(κοίτα είναι προφανές ότι είχες Μαθησιακές δυσκολίες....)
αλλά σου έχω φρέκα νέα έλα....
Κούλη πάρτα λεφτά απ το ΕΣΠΑ για το μουσείο να πληρώσεις τη ντράπεζα....
Τράκα οι ξένοι ΤΕΛΟΣ
------------------------------------
Αγωγή στη Νέα Δημοκρατία κατέθεσε χθες (Παρασκευή) η Τράπεζα Πειραιώς για τα δάνεια του κόμματος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά», η τράπεζα ζητά ολόκληρο το ποσό του δανείου από το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο ανέρχεται στα 160 εκατομμύρια ευρώ με τις προσαυξήσεις.
Ανάλογη κίνηση αναμένεται και για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ.
ανανήψαντας
Πρώτο θέμα παντού (και) σήμερα ο ''αγαπημένος'' μας σουλτάνος...δεν ξέρω αν ''γαυγίζει'' όπως τα αδέσποτα σκυλιά στα ποδήλατα ούτε αν πρέπει στην παρούσα φάση να δοθεί περισσότερη σημασία σε όσα θέματα θίγει...άλλωστε καμία ελληνική κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια δεν έχει αντιδράσει έντονα στις εκάστοτε τουρκικές προκλήσεις,στάση την οποία δεν κρίνω απαραίτητα αρνητικά.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η στάση των Ευρωπαίων...ο Ερντογάν εγείρει έμμεσα(ή μάλλον άμεσα) θέμα συνόρων.Εδώ και αρκετά χρόνια τα σύνορα αυτά δεν είναι μόνο ελληνικά,είναι ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ.Οι επίσημοι ευρωπαϊκοί κύκλοι όμως,δηλαδή οι σύμμαχοί μας,αλλά και το ΝΑΤΟ κάνουν το παπί...είναι απλά μια διπλωματική τακτική, είναι θέμα ισορροπιών, είναι θέμα συμφερόντων;;Ο καιρός θα δείξει...
Πηγή
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Θέλω να κάνω μια ερώτηση να δω αν μόνο εγώ είμαι γεροπαράξενος
Τσιμπάνε σήμερα οι τροχονόμοι αλλοδαπό (Ιρακινό, Ιρανό Παλαιστίνιο κάτι τέτοιο δεν έχει σημασία)
για παράβαση σε πεζόδρομο. (εγώ έφαγα 200--->100 για την ίδια παράβαση) με μηχανάκι επαγγελματικό (ντελίβερι)
Ο άνθρωπος δεν έχει
-Άδεια
-Δίπλωμα
-Ασφάλεια
-Άδεια παραμονής (άρα είναι και ανασφάλιστος)
Τελικά δεν έχει τίποτα!
Τον παίρνουν δεμένο , το μηχανάκι με γερανό ΑΛΛΑ στο τύπο που τον προσέλαβε,
στο αφεντικό ντε ... ΤΙΠΟΤΑ
Τους ρώτησα και που είπαν ότι δεν είναι στη δικαιοδοσία τους!!!
(τροχαία γαρ)
Είναι λογικό????
![]()
ανανήψαντας
ε ναι. η τροχαία γράφει για την παράβαση που γίνεται επί τόπου. οι άλλες παραβάσεις είναι υπουργείο κατρουγκαλίας κάτι τις.
Ναι, λογικότατο.
Η τροχαία είναι μόνο τροχαία, δεν κάνει παράλληλα ούτε τη δίωξη ναρκωτικών, ούτε το ΣΔΟΕ, ούτε το τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος ούτε τίποτα άλλο.
Για το ποιος/πως προσέλαβε τον τύπο, για το αν το μαγαζί του αφεντικού είναι τίγκα στις κατσαρίδες και τα ποντίκια, για το αν το αφεντικό χρωστάει στην εφορία ή το ΙΚΑ, για το αν κάνει θόρυβο σε ώρες κοινής ησυχίας και ό,τι άλλο στραβό κάνει τέλος πάντων, θα αναλάβει το αντίστοιχο τμήμα. Όχι η τροχαία.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Να δου πω τη γνώμη μου.
Αν δεν έχουν δικαιοδοσία δεν μπορούν να πάνε οι ίδιοι να τον συλλάβουν. Μπορούν όμως να ειδοποιήσουν το αρμόδιο όργανο. Το θέμα είναι ότι κανονικά, πάντα κατά τη γνώμη μου, αυτό θα πρέπει να είναι η προβλεπόμενη διαδικασία. Είναι; Ας μας απαντήσουν οι αστυνομικοί του φόρουμ.
Εγώ τους ρώτησα (την ώρα που μ έγραφαν) και είπαν ότι γράφω παραπάνω....
δεν είναι στη δικαιοδοσία τους
προσέλαβε ένα άνθρωπο για ντελιβερά οποίος δεν είχε δίπλωμα (!) του έδωσε να οδηγάει ένα μηχανάκι που δεν είχε ασφάλεια και επιπλέον αφού δεν είχε άδεια παραμονής δεν είναι δηλωμένος στο ΙΚΑ κλπ κλπ (μαύρη εργασία)
Και δεν τρέχει τίποτα????
Ο ένας στα σίδερα κι άλλος τίποτα????
Με ξεπερνάει αυτό τ ομολογώ.....
ανανήψαντας