Σελίδα 119 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1969109114115116117118119120121122123124129169 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.771 έως 1.785 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος
    έχει κάτι προστατευτικά που μπαίνουν στην ουρά ώστε να μην γρατζουνιστεί! oxford και givi έχουν σίγουρα. Αλλιώς χαρτοταινία (αυτήν που χρησιμοποιούν για σχέδια) φαρδιά, που δεν αφήνει και κόλλα!!!! Περνάς τα σημεία που ακουμπάνε τα σαμάρια και όλα οκ.

Εγώ από σαμάρια έχω κάποια colori αρκετά παλιά, είναι λίγο μπελαλίδικα στο δέσιμο αλλά δεν ακουμπάνε σε εξάτμιση! Προσεχτικό δέσιμο μόνο!!!

Κανονικά έτσι γίνεται, ή κανένα κομμάτι νεοπρέν για ακόμα καλύτερη προστασία. Αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, αφού δεν ήταν δικιά του, δε τον ένοιαζε και πολύ. Ίσως πάω να τη βάψω κάποια στιγμή, αν μαζέψει λίγα ακόμα

Το πίσω μαύρο σουρωτήρι, εμ, όχι το λάστιχο εννοώ, ΠΑΛΙ χάνει αέρα... Το κάρμα μου λέει ότι πρέπει να το αλλάξω! Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Κλέβουμε δύο λάστιχα... :rotflmao:
    Πάντως είμαι περίεργος να δω τι έχει μαζέψει πάλι. Ευτυχώς που πήρα τρόμπα ποδιού και το φουσκώνω στο σπίτι γιατί το πλησιέστερο βενζινάδικο είναι στα 4 χιλιόμετρα.

Edit: Μα φυσικά μία ακόμα προκίτσα... Με 'γειά μου! Χώθηκε μέσα στην αυλάκωση, αριστερά από το κεντρικό πέλμα. Δε τη βγάζω για να φτάσει φουσκωμένο το λάστιχο στο βουλκανιζατέρ... Το πλησιέστερο απέχει 13χλμ στον Αγ. Στέφανο και ελπίζω να φτιάχνει και λάστιχα μοτο.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Κανονικά έτσι γίνεται, ή κανένα κομμάτι νεοπρέν για ακόμα καλύτερη προστασία. Αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, αφού δεν ήταν δικιά του, δε τον ένοιαζε και πολύ. Ίσως πάω να τη βάψω κάποια στιγμή, αν μαζέψει λίγα ακόμα

Το πίσω μαύρο σουρωτήρι, εμ, όχι το λάστιχο εννοώ, ΠΑΛΙ χάνει αέρα... Το κάρμα μου λέει ότι πρέπει να το αλλάξω! Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Κλέβουμε δύο λάστιχα... :rotflmao:
    Πάντως είμαι περίεργος να δω τι έχει μαζέψει πάλι. Ευτυχώς που πήρα τρόμπα ποδιού και το φουσκώνω στο σπίτι γιατί το πλησιέστερο βενζινάδικο είναι στα 4 χιλιόμετρα.

Edit: Μα φυσικά μία ακόμα προκίτσα... Με 'γειά μου! Χώθηκε μέσα στην αυλάκωση, αριστερά από το κεντρικό πέλμα. Δε τη βγάζω για να φτάσει φουσκωμένο το λάστιχο στο βουλκανιζατέρ... Το πλησιέστερο απέχει 13χλμ στον Αγ. Στέφανο και ελπίζω να φτιάχνει και λάστιχα μοτο.
    Πρώτα ο ταρίφας, και μετά λάστιχο! περαστικά να είναι!!!

Λοιπόν, σήμερα έβαλα την ζελατίνα της suzuki με το φρυδάκι. Ελπίζω να την δοκιμάσω το Σκ κάποια στιγμή! Στο πλοίο των Minoan από Κρήτη χθες το βράδυ την είδα σε ένα 1250 ασημί (τριβάλιτσο, φορτωμένο φουλ!!!!), και ρώτησα τον ιδιοκτήτη του! Με έπεισε, πήγα στην suzuki την είχε και την πήρα. ?125 τελικά οπότε οκ!

Πρώτο τεστ έγινε στην Συγγρού το απόγευμα, καλύτερα μου φάνηκε! Δεν χτυπούσε απευθείας αέρας στο κράνος! Όλα καλά λοιπόν!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Πρώτα ο ταρίφας, και μετά λάστιχο! περαστικά να είναι!!!

Λοιπόν, σήμερα έβαλα την ζελατίνα της suzuki με το φρυδάκι. Ελπίζω να την δοκιμάσω το Σκ κάποια στιγμή! Στο πλοίο των Minoan από Κρήτη χθες το βράδυ την είδα σε ένα 1250 ασημί (τριβάλιτσο, φορτωμένο φουλ!!!!), και ρώτησα τον ιδιοκτήτη του! Με έπεισε, πήγα στην suzuki την είχε και την πήρα. ?125 τελικά οπότε οκ!

Πρώτο τεστ έγινε στην Συγγρού το απόγευμα, καλύτερα μου φάνηκε! Δεν χτυπούσε απευθείας αέρας στο κράνος! Όλα καλά λοιπόν!!!
    ειναι καλυτερη απο την μαμα την εβαλα και εγω με το που το πηρα απο τον Σφακιανακη...

μπορει καποιος να μου πει τι εξατμηση να βαλω??

εχω κολλησει...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Απο φιλαρακι που τα ειχε φορεσει στο Bandit του.
    Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου

http://i85.photobucket.com/albums/k6...600x600Q85.jpg

http://i85.photobucket.com/albums/k6...600x600Q85.jpg
    Αν δεις το συγκεκριμένο μηχανάκι, φοράει την remus hexagon carbon. Είναι η εξάτμιση που μου αρέσει πιο πολύ από όλες έχω δει! ΑΑΑΑΑΑΑ και η mivv η suono (νομίζω) μαύρη όμως (νομίζω carbon).

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Αν δεις το συγκεκριμένο μηχανάκι, φοράει την remus hexagon carbon. Είναι η εξάτμιση που μου αρέσει πιο πολύ από όλες έχω δει! ΑΑΑΑΑΑΑ και η mivv η suono (νομίζω) μαύρη όμως (νομίζω carbon).
    η yoshimura τι λεει?

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Καλημέρα & χρόνια πολλά σε όλους!Θα κανονήσουμε κανένα καφέ το Σ/Κ ή όχι???:wacko:
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pc997
    η yoshimura τι λεει?
    εγω αυτη εχω. πολυ καλη ,καλος ηχος (οχι δυνατος) ψηλα εχει ςραιο σφυριγμα. και διχνει ομορφα πανω στη μηχανη. ολα αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Καλημέρα & χρόνια πολλά σε όλους!Θα κανονήσουμε κανένα καφέ το Σ/Κ ή όχι???:wacko:
    Να πάμε, γιατί το αμελήσαμε 2 Κυριακές τώρα...

Τελικά τέλος του μήνα, μόλις πιστωθούν επιτέλους κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου, θα παραγγείλω Diablo Strada. Ήθελα τα καινούρια Angel αλλά δεν θα έρθουν σύντομα Ελλάδα, κρίμα.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Να πάμε, γιατί το αμελήσαμε 2 Κυριακές τώρα...

Τελικά τέλος του μήνα, μόλις πιστωθούν επιτέλους κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου, θα παραγγείλω Diablo Strada. Ήθελα τα καινούρια Angel αλλά δεν θα έρθουν σύντομα Ελλάδα, κρίμα.

Βάλε pirelli & θα με θυμηθείς!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Βάλε pirelli & θα με θυμηθείς!
    Δεν τα είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση, εσένα θυμήθηκα που έγραφες καλά λόγια για το κράτημα και την αντοχή και είπα να τα βάλω. Αλλιώς πήγαινα για Dunlop αυτή τη φορά.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pc997
    απο που την πηρες και ποσο??
    Την πηρα απο ebay μεταχειρισμενη 430 με τα μεταφορικα.

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Παιδια καλησπερα.Εχθες πηρα το δικο μ bandit κ γω και οπωσ ειναι φυσικο αρχισα τισ βολτες.Παρατηρησα κατι ομως που δε μ αρεσε.Εχθες την ωρα που το παρελαβα απο το μαγαζι( μεταχειρισμενο το πηρα) αναβοσβηνε η αντλια τησ βενζινης και ειχα μια παυλα.Πηγα στο βενζιναδικο το γεμισα και πηρε μονο 11 λιτρα.Σημερα παλι τα ιδια αναβοσβηνε αφου ειχα κανει 140 χλμ απο το χθεσινο γεμισμα και πηρε παλι 11 λιτρα.Ξερει κανεις κατι εχει ακουσει???

Παλαιό μέλος

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ciric7
    Παιδια καλησπερα.Εχθες πηρα το δικο μ bandit κ γω και οπωσ ειναι φυσικο αρχισα τισ βολτες.Παρατηρησα κατι ομως που δε μ αρεσε.Εχθες την ωρα που το παρελαβα απο το μαγαζι( μεταχειρισμενο το πηρα) αναβοσβηνε η αντλια τησ βενζινης και ειχα μια παυλα.Πηγα στο βενζιναδικο το γεμισα και πηρε μονο 11 λιτρα.Σημερα παλι τα ιδια αναβοσβηνε αφου ειχα κανει 140 χλμ απο το χθεσινο γεμισμα και πηρε παλι 11 λιτρα.Ξερει κανεις κατι εχει ακουσει???
    Μεγειά το μηχανάκι. Όταν αναβοσβήνει η αντλία και έχεις μια μπάρα, σημαίνει ότι έχεις πάνω κάτω 5,5λτ ακόμα, κσι θσ έπρεπε να βάλει περίπου 13-14 λτ, θεωρητικά πάντα. Εμένα αν βάλω μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει παίρνει γύρω στα 15λτ.

Πάντα όρθιος!

Ευχατιστω πολυ αλλα να σου πω την αληθεια με ανυσηχει αθτο που εγραψα γτ στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει οτι παιρνει 19λτ.Ακομα και 5,5-6λτ να εχοθν μεινει μεσα οταν μ αναψει η αντλια παμε στα 16,5-17.Κατι δε παει καλα η σε ολους ετσι ειναι??

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •