Πολύ όμορφο!
Καλολάσπωτο!
Πόσο πήγε?
Πάρνηθα πότε?![]()
Πολύ όμορφο!
Καλολάσπωτο!
Πόσο πήγε?
Πάρνηθα πότε?![]()
The only easy day was yesterday.
Τουμπανάκι το ποδήλατο, πραγματική ευκαιρία στα χρήματα που έδωσες! Καλές βόλτες και καλά λασπώματα!![]()
ωχ τώρα είδα οτι υπάρχει τέτοιο θέμα! Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί κράνος για mountain bike (fullface) μέσα στην πόλη; και αν ναι του είναι άνετο ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στα κράνη για mountain bike και στα κράνη για motocross ; γιατι επιφανειακά δε φαίνεται κάποια διαφορά.
http://www.moto.gr/forums/showthread...28#post2285728
Πήγε 530 ευρώ τελική τιμή με 3 βδομάδες αγορασμένο από τον προηγούμενο.Καινούριο δηλαδή.
Πάρνηθα θα αργήσει λίγο γιατί ναί μέν βρήκα το χαμόγελό μου στο άλσος το Σαββάτο και την Κυριακή αλλά κάπου εκεί έχασα και την αναπνοή μου.
Ευχαρίστώ πολύ!
Και δώρο τρόμπα και σαμπρέλλα.
Ευχαριστώ πολύ!
Λοιπόν μετά από μία χαλαρή διαδρόμή μέσα στο Άλσος της Φιλαδέλφειας έπαθα πλάκα με την συμπεριφορά του και την ποιότητα του στα χειριστήρια,τις αλλαγές του και τα φρένα του.Με ξένισε μόνο λίγο ότι το πίσω δισκόφρενο ακόυγεται λίγο παραπάνω από το μπροστινό (σάν άρπισμα των πίσω ακτίνων στο πάτημα του φρένου) και μάλλον θα θέλει κεντράρισμα η δαγκάνα?
Εξοπλισμό θα χρειαστώ κράνος και γάντια πρός το παρόν (και βερμούδα γιατί χάλασα την jordan την φόρμα στο εμπρός μεγάλο γρανάζι,όλο την μάσαγε) και εξοπλισμό ποδηλάτου,εργαλεία,φώτα,παγουράκι και λαδάκι για την αλυσίδα.Μετά την βόλτα το εγκεφαλικό...ωραίες οι λάσπες και τα περάσματα αλλά όταν ήρθε η στιγμή να το βάλω στο σπίτι μ'έκλαψε η μανούλα μου....[plastis mode]
Νά ειμαστέ καλά παίδες να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή που ξανανοιώνουμε σαν παιδιά!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Kαλορίζικο και καλές βόλτες.Εκανες καλή επιλογή τελικά.
Οταν με το καλό το μάθεις,ελα να σε ξεναγήσω στα βουνά της Δυτικής Αττικής.![]()
επειδή είδα 1-2 πράγματα πάνω σε αυτό και πρώην ποδηλάτης - αθλητής κτλ. να γνωρίζετε οτι τα καλύτερα ανταλλακτικά και αύξηση επιδόσεων στα συστήματα του ποδηλάτου σας είναι της : Shimano και το μοντέλο λέγεται
ΧΤR. Είναι Professional , και είναι πανάκριβο αλλά δεν υπάρχει όμοιο του.
Γενικότερα εάν θέλετε να δείτε σε προσφορά ας πούμε σετ έχει : http://www.fibica.com/shimano-xtr-m9...speed-692.html 2300$ το Μ980 Σετ...
Αλλά γενικά να το ξέρετε![]()
Το εχω βάλει και στα ποδηλατικα sites ας το βαλω και εδω μπας και το παρει κανενος το μάτι:
Στις 13-2-2013 μου πήρανε το ποδήλατο που είχα μέσα στο σπίτι!!
Ειναι cannondale Jekyll 4 του 2011 χρώμα άσπρο με λίγο κόκκινο όπως φαίνεται στις φωτό. Μέγεθος medium
Από εξτρά είχε: φρένα magura luise bat, KSi900 seatpost, τιμόνι και πετάλια nukeproof, λαιμό Truvativ Holzfeller. Ο σκελετός ηταν καλυμμένος με ζελατίνα προστασίας και είχε φύγει το κομμάτι που είχε σαν δείκτη για το sag.
Δεν κυκλοφορούν πολλά γιαυτό αν το πετύχει κανένας ας στείλει ένα πμ εδώ ή ένα mail στο xaotikos @ gmail.com
![]()
εντάξει κρίμα να πάρουν τέτοιο εργαλείο![]()
Το είχες βάλει σε κατάβαση ;