Δεν πάει άλλο, πρέπει να πάρω μηχανή...
Πάντα τέτοια! :wacko:
Δεν πάει άλλο, πρέπει να πάρω μηχανή...
Πάντα τέτοια! :wacko:
για την εκδρομη αυτη μου ειχε μιλησει ο μανος οταν σχεδιαζαμε κατι σαν σεμιναρια Α Βοηθειων.
ειχε μεγαλη χαρα που θα μαζευοντουσαν σε ενα χωρο οι λεσχες και μια ευκαιρια να γνωριστουμε ολοι γτ τα κοινα μας ειναι πολυ λιγοτερα απο αυτα που μας ενωνουν. οταν τα λεγαμε αυτα δεν εμπαινα καν στο φορουμ δεν σας ηξερα και μπορει απλα να επαιζα τα φωτα καπου στην εθνικη σε καποια παιδια με κρανη σαν εμενα.
οι εξελιξεις ειναι γνωστες. εσεις που τον γνωρισατε καλυτερα εχετε 100 φορες μεγαλυτερο κενο απο μενα.
δεν μπορω να γραψω αλλα κοινοτυπα.
κλεινω με αυτη τη φωτο εκεινο το συνεφακι μου εκανε κατι...........
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
τα κοινα μας ειναι πολυ λιγοτερα απο αυτα που μας ενωνουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
για την εκδρομη αυτη μου ειχε μιλησει ο μανος οταν σχεδιαζαμε κατι σαν σεμιναρια Α Βοηθειων.
ειχε μεγαλη χαρα που θα μαζευοντουσαν σε ενα χωρο οι λεσχες και μια ευκαιρια να γνωριστουμε ολοι γτ τα κοινα μας ειναι πολυ λιγοτερα απο αυτα που μας ενωνουν. οταν τα λεγαμε αυτα δεν εμπαινα καν στο φορουμ δεν σας ηξερα και μπορει απλα να επαιζα τα φωτα καπου στην εθνικη σε καποια παιδια με κρανη σαν εμενα.
οι εξελιξεις ειναι γνωστες. εσεις που τον γνωρισατε καλυτερα εχετε 100 φορες μεγαλυτερο κενο απο μενα.
δεν μπορω να γραψω αλλα κοινοτυπα.
κλεινω με αυτη τη φωτο εκεινο το συνεφακι μου εκανε κατι...........
οκ οτι ναναι εγραψα αλλα καταλαβατε ολοι.................
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι