Δικαίωμα του καθενός να νομίζει ο,τι θέλει, και να θεωρεί τα λεγόμενα κάποιου μαλακιες.
Αλλα πραγματικά, άποψή μου, δεν έχετε καταλάβει τί λεει ο Ντιμι, και κυρίως πώς το λεει.
Κατ'εμε, οχι μόνο μαλακιες δε λεει, αλλα ξέρει πολυ καλά τί λεει.
Απο κει κι έπειτα γούστο και καπέλο του καθενός![]()
Του το λεω,οπως θα το ελεγα σε καποιον φιλο μου και σιγουρα οχι με σκοπο να τον προσβαλω.Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι.Απλα εχουμε αντιθετες αποψεις.Θεωρω ομως οτι εχετε καποια κενα στο συγκεκριμενο θεμα.
Ο nicksior δινει πιο πανω μια πολυ καλη απαντηση.Ειναι απαντηση "εκ των εσω" και για μενα εχει ιδιαιτερη βαρυτητα.Δεν ψαχνουμε τροπους για να αυξησουμε τα κερδη μας,ουτε παμε να κλεψουμε κανεναν.Εχουμε στα χερια μας υγιεις επιχειρησεις και προσπαθουμε απλα να επιβιωσουμε.
ΥΓ dimmie_72 αν θεωρεις προσβλητικο το σχολιο μου πες μου το και θα το διαγραψω.
Την άρνησή τους εξέφρασαν με ψήφισμά τους έπειτα από γενική συνέλευση οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ-1 (μέλη και μη της ΕΣΗΕΑ) στις νέες περικοπές που ανακοίνωσε η διοίκηση του Ομίλου.
-------------------------------------------------------------
Κατά τ άλλα αυτοί δεν έλεγαν ότι πρέπει να πέσουν τα μιστά να δουλέψουν οι μπίΖνες????
ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΩΡΑ
http://www.efsyn.gr/arthro/esiea-res...nt-1-kai-alpha
--------------------------------------------------------------
ανανήψαντας
Μα δεν παρεξήγησα την πράξη σου, ούτε το ύφος σου, ούτε "σε μάλωσα".
Καλά κάνεις και το λες αφού το πιστεύεις (και υπάρχει η σχετική άνεση ανάμεσά σας σαφώς).
Απλά λέω ότι, ειδικά κρίνοντας από αυτά που έχω διαβάσει από τους περισσότερους εδώ, αν είχατε/είχαν καταλάβει τί είναι αυτό που λέει, θα ήταν παράλογο να διαφωνούν/είτε, και ανακολουθο με τις προηγούμενες απόψεις που έχουν εκφραστεί κατά καιρούς.
Ξαναλέω, κατά την ταπεινή μου άποψη.