Σελίδα 119 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 1969109114115116117118119120121122123124129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.771 έως 1.785 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    α εγώ την περίμενα πως και πως την επανάσταση, χωρίς να έχω δει τις παλιότερες ταινίες... με την συμπεριφορά απέναντι στα ανδροειδή, έκανε μπαμ ότι πάει για εκεί. και γενικά, κάνει μπαμ ότι σαν πλανήτης πάμε για αφανισμό, δεν έχουμε αλλάξει ντιπ για ντιπ πενήντα χρόνια τώρα, μόνο χειρότεροι γινόμαστε.

Τώρα θα δω το υπόλοιπο από το 2ο του Falling Water που με έχει ιντριγκάρει σαν σενάριο (και που ελπίζω να μην βγει grande patata) και μετά το 3ο του Westworld.

Την επανάσταση την περίμενα και εγώ, είναι το προφανές.

Ο τρόπος του ταξιδιού είναι που με εκπλήσει, όχι ο προορισμός.

Εμένα πάλι δεν με ενθουσίασε το WW. Αν και είμαι μέγας φαν της επιστημονικής φαντασίας εδώ κάτι με χαλάει.

Χθες είδα το 3ο επεισόδιο και σχεδόν με πήρε ο ύπνος. 1 και 2 ήταν καλά.

Θα δείξει...
    The R is for Respect.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    τρελό κόλλημα με το The Wire (imdb 9,4/10). Ψιλοπαλιά σειρά αλλά καλογυρισμένη και εθιστική.

συνιστάται για όσους λατρεύουν τη φάση κρατική εξουσία βς οργανωμένο έγκλημα.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    τρελό κόλλημα με το The Wire (imdb 9,4/10). Ψιλοπαλιά σειρά αλλά καλογυρισμένη και εθιστική.

Εχεις απολυτο δικιο. Κολλας ασχημα με αυτη τη σειρα. Τολμω να πω οτι μου αρεσε πιο πολυ και απο το Breaking Bad.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

Eύκολα η αγαπημένη μου σειρά. Προσωπικά μου άρεσε πολύ και η μετάβαση απο 4:3 σε 16:9 στη μεταφορά του σε HD, πιστεύω του δίνει ένα πιο κινηματογραφικό αέρα.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

χλεμπονιαρης
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Εμένα πάλι δεν με ενθουσίασε το WW. Αν και είμαι μέγας φαν της επιστημονικής φαντασίας εδώ κάτι με χαλάει.

Χθες είδα το 3ο επεισόδιο και σχεδόν με πήρε ο ύπνος. 1 και 2 ήταν καλά.

Θα δείξει...
    εγω το αφησα μετα το πρωτο. Περαν οτι δεν ειναι του στυλ μου , δεν το βρηκα καν φοβερο οπωϛ λενε.
    ξεκινησα banshee κ μαλλον μετα the wire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Τολμω να πω οτι μου αρεσε πιο πολυ και απο το Breaking Bad.
    Νταξ οκ. Βλασφημία. Το breaking bad μόνο με αρχαία τραγωδία/σαιξπηρ μπορεί να συγκριθεί.

Το Falling Water εχει ξεκινησει καλα.

Εχω να πω 2 πραγματα:

α). Η βαθμολογια ειναι χαμηλη (κατα την αποψη μου) επειδη για αμερικανικα μυαλα ειναι πολυ δυσπεπτο.
    β). Ακριβως λογω του (α), φοβαμαι οτι θα καταντησει σουπα για να επιβιωσει. Η θα κοπει. Μακαρι οχι.

Αξιζει τη δοκιμη ομως.
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Να ρωτήσω ρε αλάνια, το stranger thing έχει μόνο μία σαιζόν με 8 επεισόδια? Ούτε καν 10?
    Μου έστειλαν ιδω στου χουριό τα πρώτα πέντε και μου είπαν ότι έχει μόνο τρία ακόμα.
    Ωραία σειρά

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Nαι,8 ειναι τα επεισόδια tsompanis.
    http://www.imdb.com/title/tt4574334/...f_=tt_eps_sn_1
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της calmen
    Frequency.
    το σεναριο ειχε παιξει και σε ταινια..τα πρωτα 2 αρκετα καλα

χλεμπονιαρης
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Nαι,8 ειναι τα επεισόδια tsompanis.
    http://www.imdb.com/title/tt4574334/...f_=tt_eps_sn_1
    ανανεωθηκε για 2η.

Ξεκίνησε πριν μερικές μέρες το Berlin Station, CIA στο βερολίνο στα χνάρια τελευταίου κύκλου homeland με τον Armitage. Τα 2 πρώτα ήταν συμπαθητικά. Το Goliath που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου άρεσε πολύ.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Καλό το ww αλλά οι συγκρίσεις είναι προς το παρόν ατυχείς. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια σειρά που με κάνει να περιμένω για το επόμενο επεισόδιο.

Promising ξεκίνημα του Chance με τον Hugh Laurie

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF