παιδες με το που θα βγει το 800αρι, δεν εχει νοημα να παει καποιος σε 1200.
εχει υπεραρκετη ιπποδυναμη-ροπη, ειναι ελαφρυ, οικονομικο σε καυσιμα και συντηρηση, και ογκωδες οσο πρεπει-δεν ειναι μαουνα.
παιδες με το που θα βγει το 800αρι, δεν εχει νοημα να παει καποιος σε 1200.
εχει υπεραρκετη ιπποδυναμη-ροπη, ειναι ελαφρυ, οικονομικο σε καυσιμα και συντηρηση, και ογκωδες οσο πρεπει-δεν ειναι μαουνα.
Πάντα υπάρχει χώρος για ενα μεγαλύτερο μηχανάκι... οπως θα σε βεβαιώσουν π.χ. οι πλήθος αγοραστες του μεγάλου GS σε σχέση με τους πολύ λιγότερους του μικρού.
BTW τούτο το μεγάλο υποτίθεται πως έχει άξονα και μιλάνε για 2012.
Ενδιαφέρον είναι πως η Τ αποφάσισε να κοντράρει head-to-head με την BMW όπως δείχνουν τα πράγματα.
Εκ των οποίων οι περισσότεροι το έχουν πάρει για λάθος λόγους.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Πάντα υπάρχει χώρος για ενα μεγαλύτερο μηχανάκι... οπως θα σε βεβαιώσουν π.χ. οι πλήθος αγοραστες του μεγάλου GS σε σχέση με τους πολύ λιγότερους του μικρού.
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Ενδιαφέρον είναι πως η Τ αποφάσισε να κοντράρει head-to-head με την BMW όπως δείχνουν τα πράγματα.
Να πάρει αριθμό και να μπει στη ουρά.![]()
Sent from me using a computer.
Οι λόγοι δεν ενδιαφέρουν τις εταιρίες για τις πωλήσεις φυσικάΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εκ των οποίων οι περισσότεροι το έχουν πάρει για λάθος λόγους.![]()
Η "Τ" εχει το νουμερο 3 :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Να πάρει αριθμό και να μπει στη ουρά.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιατί σε χαλάει το ατσάλινο πλαίσιο? Με σωστό σχεδιασμό μπορεί να είναι το ίδιο ελαφρύ και αποτελεσματικό όσο και ένα αλουμινίου. Γι' αυτό σου ανέφερα τα ktm. Δεν υστερούν σε τίποτα απ' τα υπόλοιπα που έχουν αλουμινένιο πλαίσιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εδώ ακόμα και στα καθαρόαιμα μοτοκρός χρησιμοποιούνται αλουμινένια πλαίσια...![]()
Τα πλαίσια αλουμινίου ξεκίνησαν την καριέρα τους σε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες και μετακόμισαν στην γραμμή παραγωγής μοτοσυκλετών που το βάρος έπαιζε σημαντικό ρόλο.
Σε ένα on-off στόχος των κατασκευαστών δεν είναι μόνο το χαμηλό βάρος αλλά και οι αυξημένες δυνατότητες φόρτωσης.
Ίσως ένα πλαίσιο αλουμινίου να τους έβγαινε πιο βαρύ για να έχει τις ίδιες αντοχές όταν το φορτώσεις σαν γαϊδούρι. Ή πιο ογκώδες από ένα ατσάλινο σωληνωτό ή να απαιτούσε διαφορετική σχεδίαση που να μην τους βόλευε.
Ίσως η εξέλιξη ενός αλουμινένιου πλαισίου να ήταν ασύμφορη οικονομικά για μια τέτοια μηχανή, και στο τέλος να πλήρωνες πολύ περισσότερα για να έχεις λίγο ελαφρύτερο πλαίσιο στη μηχανή σου.
Είμαι σίγουρος ότι απ' την στιγμή που η T έχει ένα δυνατό χαρτί (τον κινητήρα της), αποκλείεται να τον χαντακώσει, κάνοντας εκπτώσεις σε μια κατηγορία που υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός.
Πιο πολύ με απασχολεί το σχεδιαστικό κομμάτι παρά όλα τα άλλα. Γιατί είμαι και λίγο περίεργος εγώ! Να φανταστείς μ' αρέσει το Τενερέ.![]()
Βέβαια με παρηγορεί το γεγονός, ότι υπάρχουν και κάποιοι που τους αρέσει το Versys. :rotflmao: :rotflmao:
Συμφωνώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οι λόγοι δεν ενδιαφέρουν τις εταιρίες για τις πωλήσεις φυσικά![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
[...]Γιατί είμαι και λίγο περίεργος εγώ! Να φανταστείς μ' αρέσει το Τενερέ.![]()
Βέβαια με παρηγορεί το γεγονός, ότι υπάρχουν και κάποιοι που τους αρέσει το Versys. :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το ενδιαφέρον με την απόφαση της Τ να κοντράρει στα ίσια την BMW δεν βρίσκεται τόσο στην απόφαση αυτη καθ' αυτή αλλά στο ποιός την παίρνει. Η Τ εχει αποδειχτεί απίστευτα συντηρητική εταιρεία όσον αφορα τα εμπορικά ρίσκα που παίρνει, για αυτό άλλωστε έχει άνθιση όταν άλλες μικρές εταιρείες παραπαίουν οικονομικά ή κλείνουν. Παίρνοντας αυτά λοιπόν υπ' όψιν μπορούμε να ελπίζουμε σε πολύ καλά προιόντα με προοπτικές επιτυχίας αντί να φοβούμαστε τραγικό λάθος που θα ήταν συμφορά για μια μικρή εταιρεία.
Ιδωμεν...
Εμένα τα 10 χαρτιά που λέτε .... γιατί δεν μου βγαίνουν από πουθενά , όσο το ψάχνω το μηχανάκι....ακόμη και έτσι εντελώς γυμνό από αξεσουάρ που το βλέπω.......δεν βγαίνει από την βιτρίνα με λιγότερα από 11500-12000 εβρόπουλα....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Για το 800αρι λεμε, correct?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Εμένα τα 10 χαρτιά που λέτε .... γιατί δεν μου βγαίνουν από πουθενά , όσο το ψάχνω το μηχανάκι....ακόμη και έτσι εντελώς γυμνό από αξεσουάρ που το βλέπω.......δεν βγαίνει από την βιτρίνα με λιγότερα από 11500-12000 εβρόπουλα....![]()
Eτσι λενε οι μεχρι στιγμής πληροφορίες. Ειδικα εαν στοχεύουν όπως φαινεται στη bmw, αναγκαστικα θα συμπιέσουν το κόστος
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ακουγεται οτι η on road εκδοση θα εχει περιπου 9.500-10.000? χωρις ABS.
υπομονη αλλες 9 μερες για να το δουμε αναλυτικα (οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα-σχεδιαση)
Correct......με βροντόσαυρους δεν ασχολούμεθα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για το 800αρι λεμε, correct?
Eτσι λενε οι μεχρι στιγμής πληροφορίες. Ειδικα εαν στοχεύουν όπως φαινεται στη bmw, αναγκαστικα θα συμπιέσουν το κόστος
....να υποθέσω τα 10k στην γυραιά Αλβιώνα......????
....οπότε προσθέτουμε - αλά Γιαμάπα - κ' ένα σομπρέρο κάνα χιλιάρικο, κ' ερχόμαστε στα γράδα μας......:o
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Οχι, η τιμή που μαθαμε ήταν για το ΕλλάνταΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Correct......με βροντόσαυρους δεν ασχολούμεθα.....
....να υποθέσω τα 10k στην γυραιά Αλβιώνα......????
....οπότε προσθέτουμε - αλά Γιαμάπα - κ' ένα σομπρέρο κάνα χιλιάρικο, κ' ερχόμαστε στα γράδα μας......:o
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είναι έτοιμο λέμε!!!!
tiger 800