πιστη της ομαδας στον εαυτο της θα κανει κατι

τωρα τι ειναι ενα θεμα:rotflmao:
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Μαλακία του αλλά δεν σε πείραξε που ο Κρέσιτς δεν κουνήθηκε και στα δύο γκολ από τη γραμμή; Που και στις δύο σέντρες ο Βιεϊρίνια (καλά χτες αυτός ήταν άφαντος) κι ο Έτο αντίστοιχα κοιτούσαν; Που αφήσαν στο πρώτο γκολ τον Μέλμπεργκ να κατέβει 50 μέτρα μόνος του πριν δώσει στον Τοροσίδη;

Δεν φάγαμε τις κανονικές φάσεις και φάγαμε τις μαλακίες, αυτό ξέρω.

Επίσης να πω ότι ο διαιτητής ήταν άψογος (μόνο ένα δυνατό μαρκάρισμα του Τοροσίδη του έφυγε, αλλά ήταν αρχή ακόμη), ο κόσμος πολύ καλός (ελπίζω τα δικά μας τα καμμένα να καταλάβουν ότι πετώντας μέσα ότι βρουν κάνουν κακό στην ομάδα μας) και ο γάβρος με απίστευτο τρέξιμο. Νομίζω ότι αν παίρναμε με τη χθεσινή εμφάνιση βαθμό ή βαθμούς θα ήταν κλοπή!

Ο Πορτογάλος δεύτερο παιχνίδι (μετά το Καζάν) που σέρνεται. Ο Γκαρσία (και γενικά το κέντρο) χάθηκαν αφού οι γάβροι έτρεχαν πολύ και γέμιζαν όλο το γήπεδο. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ενώ βάζουμε πρώτοι γκολ μας γυρνάνε τα ματς πολύ γρήγορα (Εργοτέλης, Ρούμπιν, γάβρος) κι αυτό που με παρηγορεί είναι ότι η ομάδα ακόμη και σε πολύ κακή μέρα χάνει δύσκολα και βάζει πολλά γκολ σε σχέση με τις ευκαιρίες που κάνει.

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η κούραση από το ταξίδι και το ματς στη Ρωσία, αλλά με τα αν δεν γίνεται κουβέντα. Πιο πολύ ρόλο έπαιξε μάλλον η απουσία του Κοντρέρας και σε αυτό ο γάβρος μάλλον ήταν λίγο τυχερός.

Όπως και να 'χει εμένα το ματς μου άρεσε αρκετά κι ακόμη περισσότερο που δεν ασχολούμαστε με κοράκια, αστυνομίες κλπ μαλακίες...

Μου την εσπασες τωρα.....

ΡΕ παιδιά όχι έτσι.... κάτι για τον Μελμπεργκ? για τον Χολέμπας έστω.....

γαμωτ ξενέρωμα...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μου την εσπασες τωρα.....

+1

αντί να πει κάτι να γίνει τζέρτζελος μας ξενέρωσε

τελικά είναι μ@λ@κί@ να κερδίζεις καθαρά σε έναν αγώνα, μετά δεν έχεις κάτι να τσακωθείς με τον αντίπαλο. Κυριε Μαρινάκη κάντε κάτι παρακαλώ δεν γουστάρουμε να κερδίζουμε έτσι:rotflmao: :rotflmao:

το ειχα πει και στην αρχη....
    γνωμη μου...ο παοκ ειναι μια καλη φουσκα....
    ειναι μεχρι να παρει "την κατω βολτα¨
    Ποιά κάτω βόλτα να πάρει ρε μλκ; Και ποιός θα τον περάσει που όλοι είναι ψόφιοι;

Εδώ πέρυσι χωρίς προετοιμασία και χωρίς προπονητή κι έβγαλε τη χρονιά. Φέτος που έχει και απ' τα δυο δύσκολα θα πάει χειρότερα.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    +1

αντί να πει κάτι να γίνει τζέρτζελος μας ξενέρωσε

τελικά είναι μ@λ@κί@ να κερδίζεις καθαρά σε έναν αγώνα, μετά δεν έχεις κάτι να τσακωθείς με τον αντίπαλο. Κυριε Μαρινάκη κάντε κάτι παρακαλώ δεν γουστάρουμε να κερδίζουμε έτσι:rotflmao: :rotflmao:
    Δεν είμαστε ηλίθιοι να φωνάζουμε όταν δεν υπάρχει λόγος. Όταν υπάρχει τα λέμε (άσχετα αν κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε).

Ποιά κάτω βόλτα να πάρει ρε μλκ; Και ποιός θα τον περάσει που όλοι είναι ψόφιοι;

Εδώ πέρυσι χωρίς προετοιμασία και χωρίς προπονητή κι έβγαλε τη χρονιά. Φέτος που έχει και απ' τα δυο δύσκολα θα πάει χειρότερα.
    ntax re file borei na kanw lathos..
    tin gnwmi mou lew

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων