Σελίδα 12 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 237

Θέμα: Καταγγελίες εργαζομενου στη Marfin Bank

Re: Re: Καταγγελίες εργαζομενου στη Marfin Bank

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    [...]
    Σεργιε, μην ασχολείσαι. Ειναι μια ανώνυμη (φυσικα) ανακοινωση που γραφτηκε στο ιντυμιντια, λιγες μονο ώρες (περιπου 3) μετα το γεγονός. Την καταγγελία δεν την εχει επιβεβαιώσει κανένας.

Αυτό φυσικά ειναι άσχετο με το αν όντως υπάρχουν ελλειψεις στα θέματα που θίγει και, φυσικά, άσχετο με το θέμα της δολοφονίας...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Χαχα, τώρα διάβασα το πρωτο σχόλιο κατω απο την "καταγγελία"

γνωστός μου που δουλεύει στη Marfin (σε άλλο υποκατάστημα) μου έχει πει οτι το εργασιακό περιβάλλον είναι εξαιρετικά σκληρό και όλοι οι εργαζόμενοι/ες αισθάνονται πολύ άσχημα από τις έντονα ιεραρχικές και συντηρητικές σχέσεις εργασίας που απαιτεί το διοικητικό συμβούλιο. Να φανταστείς πως σε ένα υποκατάστημα ο διευθυντής είναι σε ημιόροφο πιο ψηλά από τις εργαζόμενες και τους εργαζομένους για να τους βλέπει όλους εύκολα αν κάνουν τη δουλειά τους. συχνά δουλεύουν παραπάνω χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες, και ζουν κάτω από μόνιμο φόβο για απόλυση. ο γνωστός μου έχει χαρακτηρίσει το εργασιακό περιβάλλον της Marfin ως μεσαιωνικό.
    :rotflmao:

Ρε γμτ μερικοι ανθρωποι ζουν σε αλλο κόσμο πραγματικά....

Μηπως καποιος πρεπει να τους εξηγήσει οτι η ζωη ειναι σκληρή και τα λεφτά δε βγαινουν εύκολα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Χαραμοφαηδες ολοι... νομιζουν οτι 8 ωρες δουλειας φτανουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Πες τα χρυσόστομε, εσύ πόσες ώρες δουλεύεις λεβέντιμ' ;

Ανταγωνισμός φιλε, ιδιωτικός τομέας. Λιγο ζόρι παραπάνω αλλα πιο πολλές ευκαιρίες και καλυτερα λεφτά. Με το ρίσκο του...

Όπως στον ΗΣΑΠ δηλαδη

(θα σας πάρει η ΑΜΕΛ τώρα )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Όποιο παιδάκι νομίζει οτι τα πράγματα τώρα ειναι ζόρικα, ας δει καμια ελληνική ταινία με τους υπάλληλους να σηκώνονται κλαρίνο "καλημέρα σας κυριε διευθυντά" και τα ξαναλέμε. Μη νομιζετε οτι απείχε απο την πραγματικότητα.

Τότε δουλεύανε 6 μερες (το '80-'81 ήρθε το 5θημερο - πανοπτικον το θυμασαι ρε; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ειδες που στα ελεγα,

Παρολο που μας διορθωνεις παντα για τα λαθη μας, μπας και αποδειξεις στον εαυτο σου οτι εχεις IQ περισσοτερο απο το νουμερο των παπουτσιων σου...

εχεις σκεπτικο τσομπανη φιλε μου, σου ειπα οτι εργαζομαι στον ΗΣΑΠ, αν επαιρνε στροφες το μυαλο σου θα καταλαβαινες οτι μπορει να μην ειμαι του δημοσιου :rotflmao:

Ειδες που στα ελεγα,
    Παρολο που μας διορθωνεις παντα για τα λαθη μας, μπας και αποδειξεις στον εαυτο σου οτι εχεις IQ περισσοτερο απο το νουμερο των παπουτσιων σου...
    εχεις σκεπτικο τσομπανη φιλε μου, σου ειπα οτι εργαζομαι στον ΗΣΑΠ, αν επαιρνε στροφες το μυαλο σου θα καταλαβαινες οτι μπορει να μην ειμαι του δημοσιου :rotflmao:
    και για πε...
    (εργολαβίες έργων σταθερής επιδομής; )

(αλλα κρατα τους χαρακτηρισμους για τους φιλους σου πλζ - κανουμε καλη κουβέντα και λιγο χαβαλε, δεν έχει νοημα να γαμήσουμε το θρεντακι...όταν γνωριστούμε και πιουμε καμια μπυρα πες οτι θες - απο 'δω μεσα οχι )

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Χαχα, τώρα διάβασα το πρωτο σχόλιο κατω απο την "καταγγελία"

:rotflmao:

Ρε γμτ μερικοι ανθρωποι ζουν σε αλλο κόσμο πραγματικά....

Μηπως καποιος πρεπει να τους εξηγήσει οτι η ζωη ειναι σκληρή και τα λεφτά δε βγαινουν εύκολα;
    Ηλία έχεις ξεφύγει. Πήγαινε και ρίξε ένα χαστούκι στον καθρέφτη και ξαναέλα.
    Και αν επιμένεις, θα σου σκαναρω καποιες απ΄τις εντολές διοίκησης της 1ης ιδιωτικής απ΄τις 3 που έχω πάει, για να σου βγούν λίγο τα μάτια έξω.
    Δηλαδή το σενάριο "Δεν φεύγει κανείς. Περιμένουμε να περάσει η πορεία και συνεχίζουμε τη δουλειά μας (μέχρι τις 6-7 ως συνήθως)" το αποκλείεις εντελώς ας πούμε?

sergiosm. Παντελώς άκυρο το παράδειγμα σου. Δεν νομίζω ότι αθωώνει κανείς τους εγκληματίες που έριξαν τις βόμβες. Μακάρι να τους πιάσουν και να σαπίσουν στη φυλακή.
    Αλλά ο παράγων πρόληψη είναι κάτι που δεν μπορείς να γράφεις στα @@ σου. Αν κάποιος βάλει ένα 2χρονο στο μπροστινό κάθισμα να χοροπηδάει, περάσει κάποιος με κόκκινο και το πιτσιρίκι πάει σε τόπο χλωερό, έλα πες μου οτι ο μοναδικός υπαίτιος είναι ο μαλάκας που πέρασε με κόκκινο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Ειδες που στα ελεγα,

Security στον ΗΣΑΠ?
    ...cause the place seems still alive...

Ετσι μπραβο. Αντε φευγω για Χαλκιδικη καλο σας απογευμα και καλο μου ταξιδι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ηλία έχεις ξεφύγει. Πήγαινε και ρίξε ένα χαστούκι στον καθρέφτη και ξαναέλα.
    Και αν επιμένεις, θα σου σκαναρω καποιες απ΄τις εντολές διοίκησης της 1ης ιδιωτικής απ΄τις 3 που έχω πάει, για να σου βγούν λίγο τα μάτια έξω.
    Δηλαδή το σενάριο "Δεν φεύγει κανείς. Περιμένουμε να περάσει η πορεία και συνεχίζουμε τη δουλειά μας (μέχρι τις 6-7 ως συνήθως)" το αποκλείεις εντελώς ας πούμε? [...]
    Εγραψα πουθενά οτι αποκλειεται; Λες να μην το ξέρω
    (ρε μλκες με διαβάζετε καθόλου ή μόλις δειτε ποστ μου ορμάτε; )

Ευχαριστώ για τη συμβουλή

Ετσι μπραβο. Αντε φευγω για Χαλκιδικη καλο σας απογευμα και καλο μου ταξιδι.
    καλο δρομο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

[οφ τοπικ]

Ειλικρινα, εχω μια απορία...

Εχω καποιες αποψεις, αρκετοι τις ξέρετε - και με ξέρετε, αρκετοι τις διαβαζετε. Εχω καθε δικαίωμα να τις έχω και καθε δικαίωμα να τις εκφράζω. Προσπαθώ - στο μετρο του δυνατού παρόλο που προκαλούμαι - να μη δινω αφορμή, να μη βριζω, να μην το γυρναω σε προσωπικό επιπεδο. Κι αν μου ξεφυγε καπου αυτες τις μερες, ζητάω συγγνώμη.

Αισθάνομαι πάντως οτι υπάρχει κοσμος που περιμένει να ποστάρω, απλα για να μου την πει, χωρις να μπει στον κοπο να διαβασει αυτά που γράφω in the lines ή between the lines. Τα γράφω οσο μπορώ ξεκάθαρα (και πιστεύω οτι γραφω σωστά ελληνικά) και όχι με στείρο φανατισμό.

Οι απόψεις μου ειναι στέρεες και (ψιλο)δεδομένες, σαν αποτέλεσμα εντονης πολιτικοποίησης απο μικρός (άτιμες αριστερές καταβολες...), τωρινής ηλικίας, και πολύχρονης εργασιακής εμπειρίας και σαν αυτεπαγγελτος και σαν ιδιωτικος υπάλληλος (23 συντάξιμα κλεινω φετος).

Εαν δε σας αρέσουν, καλά κανετε, αλλα μη βαρατε τον κομιστή, "βαρέστε" τα λεγόμενά του.

Μπορεί και να είμαι εγω τελειως λαθος, δεν αμφιβάλλω, εχω μαθει να μην αποκλείω τιποτα εαν δεν είμαι σιγουρος, αλλα γιατί τόση χολή δε μπορώ να καταλάβω, ειδικά απο ανθρωπους που τρώμε τα "ιδια σκατα" καθημερινα και είμαστε ανα πάσα στιγμή στον αέρα.....

Συγγνώμη εαν σας φαινεται υπερβολικο, αλλα έτσι νιωθω, μπορεί παλι να το παράκανα με το ποστάρισμα αυτές τις μερες και να χαθηκε το μέτρο.

Πιστέυω πως μια αποχή να βοηθησει να αποτοξινωθώ λιγο μεχρι να πράγματα να φτιάξουν και να μπορούμε να κυκλοφορούμε έξω χωρις να μας λένε απο πάνω "βγάλτε τη γραβάτα"... (μή γελάτε)

Σαββατοκύριακο ερχεται, σερφακι θα παμε, βολτα με τη μηχανη θα παμε, οτι μπορούμε θα το κάνουμε.

Να είστε καλά όλοι και να προσέχετε, σορυ για το "σεντόνι"

[/οφ τοπικ]

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    [οφ τοπικ]

Ειλικρινα, εχω μια απορία...

Εχω καποιες αποψεις, αρκετοι τις ξέρετε - και με ξέρετε, αρκετοι τις διαβαζετε. Εχω καθε δικαίωμα να τις έχω και καθε δικαίωμα να τις εκφράζω. Προσπαθώ - στο μετρο του δυνατού παρόλο που προκαλούμαι - να μη δινω αφορμή, να μη βριζω, να μην το γυρναω σε προσωπικό επιπεδο. Κι αν μου ξεφυγε καπου αυτες τις μερες, ζητάω συγγνώμη.

Αισθάνομαι πάντως οτι υπάρχει κοσμος που περιμένει να ποστάρω, απλα για να μου την πει
    ρε α παρατα μας!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    οριστε

το διωξατε το "παιδι"

να δω τωρα με ποιον θα παιζετε..

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Εκδρομή στη Γέφυρα Τατάρνας
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2004, 16:38
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 17:01
  3. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF