καλα γραψε μας εντυπωσεις γενικα για τη μοτό και οχι για το γκάζι του φιλε .
οχι πως παιζει φυσικα να το αγοραζα ποτε σε τετοια τιμή ..αλλά μαρεσει σα μοτο πολυ.
καλα γραψε μας εντυπωσεις γενικα για τη μοτό και οχι για το γκάζι του φιλε .
οχι πως παιζει φυσικα να το αγοραζα ποτε σε τετοια τιμή ..αλλά μαρεσει σα μοτο πολυ.
Εντάξει στη σπορ οδήγηση το Multi παίζει χωρίς αντίπαλο. Για πες..
Θέση οδήγησης, κάλυψη απ' τον αέρα? Η πολύωρη παραμονή κουράζει?
Στις χαμηλές στροφές τι λέει? Θέλει συνεχή κατεβάσματα κτλ κτλ?
Κιβώτιο - συμπλέκτης?
Το abs δουλεύει ή δουλεύει στο περίπου? Δλδ αν φρενάρεις σε δρόμο που γλιστράει ή είναι σπασμένος τ' αμολάει τα φρένα?
Εντάξει δεν περιμένεις από ένα τέτοιο μηχανάκι να είναι και user friendly έτσι όπως ένα yamapa ή varkadero αλλά δεν το παίρνεις και για πόλεμο στις πίστες.
Δούκα τι έγινε ρε 'συ! Εξεπλάγην όταν είδα το sutzouki να φιγουράρει στο avatar σου. Δλδ αν ήταν φθηνότερο θα το σκεφτόσουν? Αν αλλάξεις το gsxr και δεν πάρεις ktm φρόντισε να έχεις σβήσει πρώτα το λογαριασμό σου απ' το moto.![]()
Sent from me using a computer.
Δε διαβασα κανενα να λεει για την εμφανιση. Το εδειξα στο αδερφακι μου που ασχολειτε με το design και το σχολιο του ηταν :
"Σα σκουτερ ειναι" εγω εβαλα τα γελια , αυτος δικαιολογηθηκε.
"παρε ενα σκουτερ βαλτο πανω να δεις πως ταιριαζει." Εννοωντας προφανως τους ογκους πλαστικων απο πανω που κανουν τις δυο ροδες να μοιαζουν σα ροδες απο σκουτερ. Συμφωνησα
"οπως το βλεπω γω ειναι σα δυο μηχανες η μια πανω στην αλλη σαν η μια να πηδαει την αλλη." Ειπα εννοωντας οτι η μηχανη εχει δυο μουτρα σαν το ενα να καπαιλωνει το αλλο. Και ο μοναδικος λογος που εξεχει το κατω ρυγχος τοσο πολυ ειναι φανταζομαι για να διαφερει το μηχανακι αισθητικα απο τον ανταγωνισμο.αλλα αυτος δεν ειναι λογος για να σχεδιασεις τετοιο μουτρο,σα μπαρμπαρα στρειζαντ με δυο μυτες.
Και φυσικα ειμαι υπερβολικος.Δε μου αρεσει το μηχανακι. Η ducati του916, 999, 1048 του hypermotard μπορουσε καλητερα.Η Κτμ μπορεσε καλητερα, ακομα και το GS ειναι "τιμιο" αισθητικα.Τουτο δω, μπορει να ναι φοβερο και τρομερο σα μηχανακι αλλα...
Βεβαια θα μου πεις , γουστα ειναι... .Ε! ναι περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Αλλα το paso και το 916sp2 βρηκαν τη θεση τους στα μουσεια μοντερνας τεχνης ,Νεας Υορκης, Σαν φραντσισκο,Guggenheim...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουτο δω ουτε απ'εξω δε θα βρεθει
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
1ον Μαλλον δεν αντιλήφθηκες σωστα .Δεν τα συγκρινω με τα παραπάνω μηχανάκια , απλώς ηθελα να πω ότι εχω οδηγήσει πολλά μηχανακια και δεν βγηκα στην ασφαλτο και στο χωμα της Ελλάδας για πρωτη φοράΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
DT 200 , YZ 250 , KAWASAKI GPZ 550 , KR1 S 250 TOYMPANO , ΖΧR 750, KLE 500, VARADERO 1000 , KTM 990 SM
επειδη τυχαινει να τα εχω οδηγησει ολα αυτα και να ειχα ορισμενα ακομα...η συγκριση που κανεις με ενα DT,YZ,GPZ,KR (auto eidika itan psofio),ZXR (fantazomai me to 2plo ram air),VaRKaderoδεν λεει τιποτα,το 990δεν το εχω οδηγησει και δεν ξερω,αλλα ειναι λογικο να το βρησκεις σε σχεση με αυτα πιο πυραυλατο γιατι ειναι το μοναδικο 2Κ/4Τ/Δεσμο/1200κκ.... και συγκρινεις με μικρα,2Τ και παλια μηχανακια.
Αν σου κατσει κανενα 600αρη 4Τ καιρουριο μαλλον θα τα δεις λιγο δυσκολα.
Οπως και να εχει αφου το εχεις καλες βολτες και καλη διασκεδαση....δεν ηταν για να σνομπαρω το μουλτι απλα μια διαπιστωση εκανα.
![]()
2ον Ζουσα στην Ευρωπη για αρκετα χρόνια και συγκεκριμενα στη Νοτια Γαλλία και περασα απίθανα με τουριστική μοτοσυκλέτα τοτε.( VARADERO)
3ον Δεν εχω προβλημα να μου κατσει κανενα εξακοσαρι 4Τ( τα εχω κανει αυτα όταν ήμουν πιτσιρικάκος με αναβασεις στο Μπραλο κλπ)
4ον Φευγω για Ουγγαρία - Αυστρία - ΣΛΟΒΑΚΙΑ μεσω FYROM και Σερβίας το Σαββατο αυτό κανοντας καθε μερα 650 km
όπως κανω καθε χρόνο ένα ταξίδι διαρκείας και τωρα λοιπόν θα γραψουμε συνολικά πάνω απο 5.000 km, οπότε οταν επιστρεψω με το καλό θα εχω άποψη και για τις τουριστικές ικανοτητες -δυνατότητες του MULTI και αν εχω κεφι θα τις περιγραψω.
Ωατόσω , πες σε όποιο εξακοσαρι θελει να με ακολουθήσει ( στα πρωτα 250 km θα εχει βγει BLR τουλαχιστον ο αναβάτης )
5ον ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΣΤΑ 25 -30 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΣΤΑ 35 - 45 ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
6ΟΝ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FORUM ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΟΙ
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Βαλε Vale και το επομενο καρε που ξαπλωνειΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ξέχασα τη φωτό![]()
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Άντε γεια... Blog
Άντε γεια... Blog
Πω πω!!!!!! Τον γλωσσοφαγα τον ανθρωπο :a53:
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Διάβασα σε φόρουμ νομίζω Αγγλικό οτι θα βγάλουν και 796.
Ξέρει κανείς κάτι?![]()
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
Αν γίνει αυτό θα χαρούμε πολύ πολλοί!Αρχικά δημιουργήθηκε από PQC
Ξέρει κανείς κάτι?![]()
Η καινούρια κόκκινη multistrada είναι κατά τη γνώμη μου το πιο όμορφο δίτροχο που κυκλοφορεί...
Και εγω διαβασα κατι τετοιο σε ιταλικο φορουμΑρχικά δημιουργήθηκε από PQC
Ξέρει κανείς κάτι?![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Μεγιές, καλορίζικο, καλοτάξειδο και ΠΡΟΠΑΝΤΩΣΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
![]()
Α Γ Ρ Α Τ Σ Ο Υ Ν Ι Σ Τ Ο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest