Τι να πω δλδ; Δεν έχουν βγει καλυτερα μηχανακια απο το 199φευγα?Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Για πε, για πε
Τι να πω δλδ; Δεν έχουν βγει καλυτερα μηχανακια απο το 199φευγα?Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Για πε, για πε
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τον έχω ρωτήσει 3 φορές μεχρι τώρα εαν σκοπεύει να το βαλει ποτε σε πλοίο (πλην παντόφλας για Γαυδο) και δε λέει να απαντήσει![]()
Έτσι είναι αν αποφασίζει άλλος για το τι μηχανάκι θα πάρεις!!![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Τι να πω δλδ; Δεν έχουν βγει καλυτερα μηχανακια απο το 199φευγα?
Για πε, για πε
καλά εγω σοβα΄ρα μιλαω..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πάει κι έτσι, μπορώ επίσης να πάω να στηθώ Τρίτη πρωί έξω απ'το εξουσιοδοτημένο της ΚαΤέΜ για να παρακολουθώ τις διελεύσεις, ο έρωτας με γέλιο περνάει πιο εύκολα..![]()
Ντάξει το ξεσκίσαμε..![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Sprint STΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Για πε, για πε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Sprint ST![]()
α καλα. δίκιο έχεις
ολους τους χωματόδρομους της Ελλάδας έχω οργώσει με δαύτο
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Για πε, για πε
Gillera GP 800![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
+1000 αλλα ανεβαινει πολυ ψηλα χρηματικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Sprint ST![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
+1000 αλλα ανεβαινει πολυ ψηλα χρηματικα.
Κοιτα που ο άλλος απαντάει σοβαρά στον καπετάνιο :rotflmao:
Καμία σχέση. Ασε τους χωματόδρομους, ο Μακις κατα τυχη θα συναντήσει κανένανΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
α καλα. δίκιο έχεις
ολους τους χωματόδρομους της Ελλάδας έχω οργώσει με δαύτο
Αυτό που σου είπα (και ο Βυρωνας), ειναι οτι 200 χρονια πριν η Αφρικανα ήταν ενα ιδανικό μηχανάκι, σε συγκριση με οτι αλλο κυκλοφορούσε. Τα πράγματα προχωράνε όμως, αλλα η αφρικάνα έμεινε πισω.
Το αν θα πάει ταξίδι ή όχι με το αφρικα δεν ειναι αντικείμενο συζήτησης. Φυσικά θα πάει και μια χαρά θα πάει, όπως και με πολλά αντίστοιχα μηχανάκια. Υπάρχουν όμως καλύτερες επιλογές απο το πλαίσιο του 1995...
Εαν απο την άλλη δε σκοπεύει να φυγει απο την Κρητη (το πιο πιθανο), η αφρικανα μια χαρα θα τον βολεψει
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φορτώνονται μπόλικα πραγματάκια δύο ατόμων για τις ανάγκες των ΠΣΚΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ερώτηση. Το τριβάλιτσο τι το θέλεις ρε Μάκι μέσα στην Κρήτη? Τόσα πολλά ''βαφτικά'' κουβαλάει η γυναίκα σε κάθε βόλτα?![]()
(εντάξει η κεντρική γεμίζει μόνο με προφυλάξεις)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φορτώνονται μπόλικα πραγματάκια δύο ατόμων για τις ανάγκες των ΠΣΚ![]()
(εντάξει η κεντρική γεμίζει μόνο με προφυλάξεις)![]()
Ρε Μακη δεν κοιταs και τα CAPPONORD.....![]()
( Αφου θα σπρωχνεις που θα σπρωχνεις .... Σπρωξε με ευρωπαικο στυλ...Να βλεπει το αλουμινενιο πλαισιο και να λιωνει ο αλλος....)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
και μη σου πω το καλύτερο ακομα..
να σπρωχνεις το πεθαμενο αφρικα...
με τη γκομενα πανω...(γιατι σε βλεπω την εχεις σκισει τη γατα λέμε..)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάει το πουκάμισο μλκ![]()
\Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καμία σχέση. Ασε τους χωματόδρομους, ο Μακις κατα τυχη θα συναντήσει κανέναν
Αυτό που σου είπα (και ο Βυρωνας), ειναι οτι 200 χρονια πριν η Αφρικανα ήταν ενα ιδανικό μηχανάκι, σε συγκριση με οτι αλλο κυκλοφορούσε. Τα πράγματα προχωράνε όμως, αλλα η αφρικάνα έμεινε πισω.
Το αν θα πάει ταξίδι ή όχι με το αφρικα δεν ειναι αντικείμενο συζήτησης. Φυσικά θα πάει και μια χαρά θα πάει, όπως και με πολλά αντίστοιχα μηχανάκια. Υπάρχουν όμως καλύτερες επιλογές απο το πλαίσιο του 1995...
Εαν απο την άλλη δε σκοπεύει να φυγει απο την Κρητη (το πιο πιθανο), η αφρικανα μια χαρα θα τον βολεψει
![]()
Καλά ρε, σας λέει τις επιλογές που έχει, σας λέει τα λεφτά, σας λέει για Αφρικάνα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ με κινητήρα που κάνει άνετα >150000χλμ (ε ας κόψει κάτι από το 4άρι..) και εσείς εκεί το χαβά σας, γενικότητες τους κερατά. Τι ακριβώε θέλετε να πείτε ας πουμε πώς το 990Adv είναι καλύτερο??? Στα παπάρια του
Περί χωματος, εχω ακούσει πώς εχει καμπόσο στη Κρήτη. Ειναι αλήθεια? εχω πολλά χρόνια να πάω και την τελευταία δε θυμάμαι γρι γιατι ήμουν μεθυσμένος.
Το οποίο btw φοράει τον ίδιο japan ανορθωτή με το αfrica :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε Μακη δεν κοιταs και τα CAPPONORD.....![]()
( Αφου θα σπρωχνεις που θα σπρωχνεις .... Σπρωξε με ευρωπαικο στυλ...