Σελίδα 12 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 237

Θέμα: Πόσο θα γαμήσετε ακόμα τον τουρισμό, ελληνάρες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    δηλαδή δεν υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες στον τουρισμό;
    ή πάλι θα τους βαφτίσουμε "ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις"
    edit: και γιατί να κουραστούν οι "άνθρωποι του τουρισμού" για να μαζέψουν τα σπασμένα των φορτηγατζήδων δηλαδή με ποια λογική;
    δυστυχως αν κανεις συγκριση με αναλογες παροχες του εξωτερικου θα δεις αν υπαρχουν η οχι σωστοι επαγγελματιες...και δεν μειλαμε μονο για ξενοδοχεια αλλα και ακτοπλοικα (μεταφορες γενικα) ταβερνες καφετεριες κλπ κλπ...εχοντας πολλους γνωστους που εχουν παει στην Τουρκια το μονο που σωζει ακομα την ελλαδα δεν ειναι οι θαλλασες (που ειναι σχεδον ιδιες) αλλα η συνθηκες που βρισκουν εκει...μολις τα διορθωσουν και αυτα παει το πουλακι...πεταξε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δυστυχως αν κανεις συγκριση με αναλογες παροχες του εξωτερικου θα δεις αν υπαρχουν η οχι σωστοι επαγγελματιες...και δεν μειλαμε μονο για ξενοδοχεια αλλα και ακτοπλοικα (μεταφορες γενικα) ταβερνες καφετεριες κλπ κλπ...εχοντας πολλους γνωστους που εχουν παει στην Τουρκια το μονο που σωζει ακομα την ελλαδα δεν ειναι οι θαλλασες (που ειναι σχεδον ιδιες) αλλα η συνθηκες που βρισκουν εκει...μολις τα διορθωσουν και αυτα παει το πουλακι...πεταξε...
    δε διεκδικώ και φοβερή εμπειρία εξωτερικού, πάντως με ένα 3ήμερο στη Ρώμη πρόσφατα δεν είδα και τεράστιες διαφορές ποιότητας ή σχέσης τιμής με ποιότητα με την Ελλάδα (σε διαμονή, διασκέδαση, φαγητό, καφέ κλπ) φυσικά η Ρώμη σαν πόλη δε συγκρίνεται με την Αθήνα ε
    στην ακτοπλοΐα ναι έχουμε κάποια προβλήματα
    για Τουρκία δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά όντως φαίνεται ότι μας "σώζει" μια μικρή ανασφάλεια (και καλά η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή χώρα κλπ )

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    και γω απο την ιταλια, για την ακριβεια ιταλικο βορρά δεν εχω να πω οτι θα πρεπε να ζηλευουμε κατι απο τον τροπο που αντιμετοπιζουν τους τουριστες, τιμες, ποιοτητα,

οκ ο βορρας εχει τρομερη οργανωση σε υποδομες
    αλλα οι ιταλοι ειναι λιγο μλκς και δεν σε αντιμετωπιζουν πολυ καλα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    δε διεκδικώ και φοβερή εμπειρία εξωτερικού, πάντως με ένα 3ήμερο στη Ρώμη πρόσφατα δεν είδα και τεράστιες διαφορές ποιότητας ή σχέσης τιμής με ποιότητα με την Ελλάδα (σε διαμονή, διασκέδαση, φαγητό, καφέ κλπ) φυσικά η Ρώμη σαν πόλη δε συγκρίνεται με την Αθήνα ε
    στην ακτοπλοΐα ναι έχουμε κάποια προβλήματα
    για Τουρκία δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά όντως φαίνεται ότι μας "σώζει" μια μικρή ανασφάλεια (και καλά η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή χώρα κλπ )
    χμμμμμμμμμμμ...πετυχες και την πολη.... η Ρωμη αποδεδιγμενα ειναι απο τις πιο ακριβες ιταλικες/ευρωπαικες πολεις...ο λογος δεν χρειαζετε να τον εξηγησουμε τωρα....και βεβαια μειλαμε για μια πολη μουσειο (κυριολεκτικα) που ενας μηνας δεν σου φτανει ουτε για πλακα να την δεις....εγω βασικα μειλαγα για τα νησια που σηκωνουν το 70-80% του τουρισμου...αλλωστε για τα νησια και την θαλασσα ερχονται εδω οι τουριστες???

Άκουγα σήμερα στο ράδιο να ομιλεί ξενοδόχος της νότιας Πάρου και να λέγει για μείωση 40% στις κρατήσεις και αφίξεις. Μετά είπε ότι εφέτος θα βρούμε εκεί δίκλινο με 40€ σαν προσφορά παρόλο που πέρυσι το ίδιο δωμάτιο το είχε ο ίδιος 65€.
    Και αντί να τον ξεχέσει ο συνομιλιτής του για αισχροκέρδια πέρυσι, του εξείρε και την προσφορά.
    Μόνοι μας γαμούμε τον τουρισμό, μόνοι μας. Και αυτό διότι δεν γνωρίζουμε (ναι, το ξαναέγραψα παραπάνω και το εννοώ) καν τι είναι ο τουρισμός.
    Για τους περισσότερους είναι μια εποχιακή αρπαχτή και τιποτε παραπάνω...
    Εβίβες.

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    χμμμμμμμμμμμ...πετυχες και την πολη.... η Ρωμη αποδεδιγμενα ειναι απο τις πιο ακριβες ιταλικες/ευρωπαικες πολεις...ο λογος δεν χρειαζετε να τον εξηγησουμε τωρα....και βεβαια μειλαμε για μια πολη μουσειο (κυριολεκτικα) που ενας μηνας δεν σου φτανει ουτε για πλακα να την δεις....
    ε τι να κάνω ρε μπσηλέ, εκεί πήγα

εγω βασικα μειλαγα για τα νησια που σηκωνουν το 70-80% του τουρισμου...αλλωστε για τα νησια και την θαλασσα ερχονται εδω οι τουριστες???
    και στα νησιά μας υπάρχουν σωστοί και μη επαγγελματίες
    το θέμα τι κάνουμε όλοι μας για να προστατέψουμε άλλους από τους μη σωστούς
    ευτυχώς έχει γεμίσει το net με reviews από ξενοδοχεία / δωμάτια / εστιατόρια / τα πάντα και όποιος ψάχνει βρίσκει

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    "Οι φορτηγατζήδες έδωσαν τη χαριστική βολή στον τουρισμό"

FROM: http://www.capital.gr/News.asp?id=1022124

....
    και ετσι εγινε παλι η δουλεια μας.

διοτι τη χαριστικη βολη στον τουρισμο την εδωσαν οι φορτηγατζηδες (το ειπε και ο κυριος ταδε προεδρος ταδε κλπ) και οχι η κυβερνηση που εφερε εν μεσω καλοκαιριου ενα νομοσχεδιο που θα ψηφιζοταν τον οκτωβρη.

και φυσικα ''εμεις'' δικαιολογησαμε για αλλη μια φορα τον εαυτο μας στη συνειδηση μας για την επιλογη μας στο ποιος θα μας κυβερναει ριχνοντας το αναθεμα οχι εκει που πρεπει αλλα εκει που βολευει.

και ετσι η διασπαση του κοινωνικου ιστου καλα κρατει.
    καληνυχτα μας
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Άκουγα σήμερα στο ράδιο να ομιλεί ξενοδόχος της νότιας Πάρου και να λέγει για μείωση 40% στις κρατήσεις και αφίξεις. Μετά είπε ότι εφέτος θα βρούμε εκεί δίκλινο με 40€ σαν προσφορά παρόλο που πέρυσι το ίδιο δωμάτιο το είχε ο ίδιος 65€.
    Και αντί να τον ξεχέσει ο συνομιλιτής του για αισχροκέρδια πέρυσι, του εξείρε και την προσφορά.
    Μόνοι μας γαμούμε τον τουρισμό, μόνοι μας. Και αυτό διότι δεν γνωρίζουμε (ναι, το ξαναέγραψα παραπάνω και το εννοώ) καν τι είναι ο τουρισμός.
    Για τους περισσότερους είναι μια εποχιακή αρπαχτή και τιποτε παραπάνω...
    Εβίβες.

Σύντομος προβληματισμός... Εχει πολλά παρακλάδια απλά παίρνω ένα κομμάτι (΄τουρισμός στα νησιά) και προβληματίζομαι ως εξής:
    Να εκφράσω μια απορία? Πουλάμε τουρισμό σωστά? Και τι έχουμε διαφορετικό από τους Ευρωπαίους? Νησιά με ήλιο και παραλίες. Σωστά? Γι'αυτά έρχονται εδώ σωστά? Επειδή δεν τα εχουν στην πατρίδα τους. Σωστά? Με υψηλότερους μισθους από τους δικούς μας σωστά? Εγώ που πήγα Ιταλία ας πούμε δεν είδα πουθενά φθήνια εκτός από τον εσπρέσσο. Ξενοδοχεία? Πάνω από 100 ευρώ. Φαγητό για 2 άτομα? πάνω από 50 ευρώ (φαγητό όχι σάντουιτς). Αγορές? Μεταφορές? Μόνο τα διόδια στην Autostrada ήταν περισσότερα από την βενζίνη!. Μουσεία? Γδύσιμο κανονικό (από Φλωρεντία μέχρι Βενετία) (Uffici 17 ευρώ το άτομο τη στιγμή που έρχεται εδώ ο ξένος και μπαίνει στο Μουσείο της Ακρόπολης με 10....) Απο που να το πιάσω και που να το αφήσω? 40 ευρώ δωμάτιο ΣΕ ΝΗΣΙ συγγνώμη δεν βρίσκεις ούτε στην Ταυλάνδη...... 65 ευρώ τα είχε πέρυσι? Ακριβά είναι? Πριν 10 χρόνια 20.000 δρχ δεν είχε το δωμάτιο σε νησί? Εγώ το 1993 πήγα Μύκονο και θυμάμαι είχα πληρώσει 15.000 δρχ σε δωμάτιο (δίκλινο) έξω από τη χώρα και ήμουν και ευχαριστημένος! Εχουν περάσει 18 χρόνια! Η χωριάτικη 6 ευρώ ακριβή? Τράβα Ιταλία ή Ισπανία και φάε και μετά τα ξαναλέμε....
    Μην τα ισοπεδώνουμε όλα......

Οχι κύριοι... Ερχόσαστε στα νησιά μας, στον ήλιο μας, στο καλοκαίρι μας! Αυτό έχουμε αυτό πουλάμε! Να πληρώσετε! Κι εμείς οι Ελληνες γυρνάμε όλοι την Ευρώπη και είμαστε καλοπληρωτές και σας καλοπληρώνουμε και τους δρόμους σας και τα μουσεία σας και τα ξενοδοχεία σας! Και τις (αρκετές φορές) αίσχος συνταγές σας!

Ισως οι Ελληνες ξενοδόχοι πρέπει απλώς να σκεφτούν ότι εφόσον ο Ελληνας είναι κακοπληρωμένος να του κάνουν καλύτερη έκπτωση από τους ξένους..... Αυτό θα είναι κάτι....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

καληνυχτα μας
    Πέστα Χρυσόστομε... αύτό είναι το νόημα και δεν το καταλαβαίνουν! Μας βάζουν να σφαχτούμε μεταξύ μας.....

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καληνυχτα μας
    κραταω αυτο... και θυμηθειτε οτι μιας και μιλαμε για τουρισμο, και η οικογενεια Mineiko(παπανδρεου) τουριστες και περαστικοι ειναι

και οταν θα καταλυσουν στο Miami καθολου δε θα τους νοιαζει αν ο Ελληνας τα εχει χασει ολα
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Σύντομος προβληματισμός... Εχει πολλά παρακλάδια απλά παίρνω ένα κομμάτι (΄τουρισμός στα νησιά) και προβληματίζομαι ως εξής:
    Να εκφράσω μια απορία? Πουλάμε τουρισμό σωστά? Και τι έχουμε διαφορετικό από τους Ευρωπαίους? Νησιά με ήλιο και παραλίες. Σωστά? Γι'αυτά έρχονται εδώ σωστά? Επειδή δεν τα εχουν στην πατρίδα τους. Σωστά? Με υψηλότερους μισθους από τους δικούς μας σωστά? Εγώ που πήγα Ιταλία ας πούμε δεν είδα πουθενά φθήνια εκτός από τον εσπρέσσο. Ξενοδοχεία? Πάνω από 100 ευρώ. Φαγητό για 2 άτομα? πάνω από 50 ευρώ (φαγητό όχι σάντουιτς). Αγορές? Μεταφορές? Μόνο τα διόδια στην Autostrada ήταν περισσότερα από την βενζίνη!. Μουσεία? Γδύσιμο κανονικό (από Φλωρεντία μέχρι Βενετία) (Uffici 17 ευρώ το άτομο τη στιγμή που έρχεται εδώ ο ξένος και μπαίνει στο Μουσείο της Ακρόπολης με 10....) Απο που να το πιάσω και που να το αφήσω? 40 ευρώ δωμάτιο ΣΕ ΝΗΣΙ συγγνώμη δεν βρίσκεις ούτε στην Ταυλάνδη...... 65 ευρώ τα είχε πέρυσι? Ακριβά είναι? Πριν 10 χρόνια 20.000 δρχ δεν είχε το δωμάτιο σε νησί? Εγώ το 1993 πήγα Μύκονο και θυμάμαι είχα πληρώσει 15.000 δρχ σε δωμάτιο (δίκλινο) έξω από τη χώρα και ήμουν και ευχαριστημένος! Εχουν περάσει 18 χρόνια! Η χωριάτικη 6 ευρώ ακριβή? Τράβα Ιταλία ή Ισπανία και φάε και μετά τα ξαναλέμε....
    Μην τα ισοπεδώνουμε όλα......

Οχι κύριοι... Ερχόσαστε στα νησιά μας, στον ήλιο μας, στο καλοκαίρι μας! Αυτό έχουμε αυτό πουλάμε! Να πληρώσετε! Κι εμείς οι Ελληνες γυρνάμε όλοι την Ευρώπη και είμαστε καλοπληρωτές και σας καλοπληρώνουμε και τους δρόμους σας και τα μουσεία σας και τα ξενοδοχεία σας! Και τις (αρκετές φορές) αίσχος συνταγές σας!

Ισως οι Ελληνες ξενοδόχοι πρέπει απλώς να σκεφτούν ότι εφόσον ο Ελληνας είναι κακοπληρωμένος να του κάνουν καλύτερη έκπτωση από τους ξένους..... Αυτό θα είναι κάτι....
    Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα εμείς, οι κρατούντες τον τουρισμό το έχουν κάνει πολλά χρόνια πριν από εμάς.
    Γνωστός έδωσε 65€ σε δωμάτιο τρύπα στο λιμάνι των Χανίων ενώ την ίδια εποχή το πολυτελέστατο X ξενοδοχείο στον Πλατανιά λίγο έξω από τα Χανιά είχε το τρίκλινο 50€ με πλήρη διατροφή + spa.
    Το γεγονός ότι αλλού ευρωπαικά-παγκόσμια είναι ο τουρισμός ακριβότερος και τα προιόντα αυτού επίσης ακριβά δεν σημαίνει ότι πρέπει να πλερώσω τη χωριάτικη 7,5€ στην Παλαιόχωρα στα Χανιά πέρυσι ή τον φραπέ 5€ στην οδό Αμερικής στη Ρόδο πριν 4 χρόνια.
    Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.
    Αν η παροχή υπηρεσιών είναι καλή να την πληρώσω, δε θα το αρνηθώ. Αλλά ο κάθε άσχετος έχει ανοίξει δωμάτια χωρίς άδεια και εισφορές και τα χρεώνει και 60 και 70€ τη βραδυά.
    Δε λέει!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    40 ευρώ δωμάτιο ΣΕ ΝΗΣΙ συγγνώμη δεν βρίσκεις ούτε στην Ταυλάνδη......
    Βρίσκεις στα Σφακιά Χανίων, τετράκλινο διαμέρισμα. Και μάλιστα σε μέρος φοβερό. Και είναι και νόμιμα και έχει και κέρδος ο άνθρωπος και σε σκλαβώνει και με την παροχή υπηρεσιών του.
    Αυτός δηλαδή κόπτεται ολιγότερο και είναι ολιγότερο τουριστικός παράγων από τον τυπά στην Πάρο;

Δεν θα επιμείνω στο συγκεκριμένο... Προσωπικά έχω κάνει φθηνό και ποιοτικό τουρισμό την Ελλάδα, σε σχέση με το εξωτερικό (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία). Και γι'αυτό επιμένω γενικώς. Δεν μπορεί όλα τα δωμάτια να είναι ωραία ούτε όλοι οι επαγγελματίες σωστοί. Ακόμη θυμάμαι τον Μ@Λ@Κα τον ιταλό στην Ιταλική ριβιέρα στην Μπορντιγκιέρα δίπλα στο Σαν Ρέμο (που παρεπιμπτόντως είναι από τα χειρότερα μέρη που μπορείς να πας σαν θάλασσα), να μου χρεώνει 130 ευρώ το δίκλινο (επειδή ήταν από τα τελεύταία) για ένα δωμάτιο που ίσα ίσα χωράγαμε 2 άτομα και οι βαλίτσες και χωρίς κλιματισμό...

Είδαμε και τους Ευρωπαίους λοιπόν....

Εγώ πάντως ένα έχω να πω πιο φτηνά μου έρχεται να πάω αεροπορικός στο Βερολίνο για ΣΚ από ότι να πάω Πάρο

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasA
    Εγώ πάντως ένα έχω να πω πιο φτηνά μου έρχεται να πάω αεροπορικός στο Βερολίνο για ΣΚ από ότι να πάω Πάρο
    Τοχεις πιασει το νοημα.Αν πας Βερολινο παρε και μερικα κυβικα θλασσα μαζι καλου κακου.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2007, 12:37
  2. Πόσο θα ζήσω; (Θεωρητικά...)
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 17:08
  3. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2005, 06:21
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2005, 22:36
  5. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF