Σελίδα 119 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1969109114115116117118119120121122123124129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.771 έως 1.785 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σοβαρά μιλάει, απλά είναι λίγο δυσνόητα αυτά που προσπαθεί να πει... Το ίδιο δεν ισχύει για οποιονδήποτε εγκληματία έχει οικογένεια, όλοι έξω και "λάδι" πλην των ορφανών και μοναχικών δηλαδή... Γιατί τι, ήθελε η μανούλα να σφάξει πχ ο Ρουπακιάς τον Φύσσα; Δεν ήθελε, ελευθερώστε το το παιδί μωλέ, θα κλαίει η μανούλα του αν μπει μέσα...
    Α, οκ καλά που το ξεκαθάρισες, γιατί το ίδιο κατάλαβα. Γιατί είχα και την εντύπωση, πως η δικαιοσύνη τιμωρεί τον παραβάτη για τις συνέπειες των πράξεων που προκαλεί στα θύματα του. Και πως υπέυθυνοι για τις συνέπειες των πράξεων μας (και το τυχόν πρόβλημα που προκαλεί στις οικογένειες μας), είμαστε οι ίδιοι.

Ευτυχώς το έκανες τάληρα, και ησύχασα ρε amyrou.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ελλαδάρα ρπμ...
    Το εντυπωσιακό δεν είναι το θράσος του, αλλά οτι το Πειθαρχικό του επέβαλλε 6μήνες πάυση για το εμπόριο ηρωίνης. Αηδία ρπμ.

Απολύθηκε από το Δημόσιο λόγω καταδίκης για αγορά, κατοχή και πώληση ηρωίνης και ζητά να επιστρέψει στο υπουργείο Άμυνας!

Είμαι σίγουρος πως θα δικαιωθεί και θα του επιδικαστεί και αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Αγαπητέ φίλε AUFGEBRACHT η διαφωνία μας ξεκίνησε, λόγω διαφορετικών απόψεων στο μεταναστευτικό, εχεις άλλη άποψη, εγώ άλλη, μετά από αυτό, εγώ έγινα μπετόβλακας, Χ.Αυγήτης και εγω δεν ξέρω τι άλλο! υποθέτω μάλλον ότι αν συμφωνούσαμε δεν θα ήμουν τίποτα από όλα αυτά! η διαφωνία όμως είναι η μητέρα της Δημοκρατιας, αν δεν υπήρχε διαφωνία δεν θα υπήρχε Δημοκρατία.
    Τελείωνοντας είμαι μάλον πομφολόγος (!!!) αν περιμένω ποιότητα στα φόρουμ! εδώ προπηλακιζουν και ...τσιμεντώνουν καθηγητές στα ...Πανεπιστήμια (!!!) φαντάσου τι μπορείς να περιμένεις εδω μεσα!
    Ευχαριστώ.

To να κατηγορείς πεθαμένους ότι η ΜΚΟ που ίδρυσαν χρηματοδοτείται από Τούρκους πράκτορες είναι δείγμα ποιότητας; Το ότι δεν έχεις απόδειξη για αυτό που κατηγορείς και βγαίνεις και διασύρεις χωρίς απόδειξη είναι ποιότητα; Το να μιλάς για απίστευτη οικολογική καταστροφή λόγω του ότι σχίζουν τα χαρτιά είναι ποιότητα; Το να ξεβράζονται άνθρωποι και βρέφη τουμπανιασμένα και πνιγμένα και εσύ να θεωρείς πρόβλημα τα σωσίβια στην παραλία είναι ποιότητα;;;;;; Το να είσαι ανίκανος να καταλάβεις ελληνικά και να γράψεις ελληνικά και να με κατηγορείς δημοσίως μια και δυο και τρεις ότι σε καταράζομαι να πεθάνεις είναι ποιότητα; Αφού λοιπόν δεν περιμένεις ποιότητα στα φόρουμ γιατί είσαι μέσα στο φόρουμ; Το ότι αναφέρεσαι στη δημοκρατία και μάλιστα με δέλτα κεφαλαίο (άλλο γνώρισμα ειρήσθω εν παρόδω μετά την ανορθογραφία) και ταυτόχρονα προβάλεις τις απόψεις ενός τουρκολόγου ο οποίος ονειρεύεται παλινόρθωση της δημοκρατικότατης βασιλείας στην Ελλάδα είναι ποιότητα;

Για να τελειώνω μαζί σου μια και καλή, σκασίλα μου μεγάλη η άποψή σου περί μεταναστευτικού, σιγά μην κάτσω να τσακωθώ με τον καθένα που έχει αντίθετη άποψη από εμένα. Πέταξες λάσπη έντεχνα σε ένα ευαίσθητο θέμα, γιατί όπως έλεγε κι ο λατρεμένος σας υπουργός προπαγάνδας, ρίξε λάσπη συνέχεια, στο τέλος κάτι θα μείνει. Ενώ λοιπόν πρότεινα βοήθεια στην Αγκαλιά βγαίνεις και λες ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και άλλη είναι η αλήθεια και μάλιστα είσαι πρόθυμος να στείλεις λεπτομέρειες με πμ. Επειδή στηρίζω οικονομικά λοιπόν την Αγκαλιά τσιμπάω και σου στέλνω μήνυμα και ζητάω λεπτομέρειες και μου απαντάς ότι τον συγχωρεμένο τον παπά τον έχει καταραστεί όλο το νησί που έφερε ξένους, ότι τον χρηματοδοτούν οι Τούρκοι και κάτι τέτοια και όταν επανέρχομαι και σου ζητάω αποδείξεις και όχι λόγια του αέρα, μου ζητάς email να μου στείλεις λες φωτογραφίες από καφετέριες με Τούρκους να πίνουν καφέ!!! όπως και φωτό από τούρκικες ΜΚΟ. Εκεί κατάλαβα ότι είσαι γραφικός και δεν ασχολήθηκα άλλο μαζί σου και μάλιστα έγραψα δημόσια ότι σέβομαι όσα μου είπες με πμ και δεν τα αποκαλύπτω, αλλά για το συγκεκριμένο θέμα δεν με έπεισες. Ξαφνικά λοιπόν ανακαλύπτεις επειδή δεν καταλαβαίνεις τα στοιχειώδη ελληνικά, ότι σε καταριόμαστε να πεθάνεις και τέτοια χαζά. Το προσπέρασα και αυτό γιατί εκτός από γραφικός κατάλαβα και τι άλλο είσαι... Το λες όμως μια, δυο, τρεις, μου ανεβάζεις το αίμα στο κεφάλι και σε αποκαλώ μπετόβλακα για όλα τα ανωτέρω. Άσε λοιπόν Μανωλιό τη βολική δημοκρατία εκεί που είναι, πήγαινε να μιλήσεις σε κάποιον άλλο για ποιότητα και όχι σ΄εμένα. Δεν ξέρω τι μπορείς να περιμένεις εδώ μέσα, από εμένα πάντως να περιμένεις δώρο τα Χριστούγεννα ένα ορθογραφικό ερμηνευτικό λεξικό γιατί σου χρειάζεται άμεσα... Τελεία και παύλα το κλείνω εδώ!!! Δια παντός! Γκέκε Μανώλη67; (Να υποθέσω το 67 εις ανάμνηση της εθνοσωτήριου επαναστάσεως; ).
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 29/11/2015 στις 21:43.

Παίδες, παρακαλώ χαλαρώστε και μην συνεχίσετε μια προσωπική αντιπαράθεση. Ξέρετε ότι μέσα σε ένα φόρουμ δεν βγάζει πουθενά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Παίδες, παρακαλώ χαλαρώστε και μην συνεχίσετε μια προσωπική αντιπαράθεση. Ξέρετε ότι μέσα σε ένα φόρουμ δεν βγάζει πουθενά.
    Από μεριάς μου το θέμα τελείωσε, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με τον συγκεκριμένο, το έγραψα παραπάνω. Σ' ευχαριστώ.

Παλαιό μέλος
    AUFGEBRACHT

Με έστειλες μήνυμα ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ και με ρώτησες για αυτά που γίνονται στην Μυτιλήνη (μεταναστευτικό) εγώ ευγενικά και καλοπροαίρετα σε απάντησα, (μέσω πμ πάλι) δεν με πίστεψες, δικαίωμα σου, θα σου δώσω όμως και μια συμβουλή: μην πιστεύεις όλα όσα λένε στα κανάλια.
    Η άποψη μου για το θέμα που ξεκίνησε η αντιπαράθεση, για το μεταναστευτικό δηλαδή είναι:
    Η Ελλάδα εχει σύνορα και ΠΡΕΠΕΙ να φυλάσσονται,
    Επιμένω σε αυτήν την θέση, και ελπίζω να εχω το σθένος να μην την απεμπολήσω ακόμη και αν με βρίσουν, με προπηλακισουν η ότι άλλο.
    Υ.Γ για τα νεκρά παιδιά, και τα πτωματα στης παραλιές, μπορείς αν θες να πεις και λίγα λόγια για τους Τούρκους διακινητες, (ελπίζω να μην με βρίσεις και για αυτό).
    Υ.Γ Στα παραπάνω δεν περιμένω απάντηση, γράφεις ότι το θέμα έληξε, αλλά πρέπει οι συμφορίτες να ξέρουν, ότι μεγάλο μέρος από όσα με καταλογίζεις, ειναι απο μεταξύ μας μηνύματα, που πρώτος εσύ τα ξεκίνησες,
    Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 29/11/2015 στις 22:10.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Σωστά, εγω δεν γνωρίζω προσωπικά τον
    AUFGEBRACHT ο άνθρωπος με εστειλε μια μέρα πμ, και με ρωτούσε διάφορα, οι απαντήσεις μου δεν του άρεσαν μάλλον....και ξεκίνησε μετά από αυτό μια χωρίς νόημα διαμάχη.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σταματήστε τα "αυτός άρχισε πρώτος".
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Α, οκ καλά που το ξεκαθάρισες, γιατί το ίδιο κατάλαβα. Γιατί είχα και την εντύπωση, πως η δικαιοσύνη τιμωρεί τον παραβάτη για τις συνέπειες των πράξεων που προκαλεί στα θύματα του. Και πως υπέυθυνοι για τις συνέπειες των πράξεων μας (και το τυχόν πρόβλημα που προκαλεί στις οικογένειες μας), είμαστε οι ίδιοι.
    Συγγνώμη, νόμιζα για το Πειθαρχικό μιλάγαμε.

Ξέχασα ότι στην Ελλάδα και ειδικότερα στο internet είμαστε όλοι ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Συγγνώμη, νόμιζα για το Πειθαρχικό μιλάγαμε.
    Και εγώ αυτό νόμιζα, μέχρι που έγραψες το παρακάτω. Το πειθαρχικό συμβούλιο των δημοσίων υπαλλήλων, ΔΕΝ είναι δικαιοσύνη ΒTW.

ΒΤW η δικαιοσύνη αυτά λαμβάνει υπόψη στις αποφάσεις της και μεις θεωρούμε τις ποινές ελαφρές...
    Ξέχασα ότι στην Ελλάδα και ειδικότερα στο internet είμαστε όλοι ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    Σαφώς...μόνο στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει ως ξεφτιλισμένη την επιβολή 6μηνης εργασιακής παύσης σε ΔΥ, κάποιου που πουλάει πρέζα, ή αποπλανεί πιτσιρίκια.
    Μόνο στην Ελλάδα, θα είχαν επιβάλει ποινή αργίας, λόγω "αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας" αγνοώντας την απόφαση του Κακουργοδικείου, και μόνο στην Ελλάδα κάποιος πρεζέμπορος θα ασκούσε ένσταση κατά της απόφασης, καθώς η πειθαρχική απόφαση, "είναι δυσανάλογη με την βαρύτητα της πράξης που τέλεσε και της καλής υπηρεσιακής του συμπεριφοράς". Και βασικά μόνο στην Ελλάδα, αν το σχολιάσεις γίνεσαι δικαστής...

Στις υπόλοιπες χώρες, θα είχαν στείλει όλο το πειθαρχικό (συντεχνιακό) συμβούλιο στον αγύριστο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Επίσης, αν ήσουν εσύ προσωπικά θύμα ενός αδικήματος το οποίο θα εβρίσκετο κάτω από αυτό το υποτιθέμενο «ταβάνι» (πχ αν ο παραπάνω είχε πουλήσει ηρωίνη σε ένα κοντινό σου πρόσωπο), θα ήσουν διατεθειμένος να ζητήσεις την μη τιμωρία του με βάση το παραπάνω σκεπτικό ακόμα και αν δεν είχε θεσμοθετηθεί κάποιο τέτοιο σύστημα;
    Το θύμα του αδικήματος έτσι κι αλλιώς θα αναζητήσει τη δικαίωσή του στα ποινικά δικαστήρια.

Τα Συλλογικά όργανα που έχουν και πειθαρχική δικαιοδοσία οφείλουν (και το πράττουν), κατά τον πειθαρχικό έλεγχο να λαμβάνουν υπόψη:

- Ότι από την απόφασή τους υπάρχουν οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις στα μέλη της οικογενείας του που στην πληθώρα των περιπτώσεων δεν είναι ενήμερα ούτε σύμφωνα με τις ενέργειές του.
    - Ότι η τιμωρία της πράξης του παραβάτη και η δικαίωση των θυμάτων θα προέλθει από τα ποινικά δικαστήρια που είναι εντεταλμένα για το σκοπό αυτό έχοντας την εξουσία αλλά και την αρμοδιότητα για να το πράξουν.

και επειδή εύκολα όλοι αλιεύουμε μια είδηση, την αναρτούμε, δικάζουμε, καταδικάζουμε (και θα υπάρχουν πάντα και οι γνωστές ψ@λές που πετάγονται), ας προσέξουμε λίγο το ιστορικό.

Το πειθαρχικό όργανο δεν έχει τη δικαιοδοσία να τον ελέγξει για το ποινικό αδίκημα το οποίο προφανώς δεν συντελέστηκε εντός της υπηρεσίας του. Του επέβαλε λοιπόν την ποινή της προσωρινής παύσης 6 μηνών για αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας η οποία προκλήθηκε λόγω της τοξικοεξάρτησης του από ναρκωτικές ουσίες.

Βασιζόμενος προφανώς ότι τι αδίκημα συντελέστηκε εκτός υπηρεσίας και η εξάρτηση αποτελεί ασθένεια, προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητεί να ακυρωθεί η πειθαρχική ποινή που του επιβλήθηκε ως αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

Η σούμα ποια είναι; Απολύθηκε, ζητά επαναπρόσληψη, να βρεθεί ένας Μ.Ο. και να πάρει μερικούς μισθούς ακόμη. Σιγά τα ωά!

Έτσι κι αλλιώς στο εφετείο καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών για το αδίκημα της αγοράς, κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών και εντάχθηκε υποχρεωτικά σε θεραπευτικό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Κατά της καταδικαστικής αυτής απόφαση άσκησε αναίρεση και εκκρεμεί η εκδίκασή της ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείο Κακουργημάτων.

Αν λοιπόν δικαιωθεί στα ποινικά τελικά, τι θα λέμε;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Μπραβο. Στην ελληνική δικαιοσύνη.
    Μικροί μεγάλοι πρεζεμπορες έξω...

Το πειθαρχικό συμβούλιο των δημοσίων υπαλλήλων, ΔΕΝ είναι δικαιοσύνη ΒTW.
    Είναι! Καθόσον οι αποφάσεις του για τα πειθαρχικά παραπτώματα και μόνον που και αρμοδιότητά του διέπονται απο τους κανόνες Δικαίου. Δικαστήριο δεν είναι, ούτε τα μέλη του δικαστές.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Banned
    Θα περιμένουμε να ξαναπιαστει

Αν λοιπόν δικαιωθεί στα ποινικά τελικά, τι θα λέμε;
    Επειδή δεν πρόκειται να δικαιωθεί στα δικαστήρια, καθώς έχει ομολογήσει πως πούλησε απροσδιοριστη ποσότητα, σε απροσδιόριστο άτομο, για απροσδιόριστη τιμή, το μόνο που έχω να πω για το πειθαρχικό συμβούλιο αθωωσης δημοσίων υπαλλήλων, είναι πως είναι Για Τον Πούτσο Καβάλα.
    Χωρίς @ και υπονοούμενα.

ΥΓ. Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει αν κάποιος πρεζεμπορας θα πάρει μερικούς μισθούς ακόμα...σιγά τα ωά (!). Εμένα με νοιάζει και τραβάω ζόρι πάντως και πραγματικά, απορώ που κάποιος το υπερασπίζεται.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19