![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mia xara eiani h bagaziera re exw dei kai se busa opote mia xara paei sto gs![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mia xara eiani h bagaziera re exw dei kai se busa opote mia xara paei sto gs![]()
Μαλάκα μου......Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Εκτελούνται μεταφορές μαναβικών και εργαλείων υδραβλικού με μπαγκαζιέρα Givi![]()
perastikos
Photo τις επόμενες μέρες για να δείτε πως άμε θες κάνεις πουτάνα ένα GS 1200 με πολύ λίγα ευρώ...
![]()
![]()
![]()
τώρα το είδα. Ρε Βασίλη θα έρθεις στην ετήσια??? Αν ναι να βάλω στη μπαγκαζιέρα σου το σέικερ του φραπέ μαζί με πάγο και ζάχαρη να πιώ στο Σπαθοβούνι φραπέ γρανίτα ή δεν ......
Πέραν της πλάκας αν για σένα είναι λειτουργική εμάς μας περισσεύει!!!
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μετακόμισα και για καμιά 20αρια μέρες δεν θα έχω σταθερό ιντερνετ(ο γείτονας δηλαδή).. Οπότε αν κανονίσετε τίποτα πάρτε κανα τηλέφωνο.. ψήνομαι.![]()
Περαστικέ καλορίζικος και καλοτάξιδος![]()
Βασιλάρα όποιος θέλει να βάλει πράγματα θα χρεώνω με βάση συνδυαστικό τύπο όγκου και βάρους... Χειρότερος και από τις αεροπορικές!![]()
Στην ετήσια αν έχει καλό καιρό ψήνομαι... Βασικά είμαι στην κατάσταση του camen (50-50)... Θα ενημερώσω όσο πιο σύντομα μπορώ... Το πολύ πολύ να μην χωράω στο μαγαζί και να μείνω απέξω με τα ταπεράκια μου (μπαγκαζιέρα rulez λέμεεεεε, σφάγιο ολόκληρο χωράει)
@μαφιόζος: Ευχαριστώ για τις ευχές![]()
------------------------------------------------------------------
Ακόμη δεν την πήρα η μηχανή θέλει service10.000 χλμ γαρ...
![]()
Για service έχω ακούσει τις εξής επιλογές:
- Να ανεβαίνεις Αθήνα σε κάποιο επίσημο (π.χ. Παναγιωτόπουλος)... Με τη μπαγκαζιέρα που έβαλες ίσως βέβαια χρειάζεσαι άδεια ΦΔΧ![]()
- Να πηγαίνεις εδώ στην Πάτρα στο επίσημο. Μια χαρά παιδιά είναι, ίσως χαϊδεύουν λίγο κωλαράκι στις τιμές...
- Να πηγαίνεις στον Μπουζούκο - Αδαμόπουλο, τέρμα Κορίνθου... Τα παιδιά δούλευαν χρόνια στο επίσημο της Πάτρας και έχουν ανοίξει τη δική τους επιχείρηση...
- Να μην το κάνεις service ποτέ να δούμε πότε θα χαλάσει...![]()
Ακούω γνώμες-συμβουλές![]()
O vaska θα σκέφτεται "τι γνώμες θες ρε παπάρα, αφού του κεφαλιού σου θα κάνεις" :rotflmao:
Εγώ επίσημο Πάτρας ΠΟΤΕ και σου έχω πει από κοντά τους λόγους, Αθήνα πήγα μία φορά (δεν έχω χλμ στο μηχανάκι), την επιλογή των παιδιών που παλιά δούλευαν στο επίσημο δεν την ήξερα γιατί δεν χρειάστηκε να ερευνήσω. Κλίνω λοιπόν προς την 3η κατά σειρά που τις έγραψα επιλογή. Κάνε βέβαια πρώτα και μία αναγνωριστική από άλλους που πήγαν να σου πουν εντυπώσεις.
Υ.Γ.
Στην ετήσια δεν μπορείς να έρθεις δυστυχώς, είναι μόνο για μοτοσυκλέτες και όχι για φορτηγά, άλλωστε ο κλάδος σας είναι ακόμα σε απεργία απ' όσον ξέρω....
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Θα κουβαλάω τα ανταλλακτικά για κάποια άλλα ζημιάρικα μηχανάκια....![]()
:rotflmao:
Eισαι ακομα στην εγγυηση ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Θα κουβαλάω τα ανταλλακτικά για κάποια άλλα ζημιάρικα μηχανάκια....![]()
Ναι, μέχρι Απρίλη του 2011...
@alcapone: Πες μου ότι συνεχίστηκε όμορφα η συζήτηση στην εστία σήμερα!!![]()
Εκτός και αν με την ατάκα που πέταξα φεύγοντας, τα μωράκια ούτε που ξανακοίταξαν προς το τραπέζι μας.... :hypnotize
Τώρα κατάλαβα πιπινολάγνε γιατί έβαλες τοοοοοσο μεγάλη μπαγκαζιέρα, Προφυλακτικά θα την γεμίσεις για ώρα ανάγκης....
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τώρα κατάλαβα πιπινολάγνε γιατί έβαλες τοοοοοσο μεγάλη μπαγκαζιέρα, Προφυλακτικά θα την γεμίσεις για ώρα ανάγκης....
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Θα κάνω τώρα μια βολτούλα μέχρι Μπουζούκο Αδαμόπουλο (ελπίζω να τους βρω) για να έχω μια 1η επαφή μαζί τους μήπως αρχίσω κι εγώ και τους επισκέπτομαι.
![]()
![]()
λιγες μερες ελειψα,ξεσαλωσατε...
bill καλοταξιδο το εργαλειο...κοιτα να οργωσεις το κοσμο γιατι δε το βλεπω να θελει να καθεται ησυχο...
οι υπολοιποι αεργοι και απανταχου ξυστες φοιτητες,
(εγω εχω καρτα ανεργιας,επισημως δε πιανομαι σε αυτους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
τη κανονισατε τη μοστρα στο πανεπιστημιο ή με περιμενατε να μπω μπροστα μπροστα????
athens.indymedia.org
Ασε μας ρε φιλε,δεν θα ειναι δικαιο... Με τοση μπιχλα που εχει το δικο σου πανω σιγουρα θα τραβηξει τα βλεμματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
τη κανονισατε τη μοστρα στο πανεπιστημιο ή με περιμενατε να μπω μπροστα μπροστα????![]()
οποτε θετε να παμε να μοστραριστουμε(απο δευτερα ομως)
Να μοστραριστουμε ή να μοΔραριστουμε?!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οποτε θετε να παμε να μοστραριστουμε(απο δευτερα ομως)
![]()
Γτ αμα ειναι να κανουμε τις μοδιστρες ερχομαι και εγω...![]()