Εμένα πάλι δεν με ενθουσίασε το WW. Αν και είμαι μέγας φαν της επιστημονικής φαντασίας εδώ κάτι με χαλάει.
Χθες είδα το 3ο επεισόδιο και σχεδόν με πήρε ο ύπνος. 1 και 2 ήταν καλά.
Θα δείξει...
The R is for Respect.
τρελό κόλλημα με το The Wire (imdb 9,4/10). Ψιλοπαλιά σειρά αλλά καλογυρισμένη και εθιστική.
συνιστάται για όσους λατρεύουν τη φάση κρατική εξουσία βς οργανωμένο έγκλημα.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Το Falling Water εχει ξεκινησει καλα.
Εχω να πω 2 πραγματα:
α). Η βαθμολογια ειναι χαμηλη (κατα την αποψη μου) επειδη για αμερικανικα μυαλα ειναι πολυ δυσπεπτο.
β). Ακριβως λογω του (α), φοβαμαι οτι θα καταντησει σουπα για να επιβιωσει. Η θα κοπει. Μακαρι οχι.
Αξιζει τη δοκιμη ομως.
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Να ρωτήσω ρε αλάνια, το stranger thing έχει μόνο μία σαιζόν με 8 επεισόδια? Ούτε καν 10?
Μου έστειλαν ιδω στου χουριό τα πρώτα πέντε και μου είπαν ότι έχει μόνο τρία ακόμα.
Ωραία σειρά
Nαι,8 ειναι τα επεισόδια tsompanis.
http://www.imdb.com/title/tt4574334/...f_=tt_eps_sn_1
Φίου φίου φι φι φίου
Frequency.
το σεναριο ειχε παιξει και σε ταινια..τα πρωτα 2 αρκετα καλα
Ξεκίνησε πριν μερικές μέρες το Berlin Station, CIA στο βερολίνο στα χνάρια τελευταίου κύκλου homeland με τον Armitage. Τα 2 πρώτα ήταν συμπαθητικά. Το Goliath που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου άρεσε πολύ.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Καλό το ww αλλά οι συγκρίσεις είναι προς το παρόν ατυχείς. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια σειρά που με κάνει να περιμένω για το επόμενο επεισόδιο.
Promising ξεκίνημα του Chance με τον Hugh Laurie