Σελίδα 119 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 1969109114115116117118119120121122123124129169219 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.771 έως 1.785 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ωραια φωτο!!!!
    μονο που αυτες τις μαγκιες ΔΕΝ μπορουσε να τις κανει και στη γυναικα του ........ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ!!!!

και οχι τιποτα αλλο....στον Κυργιακο πηγε να τα κανει αυτα...

τσ,τσ...αγνοια κινδυνου

http://www.youtube.com/watch?v=-O7aJ...eature=related

πρωην μελος Το avatar του/της idi

εχετε πολυ πλακα... περιμενετε την ΑΕΚ στη γωνια για στραβοπατημα να τα χωσετε... αλλα δε μπορειτε να κρυφτείτε λιγο ρε παιδάκια? το ξερω οτι σας ποναει αλλα μη κανετε σα γκομενες!!!

καιρος να σας πληροφορήσω οτι στο παιχνιδι με την Ξανθη δε χασαμε 3 βαθμους απο το πρωταθλημα... το παιχνιδι ειναι για το κυπελο... και παρα τη ντροπιαστική ηττα... ακομα ειμαστε το πρωτο φαβορι για το πρωταθλημα δε ξερω αν το βλεπετε εσεις αλλα ετσι ειναι τα πραματα και αρχιζουμε απο τη Δευτερα να το αποδειξουμε...

αυτα που γραφουμε στο φορουμ μας εχουν αποδεκτες τη ΠΑΕ που "τσεκαρει" το site.... και ειναι πιεση για μεταγραφες!!! φυσικα και ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και εσεις θα αλλαξετε χωρα τελος Απριλη γιατι οπου κοιταξετε θα με βλεπετε μπροστα σας

τα "σας τα' λεγα εγω για τα ΑΕΚακι" να τα πειτε απο τη Δευτερα που θα δειτε παλι την ΑΕΚ στη χειρότερη περιπτωση 2η με ενα ποντο διαφορα.... απο τον πρωτο και πιθανοτατα και 1η....(καμια ελπιδα για πρωταθλημα το λενε και οι αριθμοι! ) αρε καλα τα λετε αλλα εγω βλεπω μονο τη βαθμολογια......

βαζω βαθμολογια ετσι γιατι βγαλατε γλωσσα... και οι μεν και οι δε κλεφτες... απο Δευτερα τουλαχιστον οι μισοι θα εισατε κατω απο την ΑΕΚ.....

1 Ολυμπιακός 34 (15) 30-12
    2 Παναθηναϊκός 33 (15) 23-6
    - ΑΕΚ 33 (15) 30-8
    4 Asteras Tripolis 28 (15) 16-7
    5 Άρης 25 (15) 13-8
    6 ΠΑΟΚ 23 (15) 19-16
    7 Πανιώνιος 22 (15) 19-20
    8 Ατρόμητος 21 (15) 12-14
    9 Ξάνθη 18 (15) 16-16
    10 Λάρισσα 15 (15) 11-15
    - Ηρακλής 15 (15) 12-17
    12 Βέρια FC 14 (15) 11-17
    - ΟΦΗ 14 (15) 19-29
    14 Απολλων Καλαμαριάς 13 (15) 14-28
    15 Λεβαδειακός 12 (15) 11-28
    16 Εργοτέλης 9 (15) 9-24

(με πειραξε η ηττα απο τη Ξανθη γιατι εγινε με κατω τα χερια ... και οχι γιατι αποκλειστηκαμε απο το κυπελο.... χεσμενο το εχω...)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    και οχι τιποτα αλλο....στον Κυργιακο πηγε να τα κανει αυτα...

τσ,τσ...αγνοια κινδυνου

http://www.youtube.com/watch?v=-O7aJ...eature=related
    Πωπωω...τι αλητείες είν' αυτές..τσ τσ τσ

Κοιτάξτε εδώ πώς ο παίχτης τής ΑΕΚ σώζει από βέβαιο πνιγμό τον αντίπαλό του.

Και λέω από βέβαιο πνιγμό διότι εκείνη τη μέρα είχε ρίξει πολλή βροχή και ο άτυχος παίχτης με τα κόκκινα έπεσε σε μια λιμνούλα που ήταν άπατα.

Για να δείτε ότι είμεθα και αλτρουισταί.Πώς!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	manolas.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	21,4 KB 
ID:	116586
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    κοιτα ο Αντζας ειναι εριστικος με ολους...εχει ψυχολογικα ...νομιζει οτι ο καθενας εκανε ''παρεα'' με την γυναικα του...
    Εεεεεεε.......

Προκαλειτε και εσεις ....

Πως να το κανουμε τωρα ???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gallery_14_30_13609.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	35,3 KB 
ID:	116593

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    :

αυτα που γραφουμε στο φορουμ μας εχουν αποδεκτες τη ΠΑΕ που "τσεκαρει" το site.... και ειναι πιεση για μεταγραφες!!! φυσικα και ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και εσεις θα αλλαξετε χωρα τελος Απριλη γιατι οπου κοιταξετε θα με βλεπετε μπροστα σας

μην συνεχίζεις,μας έπεισες.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

χεσμενο το εχω...)
    me tosous titlous ta teleftea xronia den pidiete to kipelo?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

de tha sas xalage katholou to kipelaki, opos kai mas fisika.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αυτα που γραφουμε στο φορουμ μας εχουν αποδεκτες τη ΠΑΕ που "τσεκαρει" το site
    κάτι ξέρεις εσύ....χεχεχεχε

Όσον αφορά το θέμα της ΑΕΚ... βαρέθηκα να μιλάμε για εμάς. Κύριε Φερέρ και παίκτες της ΑΕΚ... μια απάντηση υπάρχει μόνο και αυτή φαίνεται μόνο μέσα στο γήπεδο... τα υπόλοιπα είναι αναλύσεις επι αναλύσεων για να μιλάνε τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι.

Πείστε μας εντός γηπέδου και δεν θέλουμε τίποτα άλλο. Δεν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος (βλ. πρωτάθλημα) που έχει αναχθεί απο ΜΜΕ σε "αυτοσκοπό". Κρίνουμε απο αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι και αν ικανοποιεί ή οχι.

Μου είναι αδιάφορο αν θα παίξει ο Ρίμπο, ή η Βανδή με ψηλο-τάκουνα στην περιοχή. Επίσης μου είναι αδιάφορο αν η ΑΕΚ πάρει μόνο 2 μύρια επειδή δεν θα βγεί στο CH.L. ή 16 όπως πέρισυ που βγήκε. Εκείνο που θέλω είναι να βλέπω πάθος και ενα ποδόσφαιρο ικανοποιητικό (γνωρίζω πως δεν είμαστε στην Premiere league ή στην Primera Division).

Aρχίστε να μας πείθετε απο την Βέρροια, καθώς τα 25.000 διαρκείας πάρα πολύ εύκολα μπορεί να γίνουν 5-6.000 μόνο του χρόνου.

Για το derby και τον Jigger, έμαθα πως θα γίνει σε "οικογενειακή ταβέρνα" για να πέσουν πιο εύκολα τα "οικογενειακά μπινελίκια"... τρομάρα σας.

Διακινδυνεύω προγνωστικό με σκορ 1 - 1 , με τις συνθέσεις που ακούω οτι θα κατέβουν στο χορτάρι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    μην συνεχίζεις,μας έπεισες.
    αγαπουλα μου δε σου φτανει η δηλωση μου εδω?

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ...

τι αλλο θες????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    me tosous titlous ta teleftea xronia den pidiete to kipelo?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

de tha sas xalage katholou to kipelaki, opos kai mas fisika.
    4 κυπελα απο τη τελευταια φορα που πηρα πρωταθλημα... το ηξερες????

κανενας δε το ξερει γιατι κανενας δεν ασχολειται με το κυπελο my friend...

αγαπουλα μου δε σου φτανει η δηλωση μου εδω?

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ...

τι αλλο θες????

και όταν έρθει ο Απρίλης εάν δεν το έχει πάρει η Αεκ για να μην εκτεθείς κατι θα φταίει,

η διαιτησία,ο Ερμής που ήταν ανάδρομος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    και όταν έρθει ο Απρίλης εάν δεν το έχει πάρει η Αεκ για να μην εκτεθείς κατι θα φταίει,

η διαιτησία,ο Ερμής που ήταν ανάδρομος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
    ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? τουλαχιστον 4 πρωταθληματα απο τα τα τελυτεταια 13 επεπε να παρει η ΑΕΚ και δε τα πηρε απο τη διαιτησια... τι να κανουμε να αλλαξουμε το παρελθον ή να το ξεχασουμε?????τεσπα δεν υπαρχει λογος να το κανουμε θεμα παλι... ο καιρος θα δειξει...

ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? τουλαχιστον 4 πρωταθληματα απο τα τα τελυτεταια 13 επεπε να παρει η ΑΕΚ και δε τα πηρε απο τη διαιτησια... τι να κανουμε να αλλαξουμε το παρελθον ή να το ξεχασουμε?????τεσπα δεν υπαρχει λογος να το κανουμε θεμα παλι... ο καιρος θα δειξει...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

αυτα που γραφουμε στο φορουμ μας εχουν αποδεκτες τη ΠΑΕ που "τσεκαρει" το site.... και ειναι πιεση για μεταγραφες!!! φυσικα και ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ :

:rotflmao: :rotflmao:

idi δείξε οίκτο

δεν ξέρω με ποιο να γελάσω περισσότερο πλέον

α ρε TROOPER να είσαι καλά που τον ξετρύπωσες

και περιπολικό λεει στην προπόνηση του αεκακιου
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Απο το σημερινο ΦΩΣ

''Με Ολυμπιακο, Μπεσικτας και Φλαμενγκο μιλαει ο Ροναλντο....''

παρτε και ενα ζευγαρι γονατα να σας βρισκονται...που ξερεις καπου μπορει να χρειαστουν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

εχετε πολυ πλακα... περιμενετε την ΑΕΚ στη γωνια για στραβοπατημα να τα χωσετε... αλλα δε μπορειτε να κρυφτείτε λιγο ρε παιδάκια? το ξερω οτι σας ποναει αλλα μη κανετε σα γκομενες!!!

καιρος να σας πληροφορήσω οτι στο παιχνιδι με την Ξανθη δε χασαμε 3 βαθμους απο το πρωταθλημα... το παιχνιδι ειναι για το κυπελο... και παρα τη ντροπιαστική ηττα... ακομα ειμαστε το πρωτο φαβορι για το πρωταθλημα δε ξερω αν το βλεπετε εσεις αλλα ετσι ειναι τα πραματα και αρχιζουμε απο τη Δευτερα να το αποδειξουμε...

τα "σας τα' λεγα εγω για τα ΑΕΚακι" να τα πειτε απο τη Δευτερα που θα δειτε παλι την ΑΕΚ στη χειρότερη περιπτωση 2η με ενα ποντο διαφορα.... απο τον πρωτο και πιθανοτατα και 1η....(καμια ελπιδα για πρωταθλημα το λενε και οι αριθμοι! ) αρε καλα τα λετε αλλα εγω βλεπω μονο τη βαθμολογια......

βαζω βαθμολογια ετσι γιατι βγαλατε γλωσσα... και οι μεν και οι δε κλεφτες... απο Δευτερα τουλαχιστον οι μισοι θα εισατε κατω απο την ΑΕΚ.....

1 Ολυμπιακός 34 (15) 30-12
    2 Παναθηναϊκός 33 (15) 23-6
    - ΑΕΚ 33 (15) 30-8
    4 Asteras Tripolis 28 (15) 16-7
    5 Άρης 25 (15) 13-8
    6 ΠΑΟΚ 23 (15) 19-16
    7 Πανιώνιος 22 (15) 19-20
    8 Ατρόμητος 21 (15) 12-14
    9 Ξάνθη 18 (15) 16-16
    10 Λάρισσα 15 (15) 11-15
    - Ηρακλής 15 (15) 12-17
    12 Βέρια FC 14 (15) 11-17
    - ΟΦΗ 14 (15) 19-29
    14 Απολλων Καλαμαριάς 13 (15) 14-28
    15 Λεβαδειακός 12 (15) 11-28
    16 Εργοτέλης 9 (15) 9-24

(με πειραξε η ηττα απο τη Ξανθη γιατι εγινε με κατω τα χερια ... και οχι γιατι αποκλειστηκαμε απο το κυπελο.... χεσμενο το εχω...)

Άντε ρε Idi βοήθα! Πες τους τα κι έχω μπλέξει με το μάγο εδώ που κοντεύει να μου βγει... γαύρος.

ΡΕ! Είπαμε, τελείωσε. Δικό μας είναι το κατσαρόλι φέτος έληξε!!! Πόσες φορές πρέπει να το πούμε;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20