![]()
ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
![]()
ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
Καλά όλα τ'άλλα, αλλά τα κρασομπουγελώματα τι τα'θελες να τα πείς ???
Κοίτα να δείς πόσες διευκρινιστικές ερωτήσεις θα πέσουν τώρα, από ατυχείς συνφορουμήτες που δεν κατάφεραν να έρθουν.
:-)))))
και γω να μη τα ελεγα υπηρχαν αρκετοι μαρτυρες για να το αναφερουν το ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ σου....... επιφυλασομαι ομως ............................................................![]()
![]()
Τι θα πεί επιφυλάσεσαι ??? Δε σου έφτασε που το ξεκίνησες και το συνέχισες, θες και τα ρέστα από πάνω???
Δε μου λες: Αύριο στο Δέλεαρ να έρθω με το μαγιό μου ??? Καλού-κακκού φόρα κι'εσύ το δικό σου από κάτω... ποτέ δε ξέρεις... !!!
Αύριο εκτός απο το κρασομπουγελώματα, θα εγκαινιάσουμε και τα μπυρομπουγελώματα Λίνα μου ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
![]()
ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pws den mou hr8es agalia sthn diplanh "kathfora" .... den kserw ...
pantos to shgouro einai oti apo to GOUP pou ekanes sthn teleftaia ka8odo .... tromaksa ...
Esy ontos poneses.. alla petages kanonhka !!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Τι θα πεί επιφυλάσεσαι ??? Δε σου έφτασε που το ξεκίνησες και το συνέχισες, θες και τα ρέστα από πάνω???
Δε μου λες: Αύριο στο Δέλεαρ να έρθω με το μαγιό μου ??? Καλού-κακκού φόρα κι'εσύ το δικό σου από κάτω... ποτέ δε ξέρεις... !!!
Αύριο εκτός απο το κρασομπουγελώματα, θα εγκαινιάσουμε και τα μπυρομπουγελώματα Λίνα μου ???
Exw merikes kartes ...
opote fysika kai epete synexeia .... sto eipa ...
kalh arxh .... next time me xronometra !!!!!!!!!
P.S.
kai synexeia me beers ??
8a exw camera avrio .... gia synexate ...!!
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Εγωωωωωω????????? Λαθος δεν το ξεκινησα εγω !!! απ την ωρα που με πεταξες εσυ στην πισινα αρχισαμε με χλωριο και καταληξαμε στο κρασι.... :rotflmao: πωπω μπυρααα???? μπλιαχ και δεν εχει και θαλασσα κοντα το Δελεαρ γαμωτο !!!!:rotflmao:
Συμφωνώ 100% για τα χρονόμετρα την επόμενη φορά.
Μήπως να βάλουμε και φωτοκύτταρο στο τερματισμό?????
8a valoume foto finish !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
Συμφωνώ 100% για τα χρονόμετρα την επόμενη φορά.
Μήπως να βάλουμε και φωτοκύτταρο στο τερματισμό?????
xxaxaxaxaaxaaaa
einai pola ta xlm leeeemeeeee !!!
P.S.
OK me ton ponokefalo![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
Λοιπόν,
Νομίζω ότι σας άφησα λιγάκι λάσκα και νομίζετε ότι μου πήρατε τα πρωτία στα μπουγελόματα (φταίει μήπως ότι είσασταν τα περισσότερα είστε αγοράκια και δεν μπορούσα να τα βάλω μαζί σας????)....Επιφυλάσσομαι...Την επόμενη φορά δεν θα πω τίποτα!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ!!!![]()
Τε σπα.....
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κωνσταντίνου με την μπουγελωμένη katy, σας εκφράζω τις ευχαριστίες του για την υπέροχη (δική του λέξη) βόλτα και για τη συνοδία του SF400 (που ήταν επιβάτης) από 3 1000αρια και ένα "αεροσκάφος" των SF airlines 1300!!!Είναι τόσο καλά που σε λίγο θα τον έχουμε κοντά μας για να τα γράφει μόνος του!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(κόπιασε να δεις τη γλύκα!)![]()
Τώρα θα φταίω εγώ να σας μπουγελώσω όλους μαζί το βράδυ??????????Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
Exw merikes kartes ...
opote fysika kai epete synexeia .... sto eipa ...
kalh arxh .... next time me xronometra !!!!!!!!!
P.S.
kai synexeia me beers ??
8a exw camera avrio .... gia synexate ...!!![]()
![]()
![]()
ΦΕΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ!!!
Όποιος δε θέλει να βραχεί καλό θα ήταν να μην κάτσει κοντά σε Λίνα, Μήτσο, Κάτυ (καλά τα λέω παιδάκια??)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πολύ σωστά γιαυτό και γω θα κρατήσω απόσταση ασφαλείαςΑρχικά δημιουργήθηκε από katy
Τώρα θα φταίω εγώ να σας μπουγελώσω όλους μαζί το βράδυ??????????![]()
![]()
![]()
ΦΕΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ!!!
Όποιος δε θέλει να βραχεί καλό θα ήταν να μην κάτσει κοντά σε Λίνα, Μήτσο, Κάτυ (καλά τα λέω παιδάκια??)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Τρέμε κόσμε έρχεται η Κάτυ![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ουφφφφφ!!!!!!!!
Φτηνά τη γλύτωσα και γι'απόψε... Ελπίζω μόνο να σταθώ το ίδιο τυχερός και στις επόμενες απόπειρες.
Καλό θα ήταν βέβαια να σημάνει και το τέλος των εχθροπραξιών, για να μην πάρουν τα... σκάγια και τους υπόλοιπους αθώους παρευρισκομένους.
Έτσι Katy / Lina ????
Την επόμενη φορά δεν ξέρω αν θα γλιτώσεις...!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
Ουφφφφφ!!!!!!!!
Φτηνά τη γλύτωσα και γι'απόψε... Ελπίζω μόνο να σταθώ το ίδιο τυχερός και στις επόμενες απόπειρες.
Καλό θα ήταν βέβαια να σημάνει και το τέλος των εχθροπραξιών, για να μην πάρουν τα... σκάγια και τους υπόλοιπους αθώους παρευρισκομένους.
Έτσι Katy / Lina ????
Αν θες να βοηθήσεις τους αθώους μπορείς να κάτσεις στο γκαζόν!!!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Εγώ να ξανατονίσω ότι:
Έτσι Katy / Lina ????
Ε??? Πως σας φαίνεται και αυτή η ιδέα ????